D-COAT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D-COAT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 597.776.257

Publication

19/02/2015
ÿþ4 Atol Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

UMM WVN



GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

- 9 FEB. 2015

AFDa=L1NCiMfffa®ERMONDE

Ondernemingsnr : Benaming S5';" . -42" 4.

(voluit) (verkort) : D-COAT

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 9200 Dendermonde, Eegene 11

(volledig adres) : OPRICHTING-BENOEMINGEN

Onderwerp akte



UIT DE AKTE verleden voor Notaris Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris-zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHRISTOPHE MOURIAU de MEULENACKER NOTARIS", met zetel te 8820 Torhout, Aartrijkestraat 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0473.666.440 te Torhout op twee februari tweeduizend en vijftien.

BLIJKT DAT

1. De naamloze vennootschap PRI FENCE, met zetel te 9200 Dendermonde, Eegene 11, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0894.231.914, B.T.W. nummer BE 894.231.914.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Paul Lommee te Zedelgem op twaalf december tweeduizend en zeven, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig december nadien onder nummer 07186912. Waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden blijkens akte verleden voor notaris François De Clippel te Dendermonde op twintig juni tweeduizend en elf, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twee augustus nadien onder nummer 11119091.

Alhier vertegenwoordigd overeenkomstig de statuten van de vennootschap en daartoe benoemd in de voormelde akte verleden voor notaris François De Clippel te Dendermonde op twintig juni tweeduizend en elf, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twee augustus nadien onder nummer 11119091, door haar twee bestuurders, namelijk 1) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid K-FINTECH, met zetel te 8680 Koekelare, Bisschophoekstraat 42, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0866.287.994, alhier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer PERDU Koen, bestuurder van vennootschappen, wonende te 8680 Koekelare, Bisschophoekstraat 42 (Nummer identiteitskaart 591 7537389 09 uitgereikt op 11.03.13), en 2) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JN CONSULTING, met zetel te 9200 Dendermonde, Steenweg van Aalst 108, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0894.093.144, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer MOENS Joost, bestuurder van vennootschappen, wonende te 9200 Dendermonde, Steenweg van Aalst 108 (Nummer identiteitskaart 591 7085396 36 uitgereikt op 21.12.12).

2. De naamloze vennootschap D-FENCE, met zetel te 9200 Dendermonde, Eegene 11, ingeschreven in het' rechtspersonenregister onder nummer 0475.507.955, B.T.W. nummer BE 475.507.955.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris François De Clippel te Dendermonde op twintig augustus tweeduizend en één, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van één september nadien onder nummer 20010901-151. Waarvan de statuten verschillende malen werden gewijzigd en voor het laatst blijkens akte verleden voor notaris Paul Lommee te Zedelgem op twintig december tweeduizend en zeven, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negen januari nadien onder nummer 08006262.

Alhier vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 17 van de statuten en daartoe benoemd in de voormelde akte verleden voor notaris Paul Lommee te Zedelgem op twintig december tweeduizend en zeven, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negen januari nadien onder nummer 08006262, door haar' gedelegeerd bestuurder de naamloze vennootschap PR! FENCE, met zetel te 9200 Dendermonde, Eegene 11,' ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0894.231.914, B.T.W. nummer BE 894.231.914, op: haar beurt vertegenwoordigd door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JN. CONSULTING, met zetel te 9200 Dendermonde, Steenweg van Aalst 108, ingeschreven in het° rechtspersonenregister onder nummer 0894.093.144, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste; vertegenwoordiger de heer MOENS Joost, bestuurder van vennootschappen, wonende te 9200 Dendermonde,' Steenweg van Aalst 108 (Nummer identiteitskaart 591 7085396 36 uitgereikt op 21.12.12).

Een besloten vennootschap met beperk-'te aan-'sprake-'lijkheid hebben opgericht onder de benaming D-COAT met zetel te 9200 Dendermonde, Eegene 11.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel in België en het buitenland

- het behandelen van alle soorten metalen, het zandstralen, metalliseren, wapperen, chemisch voorbehandelen van alle aard, natlakken, poederlakken, KTL'en, poetsen van verzinkte metalen, alsook het bewerken van deze metalen;

- het laden, lossen, uitpakken, verpakken, manipuleren, transporteren en assembleren van allerlei goederen;

- het verwerven van participaties in om het even welke, al dan niet Belgische ondernemingen en projecten, teneinde haar vermogen te beleggen en/of derde ondernemingen waarin zij participeert bij te staan in de bedrijfsvoering op commercieel, administratief, industrieel, financieel en technisch gebied. Aldus kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert mede besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coördineren.

Zij kan de participaties verwerven door aankoop of enige andere rechtsgeldige wijze van verwerving.

Zij mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle vennootschappen met dewelke één of andere band van deelneming bestaat en mag aile leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of persoonlijke en zakelijke zekerheden verstrekken voor deze vennootschappen.

- het beheren van haar roerend en onroerend patrimonium.

- het verlenen van financiële, administratieve, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen en personen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van vorderingen, intekenen op obligaties, waarborgverstrekking, verlenen van managementadvies en aanverwante verrichtingen, en dit zelfs zonder enige participatie in het maatschappelijk kapitaal van de bedoelde personen en ondernemingen te hebben.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen die de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen, dit alles in de meest ruime zin van het woord bedoeld. Zo mag zij onder andere bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Zij kan met het oog op de realisatie van haar maatschappelijk doel alle commerciële, industriële, technische, juridische, financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die zij noodzakelijk, nuttig of aangewezen acht, zowel direct als indirect, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

De vennootschap mag tevens onroerende en roerende goederen verwerven met het oog op de terbeschikkingstelling ervan aan derden, ongeacht de juridische vorm van deze terbeschikkingstelling.

De vennootschap mag persoonlijke en zakelijke zekerheden stellen ten behoeve van derden, hierbij rekening houdend met de bepalingen van het vennootschapsrecht. Zij mag de genoemde en bedoelde verrichtingen in eigen naam en voor eigen rekening uitvoeren, alsook in naam en/of voor rekening van derden.

De vennootschap mag de genoemde en bedoelde verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de neerlegging van de stukken op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel,

Het geplaatste kapitaal bedraagt HONDERDDUIZEND EURO (100.000,00 EUR). Het is verdeeld in tienduizend (10.000) gelijke aandelen zonder nominale waarde, die een één/tienduizendste van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig onderschreven en volgestort, als volgt

- de naamloze vennootschap PRI FENCE, oprichtster voornoemd onder 1 : op negenduizend negenhonderdnegenennegentig (9.999) aandelen;

- de voornoemde vennootschap D-FENCE, oprichtster voornoemd onder 2 ; op één (1) aandeel.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Het mandaat van de zaakvoerder(s) is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De gewone algemene vergadering der aandeelhouders zal ieder jaar verplichtend bijeenkomen in de gemeente van de zetel der vennootschap in de lokalen van deze laatste of in elk ander lokaal in deze in de oproepingsbrief aangeduid op de derde maandag van de maand mei om negentien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur. Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst. Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

De sluiting van het eerste boekjaar wordt vastgesteld op éénendertig december tweeduizend en zestien,

"

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in hef jaar tweeduizenden zeventien.

. De verschijners in deze verklaren daarop in hun hoedanigheid van oprichters als eerste gewone

zaakvoerder te benoemen voor de duur van de vennootschap : de naamloze vennootschap PRI FENCE, met zetel te 9200 Dendermonde, Eegene 11, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0894.231.914, B.T.W. nummer BE 894.231.914, alhier vertegenwoordigd overeenkomstig de statuten van de vennootschap en daartoe benoemd in de voormelde oprichtingsakte door haar gedelegeerd bestuurder de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JN CONSULTING, met zetel te 9200 Dendermonde, Steenweg van Aalst 108, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0894.093.144, die aanstelt : ais vaste vertegenwoordiger de heer MOENS Joost, bestuurder van vennootschappen; wonende te 9200 Dendermonde, Steenweg van Aalst 108, die verklaart de opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR EENSLUIDEND VERKLAREND UITTREKSEL

voor registratie

(Get.) Christophe MOURIAU de MEULENACKER, notaris te Torhout.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD.

Afschrift van de oprichting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
D-COAT

Adresse
EEGENE 11 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande