CUBERDONIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CUBERDONIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.212.495

Publication

07/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 02.12.2013, NGL 30.12.2013 13703-0416-015
07/03/2012
ÿþMod Ward 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

" 12x51400"

Ondernemingsnr : 0842.212.495

Benaming

(voluit) : CUBERDONIË

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Tieltsesteenweg 107, 9900 Eeklo

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging verklaring conform art. 219 §3 W.Venn.

Werd neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent.

De verklaring van de zaakvoerders, opgemaakt op 9 januari 2012 in toepassing van artikel 219, §3 van het, Wetboek van Vennootschappen.

Tony Geldhof Jo Geldhof

Zaakvoerder Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

2 3 FEB. 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANDELGiânillaNT

Op._.an _____.. meiden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende

renti ...._.ri he van

._...

de laatste blz. van t_wic B ver menterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/01/2012
ÿþMod Word 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

IM11111101111 Pl

*12007415*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

z 8 DEC. 2011

RECHTBANK VAN

KOOPHPA iffeL TE GENT

Ondernemingsnr : _ 242- .01(b5".

Benaming

(voluit) : CLJBERDONIË

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9900 Eeklo, Tieltsesteenweg 107

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jozef Dauwe te Eeklo op negentien december tweeduizend en elf, ter registratie neergelegd op het registratiekantoor te Eeklo, dat 1) De Heer GELDHOF Antonius Germanus, geboren te Knes-selare op 15 maart 1926, wonende te 9900 Eeklo, Tieltse-steenweg 105. Niet hertrouwde weduwnaar van Mevrouw Irena Van Autreve. 2) De heer GELDHOF Tony Roger Celine Marie Louise, geboren te Eeklo op 12 februari 1954, wonende te 9900 Eeklo, Oostveldstraat 223. Thans niet meer gehuwd. En 3) De., heer GELDHOF Jo Antoine Liliane Irena, geboren te Eeklo op 23 januari 1980, wonende te Eeklo,, Oostveldstraat 223, doch verblijvende te 9970 Kaprijke (Lembeke), Kaprijkestraat 46. Ongehuwd en niet wettelijk samenwonend, een vennootschap onder hen hebben opgericht met als:.

RECHTSVORM: van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

NAAM: dragen "CUBERDONIË".

ZETEL: van de vennootschap is gevestigd te 9900 Eeklo, Tieltsesteenweg 107, met gevolg dat het vennootschapdossier wordt bijgehouden op de zetel van de Rechtbank van Koophandel te Gent.

De werkelijke zetel mag elders overgebracht worden in België in het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder bijkantoren en agentschappen vestigen, in België of in het buitenland, mits inachtneming van de taalwetgeving betreffende de exploitatiezetels.

DE VENNOOTSCHAP HEEFT TOT DOEL:

I. Holding en aanverwante activiteiten.

A! Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in' rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

BI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden.

CI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste. zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F! Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G! De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke

goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

HI Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe

vormen van technologie en hun toepassingen.

Il. Overige activiteiten.

AI De productie, de groot- en kleinhandel, import en export, de inkoop en verkoop van alle artikelen inzake

suikerbakkerij, confiserie, chocolaterie, bijvoorbeeld AGAR-schijfjes, cuberdons, rumtruffels, marsepeintruffels,.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

petits-fours, pralines, etcetera, evenals aanverwante producten zoals daar zijn sterke dranken, alcoholische en niet-alcoholische dranken, frisdranken en dergelijke.

B/ De vervaardiging en de handel onder alle vormen van; de productie, aan- en verkoop, import en export, groot- en kleinhandel van de daartoe nodige grondstoffen, hulpstoffen en bijproducten, de uitvoering van alle loonwerk voor rekening van derden in dezelfde bedrijvigheid.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

1V. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij mag deze activiteiten uitvoeren voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, in commissie, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

DUUR: de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur op 19 december 2011.

De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

De artikels 39 en 43 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de ontbinding en de beëindiging van het vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt vier miljoen tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 4.250.000,00).

Het is verdeeld in driehonderd veertig (340) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één /driehonderd veertigste (1/340ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst in natura, en voor het geheel afbetaald bij de oprichting als volgt:

Op het hoger begroot maatschappelijk kapitaal werd door de comparanten ingeschreven door middel van inbreng van aandelen van volgende vennootschappen:

1/ ZESHONDERD (600) AANDELEN van "CONFISERIE GELDHOF", naamloze vennootschap, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Jozef Dauwe te Eeklo op 16 september 1983, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 4 oktober daarna onder het nummer 2386-3, en voor het laatst gewijzigd blijkens proces-verbaal opgemaakt door notaris Jozef Dauwe te Eeklo op 19/12/2011 voorafgaandelijk dezer, houdende de omzetting van aandelen aan toonder naar aandelen op naam, eerstdaags bekend te maken alsvoren.

De vennootschap heeft haar maatschappelijke zetel gevestigd te 9900 Eeklo, Tieltsesteenweg 107, heeft als ondernemingsnummer 0424.518.817, rechtspersonenregister Gent, en draagt het Belasting over de Toegevoegde Waardenummer BE-424.518.817.

2/ VIJFENTWINTIG (25) AANDELEN van "SWEETS & CANDY", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgericht onder de benaming "CON-CHOC SABINE" bij akte verleden voor notaris Tillo Werbrouck te Zelzate op 12 juli 1991, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 7 augustus 1991 onder nummer 910807-12, en waarvan de statuten meermaals gewijzigd werden als volgt:

- blijkens proces-verbaal opgemaakt door voornoemde notaris Tillo Werbrouck te Zelzate op 2 september 1994, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van op 22 september daarna, onder nummer 940922-283 waarbij de benaming gewijzigd in de huidige benaming;

- en voor het laatst blijkens proces-verbaal opgemaakt door notaris Jozef Dauwe te Eeklo op 25 maart 2004, bekendgemaakt alsvoren op 16 april daarna, onder nummer 2004-04-16-58865, inhoudende een kapitaalsverhoging en aanpassing aan de euro.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft haar maatschappelijke zetel gevestigd te 9060 Zelzate, Karnemelkstraat 9, heeft als

ondernemingsnummer 0444.694.619, rechtspersonenregister Gent, en draagt het Belasting over de

Toegevoegde Waardenummer BE-444.694.619.

Voormelde aandelen werden ingebracht door de comparanten als volgt:

I. DOOR DE HEER ANTONIUS GELDHOF .

Ten belope van negenhonderd zevenendertigduizend vijfhonderd euro (¬ 937.500,00) in vruchtgebruik door

inbreng in natura van vijfentwintig procent (25,00%) van de aandelen, of honderdvijftig (150) aandelen in

vruchtgebruik van de voornoemde vennootschap 'CONFISERIE GELDHOF".

In ruil voor deze inbreng werden hem tweeëntwintig komma nul zes procent (22,06%) van de aandelen, of

vijfenzeventig (75) aandelen in vruchtgebruik in de nieuw op te richten vennootschap toegekend.

Il. DOOR DE HEER TONY GELDHOF .

A. Ten belope van negenhonderd zevenendertigduizend vijfhonderd euro (¬ 937.500,00) in blote eigendom door inbreng in natura van vijfentwintig procent (25,00%) van de aandelen, of honderdvijftig (150) aandelen in vruchtgebruik van de voornoemde vennootschap "CONFISERIE GELDHOF".

In ruil voor deze inbreng werden hem tweeëntwintig komma nul zes procent (22,06%) van de aandelen, of vijfenzeventig (75) aandelen in blote eigendom in de nieuw op te richten vennootschap toegekend.

B. Ten belope van één miljoen achthonderd vijfenzeventig duizend euro (¬ 1.875.000,00) in volle eigendom door inbreng in natura van vijftig procent (50,00%) van de aandelen, of driehonderd (300) aandelen in voile eigendom van voornoemde vennootschap "CONFISERIE GELDHOF".

In ruil voor deze inbreng werden hem vierenveertig komma twaalf procent (44,12%) van de aandelen, of honderd vijftig (150) aandelen in volle eigendom in de nieuw op te richten vennootschap toegekend.

C. Ten belope van vierhonderdduizend euro (¬ 400.000,00) in volle eigendom door inbreng in natura van tachtig procent (80,00%) van de aandelen, of twintig (20) aandelen in volle eigendom van voomoemde vennootschap "SWEETS & CANDY".

In ruil voor deze inbreng werden hem negen komma éénenveertig procent (9,41%) van de aandelen, of tweeëndertig (32) aandelen in volle eigendom in de nieuw op te richten vennootschap toegekend.

III. DOOR DE HEER JO GELDHOF .

A. Ten belope van negenhonderd zevenendertigduizend vijfhonderd euro (¬ 937.500,00) in volle eigendom door inbreng in natura van vijfentwintig procent (25,00%) van de aandelen, of honderdvijftig (150) aandelen in volle eigendom van de voornoemde vennootschap "CONFISERIE GELDHOF".

In ruil voor deze inbreng werden hem tweeëntwintig komma nul zes procent (22,06%) van de aandelen, of vijfenzeventig (75) aandelen in volle eigendom in de nieuw op te richten vennootschap toegekend.

B. Ten belope van honderdduizend euro (¬ 100.000,00) in volle eigendom door inbreng in natura van twintig procent (20,00%) van de aandelen, of vijf (5) aandelen in voile eigendom van voornoemde vennootschap "SWEETS & CANDY".

In ruil voor deze inbreng werden hem twee komma vijfendertig procent (2,35%) van de aandelen, of acht (8) aandelen in volle eigendom in de nieuw op te richten vennootschap toegekend.

WAARDERINGSRAPPORT.

Aangezien onderhavige oprichting wordt:verricht door de comparanten in de vorm van aandelen, welke reeds door een bedrijfsrevisor zijn gewaardeerd en waarvan:

a) de waarde in het economisch verkeer werd bepaald op een datum die niet meer dan zes maanden aan de effectieve datum van de inbreng voorafgaat;

b) de waardering is uitgevoerd met inachtneming van de algemeen aanvaarde normen en beginselen voor de waardering van de categorie vermogensbestanddelen die de inbreng vormen;

Is men vrijgesteld van het opmaken van een revisoraal verslag evenals van het verslag van de oprichters overeenkomst artikel 219, §2, 2° van het Wetboek van Vennootschappen.

De comparanten hebben ons notaris het waarderingsverslag overhandigd van zowel de vennootschap "Confiserie Geldhof" als de vennootschap "Sweets & Candy".

De samenvatting van het waarderingsrapport de data 12 december 2011 opgemaakt door Mevrouw Veerle Catry, bedrijfsrevisor bij de vennootschap BDO Bedrijfsrevisoren, kantoorhoudende te 9820 Merelbeke, Guldensporenpark 100  blok K, naar aanleiding van de inbreng van de aandelen van de NV Confiserie Geldhof luiden als volgt:

'Wij voerden een waardebepaling uit van de aandelen van Confiserie Geldhof NV per 30 september 2011. Op basis van onze analyse komen wij tot een rendementswaarde van Confiserie Geldhof NV, zoals bepaald door de marktmethode (multiples), van 3.750.000 EUR.

De intrinsieke waarde van de aandelen van Confiserie Geldhof NV bedraagt bijgevolg 3.750.000 EUR.

Bij het uitvoeren van de waardebepaling hebben wij ons gebaseerd op de enkelvoudige neergelegde jaarrekeningen van Confiserie Geldhof NV per 31/12/2009 en 31/12/2010 en de tussentijdse cijfers van Confiserie Geldhof NV per 30/ 09/2011. Deze jaarrekening en de tussentijdse cijfers per 30 september 2011 werden opgemaakt onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de betrokken vennootschap. De historische cijfers werden niet gecorrigeerd met uitzondering van de aanpassingen zoals opgenomen in punt 5.1 van dit rapport.

De financiële, boekhoudkundige en andere gegevens werden niet onderworpen aan een audit of andere controlewerkzaamheden en er werd evenmin rekening gehouden met de eventuele gebeurtenissen na 30 september 2011, die een invloed zouden kunnen hebben op de waardering van de aandelen van Confiserie Geldhof NV per 30 september 2011.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

Tot slot wensen wij de nadruk te leggen op het feit dat deze analyse enkel bestemd is voor de aandeelhouders van Confiserie Geldhof NV."

De samenvatting van het waarderingsrapport de dato 12 december 2011 opgemaakt door Mevrouw Veerle Catry, bedrijfsrevisor bij de vennootschap BDO Bedrijfsrevisoren, kantoorhoudende te 9820 Merelbeke, Guldensporenpark 100  blok K, naar aanleiding van de inbreng van de aandelen van de BVBA Sweets & Candy luiden als volgt:

'Wij voerden een waardebepaling uit van de aandelen van Sweets & Candy BVBA per 30 september 2011. Op basis van onze analyse komen wij tot een rendementswaarde van Confiserie Geldhof NV, zoals bepaald door de marktmethode (multiples), van 500.000 EUR.

De intrinsieke waarde van de aandelen van Sweets & Candy BVBA bedraagt bijgevolg 500.000 EUR.

Bij het uitvoeren van de waardebepaling hebben wij ons gebaseerd op de enkelvoudige neergelegde jaarrekeningen van Sweets & Candy BVBA per 31/12/2009 en 31/12/2010 en de tussentijdse cijfers van Sweets & Candy BVBA per 30/09/2011. Deze jaarrekening en de tussentijdse cijfers per 30 september 2011 werden opgemaakt onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de betrokken vennootschap. De historische cijfers werden niet gecorrigeerd met uitzondering van de aanpassingen zoals opgenomen in punt 5.1 van dit rapport.

De financiële, boekhoudkundige en andere gegevens werden niet onderworpen aan een audit of andere controlewerkzaamheden en er werd evenmin rekening gehouden met de eventuele gebeurtenissen na 30 september 2011, die een invloed zouden kunnen hebben op de waardering van de aandelen van Sweets & Candy BVBA per 30 september 2011.

Tot slot wensen wij de nadruk te leggen op het feit dat deze analyse enkel bestemd is -voor de aandeelhouders van Sweets & Candy BVBA."

De oprichters verbinden zich ertoe binnen één maand na de effectieve datum van de inbreng van het vermogensbestanddeel een verklaring op te maken, conform artikel art. 219, §2, 2° van het Wetboek van Vennootschappen en dit neer te leggen bij de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 75 W.Venn, waarin de volgende inlichtingen warden vermeld

1. een beschrijving van de desbetreffende inbreng in natura;

2. de naam van de inbrenger;

3. de waarde van deze inbreng, de herkomst van deze waardering, en in voorkomend geval, de waarderings-methode;

4. de nominale waarde van de aandelen of, bij gebreke van een nominale waarde, het aantal aandelen die tegen elke inbreng in natura zijn uitgegeven;

5. een attest dat bepaalt of de verkregen waarde ten minste met het aantal en de nominale waarde of, bij gebreke van een nominale waarde, de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen overeenkomt;

6. een attest dat er zich geen nieuwe bijzondere omstandigheden hebben voorgedaan ten opzichte van de

oorspronkelijke waardering die deze kunnen beïnvloeden.

BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke - of rechtspersonen, vennoten

of niet. Zij worden benoemd door de Algemene Vergadering der vennoten, die de duur van hun opdracht

bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de

rechtspersonen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels

van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college.

De opdracht van zaakvoerder is kosteloos tenzij de Algemene Vergadering er anders over beschikt.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt

de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Werd aangesteld als statutaire zaakvoerder:

De Heer Tony Geldhof, die verklaarde te aanvaarden.

De Heer Jo Geldhof, die verklaarde te aanvaarden.

Deze opdracht werd verleend voor onbepaalde duur.

De opdracht van zaakvoerder is kosteloos tenzij de Algemene Vergadering er anders over beschikt.

Machten van de zaakvoerder(s).

De zaakvoerder of het college van zaakvoerders heeft de uitgebreidste macht om alle handelingen te

verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die

handelingen waarvoor, volgens de wet, de Algemene Vergadering der vennoten bevoegd is.

Vertegenwoordiging der vennootschap.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of

verweerder en de vennootschap is geldig verbonden door de handtekening van één van hen.

Delegatie van machten.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid aan een of meerdere directeurs of

gevolmachtigden, vennoten of niet, hun machten gedeeltelijk overdragen.

Handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

De handtekening van de zaakvoerders moet in alle akten waarbij de verantwoordelijkheid van de vennootschap in aanmerking komt onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van zijn hoedanigheid van zaakvoerder.

CONTROLE:

De controle op de financiële toestand, de jaarrekening, de regelmatigheid vanuit het oogpunt van de wet en van de statuten en van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening zal worden uitgeoefend door ieder vennoot, die individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid bezit van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

Indien de vennootschap niet meer voldoet aan de criteria vermeld in artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen, zal de controle worden toevertrouwd aan een commissaris te benoemen door de Algemene Vergadering overeenkomstig artikel 130 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

GEWONE ALGEMENE VERGADERING (JAARVERGADERING) zal gehouden worden de eerste maandag van de maand december om achttien (18.00) uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden worden.

De oproeping tot de Algemene Vergadering geschiedt bij aangetekende brief ten minste vijftien (15) dagen voor de Algemene Vergadering.

De Gewone Algemene Vergaderingen (jaarvergaderingen) en de Bijzondere Algemene Vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is, aangeduid in de bijeenroepingen.

Alle eigenaars van aandelen, gekend in het aandelenregister, worden toegelaten op de Algemene Vergadering. Elke overdracht van aandelen in het aandelenregister wordt gedurende een periode van zeven (7) dagen véór de Algemene Vergadering geschorst.

De houders van obligaties of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de Algemene Vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem.

Wanneer de vennootschap slechts één (1) vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de Algemene Vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheid niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt als Algemene Vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Ieder aandeel geeft recht op één (1) stem.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, behoudens indien de vennootschap slechts één (1) vennoot telt, kan elke vennoot zich op de Algemene Vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzondere lasthebber, die zelf vennoot moet zijn.

HET BOEKJAAR: van de vennootschap vangt aan op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

WINSTVERDELING  AANLEGGEN RESERVE: Het overschot van de balans, na aftrek van de lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de noodzakelijke afschrijvingen, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf (5) procent voorafgenomen voor het aanleggen van een wettelijk reservefonds. Die voorafneming is niet meer verplichtend wanneer de wettelijke reserve één/tiende (1/l0de) van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Indien er, om de een of andere reden door de wet toegelaten, voorafnemingen gedaan worden op de wettelijke reserve, die aldus deze reserve op minder zouden brengen dan tien (10) procent van het maatschappelijk kapitaal, dan zouden de jaarlijkse voorafnemingen van vijf (5) procent op de nettowinst opnieuw dienen gedaan totdat de wettelijke reserve terug tien (10) procent van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De Algemene Vergadering beslist over de aanwending van het saldo.

Het deel van de winst dat volgens beslissing van de Algemene Vergadering zal uitgekeerd worden, zal tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aandeel van hun maatschappelijke aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijkaardig recht.

VEREFFENING: vooraleer de vereffening wordt afgesloten leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Tenzij de Algemene Vergadering volgens de regels die zijn gesteld voor een wijziging aan de statuten de vereffeningswijze op een andere manier geregeld heeft, wordt de opbrengst van de vereffening in de eerste plaats aangewend om, na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, inbegrepen de vereffeningskosten, het regelmatig betaalde en nog niet uitbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen onder al de aandelen verdeeld.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate volgestort werden, wordt voor de verdeling rekening gehouden met deze ongelijkheid en worden aile aandelen op gelijke voet geplaatst, hetzij door bij voorrang de aandelen die voor een groter deel volgestort werden, terug te betalen, hetzij door aanvullende stortingen ten laste van de aandelen die in mindere mate volgestort werden op te vragen

OVERGANGSBEPALINGEN:

1/ De partijen stelden vast dat aan de vereisten van artikel 214, 216 en 223 van het Wetboek van vennootschappen (vereisten inzake oprichting) is voldaan.

2/ Als overgangsmaatregel zal:

- het eerste boekjaar aanvangen vanaf de neerlegging van de statuten ter griffie van de rechtbank van koophandel en een einde nemen op 30 juni 2013.

Bijlagen bij het Belgisel Staatsblad - 20 2701/10 - Annexes du Moniteur belge

- de jaarvergadering zal voor de eerste maal bijeenkomen in liet fair 2013.

3/ De comparanten verklaarden dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van

vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in

" oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 juli 2011. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de

" vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen, aangegaan in de periode tussen de oprichting en de neerlegging op de Rechtbank van

" Koophandel, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd binnen de twee (2) maanden na het bekomen van de rechtspersoonlijkheid.

BENOEMING:

En onmiddellijk in Bijzondere Algemene Vergadering samengekomen, verklaarden de verschijnenden, die de geheelheid van het kapitaal vertegenwoordigen:

- Geen bijkomende zaakvoerder te benoemen naast de statutaire zaakvoerders.

- Geen commissaris te benoemen.

- De Heer Tony Geldhof, voornoemd, aan te duiden als vaste vertegenwoordiger van huidige vennootschap in het kader van al haar toekomstige bestuursmandaten in andere vennootschappen, conform artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen.

Benoeming lasthebber: De zaakvoerder stelde de hierna genoemde persoon aan als bijzondere lasthebber, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen om alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondememingsloketten, met name de Heer Alex De Baets, accountant, kantoorhoudende te 9900 Eeklo, Leopoldlaan 20, vertegenwoordigd ,

door één van zijn aangestelden. "

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

"

Dauwe Jozef,

Notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd: afschrift oprichtingsakte.

f

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/05/2015
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Tieltsesteenweg 107 - 9900 Eeklo

Onderwerpen) akte : KAPITAALSVERMINDERING  AANPASSING EN COORDINATIE STATUTEN Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Lieven Demolder te Eeklo op 08 april 2015, nog niet geregistreerd, van de Buitengewone Algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CUBERDONIE", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9900 Eeklo, Tieltsesteenweg 107.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0842.212.495 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer BE 0842.212.495.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Jozef Dauwe, te Eekto, op 19 december 2011, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van 10 januari 2012, onder nummer 12007415, waarvan de statuten tot op heden ongewijzigd zijn gebleven.

Na vaststelling dat de vergadering geldig is samengesteld, de vennoten bij afzondelijke stemming en steeds met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen hebben genomen:

EERSTE BESLUIT - KAPITAALSVERMINDERING.

De algemene vergadering besliste met éénparigheid van stemmen het kapitaal van de vennootschap te verminderen met één miljoen euro (¬ 1.000.000,00) om het te brengen van vier miljoen tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 4250.000,00) naar drie miljoen tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 3.250.000,00)

Deze kapitaalsvermindering gebeurt zonder vernietiging van aandelen en is te verwezenlijken door uitkering op ieder aandeel van een som van één miljoen euro (¬ 1.000.000,00), uit te betalen via rekening-courant overeenkomstig de beschikkingen van artikel 317 van het Wetboek van Vennootschappen.

Deze kapitaalvermindering is te boeken op het fiscaal werkelijk volgestort kapitaal.

De vergadering werd door mij notaris ingelicht dat de verwezenlijking van de kapitaalsvermindering, overeenkomstig artikel 317 van het Wetboek van Vennootschappen, ten vroegste kan plaats hebben twee (2) maanden na de bekendmaking van het besluit tot kapitaalsvermindering in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

TWEEDE BESLUIT -- AANPASSING ARTIKEL 5.

Gevolg aan de beslissing hierboven genomen stelde de vergadering vast en heeft zij ons, notaris, verzocht bij akte vast te stellen dat

- de kapitaalsvermindering volledig werd gerealiseerd en dat het kapitaal werd verminderd tot drie, miljoen tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 3.250,000,00), en gesplitst is in driehonderd veertig (340)', aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die elk één/driehonderd veertigste (1/340ste) van' het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

- ais gevolg van deze wijziging artikel 5 van de statuten dient geschrapt en vervangen te worden ais volgt.

Artikel 5 - Maatschappelijk kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt drie miljoen tweehonderd vijftigduizend euro (E 3.250.000,00).

Het is verdeeld in driehonderd veertig (340) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één /driehonderd veertigste (1/340 e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst in natura, en voor het geheel afbetaald bij de oprichting.

DERDE BESLUIT - MACHTIGINGEN.

De vergadering besloot met éénparigheid van stemmen de nodige machten te verlenen:

- aan het college van zaakvoerders om de hoger genomen beslissingen inzake kapitaalsvermindering te verwezenlijken en inzonderheid om de terugbetaling te doen bij het verstrijken van

11011111111118111111111

Voor-

behoudei aan het Belgisct

Staatsble

NEERGELEGD

22-04- 2015

RECHTeeffié VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Ondernemingsnr : 0842.212.495

Benaming (voluit) : Cuberdonië (verkort)

Luik B - Vervnln

de wettelijke termijn, heizij ten vroegste twee maanden na de bekendmaking van het besluit tot kapitaalsvermindering in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad;

- aan de ondergetekende notaris om de nodige formaliteiten te vervullen met het oog op de neerlegging van ondermeer onderhavige akte op de Rechtbank van Koophandel, de statuten te coördineren in overeenstemming met de genomen besluiten, en te zorgen voor de publicatie in het Belgisch Staatsblad.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd vôôr de formaliteit van registratie van de akte-oprichting overeenkomstig artikel 173-1°bis van het wetboek van registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de Rechtbank van Koophandel

(getekend)

Geassocieerd notaris Lieven Demolder

Tegelijk hiermee neergelegd voor de rechtbank.

- Een expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering 08 april 2015.

- De gecoördineerde tekst der statuten alsmede de historiek.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 07.12.2015, NGL 21.12.2015 15698-0460-017

Coordonnées
CUBERDONIE

Adresse
TIELTSESTEENWEG 107 9900 EEKLO

Code postal : 9900
Localité : EEKLO
Commune : EEKLO
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande