CREYTENS HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CREYTENS HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 890.034.386

Publication

07/07/2014
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

..,

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

26 JUNI 20111.

AFDELING DEISFitreIONDE

1 !IIIIIIRIMIffill 1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

I

.:

Ondemerningenr : 0890.034.386

:



..

i Benaming (voluit) : CREYTENS HOLDING

i

(verkort) :

:

.1

:.

:1 Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

h.

.1 Zetel : Beverstraat 33

9400 NINOVE

Onderwerp akte :Statutenwijziging

.:iEr blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door Meester Daisy 4racke, geassocieerd notaris bij de burgerlijke vennootschapi onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte I;aansprakelijkheid "Thierry Van Sinay & Daisy Bracke, rt.geassocieerde notarissen", met zetel te 9402 Ninove - Meerbeke,

1-1alsesteenweg 17, op drieëntwintig juni tweeduizend veertien,

4

:neergelegd ter publicatie, v66r registratie, dat een

qbuitengewone algemene vergadering van de besloten pvennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CREYTENS âHOLDING", met zetel te 9400 Ninove, Beverstraat 33, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde met

als ondernemingsnummer 0890.034.386 en onderworpen aan de

113e1asting over de Toegevoegde Waarde onder nummer

3E0890.034.386, is bijeengekomen en dat met éénparigheid van Isternmen de volgende besluiten werden genomen:

U) De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen

:

.,van artikel 537 Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992, het,

Ikapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van! 'Itweehonderd tweeënvijftigduizend euro (¬ 252.000,00) (zijnde.

negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend van,

tweehonderd tachtigduizend euro (E 280.000,00)), om het aldus

'Jvan tweehonderd eenennegentigduizend negenhonderd

vierennegentig euro (e 291.994,00) te brengen op vijfhonderd.

kdrieënveertigduizend negenhonderd vierennegentig euro (e

:

543.994,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch mitsi

evenredige verhoging van de fractiewaarde van de bestaande

:.

aandelen.

,.

HDe vergadering beslist dat de kapitaalsverhoging zal worden

verwezenlijkt door de inbreng door de vennoot, mevrouw

!,1CREYTENS Katrien Maria Marcelina, geboren te Ninove op

Ilveertien november negentienhonderd vierenzestig, nationaal

.:

nummer 64.11.14-320.02, nummer identiteitskaart 591-3906036-

45, wonende te 9400 Ninove-Voorde, Zuurstraat 41, van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso .. Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

tweehonderd tweeënvijftigduizend euro (e 252.000,00) in geld, zijnde negentig procent (90%) van het tussentijds dividend. De vennoot verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap. Bedoeld bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE18 7360 0559 7065, geopend ten name van de vennootschap bij KBC Bank, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 20 juni 2014, dat mij is overhandigd om in het dossier van de vennootschap bewaard te blijven.

2) Na deze uiteenzetting verklaart de vennoot negentig procent (90%), zijnde een bedrag van tweehonderd tweeënvijftigduizend euro (e 252.000,00) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

De vergadering stelt vast en verzoekt, mij, notaris akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van tweehonderd tweeënvijftigduizend euro (¬ 252.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vijfhonderd drieënveertigduizend

negenhonderd vierennegentig euro 543.994,00),

vertegenwoordigd door drieduizend honderd negenendertig (3.139) aandelen, zonder nominale waarde.

3) Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderd drieënveertigduizend negenhonderd vierennegentig

euro 543.994,00).

Het is verdeeld in drieduizend honderd negenendertig (3.139)

aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde.»

4) Er wordt besloten de statuten aan de huidige situatie en aan het huidig Wetboek van Vennootschappen. De statuten werden in voormeld agendapunt reeds aangepast aan de kapitaalverhoging. Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de huidige wetgeving, beslist de vergadering artikelen 29 tot en met 31 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

ONTBINDING VERENING.

Artikel 29.- Vervroegde ontbinding

Benevens de wettelijke oorzaken van ontbinding, kan de vennootschap vervroegd ontbonden worden bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering genomen in de voorwaarden voorzien voor de statutenwijzigingen.

De ontbinding van de vennootschap wordt openbaar gemaakt overeenkomstig de bepalingen vervat in het Wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Naam : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

rriod 11.1

Artikel 30.- Ontbinding - Benoeming van vereffenaars.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 183 Wetboek der Vennootschappen. Iedere wijziging van de naam van de vennootschap is vanaf haar invereffeningstelling verboden. Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie van de beslissing door de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dat is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij een gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel hun benoeming, ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, bevestigd heeft.

Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, zal het overblijvend saldo over al de aandelen verdeeld worden, rekening houdend met de volstorting ervan.

Artikel 31.- Bevoegdheden van vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

I. KEUZE VAN WOONPIAATS.

Artikel 32.

De zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars dienen de zaakvoerdersraad bij hun benoeming of nadien, per aangetekend schrijven mede te delen op welk adres hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden

gedaan betreffende de zaken van de vennootschap. Bij gebreke hieraan worden ze geacht woonplaats te kiezen op de zetel van de vennootschap.

Indien de betrokkene geen wijziging van woonplaats aan de vennootschap heeft meegedeeld, kan deze hem alle kennisgevingen rechtsgeldig toezenden op de laatst gekende woonplaats. Zij behoudt zich nochtans het recht voor enkel de werkelijke woonplaats (of zetel) in aanmerking te nemen.

In geval van geschil tussen een vennoot, zaakvoerder of vereffenaar en de vennootschap, zijn enkel de rechtbanken van de maatschappelijke zetel bevoegd, tenzij de vennootschap er uitdrukkelijk van afziet.

Artikel 33.- Wetboek van Vennootschappen

Voor alles wat niet in de onderhavige statuten is bepaald, verklaren de partijen te verwijzen naar het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijgevolg worden de bepalingen van die wet waarvan niet rechtmatig is afgeweken, geacht in de onderhavige akte te zijn opgenomen en worden bepalingen die in strijd zijn met de dwingende voorschriften van die wet, geacht niet geschreven te zijn."

5) De vergadering beslist de zaakvoerder te machtigen tot uitvoering van de conclusies aangaande de voornoemde punten, tot hernummering van de statuten en tot coördinatie van de statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering en gecoördineerde statuten D. Bracke, geassocieerd notaris.

Op de laatste hiz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden an het Belgisch

Staatsblad

04/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 19.12.2013, NGL 31.01.2014 14019-0234-010
06/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 20.12.2012, NGL 05.02.2013 13025-0438-011
28/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 15.12.2011, NGL 23.02.2012 12043-0291-010
16/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 16.12.2010, NGL 14.02.2011 11031-0174-010
19/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 17.12.2009, NGL 12.02.2010 10042-0068-010
18/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 18.12.2008, NGL 13.02.2009 09042-0336-011
18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 17.12.2015, NGL 12.01.2016 16011-0153-010

Coordonnées
CREYTENS HOLDING

Adresse
BEVERSTRAAT 33 9400 NINOVE

Code postal : 9400
Localité : NINOVE
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande