D & S PROMOTIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D & S PROMOTIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 603.997.422

Publication

27/03/2015
ÿþbe

9 st

MUON;

Mod i1.1



~ -:7-:77, -i-,-,-

-, ,-

1U1.74"7-":- -- -- , ,%.:.:'

f 7 " 53- _, le

i

fir 07 P)riff, ie1 - \/AN

-

___,...__~-__:_. ie~i"'' --- -- ---------,

,~.~-~-:_;, :

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr

Benaming (voluit) :D & S PROMOTIES ~1

(verkort): *

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :9880 Aalter, Steenweg op Deinze 97

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Roel MONDELAERS, te Aalter, op 13 maart 2015 dat:

1/ DE heer VAN EENGO Stefaan Frans, geboren te Brugge op 28 november 1987, rijk5registernummer 87.11.28 161-30, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 9880 Aalter, Steenweg op Deinze 97.

2/ De heer DE MEYER Domien Maurice, geboren te Gent op 28 februari 1988, rijk5registernummer 88.02.28 251-92, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 9800 Deinze, Ketelstraat 82.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, ondei de benaming D & S PROMOTIES.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9880 Aalter (Lotenhulle),

Steenweg op Deinze 97;

Doel

De vennootschap heeft als doel :

* Het beheer van een eigen onroerend patrimonium. Dit omvat het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

* Het beheer van een eigen roerend patrimonium. Dit omvat het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons en andere roerende waarden, van welke

.i

vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten

r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

rechtspersonen en ondernemingen.

* Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen

of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn,

spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

* Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de administratie; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie in toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder beperking.

* Het coordineren als algemene bouwonderneming van de bedrijvigheden, al dan niet voltooiingwerken, die geheel of gedeeltelijk door onderaannemers

worden uitgevoerd.

* De aankoop en verkaveling van gronden, zowel als alle verrichtingen die er betrekking op hebben.

* Het aanleggen en uitvoeren van alle burgerlijke en industriële bouwkunde, het optrekken van gebouwen van elke soort, zowel appartementsgebouwen als individuele woningen - afzonderlijk of in seriebouw, zowel woonklare woningen als al dan niet afgewerkte delen van gebouwen, zowel op grond van derden als op de daartoe zelf aangekochte of met andere rechten gehouden gronden.

* De groot- en kleinhandel, de distributie, zowel rechtstreeks als via

tussenpersonen van

alle bouw- en kunststofproducten, bijhorigheden en nevenproducten, elektrische en andere bewerkingsapparaten en toebehoren inbegrepen, alsmede het verlenen van alle diensten die hiermee verband houden, dit alles in de

ruimste zin van het woord.

* Het waarnemen van bestuur- en vereffeningmandaten in om het even welke Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschappen. Meer in het bijzonder kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert, mee besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coordineren.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende als onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken

of uit te breiden.

De opsomming van activiteiten in deze doelomschrijving dient in de ruimst mogelijke zin geïnterpreteerd te worden en niet limitatief. De termen beheer en advies die in deze doelomschrijving worden vermeld, zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet inzake de secundaire markten, het statuut en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het

buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou

achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële,

Noor-

behouden

" aan het

Frèlgigc-7"i

Staatsblad

Luik B - vervolg

financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal

De oprichters verklaren en erkennen dat het maatschappelijk kapitaal van honderdduizend euro (¬ 100.000,00), volledig geplaatst is. Het is verdeeld in tweehonderd (200) aandelen zonder vermelding van waarde.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig volstort, waarbij elk aandeel werd onderschreven door inbrengen in geld als volgt:

1/ de heer VAN EEN00 Stefaan, voornoemd, ten belope van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) in contanten, volledig volgestort in ruil waarvoor hij 100 aandelen zonder vermelding van waarde als vergoeding ontvangt.

2/ de heer DE MEYER Domien, voornoemd, ten belope van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) in contanten, volledig volgestort in ruil waarvoor hij 100 aandelen zonder vermelding van waarde als vergoeding ontvangt.

VENNOTEN AANTAL AANDELEN

VAN EEN00 Stefaan 100

DE MEYER Domien 100

TOTAAL AANDELEN 200

De oprichters verklaren en erkennen dat op ieder aandeel waarop zij in geld hebben ingeschreven een bedrag als voormeld is gestort, zodat voor alle aandelen samen de som van honderdduizend euro (¬ 100.000,00) thans ter beschikking is van de vennootschap.

BswxJs VAN DEPONERYNG

De instrumenterende notaris bevestigt de deponering van het gestorte kapitaal op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij ING BANK NV.

Het bewijs van deponering, in de vorm van een attest op 11 maart 2015 afgeleverd door genoemde financiële instelling, is aan mij, notaris, overhandigd.

Algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste maandag van de maand

april om 14.00 uur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

,Voor-

behouden

aan het

 .éigisà1 `

Staatsblad

Luik B - vervolg

Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap: de heer VAN EEN00 Stefaan, voornoemd en de heer DE MEYER Domien, voornoemd, die beiden aanvaarden en bevestigen niet getroffen te zijn door een besluit dat zich hiertegen verzet.

Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder behoudens voor volgende handelingen, waarbij de zaakvoerders, indien er meerdere zijn, optreden als college:

- de aan- en verkoop van onroerende goederen van de vennootschap en/of de vestiging van een hypotheek;

- het afsluiten van contracten.

De beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen

derden.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde

bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van

elk jaar.

Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten

honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

tiVoor-behoudpn aan het Fea Staatsblad

Luik B - vervolg

is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap tot beloop van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het nettoactief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

liet bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft het in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die het overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het nettoactief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het nettoactief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 333 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Ontbinding en vereffening.

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder(s).

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden.

Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bij.evoegd.

" Voor-

bel udgn aan het Elërgrea

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening, in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten genoemd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten last van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184, 55 Wetboek van Vennootschappen kan de vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden in één akte. In dit geval zijn artikel 189bis en artikel 190 Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en zestien. (31/12/2016).

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en zeventien

(2017).

Volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid RUDI DUPONT, met zetel te 8720 Dentergem, Bamstraat 2, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, voor onbepaalde tijd en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL, opgemaakt uitsluitend voor neerlegging op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

(Getekend)

R. MONDELAERS

Notaris

Werd elijktijdig neergelegd: een uitgifte van de oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

,Voor-behcudpn

aan het _eigis Fic  5taatsbiad

. Voor- Luik B - vervolg

.beet*n aan het IgéTgiseh

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
D & S PROMOTIES

Adresse
STEENWEG OP DEINZE 97 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande