CYNTHIA GHYSELS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CYNTHIA GHYSELS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 556.870.367

Publication

06/08/2014
ÿþMM POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 8 JOLI 2014

AFDELING DEN E MONDE

II*IALER

Ondernemingsnr : SS 6 $ 4-o 36 -

Benaming (voluit): CYNTHIA GHYSELS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetei : 9470 Denderleeuw, DWARSSTRAAT 42

(volledig adres)

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor ons, meester Toni SOUTAER, notaris te Denderhoutem, op 18 juli 2014 ter registratie

aangeboden, blijkt dat

1. Mevrouw GHYSELS, Cynthia Helena Bronislawa, geboren te Ninove op tien december negentienhonderd

zevenenzestig, rijksregisternummer 67.12.10 326-89, identiteitskaart nummer 591-2483554-68, wonende te 9470

Denderleeuw, Dwarsstraat 42 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder

de naam "CYNTHIA GHYSELS".

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (£ 18.600,00) vertegenwoordigd door

honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk éénhonderdste van het kapitaal

vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichter ingeschreven a pari in speciën, De honderd (100) aandelen werden als volgt

onderschreven:

1. Mevrouw GHYSELS Cynthia, wonende te 9470 Denderleeuw, Dwarsstraat 42, titularis van honderd (100)

aandelen

Totaal honderd (100) aandelen.

De oprichter verklaart en erkent dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van 12.4008.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (£

12.400,00) .

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend namens de

vennootschap in oprichting bij AXA Bank.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaats gevonden overeenkomstig de wet.

De statuten van de vennootschap worden als volgt vastgesteld:

TITEL I. NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1.

De vennootschap bekleedt de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt: "CYNTHIA GHYSELS"

Artikel 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9470 Denderleeuw, Dwarsstraat, 42.

Hij mag overal in het Vlaams Gewest en/of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest worden verplaatst door

eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, die alle machten hebben om de wijziging die er uit voortvloeit

authentiek te doen vaststellen in huidig artikel van de statuten.

De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, administratieve zetels, agentschappen,

werkplaatsen, opslagplaatsen en bijkantoren, zowel in België als in het buitenland vestigen.

Artikel 3.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland : -

-Consultancy activiteiten op het vlak van business life planning, financial life planning, business life coaching, carrière planning , zowel naar particulieren, zelfstandige ondernemers als naar bedrijven en hun medewerkers; -Business life coaching, mentor en klankbord en training;

-Lezingen, opleidingen, trainingen en workshops rond business life planning, financial life planning en business life coachin , carrière .lannin : ;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

t

Voorbehouden aan het Birgi'sc~i Staatsblad

Luik B - vervolg

-Bestuursmandaten;

-Aankoop, verkoop, verhuur en investeringen en beleggingen in onroerend goed

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerend of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag deelnemen aan alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België en in het buitenland, waarvan het doel analoog is met het hare of er enig verband mee heeft. Daartoe kan de vennootschap samen werken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

TITEL II. KAPITAAL - AANDELEN

Artikel 5.

Het kapitaal van de vennootschap werd vastgesteld bij de oprichting op achttienduizend zeshonderd euro en verdeeld in honderd aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde, die werden tegen geld en tegen pari volledig ingeschreven en gestort bij deze oprichting ten belope van twee/derden,

Artikel 6.

Het maatschappelijk kapitaal kan eenmaal of verschillende malen warden verhoogd of verminderd bij besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten.

Bij een kapitaalverhoging in twee fasen, dienen twee notariële akten te worden opgesteld.

Voorkeurrecht bij kapitaalverhoging

Behoudens hetgeen bepaald is in titel VII van de statuten ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels ;

Ingeval van kapitaalverhoging door inbrengen in geld, hebben de vennoten de voorkeur in te schrijven naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, conform de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

De termijn waarin dit voorkeurrecht wordt uitgeoefend zal door de algemene vergadering worden bepaald, maar mag niet langer zijn dan vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving.

De datum van de openstelling voor de inschrijving alsook de tijdspanne waarin dat kan worden uitgeoefend wordt aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht aan de vennoten, Op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald in de voorgaande alinea's, kan slechts worden ingeschreven door de bepalingen van gezegd wetboek van vennootschappen genoemde personen, behoudens instemming van tenminste de helft van de vennoten die ten minste drie vierde van het kapitaal bezitten.

Artikel 7.

Behoudens hetgeen bepaald is in titel VII van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels :

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan met de goedkeuring van tenminste de helft van de vennoten, in het bezit van ten minste drie/vierde van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan :

1) aan een vennoot;

2) aan de echtgenoot van de overdrager of erflater

3) aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte nederdalende lijn van de overdrager of erflater;

Indien de overdracht onder levenden of de overgang ingevolge overlijden van aandelen onderworpen is aan de goedkeuring van de vennoten overeenkomstig paragraaf 1 van dit artikel, dan zal de zaakvoerder, op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of, in geval van overgang ingevolge overlijden, op verzoek van de erfgena(a)m(en) of rechtverkrijgende(n), de vennoten in algemene vergadering samenroepen ten einde zich over de voorgedragen overdracht te beraden. Het voorstel tot overdracht onder levenden zal de voorwaarden en de prijs waar tegen deze zal gebeuren dienen te omvatten.

In geval van weigering van goedkeuring, dienen de vennoten die zich verzet hebben binnen de drie maanden de aandelen waarvan de overdracht of overgang is geweigerd zelf in te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten behoudens onderling akkoord over een andere verdeling. De afkoopprijs wordt vastgesteld op basis van het eigen vermogen van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de vennoten goedgekeurd, behoudens andere overeenkomst tussen de partijen. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen over de afkoopprijs, dan zal deze vastgesteld worden door de bevoegde rechtbank op verzoek van de meest gerede partij.

De aandelen die binnen de drie maanden van de weigering tot goedkeuring niet door de bedoelde vennoten zouden zijn afgekocht overeenkomstig de alinea die voorafgaat worden geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde overnemer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen of gaan geldig over op de erfgenamen of rechthebbenden van de overleden vennoot.

TI I1 L IIL ZAAKVOERDERS - TOEZICHT

Artikel 11.







Voor- Luik B - vervolg

behouden Iet bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of meer statutaire of niet statutaire zaakvoerders, en in dat laatste geval voor een duur aan dewelke door een beslissing van de algemene vergadering te allen tijde een einde kan worden gesteld.

aan het De vergadering kan eveneens voorafgaandelijk de duur van het mandaat van de zaakvoerders vaststellen. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

l lglscfi" De statutair zaakvoerder kan slechts ongevraagd worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan ook om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Staatsblad Artikel 12.

De zaakvoerder kan bepaalde bijzondere machten aan een persoon opdragen.

Artikel 13,

De zaakvoerder mag noch rechtstreeks noch onrechtstreeks enig belang hebben in een onderneming die met de vennootschap zou kunnen concurreren.

Artikel 14.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle daden van bestuur en van beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen.

Artikel 15.

IXet mandaat van zaakvoerder is al dan niet bezoldigd bij beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 16.

Alle rechtsvorderingen, zo eisende als verwerende, zullen in naam van de vennootschap door de zaakvoerder worden ingespannen of vervolgd.

Artikel 17.

Alle handelingen die de vennootschap verbinden, alle machten en volmachten, alle afzettingen van agenten, bedienden of loontrekkenden van de vennootschap, worden geldig ondertekend door de zaakvoerder.

Artikel 18.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen van het Instituut der bedrijfsrevisoren, De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar, Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij het wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform gezegd wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap,

TITEL IV. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 19.

De vennoten komen in algemene vergadering bijeen om te beraadslagen over alle zaken die de vennootschap aanb elangen.

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden in de zetel van de vennootschap op twintig juni om elf uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder mag de algemene vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. De zaakvoerders moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die minstens een/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Oproepingen

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen voor de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatie. opgeroep.en beschouwd. De voormelde personen kunnen er



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge



~

Voor- Luik B - vervolg

behouden aan het e gisc

Staatsblad

tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief

Ter beschikking stellen van stukken

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken,

Stemrecht  vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax of per e-mail volmacht geven, aan een aI dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten Iaatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Samenstelling van het bureau -=notulen

De algemene vergaderingen van vennoten worden voorgezeten door de zaakvoerder of voorzitter van het bestuursorgaan, of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door zijn plaatsvervanger of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid. Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de voorzitter van de vergadering een secretaris aan en duidt de vergadering twee stemopnemers aan op voorstel van de voorzitter. De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die erom verzoeken. Deze notulen worden in een speciaal register bijgehouden.

Artikel 20

De gewone algemene vergadering hoort het jaarverslag, voor zover dit wettelijk vereist is en het verslag van de commissarissen en behandelt de balans.

In het bijzonder, antwoordt de zaakvoerder op de vragen die hem door de vennoten worden gesteld betreffende het jaarverslag of de punten op de agenda voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap. De commissarissen antwoorden insgelijks op de vragen die hun worden gesteld betreffende hun verslag. In afwijking van hetgeen voorafgaat, kan de algemene vergadering (ook buitengewone of bijzondere) evenwel, wanneer alle vennoten geldig zijn verschenen of vertegenwoordigd, vaststellen dat zij regelmatig is samengesteld en geldig beslissingen kan nemen over de punten van de dagorde, die zij op dezelfde vergadering met éénparigheid van stemmen heeft aanvaard.

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen beslissingen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

TITEL V. INVENTARIS - BALANS - WINSTVERDELING

Artikel 21,

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

Elk jaar maakt de zaakvoerder de inventaris op alsmede de jaarrekening. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt een geheel. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig het wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

Artikel 22,

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst uit.

Eerst wordt van deze winst tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden peil komt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er de aanwending van bepaalt, wel verstaan zijnde dat ieder aandeel recht heeft op een gelijk deel in de verdeling van de winsten.



Voorbehouden aan het PIFFEfi Staatsblad

ti

Luik B - vervolg

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoal- s dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het wetboek van vennootschappen. TITEL VI. ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 25.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto-aktiva eerst aangewend om in geld of effecten het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen.

TITEL VII. BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT

Deze artikelen zijn van toepassing indien de vennootschap slechts één vennoot telt. In dat geval zullen bij tegenstrijdigheid tussen nagemelde artikelen en bovenstaande artikelen, enkel nagemelde van kracht zijn. Een natuurlijke persoon kan de enige vennoot zijn en blijft beperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. Hij kan de enige vennoot zijn van meerdere besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid. Hij verliest evenwel het voordeel van de beperkte aansprakelijkheid voor de tweede en volgende besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid, behalve wanneer de aandelen in zulke vennootschap wegens overlijden aan hem zijn overgegaan.

Artikel 26.

Tot de overdracht van het geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist. Artikel 30

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Indien een derde tot zaakvoerder benoemd is, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot.

Artikel31

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens de zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet

Is er een externe zaakvoerder benoemd, dan neemt deze deel aan alle algemene vergaderingen, zelfs wanneer hij ze zelf niet heeft bijeengeroepen. Te dien einde is de enige vennoot verplicht de zaakvoerder met aangetekende brief op te roepen met opgaaf van de agenda. Laatstgenoemde formaliteit moet niet vervuld worden wanneer de zaakvoerder bereid is aan de vergadering deel te nemen.

TITEL VIII. ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 32

De vennoten, de zaakvoerders, commissarissen, de vereffenaars die in het buitenland wonen, doen voor de uitvoering van de huidige statuten keuze van woonplaats in de zetel van de vennootschap, waar hen geldig alle kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen kunnen worden gedaan.

SLOTBEPALINGEN EN/OF OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar en gewone algemene vergadering:

De vennootschap is opgericht vanaf heden, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een

uitgifte van dezer op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Het eerste boekjaar begint vanaf heden en eindigt op eenendertig december tweeduizend vijftien.

De eerste gewone algemene vergadering zal dus plaats hebben in de maand juni tweeduizend zestien.

2. Kosten;

Comparant verklaart dat het totale bedrag, bij benadering, van de kosten, uitgaven, vergoedingen of lasten in welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of worden gebracht wegens haar oprichting duizend tweehonderd vijftig euro bedraagt

3. Overname van verbintenissen.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert één januari tweeduizend veertien. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in die tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

4. Benoeming zaakvoerder.

De com.aranten komen bieen in buiten:ewone algemene vergaderins en benoemen tot zaakvoerder mevrouw

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

GHYSELS Cynthia voornoemd.

- hier aanwezig en die verklaart te aanvaarden, en die bevestigt dat geeii eii`kele. verbodsbepaling zich hiertegen verzet. Het mandaat zal onbezoldigd zijn, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Dit mandaat is voor een onbepaalde duur, te rekenen vanaf héden, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uitgifte van dezer op de griffie van de rechtbankvan koophandel,

5. Aanvraag inschrijving in de kruispuntbank van ondernemingen. - : '

De comparanten geven bij deze uitdrukkelijk volmacht aan dé nièdewerkers en vennoten van het Accountkantoor "Accountancy D'Hooghe" te Temat, Statiestraat 86 tot het vervullen van- alle formaliteiten inzake huidige oprichting.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Joni SOUTAER. Neergelegd uitgifte van oprichtingsakte.

Voor-

behouden

aan het

w-1ëigí~ sc  Staatsblad

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 19.07.2016 16339-0004-011

Coordonnées
CYNTHIA GHYSELS

Adresse
DWARSSTRAAT 42 9470 DENDERLEEUW

Code postal : 9470
Localité : DENDERLEEUW
Commune : DENDERLEEUW
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande