CRYSTAL-2-INVEST

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : CRYSTAL-2-INVEST
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 540.818.055

Publication

24/10/2013
ÿþ~ MW Word 11.1

I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

f

V

beh

aa

Be

Star

GRIFFIE

KOQEf'HÁN~ RECHTBANK

1 a 01tT. 2013



DEN ONDE



Ondernemingsnr : Syo. $4 g, o S S

Benaming

(voluit) : CRYSTAL-2-INVEST

(varkortl :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : Zakstraat 104 - 9112 Sinaai

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING STATUTEN

Uittreksel uit een onderhandse akte.

Ondertekend te Sinaai op 17 september 2013,

Geregistreerd te Sint-Niklaas

Boek 6/105 Blad 30 Vak 26

De heer Kristof Kesteloot, wonende Palingsgatstraat 14 te 9111 Puivelde (Sint-Niklaas), en Dhr. Luc Roovers, wonende Zakstraat 104 te 9112 Sinaai (Sint-Niklaas), beiden hoofdelijk en onbeperkt en voor het geheel aansprakelijke vennoten zullen als zaakvoerders belast zijn met het bestuur. Zij kunnen afzonderlijk optreden om in naam van de vennootschap alle handelingen te stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, evenwel rekening houdend met een beperking van vervreemding van onroerende goederen van de vennootschap en het aangaan van leningen, waarvoor het eenparig akkoord verreist is van alle vennoten.

BESTUUR

De zaakvoerders zijn, Dhr. Kristof Kesteloot, wonende Palingsgatstraat 14 te 9111 Puivelde(Sint Niklaas) en

Dhr. Luo Roovers, wonende Zakstraat 104 te 9112 Sinaai (Sint..Niklaas).

DOEL:

- Handelsbemiddeling, verkoop, aankoop, import en export, huur en verhuur, groot- en kleinhandel van alle consumeerbare en niet-consumeerbare goederen zowel voorhuishoudelijk als industrieel gebruik,

- Alle activiteiten van interieurarchitect, ontwerp, advies, onderhoud, ... Alsook het inrichten en ontwerpen van etalages en toonbanken en -kasten. Het ontwerpen en decoreren van decoratiestukken en materiaal gerelateerd aan feestelijkheden, kerstmis, nieuwjaar, pasen, speciale gebeurtenissen, alsook het ontwerp en de realisatie van de hiervoor benodigde uitnodigingen en opvolging ervan.

- Advies en begeleiding op vlak van Public Relations en communicatie, organisatie van congressen en beurzen, ontwerpen en voeren van reclamecampagnes voor derden via ontwikkeling van publicitaire teksten en slogans via de diverse media, verkopen en aanbieden van reclameruimte op het net, op publiciteitsborden en aile andere mogelijkheden.

- Consultancy- en managementwerkzaamheden in de ruimste zin van het woord;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de onroerende lease, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten,

- Het waarnemen van mandaten als bestuurder, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het beheer op alle niveaus zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

- Transporten, nationaal als internationaal, zowel voor eigen rekening als rekening van derden, Opslag, behandelen, verladen van alle soorten goederen.

- Het verschaffen van logies voor kortstondig verblijf al dan niet in combinatie met het verschaffen van maaltijden in hotels, motels en pensions (met hotel-service). Eetgelegenheden met volledige of beperkte bediening, waaronder verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en in een

Op de laatste biz van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Letree

Voor-

aan ne

Belgisch

Staatsblad

ti

wegwerpverpakking aangeboden worden. Het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels. Het bereiden van maaltijden en spijzen in centrale keukens voor rekening van derden. De verkoop van dranken voor in het algemeen consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

De vennootschap mag door middel van inbreng, samenstelling, inschrijving of om het even op welke wijze deelnemen aan alle ondernemingen en vennootschappen, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven. Zij handelt zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden in binnen- en buitenland.

ZETEL:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9112 Sinaai, Zakstraat 104. De zetel kan verplaatst worden op

eenvoudige beslissing van de vennoten mits bekendmaking in het Belgisch Staatsblad.

BENAMING

De naam van de vennootschap zal "CRYSTAL-2-INVEST" zijn.

DUUR:

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur, vanaf heden 17 september 2013.

KAPITAAL

De vennootschap werd gesticht met een maatschappelijke kapitaal van 1000 euro. De heer Luc Roovers

brengt in de vennootschap 500 euro in en Dhr. Kristof Kesteloot brengt eveneens 500 euro in.

De partijen verklaren en erkennen dat deze som op de rekening van de vennootschap werd gestort,

waarvoor kwijting, en dat de vennootschap bijgevolg over een som van 1000 euro beschikt.

VERGOEDING :

Aan de zaakvoerders en aan de andere vennoten kan door de vergadering van de vennoten een verloning worden uitgekeerd die voor elkeen zal bepaald worden ln functie van de voor de vennootschap geleverde prestaties.

BOEKJAAR EN ALGEMENE VERGADERING

Het eerste boekjaar gaat in vanaf heden, 17 september 2013 om te eindigen op 31 december 2014. De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de laatste donderdag van de maand mei om 19.00 uur overeenkomstig de statuten en voor het eerst in 2015. Elk volgend boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december.

OVERNAME VERBINTENISSEN:

De vennootschap neemt aile verbintenissen over onderschreven in naam en voor rekening van de

vennootschap in oprichting met ingang vanaf 1 september 2013.

Dhr. Luc Roovers

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CRYSTAL-2-INVEST

Adresse
ZAKSTRAAT 104 9112 SINAAI

Code postal : 9112
Localité : Sinaai-Waas
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande