CROSS LANGUAGE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CROSS LANGUAGE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 471.870.554

Publication

07/09/2011
ÿþY.Dc 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEE.RGEL.EGD

2 6 AUG. 2011

i: Eceltrif~ée\: K V Aa N

KOOPI-t A\D171. TE GENT

Ondernemingsnr : 0471.870.554

Benaming

(voluit) : CROSS LANGUAGE

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetei : 9000 Gent, Woodrow Wilsonplein 7

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING -

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jozef Verschueren, te Nazareth op elf augustus tweeduizend en elf, dragende de melding: "Geregistreerd vier bladen, geen verzendingen, te Deinze op zestien augustus tweeduizend en elf, Boek 5/505, Blad 2, Vak 7, Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). Vr. de ea. Inspecteur, (Getekend) Vandemaele Bea, Fiscaal deskundige" dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap "CROSS LANGUAGE", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Woodrow Wilsonplein 7, met ondernemings-nummer 0471.870.554, de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

1.Kapitaalverhoging met eenenveertigduizend zevenhonderd en twee euro en zes cent (¬ 41.702,06), om het te brengen van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) naar honderd en drieduizend zevenhonderd en twee euro en zes cent (¬ 103.702,08), door inbreng in natura van een schuldvordering in lopende rekening van de voormelde Naamloze Vennootschap DOT PROJECTS, voor een waarde van eenenveertigduizend zevenhonderd en twee euro en zes cent (¬ 41.702,06), zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

BESCHRIJVING VAN HET INGEBRACHTE GOED

Uit het verslag van de bedrijfsrevisor blijkt dal het ingebrachte goed bestaat uit:

- een gedeelte van een schuldvordering in rekening courant van de Naamloze Vennootschap DOT PROJECTS, met een nominale waarde van eenenveertigduizend zevenhonderd en twee euro en zes cent (¬ 41.702,06).

2. Verslagen

VERSLAG BEDRIJFSREVISOR

Dat deze inbreng in natura een werkelijk en volwaardig actief bezit vertegenwoordigt en dat zijn beschrijving aan de vereisten van rechtzinnigheid en volledigheid beantwoordt, wordt gestaafd door het verslagschrift de dato vijf juli tweeduizend en elf, opgemaakt door de bedrijfsrevisor, te weten de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin.

Er wordt hier akte van genomen dat dit verslag besluit in volgende termen:

"Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de NV CROSS LANGUAGE kan ik besluiten dat:

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura. De raad van bestuur van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet,

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vennootschap bevindt zich in de toestand omschreven in de artikelen 633 en 634 van het wetboek van vennootschappen. Blijkens artikel 634 kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. De voorgenomen kapitaalverhoging dient dan ook als een herstructureringsmaatregel beschouwd te worden. Ingevolge de geplande kapitaalverhoging zal voormelde toestand verholpen zijn. De continuïteit van de onderneming op middellange termijn is afhankelijk van het welslagen van de herstructureringsmaatregelen op niveau van de rentabiliteit.

Rekening houdende met de bestaande onzekerheid inzake de continuïteit van de NV CROSS LANGDAGE op middellange termijn is de inning van de vordering in hoofde van de schuldeiser, met name voormelde inbrenger, onzeker zodat vanuit het standpunt van de schuldeiser de reële waarde van de vordering lager is dan de nominale waarde. Vanuit het standpunt van de vennootschap, schuldenaar, daarentegen, betekent de

Op de 1aeste blz. van Luik B vermeiden " Recu Naar. F- hoedan;ghaid " van de ;nstrumerteren,de naars rstz; van de persclolnen)

nevne d de rechtspersoci tan aanzien van derden *e ve r" ..voordagen Verso Naam er. handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Stnitsblad = -07/0912011 Annexes dü Mbniteurlielgé

111

voorgenomen kapitaalverhoging een even grote schuldvermindering zodat voor hem de reële waarde van de schuld gelijk is aan haar nominale waarde.

Aangezien de kapitaalverhoging in casu een verschuiving betreft van vreemd vermogen naar eigen vermogen binnen dezelfde onderneming en de continuïteit van de onderneming op korte termijn niet in gevaar is, achten wij het redelijk dat de nominale waarde als inbrengwaarde wordt weerhouden onder voorbehoud van het welslagen van de door de raad van bestuur geplande herstructurerings-maatregelen.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura, bestaande uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen t.b.v. 41.702,06 EUR, stemt overeen met de totale inbrengwaarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Wevelgem, 5 juli 2011

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin

Vertegenwoordigd door BVBA Piet Dujardin

Vertegenwoordigd door Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

VERSLAG RAAD VAN BESTUUR

Tevens wordt het bijzonder verslag de dato zeventien juni tweeduizend en elf, opgemaakt door de raad van bestuur van de vennootschap, omtrent de inbreng in natura hier voorgebracht.

3. Vervolgens stelt de vergadering vast dat voormelde kapitaalverhoging totstandgekomen is. 4.Volgende wijzigingen worden doorgevoerd in de statuten om ze aan te passen aan voormelde beslissing: Artikel vijf, §1 van de statuten wordt geschrapt en vervangen door volgende nieuwe tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderd en drieduizend zevenhonderd en twee euro en zes cent (¬ 103.702,06), vertegenwoordigd door tweehonderd vijfennegentig (295) aandelen, zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/tweehonderd vijfennegentigste (1/295ste) van het maatschappelijk kapitaal."

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist over te gaan tot de aanpassing van de statuten aan voorgaande beslissingen en geeft aan de instrumenterende notaris opdracht tot uitwerking van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap, om deze nadien neer te leggen ter griffe van de Rechtbank van Koophandel.

VIERDE BESLISSING

De vergadering geeft machtiging aan de raad van bestuur tot uitvoering van de voorgaande beslissingen. Alle voorgaande beslissingen en wijzigingen aan de statuten werden goedgekeurd met eenparigheid van stemmen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Jozef Verschueren

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie met gecoördineerde statuten, verslag revisor, verslag raad van bestuur.

oehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz van Luik B vermelden 'decto Naam en hcedan''h d %a de 'rstrumenterende notaris hetzij van ce perso,o}nier,; bevoegd de reel ts:.a son^ ter aanzien van derden te vertanenvioor~ igen

Verso Naam en handte.tenir'g

07/09/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111M ui iii iiiiu

*11135617*



NEERGELEGD

2 s AUG. 2011

REcHTBA2. VAN

KOOPH.aNDGENT

Ondernemingsnr : 0471,870.554

Benaming

(voluit) : CROSS LANGUAGE

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9000 Gent, Woodrow Wilsonplein 7

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jozef Verschueren, te Nazareth op elf augustus tweeduizend en elf, dragende de melding: "Geregistreerd vier bladen geen verzendingen te Deinze op zes augustus tweeduizend en elf, Boek 5/505, Blad 2, Vak 9, ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). Vr. de ea. Inspecteur, (Getekend) Vandemaele Bea, Fiscaal deskundige" dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap "CROSS LANGUAGE", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Woodrow Wilsonplein 7, met ondernemingsnummer 0471.870.554, de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT: BESLUIT TOT FUSIE.

A. De algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen keuren het aangekondigde fusievoorstel goed.

Zij besluiten aldus dat het gehele vermogen van de vennootschap "CROSS LANGUAGE", zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van de ontbinding zonder vereffening, overgaat op de vennootschap "DOT PROJECTS", die houdster is van alle aandelen van de vennootschap "CROSS LANGUAGE".

Alle rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming zijn ten laste van de overnemende vennootschap, zijnde de vennootschap "DOT PROJECTS".

B. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap "CROSS LANGUAGE" boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap 1"DOT PROJECTS", wordt bepaald op één januari tweeduizend en elf.

Alle verrichtingen sinds de gemelde datum door vennootschap "CROSS LANGUAGE" gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap 'DOT PROJECTS", en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

C. Ten gevolge van deze fusie houdt de vennootschap "CROSS LANGUAGE" vanaf heden op te bestaan. TWEEDE BESLUIT: WIJZIGING NAAM OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Met eenparigheid van stemmen beslissen de aandeelhouders om de benaming van de vennootschap DOT PROJECTS te wijzigen in "CROSSLANG" en daarmee gepaard gaande de aanpassing van artikel 1 van de statuten.

DERDE BESLUIT: MACHTIGING BESTUURDERS

De vergadering machtigt hierbij de bestuurders van de overnemende vennootschap "DOT PROJECTS" de voornoemde beslissingen uit te voeren en geeft opdracht aan ondergetekende notaris om de gecoördineerde tekst van de statuten op te stellen en neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Jozef Verschueren

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie met gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 12.07.2011 11282-0296-015
29/06/2011
ÿþRhd 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lIVN1II~II09 IIB pV~II~~IIM

R11718~'

bet

ak"

Be Sta

Ondememingsnr : 0471.870.554

Benaming

(votuit) : CROSS LANGUAGE

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Woodrow Wilsonplein 7 te 9000 Gent

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging van het voorstel tot fusie door vereniging van alle aandelen in één hand van de NV CROSS LANGUAGE bij de NV DDT PROJECTS.

BVBA F.I.M.S.

Voorzitter van de Raad van Bestuur

Vertegenwoordigd door

haar vaste vertegenwoordiger

Lue Maertens

keidi Depraetere

Bestuurder

Op de laatste blz. van Lutk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

VeLso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2011- Annexes du Moniteur belge

04/05/2011 : GE196206
07/10/2010 : GE196206
07/09/2009 : GE196206
16/07/2009 : GE196206
15/09/2008 : GE196206
05/08/2008 : GE196206
01/08/2007 : GE196206
31/07/2006 : GE196206
30/09/2005 : GE196206
03/08/2004 : GE196206
19/05/2003 : GE196206
20/02/2003 : GE196206
20/05/2000 : GEA023759

Coordonnées
CROSS LANGUAGE

Adresse
WOODROW WILSONSPLEIN 7 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande