CROODENT

Divers


Dénomination : CROODENT
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 832.878.523

Publication

28/01/2011
ÿþ iuoe 2.%

[ eth 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111 1II 1111 1111 111 II I il I1I

" 11155.."

NEERGELEGD

J 8 -Ot- 2011

RECH'l'U N

KOOPHAND.. .fl

18 -01- 2011

RECHT11. V N

KOOPHAND ... . CENT,

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : CROODENT

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap Zetel : 9090 Melle, Brusselsesteenweg 299 a Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een onderhandse akte opgemaakt op 5 januari 2011, geregistreerd te Knokke-Heist, op 10 december! 2010 (Reg 6, boek 30, blad 19, vak 05), blijkt:

Er is een burgerlijke vennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap opgericht! onder de maatschap-ipelijke benaming 'CROODENT'.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9090 Melle, Brusselsesteenweg 299 a.

Mevrouw Caroline Véronique CROO, geboren te Gent, op 28 januari 1963, wonende te 9090 Melle,: Brusselsesteenweg 301, is de hoofdelijk aansprakelijke vennoot en benoemd als statutaire zaakvoerder.

Het doel van de vennootschap is:

-het uitbaten van een tandartsenpraktijk, omvattende de verwezenlijking van tand- en mondheelkundige; zorgen, zoals het bevorderen van mondhygiëne, paradontologie, implantologie en orthodontie, diagnose onder! alle mogelijke vormen, conserverende, prothetische en kindertandheelkunde, de verkoop en de plaatsing van' tandprothesen, het verrichten van tandheelkundige of medisch secretariaat en dit in de meest ruime betekenis,! koop en verkoop van tandheelkundige producten;

-het organiseren van administratieve diensten en raadgeving omtrent tandartspraktijken;

-het opleiding van tandartsassistenten;

-het optreden als stagemeester/begeleider van tandartsen in opleiding of reeds afgestudeerd;

-het optreden als studie  organisatie  en raadgevend bureau betreffende financiële, organisatorische en.

sociale aangelegenheden, in zoverre zij enigszins met tandartspraktijken te maken heeft;

-het verlenen van juridisch advies, in het bijzonder dan de bijstand bij de oprichting, fusies en vereffening', van vennootschappen met een gelijkaardig doel.

De vennootschap mag via inbreng, fusie, inschrijving belangen nemen in of optreden als bestuurder van'. andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel.

De vennootschap mag alle verrichtingen , met inbegrip van financiële en roerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen' in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van tandarts, en niet voorbehouden zijn; voor bepaalde beroepen zoals beursvennootschappen.

De vennootschap kan haar eigen onroerend patrimonium verwerven, beheren, verwerven, verbeteren en; overdragen voor eigen rekening met uitsluiting van alle handelingen welke door de wet aan bepaalde beroepen'

zoals vastgoedmakelaar zijn voorbehouden. "

Het maatschappelijk kapitaal, volledig geplaatst, bedraagt duizend euro (1.000 EUR) en is verdeeld in honderd (100) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één? honderdste (1/100ste) van het kapitaal.

De vennootschap wordt bestuurd door de hoofdelijk aansprakelijke vennoten die, als statutaire; zaakvoerders, de maatschappelijke handtekening hebben. De statutaire zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december nadien. Het eerste boekjaar begint,: met terugwerkende kracht, op één januari van het jaar tweeduizend en elf en zal eindigen op eenendertig: december van het jaar tweeduizend en elf.

De jaarvergadering wordt gehouden op de voorlaatste maandag van de maand juni, om twintig uur, of indien: die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de voorlaatste maandag van de maand juni, om twintig: uur, van het jaar tweeduizend twaalf.

Het batig saldo van de resultatenrekening, waarnaar de balans verwijst vormt de nettowinst of het netto:

resultaat van de vennootschap. "

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(c)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen hij het Belgrseh-Staatsblad- 28/01/201-1 - Annexes elu Moniteur belge

Over de bestemming van het netto resultaat beslist de algemene vergadering en dit op voorstel van de' statutaire zaakvoerder of het college van zaakvoerders. Dergelijke uitkering aan de vennoten dient te geschieden in verhouding tot hun aandelen zoals bepaald in het vennotenregister.

Indien de algemene vergadering het voorstel van de statutaire zaakvoerder of het college van zaakvoerders aanvaardt, dan wordt de beslissing tot uitkering genomen bij een gewone meerderheid in de zin van artikel 10 van onderhavige statuten. De algemene vergadering kan van het voorstel van de statutaire zaakvoerder of het college van zaakvoerders slechts afwijken met een bijzondere meerderheid in de zin van artikel 10.14 van onderhavige statuten.

Het tijdstip en de wijze van uitbetaling van het netto resultaat worden bepaald door de statutaire zaakvoerder of het college van zaakvoerders, met dien verstande dat de uitbetaling moet plaatsvinden uiterlijk binnen de twaalf maanden na de datum van de algemene vergadering die tot uitkering van het netto resultaat heeft beslist.

Ingevolge de oprichtingsakte hebben de oprichters als bijzondere gevolmachtigden aangesteld: de heer Steven Smits, extern boekhouder, ingeschreven op het tableau van het Belgisch Instituut voor Boekhouders en Fiscalisten onder nummer 203.105, kantoorhoudend te 2640 Mortsel, Armand Segerslei 151, en de heer Jozef Ruysseveldt, advocaat, kantoorhoudend te Knokke-Heist, Paul Parmentiertaan 130, elk bevoegd om afzonderlijk te handelen en met mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de nodige machten worden verleend teneinde alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en docu-'menten, waaronder het uittreksel van de oprichtingsakte, te ondertekenen ten einde de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de toekenning van een ondernemingsnummer bij de bevoegde belastingdiensten te bekomen, alle aansluitingen van nutsvoorzieningen te bewerken en in het algemeen alle administratieve aangelegenheden af te handelen die aansluiten bij de oprichting van de vennootschap of bij de voorbereiding van haar inwerkingtreding.

Voor gelijkvormig uittreksel uitgereikt voor bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. Gevolmachtigde

Jozef Ruysseveldt

Advocaat

mL, r _\0,e9t\e umt_

-Tele.d&à reimele \\rixe ---

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CROODENT

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 299A 9090 MELLE

Code postal : 9090
Localité : MELLE
Commune : MELLE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande