CROUSTIFRANCE BENELUX


Dénomination : CROUSTIFRANCE BENELUX
Forme juridique :
N° entreprise : 463.232.309

Publication

22/04/2014
ÿþMort Wora 11.1

Ondernemingsnr : 0463.232.309

Benaming

(voluit) : Croustifrance Benelux

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Ottergemsesteenweg Zuid 806, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel van een met fusie gelijkgestelde verrichting

FUSIEVOORSTEL VAN EEN MET FUSIE GELIJKGESTELDE VERRICHTING TUSSEN DE NV VAMIX EN DE NV CROUSTIFRANCE BENELUX OPGESTELD OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 719 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

De raad van bestuur van Vamix NV en de raad van bestuur van Croustifrance Benelux NV hebben op 27 maart 2014 beslist het onderhavig fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van ' Vennootschappen voor te leggen aan hun buitengewone algemene vergaderingen. Aangezien Vamix NV houdster is van alle aandelen van Croustifrance Benelux NV, is deze verrichting gelijkgesteld met een fusie door overneming in de zin van artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen en wordt dit fusievoorstel ' opgesteld overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 719 tot en met 727 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuursorganen van Vamix NV en Croustifrance Benelux NV hebben het initiatief genomen een fusie tot: stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten ais; de verplichtingen, aan de ovememende vennootschap tot gevolg heeft en dit overeenkomstig de bepalingen van artikel 682 van het Wetboek van Venncotschappen:

-de overnemende vennootschap NV Vamix, met maatschappelijke zetel te Moutstraat 64, 9000 Gent, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Gent, onder het ondernemingsnummer 0418.123.646;

-de overgenomen vennootschap NV Croustifrance Benelux, met maatschappelijke zetel te Ottergemsesteenweg Zuid 806, 9000 Gent, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Gent, onder het ondernemingsnummer 0463.232.309.

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich er wederzijds toe om alles te doen wat in hun macht ligt, met het oog op de verwezenlijking van de met een fusie gelijkgestelde verrichting, onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen hierbij het volgende fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen.

1.Wettelijke vermeldingen

1.1 Identificatie van de betrokken vennootschappen (art. 719, 1°. W. Venn)

1.1.1 Identificatie van de overnemende vennootschap

Oprichting

NV Vamix, met maatschappelijke zetel te Moutstraat 64, 9000 Gent, werd opgericht op 20 maart 1978 bij akte verleden voor notaris Herman Laga, te Izegem. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 1 april 1978, onder het nummer 986-1; hierna genoemd de "Overnemende Vennootschap".

Statutenwijziging

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

~ 9 APR. 2014

RECHTBele/AH

KOOPHANDEL- -E GENT

vi

behr aar Belt

Stam

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De statuten van de vennootschap werden meermaals gewijzigd en voor het laatst op 13 december 2013 bij akte verleden voor notaris Jean-Francis Claerhout, kantoor houdend te Gent en gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 3 januari 2014 onder het nummer 20140103 - 0003075.

Rechtsvorm

De Overnemende Vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Moutstraat 64 te 9000 Gent.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 59.841.300 EUR. Het is verdeeld in 15,100 aandelen op naam

zonder nominale waarde.

Het kapitaal werd op heden volledig volgestort, i.e. tot 59.841.300 EUR,

Doel

Het maatschappelijk doel van de vennootschap luidt ais volgt:

De productie van en de handel in gebruiks- en verbruiksgoederen en meer specifiek bakkerijproducten, al

dan niet diepvriesproducten, alsook de productie van en de handel in alle grondstoffen, bijproducten of

verpakkingen die enig verband hebben met deze gebruiks- en verbruiksgoederen.

Dit omvat aile daarmee verband houdende industriële, commerciële, maritieme, financiële, roerende en onroerende handelingen, in België of in het buitenland.

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarzin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, i.e. tussenpersoon in de handel.

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen,

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium.

Alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

f&

" ,% G

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag handelen ofwel in haar eigen naam en voor eigen rekening ofwel in naam en voor rekening van derden, ofwel in deelneming met hen. Zij mag alles doen wat het nastreven van haar doel op enige wijze kan bevorderen.

Zij mag publiek beroep doen op het spaarwezen.

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Gent onder het ondernemingsnummer

0418 123 646.

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap zijn:

-Vandemoortele NV, houder van 15.099 aandelen

-Vandemoortele Coordination Center NV, houder van 1 aandeel

1.1.2 Identificatie van de overgenomen vennootschap

Oprichting

NV Croustifrance Benelux, met maatschappelijke zetel te Ottergemsesteenweg Zuid 806, 9000 Gent, werd opgericht op 20 april 1998 bij akte verleden voor notaris Jean-Pierre Hocke te Kortrijk. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 9 mei daarna, onder het nummer 960509-35; hierna genoemd de "Overgenomen Vennootschap".

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden meermaals gewijzigd en voor het laatst op 18 december 2001 bij akte verleden voor notaris Philippe Defauw, kantoor houdend te Kortrijk en gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 5 januari 2002 onder het nummer 20020105-1687.

Rechtsvorm

De Overgenomen Vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Ottergemsesteenweg Zuid 806 te 9000 Gent,

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 1.250.000 EUR. Het is verdeeld in 1.250 aandelen op naam

zonder nominale waarde. Het kapitaal werd op heden volledig volgestort, i.e. tot 1.250.000 EUR.

Doel

Het maatschappelijk doel van de vennootschap luidt als volgt;

De productie en verkoop zowel aan kleinhandel als groothandel van halfbereide en bereide voedingsmiddelen zoals bakkerij-producten, snacks en bereide maaltijden en gelijkaardige of aanverwante producten, alsook alle toestellen of uitrusting noodzakelijk of nuttig om deze producten te bewaren, te bereiden, uit te stallen, te verkopen en/of verbruiksklaar te maken.

Dit omvat alle daarmee verband houdende industriële, commerciële, maritieme, financiële, roerende en onroerende verhandelingen in België en in het buitenland.

De vennootschap kan het bestuur afstaan van de exploitatie van geheel haar industrie en handel of een gedeelte ervan evenals het bestuur waarnemen van alle exploitaties die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig doel hebben met haar industrie en handel.

Dit alles wordt in de ruimste zin opgevat. De vennootschap mag handelen ofwel in haar eigen naam en voor eigen rekening ofwel in naam en voor rekening van derden, ofwel in deelneming met hen. Zij mag alles doen wat het nastreven van haar doel op enige wijze kan bevorderen.

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Gent onder het ondernemingsnummer

0463.232.309.

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap zijn:

Vamix NV, houder van 1.250 aandelen

1.2 Boekhoudkundige datum (art. 719, 20W. Venn)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De verrichtingen van de Overgenomen Vennootschap zullen boekhoudkundig en fiscaal worden geacht te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap vanaf 1 januari 2014.

De fusie zal gebeuren op basis van boekhoudkundige staten van de Overnemende Vennootschap en van de Overgenomen Vennootschap per 31 december 2013. Conform de bepalingen van artikel 720, § 2, 4° van het Wetboek van Vennootschappen zijn er geen tussentijdse cijfers nodig.

1.3 Bijzondere rechten (art. 719, 3° W. Venn)

Alle aandelen die het kapitaal van de Overgenomen Vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de Overnemende Vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de Overgenomen Vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

1.4 Bijzondere voordelen (art. 719, 4° W. Venn)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de Overgenomen Vennootschap, noch aan de bestuurders van de Overnemende Vennootschap.

De mandaten van de bestuurders en van de persoon belast met het dagelijkse bestuur van de Overgenomen Vennootschap zullen van rechtswege beëindigd worden door de fusie.

1.5 Overdracht onroerend goed

De Overgenomen Vennootschap is geen eigenaar van onroerend goed. Dit betekent dat een bodemattest van OVAM niet vereist is.

2.Motivering van de fusie

De zakelijke overwegingen met betrekking tot de fusie zijn als volgt:

2.1 Rationalisering van de Vandemoortele Groep op basis van de visie van de groep

Vooreerst kadert de geplande fusie in de visie van de Vandemoortele Groep om de operationele structuur van de groep te stroomlijnen.

Door de geplande fusie zullen de commerciële activiteiten van de business line Bakery Products in België worden ondergebracht in één enkele commerciële vennootschap, met name Vamix NV.

2.2 Vermindering aantal juridische entiteiten binnen de Vandemoortele Groep en de daarmee gepaard gaande kostenbesparing en administratieve vereenvoudiging

Eén van de doelstellingen van de Vandemoortele Groep is ook om het aantal juridische entiteiten te verminderen.

De vermindering van het aantal juridische entiteiten leidt tot een kostenbesparing, een vermindering van de administratieve lasten, administratieve vereenvoudiging en transparantie van de Vandemoortele Groep.

2.3 Standaardisatie van IT-systemen

Ingevolge de fusie, zal Croustifrance Benelux NV immers naar SAP overschakelen waardoor een integratie binnen het groter geheel van Vandemoortele Groep mogelijk wordt gemaakt.

2.4 Logistieke vereenvoudiging

Tot slot levert de voorgenomen verrichting ook een logistiek voordeel/vereenvoudiging op met betrekking tot de voorraad die wordt gestockeerd in bepaalde externe diepvriesmagazijnen hetgeen de beheersing van deze goederen- en de facturatiestroom op groepsniveau en de opvolging van de voorraden vergemakkelijkt.

3. Instandhouding aandeelhouderschap  ontbreken ruilverhouding

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het gehele vermogen, zijnde alle activa en passiva, zoals nader omschreven in bijlage 1, zowel als alle rechten en verplichtingen van de Overgenomen Vennootschap, zullen als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaan op de Ovemamende Vennootschap,

De 1,250 aandelen die het volledige kapitaal van de Overgenomen Vennootschap vertegenwoordigen, zijn in handen van de Overnemende Vennootschap, Ingevolge, artikel 726, 1° van het Wetboek van Vennootschappen zat geen enkel aandeel door de Overnemende Vennootschap worden uitgegeven in ruil voor de 1.250 aandelen van de Overgenomen Vennootschap.

Bijgevolg dient er geen ruilverhouding te worden vastgesteld.

4, Fiscale regeling van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting

De voorgenomen verrichting, zijnde een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, wordt doorgevoerd conform alle relevante vennootschapsrechtelijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Zowel de Overnemende Vennootschap als de Overgenomen Vennootschap zijn binnenlandse vennootschappen,.

Zoals blijkt uit het sub 2 nader omschreven motivering van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting vindt deze plaats op grond van zakelijke overwegingen in de zin van artikel 183bis van het Wetboek van de inkomstenbelasting 1992.

De verrichting zijnde een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zal gebeuren als een belastingvrije fusie in de zin van artikel 211 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992 (WIB92), met toepassing van artikel 212 WIB92 en met toepassing van de artikelen 117, §1 en artikel 120 derde lid van het Wetboek der registratierechten.

Aangezien zowel de Overnemende Vennootschap als de Overgenomen Vennootschap deel uitmaken van de btw-eenheid "Vandemoortele btw eenheid", waardoor alle leveringen en diensten tussen beide vennootschappen buiten de werkingssfeer van de btw vallen, zijn de artikelen 11 en 18, §3 BTW Wetboek niet van toepassing en valt de voorgenomen fusie aldus buiten de werkingssfeer van de btw.

5, Sociaalrechtelijke regeling

Alle personeelsleden van de Overgenomen Vennootschap zullen in toepassing van CAO 32 bis overgaan naar de Overnemende Vennootschap.

De werknemers van de Overnemende Vennootschap en van de Overgenomen Vennootschap zijn thans reeds vertegenwoordigd in de ondernemingsraad van de technische bedrijfseenheid Gent en deze ondernemingsraad werd op 19 september 2013 met een verdere verduidelijking op 10 december 2013 volledig geïnformeerd over de voorgenomen fusie en zijn gevolgen voor de werknemers.

6. Bijkomende vermeldingen

6.1. Samenstelling van het vermogen van de Overgenomen Vennootschap

De samenstelling van het vermogen van de Overgenomen Vennootschap, is in bijlage 1 gevoegd, wordt daar nader omschreven en maakt integraal deel uit van dit fusievoorstel.

6.2. Geen wijziging van de statuten van de Overnemende Vennootschap

In het geval van verwezenlijking van de voorgestelde fusie, dient artikel 3 van de statuten met betrekking tot het doel van de Overnemende Vennootschap, niet te worden aangepast aangezien deze doelomschrijving reeds de activiteiten van de Overgenomen Vennootschap omvat.

6.3 Kosten van de fusieverrichting

De kosten van de fusieverrichting zullen gedragen worden door de Overnemende Vennootschap.

6.4 Verbintenissen

oor-

ti tiden

aan het Belgisch Staatsblad

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde gegevens en elementen zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren,

6,5 Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal voorgelegd worden aan de buitengewone algemene vergadering van de Overgenomen Vennootschap en van de Overnemende Vennootschap, tenminste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de raden van bestuur alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring 30 juni 2014 zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 27 maart 2014, te Gent, in origineel, elke versie gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbanken van koophandel van Gent overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Opgesteld in 4 exemplaren, waarvan 2 voor de griffie en 1 exemplaar voor de Overnemende Vennootschap en voor de Overgenomen Vennootschap.

Voor de Overnemende Vennootschap,

LEMON Comm. V Dirk Durez

Gedelegeerd bestuurder Bestuurder

Vertegenwoordigd door zijn vaste

vertegenwoordiger, J. Noten,

beherend vennoot en zaakvoerder

Voor de Overgenomen Vennootschap,

LEMON Comm, V Jean Vandemoortele

Gedelegeerd bestuurder Voorzitter

Vertegenwoordigd door zijn vaste

vertegenwoordiger, J, Noten,

beherend vennoot en zaakvoerder

Hierbij neergelegd: fusievoorstel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

30/06/2014 : GE188938
18/07/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

09 ale%

khLei 1 leANK VAN

Voor-behoudei 11111111,11111.1111111111111

aan het

Belgisce Staatsbia

Ondernemingsnr : 0463232309 KOOPHANDEL TE GENT Benaming

(voluit) : CROUSTIFRANCE BENELUX

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: 9000 Gent, Ottergemsesteenweg-Zuid 806

(volledig adres)

Onderwerp akte: BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP - FUSIEBESLUIT

Op de buitengewone algemene vergadering gehouden voor het ambt van Geassocieerd Notaris Jean Francis Claerhout te Gent op 30 juni 2014, werd beslist:

1.- Verzaking in het kader van de geplande geruisloze fusie door overname van onderhavige overgenomen vennootschap door naamloze vennootschap "VAM1X" met zetel te 9000 Gent, Moutstraat, 64, rechtspersonenregister Gent, ondernemingsnummer 0418.123.646; aan het ter beschikking stellen van tussentijdse cijfers.

2 - Lezing en onderzoek van volgend stuk, waarvan alle vennoten kosteloos een afschrift konden verkrijgen:

- Het Fusievoorstel opgesteld door de Raad van Bestuur van de naamloze vennootschap "VAIVIIX", overnemende vennootschap, en door de raad van bestuur van onderhavige vennootschap, overgenomen vennootschap, op 28 maart 2014 conform artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen en neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel op 9 april daarna, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 22 april 2014, onder nummer 0085593 wat de naamloze vennootschap "VAMIX"betreft en onder nummer 0085592 wat onderhavige vennootschap betreft;

3.- Besluit tot fusie overeenkomstig voornoemd fusievoorstel waarbij onderhavige vennootschap door de naamloze vennootschap "VAIVIIX", overnemende vennootschap, voormeld; overeenkomstig de modaliteiten en de voorwaarden bepaald in dit fusievoorstel, bij wijze van geruisloze fusie wordt overgenomen. Al de verrichtingen door deze overgenomen vennootschap zijn voor rekening en risico van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2014.

4.- Vaststelling dat de naamloze vennootschap "VAIVIIX"op heden de enige vennoot is van onderhavige naamloze vennootschap "CROUSTIFRANCE BENELUX", zodat het om een met fusie gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 676, 10 van het Wetboek van Vennootschappen (een geruisloze fusie) gaat, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de plichten van de overgenomen naamloze vennootschap "CROUSTIFRANCE BENELUX" TEN ALGEMENE TITEL overgaat op de overnemende naamloze vennootschap "VAMIX" als gevolg van een ontbinding zonder vereffening van de naamloze vennootschap "CROUSTIFRANCE BENELUX".

Vaststelling van de overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap TEN ALGEMENE TITEL naar de overnemende vennootschap.

5.- Beslissing dat de statuten van de overnemende vennootschap ongewijzigd behouden blijven, dit overeenkomstig het fusievoorstel zodat er geen statutenwijzigingen nodig zijn in het kader van artikel 724 van het Wetboek van vennootschappen.

6.- Bevoegdheden verlenen aan de raad van bestuur van de overnemende naamloze vennootschap "VAIVIIX"voor de uitvoering van de besluiten over de voorgaande punten van de agenda en voor de coördinatie van de statuten.

7.- machtiging administratieve formaliteiten : de enige vennoot, vertegenwoordigd als gezegd, besluit volmacht te verlenen aan de heer Dirk Durez, mevrouw Saskia Bellaert, Mevrouw Mieke Beeuwsaert, Mevrouw Sara Lathouwers en Mevrouw Katrien Dewitte, woonst kiezende te 9000 Gent, Moutstraat 64 allen alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, teneinde alle

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

formaliteiten te verrichten, stukken te tekenen en handelingen te stellen met betrekking tot de

wijziging en schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank

Ondernemingen, de stopzetting bij de B.T.W.-Administratie e.d.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Notaris Jean-Francis Claerhout

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte dd 30 juni 2014

-verzakingsbrieven

i

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

16/07/2013 : GE188938
23/08/2012 : GE188938
31/07/2012 : GE188938
20/07/2012 : GE188938
19/07/2012 : GE188938
14/07/2011 : GE188938
14/07/2010 : GE188938
22/07/2009 : GE188938
16/07/2009 : GE188938
20/06/2008 : GE188938
23/07/2007 : GE188938
15/06/2007 : GE188938
18/07/2006 : GE188938
27/01/2006 : GE188938
04/07/2005 : GE188938
22/06/2004 : GE188938
27/06/2003 : GE188938
25/06/2003 : GE188938
22/08/2002 : GE188938
26/07/2002 : GE188938
06/07/2001 : GE188938
19/04/2001 : GE188938
07/07/2000 : GE188938
31/03/1999 : GE188938

Coordonnées
CROUSTIFRANCE BENELUX

Adresse
OTTERGEMSESTEENWEG ZUID 806 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande