CUREX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CUREX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 890.288.566

Publication

25/09/2014
ÿþ Mod Word 11,1

Iftç In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I*U111,4ileml

Ondernemingsnr : 0890.288.566

Benaming

(voluit) "CurEx" in vereffening

(verkort)

O

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: 9240 Zele, Eekstraat 51

(volledig adres)

Onderwerp akte: SLUITING VEREFFENING

N Voorafgaand aan het besluit tot sluiting van de vereffening werden volgende wettelijke formaliteiten vervuld:

1/ Op 9 mei 2014 werd bij beslissing van de algemene vergadering de vennootschap ontbonden en in vereffening gesteld en werd de heer Luc VAN DOORSSELAERE, wonende te 9240 Zele, Eekstraat 51, benoemd tot vereffenaar van de vennootschap.

2/ Bij beschikking de dato 23 juli 2014 van de rechtbank van koophandel Gent, afdeling Dendermonde, werd de benoeming van de heer Luc VAN DOORSSELAERE tot vereffenaar bevestigd.

3/ De beslissing tot ontbinding en invereffeningstelling werd neergelegd ter publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

4/ Overeenkomstig artikel 190 §1 van het Wetboek van vennootschappen heeft de vereffenaar het: verdelingsplan voor akkoord voorgelegd aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

5/ Op 7 augustus 2014 heeft de rechtbank van koophandel Gent, afdeling Dendermonde, een beschikking afgeleverd over het verdelingsplan.

B/ Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 31 augustus 2014 gehouden op de maatschappelijke zetel, blijkt:

1/ Dat de vereffening per 31 augustus 2014 gesloten is en dat de besloten vennootschap met beperkte' aansprakelijkheid in vereffening "Cura" vanaf dezelfde datum definitief opgehouden heeft te bestaan.

2/ Dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de door de wet vereiste termijn zullen bewaard worden ten huize van de heer Luc VAN DOORSSELAERE, wonende te 9240 Zele, Eekstraat 51, die zich met de bewaring ervan gelast.

3/ Dat niets gedeponeerd dient te worden in de Deposito- en Consignatiekas.

4/ Dat volmacht tot ontvangst wordt gegeven aan de heer Luc VAN DOORSSELAERE, wonende te 9240 Zele, Eekstraat 51, voor wat betreft alle eventueel nog aan de vennootschap toekomende tegoeden.,

' 5/ Dat algehele kwijting wordt verleend aan de gewezen zaakvoerder en aan de vereffenaar, zijnde de heer Luc VAN DOORSSELAERE, wonende te 9240 Zele, Eekstraat 51, voor de uitoefening van zijn mandaat,

6/ Dat bijzondere volmacht wordt gegeven aan de hierna genoemde personen, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten' inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1146:

-Natalie VAN HAVER;

-Liesbeth DE BRUYNE:

-Sarah VERKIMPE.

Luc VAN DOORSSELAERE

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

JE ECHTBANK V/» r

KOOPHANDEL GENT

SEP. 2014

AFDELING DEIIIMMIONDE

14/08/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RFC+-tf fAN!!r VAN

KOOPHANDEL GENT

0 5 AU6. 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie



Luik B



IIIHI IIN ID VIII I RIIII i

*19155128*

Ondernemingsnr : 890.288.566

Benaming

(voluit) : CurEx

(verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9240 Zele, Eekstraat 51

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding - benoeming vereffenaar

Er blijkt uit een akte verleden voor Caroline Heiremans, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Caroline Heiremans & Steven Vandersnickt, geassocieerde notarissen", met zetel te 9240 Zele op negen mei tweeduizend veertien, geregistreerd drie bladen, geen verzendingen, te Dendermonde I, op 15 mei 2014, reg. 5, boek 128, blad 42, vak 18. Ontvangen; 50,00 euro. De E.A. Inspecteur, getekend: M. Kindermans, dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de enige vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CurEx", waarvan de zetel gevestigd is te 9240 Zele, Eekstraat 51, RPR Gent, afdeling Dendermonde en met BTW-nummer BE 0890.288.566.

Opgericht bij akte verleden voor meester Eric SPRUYT, geassocieerd notaris te Brussel op tweeëntwintig juni tweeduizend en zeven, bij uittreksel gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van zesentwintig juni daarna, onder nummer 07300453.

Waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor het laatst bij akte verleden voor ondergetekende notaris op drieëntwintig december tweeduizend en dertien, bij uittreksel gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van zeven januari tweeduizend veertien, onder nummer 14007897.

EERSTE BESLUIT -- ONTBINDING

a) voorafgaande verklaring

De vergadering verklaart dat een afschrift van de verslagen en van de staat van activa en passiva van de vennootschap, zoals bepaald hierna, ter beschikking van de enige vennoot werd gesteld, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen:

- verslag van de zaakvoerder;

- staat van activa en passiva, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld;

- verslag van een bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CONSC1US BEDRIJFSREVISOREN", met zetel te 9100 Sint- Niklaas, Gentse Baan 71A bus 101, vertegenwoordigd door de heer Georges Koslowski, bedrijfsrevisor;

De besluiten van het verslag van voormelde aangestelde bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"Ondergetekende, Burg. CVBA Conscius Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Georges Koslowski, vennoot-bedrijfsrevisor, werd op 30-04-2014 aangesteld door de heer Luc Van Doorsselaere, zaakvoerder van de BVBA CUREX om in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, verslag uit brengen over de boekhoudkundige staat afgesloten op 31-03-2014 van de BVBA CUREX, Deze boekhoudkundige staat houdt rekening met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap en heeft een balanstotaal van ¬ 214.609,86 en een netto actief van ¬ 196.848,42.

Ondergetekende bevestigt op basis van de door hem uitgevoerde en in onderhavig verslag beschreven controlewerkzaamheden, welke werden uitgevoerd overeenkomstig de algemene controlenormen van het instituut van de Bedrijfsrevisoren, dat naar zijn mening de staat van activa en passiva per 31-03-2014 -- op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld -- volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft op die datum, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht. Sint-Niklaas, 7-05-2014

Conscius Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA

vertegenwoordigd door de heer

Georges Koslowski

Vennoot-Bedrijfsrevisor"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad b) bevestiging externe wettigheid

De optredende notaris bevestigt, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen gehouden is.

c) besluit

Na kennisname en bespreking van de voornoemde verslagen, besluit de enige vennoot de vennootschap te ontbinden en dit met ingang van heden, met het oog op haar invereffeningstelling.

TWEEDE BESLUIT  BENOEMING VEREFFENAAR

De vergadering benoemt als vereffenaar, de heer Luc VAN DOORSSELAERE, wonende te 9240 Zele, Eeltstraat 51, die schriftelijk heeft verklaard zijn mandaat te aanvaarden.

De vereffenaar is bevoegd om zelfstandig en zonder machtiging van de algemene vergadering alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de vereffening van de vennootschap, met inbegrip van, maar niet beperkt tot de handelingen bedoeld in de artikelen 186, 187, 188 en 190 van het Wetboek van vennootschappen.

Het mandaat van vereffenaar zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

DERDE BESLUIT  MACHTIGING BEVESTIGING BENOEMING

De vergadering machtigt de vereffenaar om bij de voorzitter van de bevoegde Rechtbank van Koophandel een verzoekschrift in te dienen tot bevestiging van de benoeming tot vereffenaar.

VIERDE BESLUIT  BEËINDIGING MANDAAT ZAAKVOERDER - KWIJTING

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige zaakvoerder.

De vergadering besluit verder dat over de kwijting te verlenen aan de ontslagnemende zaakvoerder voor het door hem gevoerde beleid (in de periode tussen één januari tweeduizend en dertien tot en met éénendertig maart tweeduizend veertien), zal geoordeeld worden door de eerst volgende jaarvergadering die zal samengeroepen worden door de vereffenaar dan wel bij de sluiting van de vereffening.

VIJFDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de vereffenaar tot uitvoering van de genomen besluiten en stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde Instanties en de Rechtbank van Koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte die woonstkeuze doen op het kantoor te 9051 Sint Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1146:

1)Mevrouw Sarah Verkimpe.

2)Mevrouw Liesbeth De Bruyne.

3)Mevrouw Natalie Van Haver,

De voorzitter stelt vast dat alle punten van de agenda besproken en goedgekeurd werden.

VOOR LETTERLIJK UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte

- beschikking dd 23/7/2014

- verslag bedrijfsrevisor

- bijzonder verslag zaakvoerder

Getekend

Caroline Heiremans

Geassocieerd notaris





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 31.03.2014, NGL 12.08.2014 14419-0473-009
14/02/2014 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.01.2014, NGL 07.02.2014 14032-0073-011
07/01/2014
ÿþ Mod Worti 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch _ Staatsblad

i I



GRIFFiE BECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 B DL 2013 DENDeledONDE

Ondernemingsnr : 890.288.566

Benaming

(voluit) : CurEx

(verkort) :

Rechtsvoren : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9240 Zele, Eekstraat 51

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Caroline HEIREMANS, geassocieerd notaris in de burgerlijke

vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Caroline

Heiremans & Steven Vandersnickt, geassocieerde notarissen" met zetel te Zele, op drieëntwintig december

tweeduizend dertien, neergelegd voor registratie, dat er een buitengewone algemene vergadering werd

gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CurEx", met zetel te 9240 Zele,

Eekstraat 51.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Eric Spruyt, te Brussel, op tweeëntwintig juni tweeduizend en zeven,

gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zesentwintig juni tweeduizend en zeven onder

nummer 07300453, waarvan de statuten het laatst werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Caroline

Heiremans te Zele op 4 mei 2012, gepubliceerd alsvoren op 30 mei daarna, onder nummer 12096735.

BTW BE 0890288566 RPR Dendermonde.

Beraadslaging - beslissingen

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende beslissingen :

EERSTE BESLISSING

De algemene vergadering beslist het huidige boekjaar te verlengen tot 31 maart 2014, en het boekjaar

voortaan te laten lopen van 1 april tot 31 maart.

De eerste zin van artikel 29 van de statuten zal voortaan luiden

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op één april van elk jaar om te eindigen op eenendertig maart,

van het volgende jaar.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering verleent machtiging om de statuten te coördineren waarvoor op-dracht wordt gegeven aan,

ondergetekende notaris.

Al deze beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen

VOOR LETTERLIJK UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte

- coordinering van de statuten

Getekend

Caroline Heiremans

Geassocieerd notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 20.06.2013 13206-0221-010
30/05/2012
ÿþbel aa Be Sta

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(RIFFIF RFC'HTBANK VAN KOOPHANL L.

Ondernemingsnr : 0890.288.566

Benaming

(voluit) : CurEx

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9240 Zele, Eekstraat 51

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - kapitaalvermindering - volmachten

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Caroline Heiremans te Zele op vier mei tweeduizend en twaalf, neergelegd voor registratie, dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CUREX", waarvan de zetel gevestigd is te 9240 Zele, Eekstraat 51, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0890.288.566 en voor de B.T.W onder nummer BE 0890.288.566, gerechtelijk arrondissement Dendermonde.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Eric SPRUYT op tweeëntwintig juni tweeduizend en zeven, bij uittreksel gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van zesentwintig juni daarna, onder nummer 07300453; en waarvan de statuten, volgens verklaring van na vermelde verschijners, tot op heden niet werden gewijzigd.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende besluiten.

EERSTE BESLUIT - KAPITAALVERMINDERING

De enige vennoot besluit het kapitaal te verminderen met vierhonderd eenentachtigduizend vierhonderd vijftig euro (¬ 481.450,00) om het kapitaal te brengen van vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00) op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) en dit door terugbetaling op ieder der vijfhonderd (500). aandelen van werkelijk volgestort kapitaal ten bedrage van negenhonderd tweeënzestig euro en negentig cent (¬ 962,90).

De terugbetaling mag slechts plaats hebben mits inachtname van de termijnen gesteld in artikel 317 van het Wetboek van vennootschappen.

De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vermindering van aandelen, doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

De vermindering van het kapitaal zal geschieden door middel van aanpassing in het aandelenregister ten overstaan van de zaakvoerder en na voorafgaande bekendmaking aan de enige venoot, welke bekendmaking door toedoen van de zaakvoerder ten gepaste tijde zal geschieden.

De enige vennoot verleent vervolgens machtiging aan de zaakvoerder om dit besluit te concretiseren en om de wettelijke reserve te herleiden tot het door de wat vereiste minimum docr overboeking van het verschil naar

de beschikbare reserves. "

TWEEDE BESLUIT AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN HET GENOMEN BESLUIT HIERVOOR. Als gevolg van het voorgaande besluiten, besluit de enige vennoot de statuten aan te passen als volgt:

De vergadering besluit de eerste zin van artikel vijf van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst;

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00)."

DERDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De enige vennoot-zaakvoerder zal overgaan tot uitvoering van de genomen besluiten en geeft volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecodrdineerde tekst der statuten. De zaakvoerder stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1146:

Mevrouw Myriam DIETENS

- Mevrouw Liesbeth DE BRUYNE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Hill ilili Ilill 11

*12096735*

U

6 MEI 2012 DENDERMONDE

Griffie

- Mevrouw Sarah VERKIMPE

De enige vennoot stelt vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en dat hierover telkens een

beslissing genomen werd met eenparigheid van stemmen.

VOOR LETTERLIJK UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

- coordinering van de statuten

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 24.06.2011 11216-0277-013
24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 08.06.2010, NGL 15.06.2010 10194-0367-013
09/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 09.06.2009, NGL 03.07.2009 09366-0254-012

Coordonnées
CUREX

Adresse
EEKSTRAAT 51 9240 ZELE

Code postal : 9240
Localité : ZELE
Commune : ZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande