D & A BEHEER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D & A BEHEER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 478.473.779

Publication

22/04/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

Ir- KOOPHANDEL GENT 0 9 APR, 2014 AFDERlrjlt; DENDERMONDE

r

Vc

behc aar Bell

Staa

ICI H



Ondernemingsnr 0478.473.779

Benaming

(voluit) : D & A BEHEER

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Floralaan 27 te 9120 BEVEREN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering

UITTREKSEL: ONTBINDING EN SLUITING IN 1 AKTE

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 28 maart'

2014, vôôr registratie, blijkt dat;

WORDT GEHOUDEN

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met bepezkt& aansprakelijkheid "D & A BEHEER", met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren, Floralaan, 27. Ingeschreven in het Rechtspersonen register te Dendermonde met BTW BE : 0478.473.779.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Joost Vercouteren te Beveren op 24, september 2002, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 09 oktober 2002 onder nummer'. 02124711 en niet gewijzigd tot op heden,

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen:

Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten

. Met betrekking tot de formaliteiten, die door de Vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het

volgende vast :

a) op 10 maart 2014 heeft het bestuursorgaan van de Vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de Vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van, vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de Vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld; dit verslag werd opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van het artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen.

b) op 18 maart 2014 heeft de BV CVBA Verscheiden  Walkiers & Co, bedrijfsrevisoren, kantoorhoudende te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat, 3, vertegenwoordigd door de heer Frans Verscheiden, overeenkom-'stig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

CONCLUS1ES :

Ondergetekende, Verscheiden  Walkiers & Co, Bedrijfsrevisoren BV CVBA, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat, 3 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door de heer Frans Verscheiden, bedrijfsrevisor, aangesteld op 22 januari 2014 door de zaakvoerder van de BVBA D & A BEHEER, met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren, Floralaan, 27, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0478.473.779, gekend op de Rechtbank te Dendermonde, verklaart dat in het kader van de procedure van ontbinding voorzien in artikel 181 § 1 W. Venn., de zaakvoerder van de BVBA D & A BEHEER, onder zijn verantwoordelijkheid, een boekhoudkundige staat per 31 december 2013 opgesteld hebben, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 56.714,65 en een nettoactief van ¬ 56.714,65.

De boekhoudkundige staat per 31 december 2013 werd, gelet op het voorstel tot ontbinding en de. stopzetting van de activiteiten, opgesteld met inachtname van artikel 28 § 2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het bestuursorgaan heeft gebracht de realisatiewaarde van de activa, alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de ontbinding te voorzien, doch aan deze waarderingen komt steeds een marge van onzekerheid toe.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, blijkt dat deze boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding, en de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, BTW, sociale zekerheid en eventuele andere die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend.

De te verstrekken stukken en informatie werden ons niet tenminste één maand voor de buitengewone algemene vergadering overhandigd, Deze laattijdigheid heeft evenwel geen wezenlijke invloed op onze controle uitgeoefend. Desondanks hebben wij het verslag toch nog binnen de termijn van 15 dagen vóór de buitengewone algemene vergadering kunnen overmaken.

Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 181,§1 W. Venn. en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Antwerpen, 18 maart 2014.

Verschelden-Waakiers & Co, Bedrijfsrevisoren BV CVBA, vertegenwoordigd door en getekend :

Frans Verscheiden, bedrijfsrevisor.

NEERLEGGING

De verslagen van het bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor zullen tezamen met een uitgifte van deze

akte neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

EERSTE BESLISSING - Verslaggeving

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de Vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 31 december 2013.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

TWEEDE BESLISSING - ONTBINDING

De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de Vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft, tot ontbinding en vereffening in één akte.

Voormeld artikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan volgende voorwaarden is voldaan

1. er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2. er zijn geen passiva (schulden) luidens de staat van activa en passiva zoals bedoeld in artikel 181 van het

Wetboek van vennootschappen;

3 .alle aandeelhouders of vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en

besluiten met eenparigheid van stemmen;

4. de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Na vastgesteld te hebben dat er geen passiva (schulden) tegenover derden zijn luidens de staat van activa en passiva, beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke in vereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

Voor zover er bij de vereffening ongekende activa vergeten werden worden zij toebedeeld aan de aandeelhouders in verhouding tot hun aandelen bezit.

Indien er na de vereffening onbetaalde schulden van de vennootschap overblijven, worden zij eveneens toebedeeld aan de voornoemde aandeelhouders in verhouding tot hun aandelenbezit.

DERDE BESLISSING  Sluiting van de vereffening

De aandeelhouders beslissen, gezien het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de Vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

VIERDE BESLISSING - Bewaring van boeken en bescheiden

De vergadering beslist daarenboven dat de boeken en bescheiden van de Vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplich-'te termijn op volgende adres: bij de heer Dirk Van De Velde, wonende te 9120 Beveren, Floralaan, 27.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

Volmachten

* De vergadering geeft volmacht aan de heer Dirk Van de Velde, voornoemd, om over te gaan tot :

- de uitbetaling van de roerende voorheffing;

- de liquidatiebonus te voldoen aan de aandeelhouders;

- de aangifte van de roerende voorheffing.

Voa

.iiehouaen

aan het 4 Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

* De vergaderging geeft bijzondere volmacht wordt verleend aan mevrouw Tanja De Naeyer, medewerkster bij Moore Stephens Verscheiden, Taks & Legal BV CVBA (RPR 0543.297.988), Esplanade 1 bus 96, 1020 Brussel, waarbij zij de mogelijkheid heeft :

alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondernemingen bij de kruispuntenbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten;

- alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

- alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds voor de vennootschap en haar het bestuursorgaan.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE

BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte, verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/06/2014 : DEA012809
31/05/2013 : DEA012809
31/05/2012 : DEA012809
25/07/2011 : DEA012809
20/07/2010 : DEA012809
03/08/2009 : DEA012809
13/08/2008 : DEA012809
19/03/2008 : DEA012809
06/08/2007 : DEA012809
05/07/2006 : DEA012809
17/08/2005 : SNA012809
08/07/2004 : SNA012809
09/10/2002 : SNA012809

Coordonnées
D & A BEHEER

Adresse
FLORALAAN 27 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande