CROSSMEDIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CROSSMEDIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 889.219.487

Publication

12/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 30.09.2013, NGL 08.11.2013 13656-0446-014
02/01/2015
ÿþ Mod word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

!

NEERGELEGD

i 9 -12- H%

R..k.CHTBAiel~f MIN

rr n n T7 Tá !4 T,{ TI F t TF f': i~ NT

Iuuuiiiiuii1111j1jiuiux

Ondernemingsnr : 0889.219.487

Benaming

(voluit) : CROSSMEDIA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9810 Nazareth, Leegzakstraat 33A

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING -- VEREFFENING EN SLUITING VAN DE VEREFFENING

Er blijkt uit een akte verleden voor het ambt van notaris Jozef Verschueren, te Nazareth op tien december tweeduizend veertien, aangeboden ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CROSSMEDIA", met zetel te 9810 Nazareth, Leegzakstraat 33A, en met ondememingsnummer 0889.219,487, de volgende beslissingen heeft genomen, met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING  VERSLAGEN

De voorzitter geeft de vergadering kennis van het verslag van de zaakvoerder de dato negen december tweeduizend veertien, dat de voorgestelde ontbinding van de vennootschap toelicht, en van de bijgevoegde samenvattende staat over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per zevenentwintig november tweeduizend veertien.

De vergadering onderzoekt vervolgens het verslag van de bedrijfsrevisor de dato negen december tweeduizend veertien, opgesteld door de Cooperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Auditas Bedrijfsrevisoren met zetel te 8800 Roeselare, Westlaan 348, vertegenwoordigd door de Heer Sven Vansteelant, bedrijfsrevisor, over de samenvattende staat over de actieve en passieve toestand, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA CROSSMEDIA, met zetel te 9810 Nazareth, Leegzakstraat 33A, een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten op 27 november 2014.

Rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, geeft deze staat een balanstotaal op van 8.249,45 EUR en een netto-actief van 5.749,45 EUR.

ln toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 27 november 2014 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft. Wij kunnen ons niet uitspreken over eventuele latente nakomende schulden.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Daarnaast kunnen wij bevestigen dat er, gezien de overgedragen verliezen, geen roerende voorheffing op liquidatieboni zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering,

Roeselare, 9 december 2014.

(getekend)

CVBA AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN

vertegenwoordigd door

Sven VANSTEELANT

Bedrijfsrevisor".

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerking wordt gemaakt door de vergadering.

De vergadering besluit daarom zich aan te sluiten bij de conclusies die In de verslagen vervat zijn.

TWEEDE BESLISSING - ONTBINDING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering beslist tot de ontbinding van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CROSSMEDIA", overeenkomstig artikel 184, §5 van het Wetboek van Vennootschappen, en spreekt haar in vereffeningstelling uit vanaf heden, zodat de vennootschap enkel nog bestaat voor haar vereffening.

De algemene vergadering beslist geen vereffenaar te benoemen.

DERDE BESLISSING  VASTSTELLING

De algemene vergadering stelt vast dat er geen vereffenaar werd benoemd.

Bijgevolg wordt overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen, de zaakvoerder van de vennootschap aangesteld om over te gaan tot de nodige handelingen en verrichtingen voor de verdere ontbinding en vereffening van de vennootschap.

Mevrouw Nele Lambert, voornoemd, en handelend als voormeld, zal de meest uitgebreide macht hebben, zoals voorzien in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, Zij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

Mevrouw Nele Lambert, voornoemd, en handelend als voormeld, wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Onder haar verantwoordelijkheid en voor bijzondere en wel bepaalde handelingen kan zij aan één of meerdere mandatarissen een wel bepaald deel van haar bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn. De opdracht is kosteloos.

VASTSTELLINGEN

De zaakvoerder stelt vast dat de vennootschap een balanstotaal opgeeft van achtduizend tweehonderd negenenveertig euro vijfenveertig eurocent (¬ 8.249,45) en een netto-actief heeft van vijfduizend zevenhonderd negenenveertig euro vijfenveertig eurocent (¬ 5.749,45).

Tussen de datum waarop de staat van actief en passief werd vastgesteld en de datum van de algemene vergadering hebben zich geen wijzigingen voorgedaan die een niet-aangezuiverde schuld zouden laten verschijnen, desgevallend werden alle schulden betaald of geconsigneerd.

De aandeelhouders, te weten: de Heer Philip Truwant en Mevrouw Nele Lambert, beiden voornoemd, verklaren dat zij alle schulden van de vennootschap overnemen en persoonlijk zullen instaan voor de betaling ervan, doch door elke aandeelhouder ten belope van hun respectievelijke verhouding In het kapitaal, en dat ze alle activiteiten, van de vennootschap definitief wensen stop te zetten.

Om deze redenen wordt beslist de vergadering verder te zetten en over te gaan tot de behandeling van de overige punten van de agenda, namelijk de sluiting van de vereffening van de vennootschap.

Aile aandeelhouders zijn nog steeds aanwezig en zij beslissen de vergadering verder te zetten met behandeling van het vierde punt van de agenda.

VIERDE BESLISSING  SLUITING VEREFFENING EN KWIJTING

De Heer Philip Truwant en Mevrouw Nele Lambert, belden voornoemd, verklaren dat zij alle schulden van de vennootschap overnemen en persoonlijk zullen instaan voor de betaling ervan, doch door elke aandeelhouder ten belope van hun respectievelijke verhouding in het kapitaal.

De Heer Philip Truwant en Mevrouw Nele Lambert, beiden voornoemd, verzoeken en vorderen vervolgens, Ons ondergetekende werkende Notaris, om op authentieke wijze vast te stellen en te akteren dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CROSSMEDIA" ontbonden werd en in vereffening gesteld werd en dat, ingevolge de rechten verbonden aan het eigendomsbezit van aile aandelen van deze vennootschap, de bovenvermelde aandeelhouders het gehele vermogen van zelfde vennootschap in handen hebben en bekleed worden met alle rechten en verplichtingen van deze vennootschap en met het ganse actief en passief vermogen van deze laatste.

Na aanvaarding van het voorgaande, keurt de algemene vergadering de rekening van de vereffening goed en geeft de volledige kwijting, zonder enig voorbehoud noch beperking, aan Mevrouw Nele Lambert, voornoemd, voor haar beheer en uitoefening van haar opdracht overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering spreekt de sluiting van de vereffening uit en stelt vast dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CROSSMEDIA" definitief opgehouden heeft te bestaan,

De Heer Philip Truwant en Mevrouw Nele Lambert, beiden voornoemd, besluiten verder dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen neergelegd en bewaard worden gedurende een periode van vijf jaar, te 9810 Nazareth, Leegzakstraat 33A.

Alle voorgaande beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen.

VIJFDE BESLISSING  VOLMACHT

Volmacht wordt gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accountancy Van Den Broeck -- Vandecasteele, met zetel te Nazareth, 's Gravenstraat, 76, voor wie optreedt mevrouw Inge Van den Broeck, wonende Nazareth, Deinzestraat 7, met macht om afzonderlijk te handelen, om alle formaliteiten in verband met het Ondememingsioket, Kruispuntbank voor Ondernemingen en de fiscale en BTW administraties, zowel directe als indirecte belastingen te vervuilen, en dit zowel voor deze voortvloeiend uit huidige akte als voor deze voortvloeiend uit alle andere akten.

Volmacht wordt eveneens verleend aan mevrouw Christine Vandecasteele, wonende te Nazareth, 's Gravenstraat 76:

-om alle formaliteiten in verband met het Ondernemingsloket, Kruispuntbank voor Ondernemingen te vervullen.

-om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de diensten der belasting op de toegevoegde waarde, en de directe en indirecte belastingen, inzage te nemen in het dossier, documenten te ondertekenen welke noodzakelijk

A

zijn voor de opvolging en afhandeling van het dossier, akkoorden en briefwisseling te ondertekenen; bezwaarschriften In te dienen en te negotiëren met alle belastingdiensten

-de vennootschap bij te staan en te vertegenwoordigen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, kamer van handelsonderzoek en insolventiekamer,

De volmachtdrager handelt steeds in opdracht van de volmachtgever. Deze volmacht of lastgeving behelst alle verrichtingen die de lasthebber nodig of nuttig zal achten voor het hierboven aangegeven doel. Zij verleent inzonderheid alle macht tot aangifte, antwoord, bezwaar en afstand, inschrijving, wijziging, schrapping.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Jozef Verschueren

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie, verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief, verslag van de bedrijfsrevisor.

r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

06/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 01.10.2012, NGL 30.11.2012 12653-0363-015
03/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 30.09.2011, NGL 30.10.2011 11590-0346-013
04/04/2011
ÿþ~

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude3

aan het

Belgisch

Staatsbla

*11050386

Ondernemingsnr : 0889 219 487 Benaming

(voluit) : CROSSMEDIA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Leegzakstraat 33 A

9810 Nazareth

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming

Op de Bijzondere Algemene Vergadering, gehouden op de maatschappelijke zetel op 22 maart 2011 werden volgende beslissingen genomen :

1. De heer Philip Truwant biedt vrijwillig zijn ontslag aan als zaakvoerder van de vennootschap, en dit met ingang op 01 april 2011 . Vanaf 01 april 2011 wordt hij dan ook ontheven van alle verantwoordelijkheden een aansprakelijkheden die zijn mandaat als zaakvoerder omvatten. Zijn ontslag wordt goedgekeurd en aanvaard.

2. Als zaakvoerder vanaf 01 april 2011 wordt dan benoemd, mevrouw Lambert Nele, woonachtig te 9810 Nazareth, Leegzakstraat 33 A met als nationaal nummer 63.02.01-254-83.

Zij zal deze functie 100 % onbezoldigd waarnemen , aangezien zij reeds een inkomen verwerft uit dienstverband en via deze weg in regel is inzake de sociale bijdrage verplichtingen.

(get)

Philip Truwant

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/12/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 30.09.2010, NGL 28.11.2010 10616-0243-013
03/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 30.09.2009, NGL 27.10.2009 09829-0150-013
01/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 30.09.2008, NGL 26.11.2008 08823-0158-011

Coordonnées
CROSSMEDIA

Adresse
LEEGZAKSTRAAT 33A 9810 NAZARETH

Code postal : 9810
Localité : NAZARETH
Commune : NAZARETH
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande