CRIEL ELEKTROTECHNIEK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CRIEL ELEKTROTECHNIEK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 878.153.767

Publication

18/09/2014
ÿþmod 11.1

1Lltj In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

IMMIR111111

fERGELEGD

09 -09- 2014

PLjÇflTT TF nriv-r

Ondememingsnr : 0878.153.767

; Benaming (voluit) : CRIEL ELEKTROTECHNIEK

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Langerbrugsestraat 82

9940 Evergem

Onderwerp akte :BVBA: statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten door geassocieerd notaris Bart Van de Keere, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VVYLLEMAN  VAN DE KEERE  VAN MAELZAEKE GEASSOCIEERDE NOTARISSEN" met zetel te Evergem-Sleidinge, Sleidinge-dorp 102, op 2 september 2014, dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'CR1E1_ ELEKROTECHNEK" en dat volgende beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT: kapitaalverhorting door inbreng in geld

a) De algemene vergadering beslist onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537, le lid WIB92, het kapitaal te verhogen met een bedrag van honderd tweeënvijftig duizend driehonderd vierendertig euro (E 152.334,00), te weten negentig procent (90%) van het tussentijds dividend van honderd negenenzestig duizend tweehonderd zestig euro (E 169.260,00) (de overige tien procent (10%) in te houden en door te storten als roerende voorheffing), om het van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) te brengen op honderd zeventig duizend negenhonderd vierendertig euro (E 170.934,00).

Deze kapitaalverhoging gebeurt door inbreng in geld ten belope van het overeenkomstig bedrag, in te schrijven door de voornoemde vennoten pro rata hun aandelenbezit en met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen warden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

b) Plaatsing en storting van het kapitaal  Bankattest

Voornoemde vennoten verklaren en erkennen vervolgens, gebruik makende van hun voorkeurrecht en pro rata hun aandelenbezit, in te schrijven op de kapitaalverhoging ten belope van het totaal bedrag van honderd tweeënvijftig duizend driehonderd vierendertig euro (E 152.334,00), hetwelk volledig volstort wordt, en verduidelijkt dat voormeld bedrag verkregen is ingevolge het betaalbaar zijn van het tussentijds dividend van honderd negenenzestig duizend tweehonderd zestig euro (E 169.260,00) toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 25 augustus 2014. Ingevolge onderhavige inbreng in geld wordt het verkregen netto-bedrag van de hoger beschreven dividenduitkering, hetzij negentig procent (90%) ervan, onmiddellijk in het kapitaal opgenomen, nadat het geblokkeerd werd op een bijzondere rekening van de vennootschap.

De voormelde som van honderd tweeënvijftig duizend driehonderd vierendertig euro (E 162.334,00) is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer BE82 7460 0389 1768, bij KBC Bank te Evergem, geopend op naam van de vennootschap, zoals blijkt uit het bewijs van deponeren, afgegeven door voornoemde instelling op 27 augustus 2014, dat mij is overhandigd om bewaard te blijven in het dossier.

c) Vergoeding

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging gebeurt zonder creatie van nieuwe ,

aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

TWEEDE BESLUIT: vaststelling van de kagitaalverhoging

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat..

de voormelde kapitaalverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11,1

daadwerkelijk werd gebracht op honderd zeventig duizend negenhonderd vierendertig- euro (¬ '

170.934,00), vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder vermelding van een nominale waarde.

DERDE BESLUIT: vaststelling wijziging maatschappelijke zetel

De algemene vergadering stelt vast dat de maatschappelijke zetel, 9940 Evergem,

Kalestraat 30, ingevolge beslissing van de zaakvoerder van 1 maart 2009 verplaatst werd naar 9940

Evergem, Langerbrugsestraat 82, gepubliceerd in de billagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 april

2009, onder nummer 0047688..

VIERDE BESLUIT: aanneming van nieuwe statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissingen en de vaststelling

die voorafgaan en met de huidige vennootschapswetgeving, beslist de algemene vergadering om de

volgende, nieuwe statuten aan te nemen:

II. STATUTEN

Titel i. Vorm - naam - zetel - doel - duur

Artikel 1- Vorm - Naam

De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht

onder de naam "CR1EL ELEKTROTECHNIEK'.

( )

Artikel 2- Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9940 Evergem, Langerbrugsestraat 82.

Artikel 3- Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Het leveren en plaatsen van:

-installaties en elektronische toestellen voor huishoudelijk en industrieel gebruik;

-verlichting, elektrische verwarming, drijfkracht, telefoon, radio- en televisiedistributie,

computersystemen, bewakingssystemen, airconditioning, brandbeveiliging en branddetectie;

-onderhoud en herstelling van voormelde installaties;

-installaties voor lichtreciames en uithangborden;

-algemene bouwinstallaties..

Zowel in België als in het buitenland mag de vennootschap alle handels-financiële-roerende-

en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks op haar maatschappelijk doel betrekking hebben of van die aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap kan eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, afstand, samensmelting of op gelijk welke manier in andere vennootschappen of gelijkaardige ondernemingen of van aard om rechtstreeks of onrechtstreeks de ontwikkeling der zaken te bevorderen.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden. Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen, die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel, verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, in leasing geven of in leasing nemen, oprichten of ruilen; aile fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in eet algemeen aile burgerlijke, commerciële, industriële, onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Zij mag, zowel in België als In het buitenland, alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

Artikel 4- Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde

Titel ii, Maatschappelijk kapitaal - aandelen

Artikel 5- Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderd zeventig duizend negenhonderd , vierendertig euro (¬ 170.934,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/honderd zes en tachtigste (1/186ste) van het kapitaal.

(" -)

Titel iii.- Bestuur

Artikel 13- Zaakvoerders

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, netuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die zullen beraadslagen en beslissen volgens de gewone regelen van de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad



De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn te

"

bepalen door de algemene vergadering en zijn ten allen tijde herkiesbaar.

Hun mandaat is steeds herroepbaar.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking, alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder/bestuurder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Artikel 14- Salaris

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval kan de zaakvoerder(s) onverminderd de vergoeding van zijn (hun) kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten leste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Artikel 15- Extern en intern bestuur - Beperkingen

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden, en in rechte als eiser en verweerder.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen, welke door de zaakvoerders werden verricht, zelfs indien deze handelingen de grenzen van het vennootschapsdoel overschrijden.

Bijzondere volmachten

Onder hun verantwoordelijkheid kunnen de zaakvoerders op personen, volgens hun goeddunken, hetzij al dan niet vennoten, bepaalde machten overdragen voor welbepaalde doeleinden; de kwijtschriften en facturen, kwijtingen en ontvangstbewijzen af te leveren door of aan het beheer van spoorwegen, posterijen of andere, zullen geldig getekend worden door de bijzondere gevolmachtigden, daartoe door de zaakvoerder aangesteld of afgevaardigd.

Titel v. algemene vergaderingen

Artikel 17- Bijeenkomsten

a)De gewone algemene vergadering, "jaarvergadering" genoemd, wordt jaarlijks gehouden op

de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in de uitnodiging aan te duiden.

Zij zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand maart om 10 uur. Zo deze

dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op

hetzelfde uur.

b)Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te

beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die

geen wijziging van de statuten inhoudt.

c)Te allen tijde kan een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om

over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

d)De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een

andere plaats in België, aangeduid in de oproeping.

e)De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen zijn bevoegd om te beraadslagen en

te besluiten omtrent:

-de vaststelling van de jaarrekening en de bestemming van de beschikbare winst;

-de vaststelling van het salaris van de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval van de

commissaris, het instellen van een vennootschapsvordering tegen de zaakvoerder(s) en de

commissaris, het verlenen van kwijting, de benoeming en het ontslag van niet-statutaire

zaakvoerder(s) en in voorkomend geval van een commissaris.

f)De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen te brengen aan de

statuten.

g)Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

(" -)

Artikel 19- Stemrecht - Besluitvorming

a)Elk aandeel geeft recht op één stem.

De uitoefening van het stemrecht, verbonden aan niet-volgestorte aandelen, wordt geschorst

zolang de daarop verschuldigde stortingen, regelmatig invorderbaar en opeisbaar, niet werden"

gedaan.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod11.1

De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen, behalve in de geValien de

-de wet of de statuten een andere meerderheid voorziet.

b)Met uitzondering van de besluiten welke bij authentieke akte moeten worden genomen, kunnen de vennoten éénoariq en schrifteliik aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de commissarissen (indien er zijn), met de vraag aan de vennoten om de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit, niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde besluiten geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de éénparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

Titel vi. Balansen en winstverdeling

Artikel 20- Boekjaar en jaarrekening

a)Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober van ieder jaar en wordt afgesloten op dertig september van ieder daaropvolgend jaar.

b)Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening, en handelt verder naar het voorschrift van artikel 283 van het Wetboek van vennootschappen. De zaakvoerder stelt bovendien een jaarverslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid, tenzij de venncotschap valt onder de bepalingen van artikel 94 van het Wetboek van vennootschappen.

c)De jaarrekening moet binnen zes maanden na de afslultingsdatum van het boekjaar ter goedkeuring worden voorgelegd aan de gewone algemene vergadering.

Vijftien dagen vétr5r de gewone algemene vergadering mogen de vennoten in de zetel van de vennootschap kennis nemen van de jaarrekening en de andere stukken vermeld in het Wetboek van vennootschappen.

d)Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering, bij afzonderlijke stemming, over de aan de zaakvoerder en eventuele commissaris te verlenen kwijting.

e)De jaarrekening moet, binnen de dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door de zaakvoerder bij de Nationale Bank van België worden neergelegd, tezamen met de andere stukken voorgeschreven door artikel 100 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 21- Verdeling van de winst

Op de winst van het boekjaar wordt vijf procent (6%) vooraf genomen voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

VIJFDE EN LAATSTE BESLUIT: machtiging van de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en opdracht tot coördinatie van de statuten

De zaakvoerder wordt gemachtigd lot uitvoering van de voormelde besluiten. De coördinatie van de statuten is in de akte begrepen.

Voor beredeneerd uittreksel, afgeleverd voor registratie van de akte

Bart Van de Keere

Geassocieerd notaris

Tegelijk neergelegd:

- expeditie van de akte;

- kopie bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Se

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

30/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 02.03.2013, NGL 29.05.2013 13134-0314-009
15/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 03.03.2012, NGL 11.05.2012 12112-0450-009
21/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 05.03.2011, NGL 14.03.2011 11058-0305-009
29/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 06.03.2010, NGL 28.04.2010 10099-0263-009
26/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 07.03.2009, NGL 25.03.2009 09085-0123-009
28/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 01.03.2008, NGL 26.03.2008 08079-0264-009

Coordonnées
CRIEL ELEKTROTECHNIEK

Adresse
LANGERBRUGSESTRAAT 82 9940 EVERGEM

Code postal : 9940
Localité : EVERGEM
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande