CS INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CS INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.863.252

Publication

03/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.03.2013, NGL 31.05.2013 13139-0078-011
19/01/2015
ÿþmod 11.1

'Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondememingsnr : 0835.863.252 Benaming (voluit) : CS INVEST

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

7 JAN. 2015

AFDELING HffxIfflERMONDE

I N

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Blindstraat 3618

9140 Temse

Onderwerp akte :Wijziging boekjaar - wijziging algemene vergadering.

Uit een akte verleden voor ons, Meester Eline HECK, geassocieerd notaris, te Temse, op 30 december 2014, neergelegd ter registratie, niet als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

BJkt dat :

De buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CS Invest" met maatschappelijke zetel te Temse, Blindstraat, nummer 3618. Hebbende als ondernemingsnummer 0835.863.252 en hebbende als BTW-nummer BE0835,863.252.

Opgericht bij akte verleden voor geassocieerd notaris Lucas Neirinckx, te Temse, op 20 april 2011, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 11 mei daarna, onder nummer 11071005, waarvan de statuten ongewijzigd zijn gebleven tot op heden.

Is samengekomen om over het volgende te beslissen :

Eerste beslissing : Wijziging van het boekjaar- wijziging van de eerste alinea van artikel 20 van de statuten.

De vergadering beslist het huidige boekjaar te verlengen en bijgevolg af te sluiten op 30 september 2015 zodanig dat het lopende boekjaar loopt van 1 januari 2014 tot en met 30 september 2015; de volgende boekjaren zullen telkens lopen vanaf 1 oktober tot en met 30 september van ieder jaar. De vergadering beslist om de eerste alinea van artikel 20 van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk jaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar". Tweede beslissing : Wiiziging van de datum van de jaarvergadering - wijziging van de eerste alinea van artikel 16 van de statuten

De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te wijzigen waardoor deze vergadering voortaan zal gehouden worden op de derde woensdag van de maand januari te twintig uur en de eerste maal in 2016.

De vergadering beslist om de eerste alinea van artikel 16 van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

"De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden telkens op de derde woensdag van de maand januari te twintig uur op de maatschappelijke zetel of in elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping".

Derde beslissing : machtiging aan de zaakvoerder.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Vierde beslissing- coördinatie statuten.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake. Deze besluiten werden eenparig goedgekeurd.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

05/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.03.2012, NGL 04.06.2012 12140-0065-010
11/05/2011
ÿþrulson- D In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1ll 1111 1110 1111 11111011111111111 111

X11073005*

be

B St

t RTrrl1 r-url rE AN' VAN KOOPHANDEL

2 9. Db. 2011

Dà4pERMONDE





Ondernemingsnr : $35 8 6 3 Q S 2

Benaming : CS Invest

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Blindstraat 36fB

9140 Temse

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Lucas NEIRINCKX, geassocieerd notaris, te Temse, op 20 april

2011, voor registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de

rechtbank van koophandel.

Blijkt dat :Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met volgende kenmerken

Oprichter:

De heer SZPYT Christophe Aleksander, (nationaal nummer 81.04.03-023.64), geboren te

Beringen op drie april negentienhonderd éénentachtig, wonende te Temse, Blindstraat, nummer

36/B.

STATUTEN.

NAAM.

De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid. Zij draagt de naam : "CS Invest".

ZETEL.

De werkelijke zetel is gevestigd te 9140 Temse, Blindstraat, nummer 36/B.

' Deze mag naar een andere plaats in België overgebracht worden door eenvoudige beslissing van de

zaakvoerder(s) en bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), bijkantoren en

agentschappen oprichten in België of in het buitenland.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen naam en rekening als voor naam en rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, als vertegenwoordiger, tussenpersoon of commissionair:

I. Holdinst





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2011 - Annexes du Moniteur belge







1. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet " met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

2. Het oprichten en verwerven van, het deelnemen in, het samenwerken met, het voeren van de directie over, het financieren en meefinancieren van andere ondernemingen; het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden ; geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

"

3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen; het zich als hoofdelijk medeschuldenares verbinden voor de schulden van derden, het verbinden van de vennootschap als borg en/of haar op enige wijze doen garant staan voor schulden of persoonlijke verplichtingen van derden, alsmede het vestigen van zekerheidsrechten op bestanddelen van het vermogen van de vennootschap voor gelijke schulden of verplichtingen van derden.

4. Het verrichten van al datgene wat met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk

kan zijn, alles in de ruimste zin.

II. Patrimoniumvennootschap.

Voor-.behouden aan het Beigisch Staatsbiad

1. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, het beheren en verhandelen van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, studies en operaties met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. Dit alles uitsluitend voor eigen rekening, tenzij zou worden voldaan aan de voorwaarden als omschreven in het Koninklijk Besluit van 6 september 1993 inzake vastgoedmakelaar;

2. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3. het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie of splitsing, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

III. Consultancy-. beheer- en managementvennootschap

1. alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties

2. alle mogelijke activiteiten die verband houden met het verlenen van consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand;

3. het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven en ondernemingen, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

4. het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis;

4. In België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of gemeenschappelijke rekening met derden, freelance, in franchising: Aan- en verkoop van producten voor btb-activiteiten / aan- en verkoop van auto's / aan- en verkoop van bouwmaterialen. Publiciteit, marketing en het commercialiseren, onder al zijn mogelijke vormen van verschillende producten in zijn grootste verscheidenheid.

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de', hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

5. Het voeren van dagelijks management van vennootschappen, omvattende onder meer organisatie en planning, het bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten, het ontwikkelen, kopen,verkopen in licentie nemen of geven van octrooien, know how en aanverwante immatriele duurzame activa en dit alles in binnen en buitenland - het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies, inclusief

die van vereffenaar, in andere vennootschappen -in_binnen en buitenland

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg



- het verlenen van adviezen van financiële, technische , commerciële of adminstratieve aard; in de ruimste zin;bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur in binnen en buitenland - de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel

6. Tevens heeft de vennootschap tot doel:

- 23440: Vervaardiging van ander technisch aardewerk

- 25999: Vervaardiging van overige artikelen van metaal, n.e.g.

- 26510: Vervaardiging van meet-, controle- en navigatie-instrumenten en -apparatuur

- 27110: Vervaardiging van elektromotoren en van elektrische generatoren en transformatoren

- 2711004: Herwikkelen van elektromotoren en transformatoren

- 27900: Vervaardiging van andere elektrische apparatuur

- 2790002: Vervaardiging van overige elektrische toestellen en apparaten : deeltjesversnellers,

signaalgeneratoren, mijndetectors, elektrische ontstekingsmechanismen, enz.

- 2812001: Vervaardiging van hydraulische apparatuur, van pneumatische motoren en

krachtmachines en van door windkracht aangedreven motoren en turbines

- 28990: Vervaardiging van andere machines, apparaten en werktuigen voor specifieke doeleinden,

n.e.g.

- 33130: Reparatie van elektronische en optische apparatuur

- 33140: Reparatie van elektrische apparatuur

- 35110: Productie van elektriciteit

- 35120: Transmissie van elektriciteit

- 35130: Distributie van elektriciteit

- 35140: Handel in elektriciteit

- 38120: Inzameling van gevaarlijk afval

- 4110101: projectontwikkeling voor de nieuwbouw van individuele woningen of voor

renovatiewerken

- 4110102: projectontwikkeling voor de bouw van appartementsgebouwen

- 41102: Ontwikkeling van niet-residentiële bouwprojecten

- 4110211: Projectontwikkeling voor de bouw of de aanleg van : commerciële, en industriële centra,

hotels, industriezones en markten, jachthavens, wintersportcentra, enz.

- 4110212: projectontwikkeling voor de aanleg of renovatie van stadswijken

- 42220: Bouw van civieltechnische werken voor elektriciteit en telecommunicatie

- 4299011: Grondverkavelingen

- 4299012: Ruilverkavelingen

- 43211: Elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen

- 4321101: onderneming voor de installatie van elektrische bedrading en toebehoren

- 4321102: Onderneming voor de installatie van de bedrading voor telefooninstallaties en

computersystemen

- 4321103: Onderneming voor de installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen

diefstal

- 4322211: Onderneming voor de installatie van elektrische verwarmingsinstallaties

- 4329904: Algemene bouwinstallatie

- 46130: Handelsbemiddeling in hout en bouwmaterialen

- 4613001: Handelsbemiddeling in hout en bouwmaterialen

- 4613002: Handelsbemiddeling in verf en vernis

- 4613003: Handelsbemiddeling in sanitaire artikelen

- 46140: Handelsbemiddeling in machines, apparaten en werktuigen voor de industrie en in schepen'

en luchtvaartuigen

- 4614001: Handelsbemiddeling in machines en uitrusting voor nijverheid en in schepen en luchtvaartuigen

- 4614002: Handelsbemiddeling in machines voor de bouwnijverheid

- 4614003: Handelsbemiddeling in naai- en breimachines

- 4614005: handelsbemiddeling in elektrische en elektronisch materiaal, inclusief installatiemateriaal;

voor industrieel gebruik

- 46150: Handelsbemiddeling in meubelen, huishoudelijke artikelen en ijzerwaren

- 4615003: handelsbemiddeling in loodgietersmateriaal, elektrisch installatiemateriaal voor

huishoudelijk gebruik en verwarmingsinstallaties

- 46190: Handelsbemiddeling in goederen, algemeen assortiment

- 46431: Groothandel in elektrische huishoudelijke apparaten en audio- en videoapparatuur

- 4643101: Groothandel in elektrische huishoudelijke apparaten

- 46520: Groothandel in elektronische en telecommunicatieapparatuur en delen daarvan

- 46693: Groothandel in elektrisch materiaal, inclusief installatiemateriaal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor.

" behouden

" aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

- 46731: Groothandel in bouwmaterialen, algemeen assortiment

- 47521: Bouwmarkten en andere doe-het-zelfzaken in bouwmaterialen, algemeen assortiment

- 47540: Detailhandel in elektrische huishoudapparaten in gespecialiseerde winkels

- 4754001: Kleinhandel in elektrische huishoudapparaten

- 47592: Detailhandel in verlichtingsartikelen in gespecialiseerde winkels

- 4759201: Kleinhandel in verlichtingsartikelen

- 62010: Ontwerpen en programmeren van computerprogramma's

- 62020: Computerconsultancy-activiteiten

- 6202001: Verlenen van advies aan de gebruikers over soorten computers (hardware) en hun

configuratie en de toepassing van bijbehorende programmatuur (software)

- 62090: Overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer

- 6311001: Al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma

of een programma van de klant : - invoeren van gegevens - volledige verwerking van gegevens

63990: Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie, n.e.g.

63990: Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie, n.e.g.

- 63990: Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie, n.e.g.

- 6420011: Managementsactiviteiten van holdings : tussenkomen in het dagelijks bestuur,

vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk

kapitaal, enz.

- 6420011: Managementsactiviteiten van holdings : tussenkomen in het dagelijks bestuur,

vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk

kapitaal, enz.

- 6420012: Op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere

bedrijven uit verscheidene economische sectoren...

- 6619903: Verstrekken van advies inzake beleggingen en het beheer van financiële patrimonia van

derden (KB 05.08.1991 i.v.m. vermogensbeheer en beleggingsadvies

- 68311: Bemiddeling bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed voor een vast bedrag

of op contractbasis

- 68312: Schatten en evalueren van onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis

- 68321: Beheer van residentieel onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis

- 6832101: Verlenen, in opdracht van de eigenaar of de medeeigenaars, van alle diensten die

noodzakelijk zijn voor het behoorlijk functioneren van de gebouwen (residentiël gebouw)

- 6832102: Innen van de huur (residentiële gebouwen)

- 68322: Beheer van niet-residentieel onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis

- 6832201: Verlenen in opdracht van de eigenaar(s) van alle diensten die noodzakelijk zijn voor het

behoorlijk functioneren van de gebouwen (niet residentiël gebouw)

- 6832202: Innen van de huur (niet residentiële gebouwen)

- 6920201: Verlenen van advies i.v.m. boekhouding en organisatie van boekhoudingsdiensten voor

rekening van derden

- 6920203: Bepalen van de resultaten en opmaken van de jaarrekeningen in de door de wet

bepaalde vorm

- 70100: Activiteiten van hoofdkantoren

- 70210: Adviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie

- 7021001: Verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven i.v.m. public relations en

communicatie

- 7021002: Arbitrage en bemiddeling tussen bedrijfsleiding en werknemers

- 7022001: Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van

planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding,

enz.

- 7022002: Berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van

planning, organisatie, efficiëntie, enz.

- 7022003: Algemene audit-activiteiten

- 7022004: Verlenen van adviezen op het gebied van het beheer, zoals de argonomen en

landbouweconomen ten behoeve van landbouwbedrijven, enz.

- 7112101: Uitwerking en realisatie van projecten op het gebied van de elektriciteit en elektronica,

mijnbouw, chemie, machine- en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, veiligheid, enz.

- 7112102: Industriële vormgeving

- 7112103: Uitwerking van projecten op het gebied van klimaatbeheersing, koeltechniek, zuivering

en voorkomen van pollutie, akoestiek, enz,

- 7112104: Uitwerking van projecten op het gebied van de burgerlijke en utiliteitsbouw, de weg- en

waterbouw en het verkeer

- 7311001: Ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecam pagnes voor derden via de

verschillende media

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

- 7311002: Ontwerpen en plaatsen van buitenreclame : reclameborden en -panelen, lichtkranten en

neonreclame, aanbrengen van reclame op bussen, enz.

- 7311003: Ontwerpen van publicitaire teksten en slogans (copywriters)

- 7311004: Ontwerpen van publicitaire films

- 7311005: Ontwerpen van publicitaire artikelen

- 7311006: Concipiëren van reclametechnieken die ernaar streven de individuele consument te

benaderen (direct marketing) door middel van geadresseerde reclame (direct mailing), telefonische

koopvoorstellen, enz.

- 7311007: Luchtreclame

- 73200: Markt- en opinieonderzoekbureaus

- 7320001: Onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de

bekendheid van producten en koopgewoonten, met het oog op verkoopbevordering en ontwikkeling

van nieuwe producten

- 7320002: Statistische analyses van de resultaten van het onderzoek

- 7410502: Ontwerpen van showrooms, enz.

- 7420101: Maken van foto's voor bedrijven en particulieren: portretfotografie; mode-en

reklamefotografie; fotografie t.b.v. uitgeverijen, toeristische doeleinden, bemiddelaars in onroerende

goederen, enz.

- 74909: Overige gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten

- 7733002: Verhuur van standaard-programmatuur

- 77400: Lease van intellectuele eigendom en vergelijkbare producten, met uitzondering van werken

onder auteursrecht

- 7810001: Zoeken, selecteren, verwijzen en plaatsen van personeel t.b.v. latere werkgever of

werkzoeker : formulering van taakomschrijvingen; op geschiktheid testen van sollicitanten; natrekken`.

van referenties

- 81100: Diverse ondersteunende activiteiten ten behoeve van voorzieningen

- 82110: Diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren

- 8219001: Verhuur van postbussen, poste restante, enz

- 82910: Incasso- en kredietbureaus

- 82990: Overige zakelijke dienstverlening, n.e.g.

- 95210: Reparatie van consumentenelektronica

- 9521001: Reparatie van audio- en videoapparatuur

Algemene klein-en groothandel

Algemeen patrimoniumbeheer.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap mag deze handelingen verrichten voor eigen rekening en/of in eigen naam en/of voor rekening van derden.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, vereffenaar, volmachtdrager of mandataris en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een statutaire benoeming of via een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

" behouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

De vennootschap mag verder alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen en erkenningen behaald worden.

In zoverre de wet dit niet verbiedt, om welke reden ook, mag de vennootschap zakelijke of persoonlijke zekerheden verlenen in het voordeel van fysische personen of rechtspersonen, welke omwille van hun betrokkenheid met het bestuur, hun aandeelhouderschap of hun langdurige contractuele verhouding met de vennootschap met deze laatste een band hebben. Dergelijke zekerheid kan alleen verschaft worden voor verbintenissen welke dergelijke personen aangaan of aangegaan zijn ten overstaan van een rechtspersoon of instelling gecontroleerd door de Commissie voor Bank-, Financiën- en Assurantiewezen, en in zoverre het verlenen van dergelijke waarborg niet in strijd is met de belangen van de vennootschap.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze,

rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen. DUUR.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt en stemt met naleving van de vereisten voor een statutenwijziging. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - INBRENG - AANDELEN.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen aandelen zonder nominale waarde.

Het maatschappelijk kapitaal wordt onderschreven door de heer Szpyt Christophe, voornoemd, die verklaart in te schrijven op het kapitaal voor een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) welk bedrag hij op vijftien april twee duizend en elf gedeeltelijk volstort heeft ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) en waarvoor hem honderd

zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde worden toegekend.

De vennootschap beschikt aldus van heden af over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR).

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro ;_(12.400,00 EUR) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek der

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

Vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer 001-6405023-92 bij de BNP Paribas Fortis Bank te Hingene zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op vijftien april tweeduizend en elf afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

ZAAKVOERDERS.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, genomen onder de aandeelhouders of daarbuiten, benoemd door de algemene vergadering die eveneens hun aantal vaststelt.

De zaakvoerders kunnen alle handelingen stellen die nodig zijn of dienstig voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, vormen deze een college dat een voorzitter aanstelt, en verder handelt zoals een raadsvergadering. Deze bepalingen doen niets af aan de bevoegdheid van elke zaakvoerder om alleen handelend de vennootschap te vertegenwoordigen, zoals hierna zal worden bepaald.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van een bijzondere volmacht gezamenlijk overdragen aan een gevolmachtigde.

De zaakvoerders regelen zelf de uitoefening van de bevoegdheid.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding voor hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

De zaakvoerders kunnen in voorkomend geval voorschotten opnemen op hun wedde.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten (aandeelhouders), zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. VERTEGENWOORDIGING.

Iedere zaakvoerder, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordigers, natuurlijke personen.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen die door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat zij de grenzen van dit voorwerp overschreden of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig mochten zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is hiervan geen voldoende bewijs. JAARVERGADERING.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden telkens op de derde maandag van de maand maart te twintig uur op de maatschappelijke zetel of in elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, en op de wijze voorgeschreven door de wet.De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen, behalve indien de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben aanvaard de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De formaliteiten voor de bijeenroeping dienen niet te worden nageleefd als alle vennoten, houders van obligaties, zaakvoerders en commissaris(sen) aanwezig of vertegenwoordigd zijn.Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING (toepassing artikel 60 Wetboek van Vennootschappen). Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de zaakvoerder, een rondschrijven, hetzij per brief, fax of e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de dagorde en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg



certificaathouders, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle aandeelhouders niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

INVENTARIS - JAARREKENING.

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van ieder jaar.

Alsdan worden de boeken afgesloten en de inventaris en de jaarrekening (balans,

resultatenrekening en toelichting) op- gemaakt; deze bescheiden worden op de zetel neergelegd vijftien dagen voor de algemene vergadering waar ze ter beschikking blijven van de vennoten. Ten aanzien van de duur van het eerste boekjaar verklaren partijen dat het eerste boekjaar een aanvang neemt op het ogenblik van de neerlegging van de statuten op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, met dien verstande evenwel dat de vennootschap de verrichtingen voor vandaag in haar naam tot stand gebracht door de oprichters, voor haar rekening neemt en dit te rekenen vanaf één april tweeduizend en elf en dat het zat worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en elf.

WINSTVERDELING.

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van de winst wordt ten minste vijf procent (5%) voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot deze tien procent (10%) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de winst blijft ter beschikking van de algemene vergadering welke er naar goeddunken kan over beslissen.Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen. ONTBINDING-VEREFFENING.

Voor zover de statuten niet anders bepalen wordt de wijze van vereffening bepaald door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank van koophandel wordt aangezocht bij eenzijdig verzoekschrift van de vennootschap, dat wordt ingediend overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek. Het verzoekschrift wordt ondertekend door het bevoegde orgaan van de vennootschap dan wel door een advocaat, en wordt ingediend met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift is ingediend. De rechtbank kan eveneens worden aangezocht bij verzoekschrift van de procureur des Konings dan wel van iedere belanghebbende derde, overeenkomstig de artikelen 1034bis en volgende van het Gerechtelijk Wetboek.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen. Iedere wijziging van deze aanwijzing moet overeenkomstig deze paragraaf worden besloten en overeenkomstig artikel 74, ten tweede worden neergelegd en openbaar gemaakt.

Verder wordt verwezen naar de artikelen 184 en volgende van het Wetboek der Vennootschappen. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. De eerste algemene vergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand maart tweeduizend en twaalf.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

' behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

V

Voor-

` behouden

aan het

Belgisch

L

Staatsblad

Luik B - Vervolg

2. Het eerste boekjaar gaat in op het ogenblik van de neerlegging van de oprichtingsakte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel om te eindigen op éénendertig december tweeduizend en elf.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van één april tweeduizend en elf.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

3. De oprichters verklaren, ons notaris, dat de vennootschap niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een commissaris verplicht wordt; dat zij geen commissaris wensen te benoemen, zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld.

4. De heer Christophe Szpyt, voornoemd, wordt hierbij aangesteld tot niet-statutaire zaakvoerder die zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen, rekening houdende met artikel 12 van de statuten. Hij wordt benoemd voor onbepaalde duur.

VOLMACHT.

De hiervoor aangestelde zaakvoerders stellen aan als bijzondere gevolmachtigde de Fiduciaire VDH, met zetel te Sint-Niklaas, Sparrenhofstraat, nummer 107, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen, teneinde de inschrijving van de vennootschap in de Kruispunt Bank Ondernemingen en de toekenning van een ondernemingsnummer bij de bevoegde diensten te bekomen en verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen op de dienst BTW en andere administraties.

Voor beknopt uittreksel.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

De notaris (get) Els De Block, geassocieerd notaris, handelend overeenkomstig artikel 51 § 5 alinea 2 van de organieke wet op het notarisambt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/08/2015
ÿþ Mod Word 11.1

r.~ ,~= ~ ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1~

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

14 AUG. 2015

AFDELING DENjNDE

I~IIIIIIIIIIIIII~I

*15122873*

4 beh az Be Sta.

iii

II

Ondernemingsnr : 0835.863.252

Benaming

(voluit) : CS Invest

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Blindstraat 36 bus B - 9140 TEMSE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Bij algemeen akkoord van de bijzondere algemene vergadering dd. 1 augustus 2015 wordt beslist dat de maatschappelijke zetel met ingang van heden wordt verplaatst naar het adres Bert Pelemanstraat 22 te 9150 KRUIBEKE.

Szpyt Christophe Aleksander

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/10/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
14/10/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
30/03/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
CS INVEST

Adresse
BERT PELEMANSTRAAT 22 9150 KRUIBEKE

Code postal : 9150
Localité : KRUIBEKE
Commune : KRUIBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande