D-DRINKS GROUP

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : D-DRINKS GROUP
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 541.770.932

Publication

05/12/2013
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NE Eli GELE

25-11-2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Griffie

Ondernemingsnr: 0541.770.932

; Benaming (voluit) : D-DRINKS GROUP

il

!: (verkort) : *

;!

li Rechtsvorm : naamloze vennootschapii

Zetel : Nederzwijnaarde: '2 bus 7 ;

9052 Gent (Zwijnaarde) ;

Onderwerp akte :Invoering van categorieën van aandelen en kwalificatie van de bestaande aandelen - Kapitaalverhoging door inbreng in geld - Ontslag en benoeming ;

:; bestuurders

;; Er blijkt uit een akte statutenwijziging verleden voor Meester François Story, notaris te Zottegem, vervangende; ;; zijn ambtsgenoot, Meester Kristof Beriengé, Geassocieerde Notaris te Zottegem, wettelijk belet op 20 november; ; 2013 dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap D-DRINKS GROUP met;;

!; zetel te 9052 Zwijnaarde, Nederzwijnaarde 2 bus 7 is gehouden. ;

i; Na beraadslaging werden met eenparigheid van stemmen volgende besluiten genomen : ;

;! 1. Invoering van categorieën van aandelen en kwalificatie van de bestaande aandelen ;

! 11, De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur de dato;

i! 12 november 2013 aangaande de invoering van de categorieën van de aandelen. ;

;! De aanwezige aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te;

hebben genomen. ;

;! Het verslag van de raad van bestuur zal tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie, ;! van de rechtbank van koophandel.

;! 1.2. De vergadering beslist, in functie van de hierna te beslissen kapitaalverhoging, twee categorieën van;

;' aandelen in te voeren, zijnde categorie A en categorie B. !

;! De vergadering beslist de aandelen als volgt te definiëren;

- de aandelen van categorie A zijn aandelen die zijn uitgegeven ten voordele van de mede-oprichters; de aandelen van categorie B zijn de aandelen die worden uitgegeven ten voordele van de bij uitgifte!

; aangeduide externe investeerders naar aanleiding van een kapitaalverhoging; "

;! De vergadering beslist dat de aandelen van categorie A en categorie B dezelfde rechten hebben, behalve de; ;; tussen hen overeengekomen afwijkingen (hetzij vervat in onderhavige statutenwijziging hetzij vervat in een;

;; tussen hen bestaande aandeelhoudersovereenkomst). ;

ii 1.3. Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de ingevoerde categorieën van aandelen,; heeft de algemene vergadering beslist de hierna volgende artikelen van de statuten aan te passen als volgt: ; ;! Artikel 10 van de statuten wordt integraal vervangen door volgende tekst:

ii "Artikel 10 -- Overdracht van aandelen, converteerbare obligaties en warrants ;

De overdracht van aandelen kan slechts gebeuren overeenkomstig de bepalingen vervat in de; i: aandeelhoudersovereenkomst afgesloten tussen de aandeelhouders.

ii Dit geldt eveneens voor alle eventuele converteerbare obligaties en warrants, uitgegeven door de ii vennootschap."

!! Artikel 14 van de statuten wordt integraal vervangen door volgende tekst !! "Artikel 14 Samenstelling van de raad van bestuur ;! De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit tenminste drie en ten hoogste

;! vier leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, waarvan: ;

; - maximum twee (2) bestuurders op voorstel van de aandeelhouders van aandelen van categorie A;

- maximum twee (2) bestuurders op voorstel van de aandeelhouders van categorie B. !

; De bestuurders worden benoemd voor ten hoogste zes jaar en zij kunnen worden herbenoemd. Hun mandaat!

kan te allen tijde worden herroepen. !

;; Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt!

vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit: ;, slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door`; i; alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, bestuurders' of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

Voor elke aparte functie van bestuurder waarin dient voorzien te worden, stellen de aandeelhouders die eigenaar zijn van de desbetreffende klasse van aandelen, ter algemene vergadering een kandidaat voor, te kiezen uit een lijst van drie kandidaten. De benoeming door de algemene vergadering kan slechts gebeuren indien alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd en kan slechts gebeuren mits unanimiteit van stemmen.

Indien een aandeelhouder van categorie A of categorie B (of een door hem gecontroleerde vennootschap) kandidaat-bestuurder is, wordt hijzelf (of de door hem gecontroleerde vennootschap) benoemd tot bestuurder. In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders."

Artikel 15 van de statuten wordt integraal vervangen door volgende tekst:

"Artikel 15  Bijeenkomsten  beraadslaging en besluitvorming

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd bestuurder of een bestuurder ten minste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt ais regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden In België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Iedere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in art. 1322 al. 2 B.W.) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur slechte geldig beraadslagen en beslissen indien ten minste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is, en met dien verstande dat minstens één bestuurder van de aandelen van categorie A en één bestuurder van categorie B aanwezig of vertegenwoordigd is.

Zolang de raad van bestuur echter slechts twee leden telt, moeten beide bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap dit vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van Vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mee te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van Vennootschappen in acht te nemen. De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die zulks verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders."

Artikel 16 van de statuten wordt integraal vervangen door volgende tekst:

"Artikel 16  Bestuursbevoegdheid van de raad van bestuur

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet of door onderhavige statuten.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



De raad van bestuur kan aan één of meer van zijn leden het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen, die de titel van gedelegeerd bestuurder draagt. Als zaken van dagelijks bestuur worden beschouwd, deze die behoren tot de courante activiteiten van de vennootschap, noodzakelijk voor de goede gang van de dagelijkse werking en waarvoor, gelet op de aard en de belangrijkheid, die samenroeping van de raad van bestuur niet noodzakelijk of gebruikelijk is.

Worden hoe dan ook geacht niet tot het dagelijks bestuur te behoren, het verwerven of vervreemden van onroerende goederen of van zakelijke rechten hierop, en alle verbintenissen in het algemeen waarvan de waarde honderd duizend euro (¬ 100.000,00) overtreft. De waarde kan worden aangepast door de algemene vergadering bij gewone beslissing, en zonder dat de regelen van statutenwijziging daarvoor moeten gevolgd worden.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keuze toekennen."

Artikel 17 van de statuten wordt integraal vervangen door volgende tekst:

"Artikel 17  Vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door het gezamenlijk optreden van twee bestuurders.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door het optreden van een gedelegeerd bestuurder.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur."

Artikel 31 van de statuten wordt integraal vervangen door volgende tekst:

"Artikel 31  Aanwezigheidsquorum en meerderheid

Behalve in de bij wet en in de bij onderhavige statuten bepaalde gevallen, worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd."

Artikel 32 van de statuten wordt integraal vervangen door volgende tekst:

"Artikel 32 -- Buitengewone algemene vergadering

1. Behoudens de hierna vermelde bevoegdheden voorzien in punt 2 en 3 is de algemene vergadering exclusief bevoegd om te beslissen over de hierna volgende aangelegenheden:

- het goedkeuren van het jaarlijks budget van de vennootschap alsook van haar dochtervennootschappen;

- het verstrekken van leningen, borgstellingen en waarborgen door de bedrijven in de ruimste zin van het

woord;

- het nemen van deelnemingen door de bedrijven;

- kapitaalsverhoging bij de bedrijven:

- het aankopen! verkopen van onroerende goederen door de bedrijven

- beslissingen welke voor een bedrag van meer dan honderd duizend euro (¬ 100.000,00) afwijken van de goedgekeurde budgetten van de bedrijven;

- het aangaan door de bedrijven van financieringen boven honderd duizend euro (¬ 100.000,00);

- het aangaan van contracten door de bedrijven met een duurtijd van drie jaar of langer;

- het aangaan van contracten door de bedrijven boven vijfhonderd duizend euro (¬ 500.000,00); het aangaan van overeenkomsten tussen de bedrijven onderling en een deel of al hun aandeelhouders;

- het doorvoeren van operationele herstructureringen bij de bedrijven, waaronder begrepen, doch niet beperkt tot afdankingen, afstoten van productlijnen, enz.;

- het doorvoeren van investeringen door de bedrijven welke niet zijn opgenomen in het jaarlijks budget;

het benoemen en ontslaan bij de dochterondernemingen van de gedelegeerd bestuurder, van de dagelijkse leiding, de algemeen directeur, de leden van het directiecomité, en de andere sleutelposities, alsook de bepaling van hun vergoedingen

De beslissingen over deze onderwerpen worden slechts geldig genomen met een meerderheid van vijfentachtig procent (85%) van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen.

2. De algemene vergadering is tevens bevoegd om te beslissen over de hierna volgende aangelegenheden: - kapitaalswijziging, fusie, enige mogelijke herstructurering en dit begrepen in de meest ruime zin van het woord;

uitkering van een dividend boven een bedrag dat tien procent (10%) of meer bedraagt van het eigen vermogen van de vennootschap of vijftig procent (50%) of meer van het netto resultaat van het boekjaar; inkoop eigen aandelen;

- benoeming en bezoldiging van bestuurders,

De beslissingen over deze onderwerpen worden slechts geldig genomen mits unanimiteit van stemmen.

3. De algemene vergadering is tevens bevoegd om te beslissen over de hierna volgende aangelegenheden:

- de uitgifte van aandelen beneden de fractiewaarde;

- de afschaffing of beperking van het voorkeurrecht tot inschrijving;

- de uitgifte van converteerbare obligaties of warrants;

- de ontbinding van de vennootschap;

- enige wijziging van de statuten,

De beslissingen over deze onderwerpen worden slechts geldig genomen met een meerderheid van drie vierden

van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2013 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



4. ln alle gevallen voorzien in voormeld punt 1, 2 en 3 kan over deze aangelegenheden slechts worden besloten indien deze expliciet vermeld worden in de oproeping van de algemene vergadering als een afzonderlijk agendapunt en wordt een onthouding als een negatieve stem beschouwd.

ln de gevallen voorzien in punt 1, 2 en 3 moeten alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Is deze laatste voorwaarde niet vervuld, dan moet een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen, die op geldige wijze beslist, ongeacht het aantal van de aanwezige of vertegenwoordigde aandelen.

Dit alles zonder afbreuk te doen aan de andere meerderheidsvereisten voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, met betrekking tot de wijziging van het maatschappelijk doel, de omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andere juridische vorm, en de ontbinding van de vennootschap in geval van verlies van drie kwart van het maatschappelijk kapitaal."

2. Kapitaalverhoging door inbreng in geld

2.1. Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vierhonderd duizend euro (¬ 400.000,00), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van zevenhonderd vijftig duizend euro (¬ 750.000,00) tot één miljoen honderd vijftig duizend euro (¬ 1,150.000,00).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van vijfhonderd vierendertig (534) kapitaalaandelen van categorie B, die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving,

Er zal onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven worden op de nieuwe kapitaalaandelen, tegen de prijs van zevenhonderd negenenveertig euro zes cent (¬ 749,06) per kapitaalaandeel en ieder kapitaalaandeel zal onmiddellijk volledig volgestort worden.

2.2. Individuele afstand van het voorkeurrecht

En onmiddellijk hebben belde aandeelhouders, elk individueel, verklaard te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

2.3. Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen

2.3.3, De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volledig volgestort is.

2.3.4. De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE75 7380 3979 2351 op naam van de vennootschap bij de KBC Bank zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 20 november 2013 dat in het dossier van ondergetekende notaris zal bewaard blijven.

2.4, Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van vierhonderd duizend euro (¬ 400.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op één miljoen honderd vijftig duizend euro (¬ 1.150.000,00), vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd vierendertig (1.534) kapitaalaandelen zonder nominale waarde, zijnde duizend (1.000) aandelen van categorie A en vijfhonderd vierendertig (534) aandelen van categorie B.

2.5. Aanpassing van de statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering de tekst van artikel 5 van de statuten integraal te vervangen als volgt:

"Artikel 5  Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen honderd vijftig duizend euro (¬ 1.150.000,00).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd vierendertig (1.534) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/duizend vijfhonderd vierendertigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn onderverdeeld in twee categorieën, als volgt:

- de aandelen van categorie A, genummerd van 1 tot en met 1.000, zijn de aandelen die zijn uitgegeven ten voordele van de mede-oprichters;

- de aandelen van categorie B, genummerd van 1.001 tot en met 1.534, zijn de aandelen die zijn of worden uitgegeven ten voordele van de bij uitgifte aangeduide externe investeerders naar aanleiding van een kapitaalverhoging, of die nadien rechtsgeldig zijn overgedragen met behoud van hun klasse."

3. Ontslag en benoeming bestuurders

De vergadering beslist eerst alle thans in functie zijnde bestuurders te ontslaan. Daarna beslist zij  overeenkomstig het nieuw aangenomen artikel 14 van de statuten  volgende nieuwe bestuurders te benoemen tot aan de gewone algemene vergadering van tweeduizend achttien (2018):

- op voordracht van de aandeelhouders categorie A:

1) de Heer BERLENGÉ Bruno, voornoemd:

2) de Heer VAN MIDDELEM Steven, voornoemd.

- op voordracht van de aandeelhouders categorie B:

1) mevrouw MA1TELAER Katrien, voornoemd;

Alle nieuw benoemde bestuurders zijn alhier persoonlijk aanwezig en verklaren hun mandaat te aanvaarden.

De vergadering beslist dat hun mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend, behoudens andersluidende

beslissing van de algemene vergadering.

4.

Coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan François Story, notaris te Zottegem, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(on) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mari 11.1

François Story, notaris te Zottegem

Tegelijk neergelegd :

- uitgifte van de akte statutenwijziging

- verslag van de raad van bestuur de dato 12 november 2013

- coördinatie van de statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a

21/11/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NLERGELEGD

8 -11- 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Gti(fie

gei~,:t .

D





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

l'

"

;; Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Carmen De Vuyst, notaris te Borsbeke, vervangende haar;; ambtsgenoot, Meester Kristof Berlengé, Geassocieerde Notaris te Zottegem, wettelijk belet op 8 november,;

2013 dat 'I

1) De Heer BERLENGÉ Bruno Dirk Lieve, geboren te Zottegem op 16 augustus 1980, ongehuwd, wonende te

9620 Zottegem, Firmin Bogaertstraat 14. i;

2) De Heer VAN MIDDELEM Steven Henri Marceau, geboren te Oostende op 22 juni 1980, echtgenoot van;; mevrouw MEUKENS Catherine, wonende te 9831 Sint-Martens-Latem (Deurie), Pontstraat 89.

ii een naamloze vennootschap met de naam «D-DRINKS GROUP» opgericht hebben. ;

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9052 Zwijnaarde, Nederzwijnaarde 2 bus 7

Doel ;ÿ

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, aile verrichtingen die, algemeen;:

genomen, op een of nadere wijze verband houden met: ;_

,; - het verlenen van diensten en adviezen aan derden; het verlenen van administratieve prestaties en;;

computerservices; ;;

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden; i; - het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van!; bedrijven die op die domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

- het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen,

deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden,;

il uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vomi van,;

handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi

;; )publiekrechtelijk statuut; ;

- het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van;;

bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met`; ;; de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of ;; statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

;; - het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden; ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle=; verbintenissen van zelfde ondernemingen.

i; Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut; i; van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of;;

i onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen, ,,

?; De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van;; derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen han-!: ij delszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere!! vennootschappen of ondernemingen.

;; De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende han delingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard; zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

g f Ç O

Ondernernin snr ; Ski

ij Benaming (voluit) : D-DRINKS GROUP

(verkort) :

Rechtsvorm ; naamloze vennootschap

Zetel ; Nederzwijnaardestraat 2 bus 7

9052 Gent (Zwijnaarde) ;

Onderwerp akte :Oprichting

mod 11.1

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt zevenhonderd vijftig duizend euro (¬ 750.000,00).

Het is vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen,

Op de kapitaalaandelen wordt volledig in natura ingeschreven als volgt:

- de Heer BERLENGÉ Bruno verklaart inbreng te doen van vijftig (50) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D-DRINKS, met maatschappelijke zetel te 9052 Zwijnaarde, Nederzwijnaarde 2 bus 7, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0811.149.335, met een waarde van driehonderd vijfenzeventig duizend euro (¬ 375.000,00), waarvoor hem ais vergoeding vijfhonderd (500) aandelen van de naamloze vennootschap D-DRINKS GROUP worden toegekend, genummerd van 1 tot en met 500.

- de Heer VAN MIDDELEM Steven verklaart inbreng te doen van vijftig (50) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D-DRINKS, met maatschappelijke zetel te 9052 Zwijnaarde, Nederzwijnaarde 2 bus 7, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0811.149.335, met een waarde van driehonderd vijfenzeventig duizend euro (¬ 375.000,00), waarvoor hem als vergoeding vijfhonderd (500) aandelen van de naamloze vennootschap D-DRINKS GROUP worden toegekend, genummerd van 501 tot en met 1.000.

totaal: zevenhonderd vijftig duizend euro (¬ 750.000,00), hetzij de totaliteit van het kapitaal.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven volledig volstort is.

Revisoraal verslag

Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het verslag van de burgerlijke vennootschap in de vorm van een coëperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BDO Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door Mevrouw CATRY Veerle, bedrijfsrevisor, opgemaakt op 6 november 2013.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

"5. Besluit

De inbreng in natura door de heer Bruno BERLENGÉ wonende te 9620 Zottegem, Firmin Bogaertstraat 14, en de heer Steven VAN MIDDELEM, wonende te 9831 Deurle, Pontstraat 89, tot oprichting van de NV D-Drinks Group met zetel te 9052 Zwijnaarde, Nederzwijnaarde 2 bus 7, bestaat uit de inbreng van een aandelenpakket bestaande uit 100 aandelen van de BVBA D-DRINKS, voor een inbrengwaarde van 750.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij en onder voorbehoud dat de in te brengen bestanddelen niet zijn bezwaard met hypothecaire lasten of pandrechten, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk lijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering, bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, onder voorbehoud van de realisatie van het businessplan, tenminste overeenkomen niet het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.000 aandelen van de NV D-Drinks Group, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 444 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de NV D-Drinks Group en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Merelbeke, 6 november 2013

BDO Bedrijfsrevisoren Burg, Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Veerle CATRY'

Bijzonder oprichtersverslag

Overeenkomstig de wet hebben de oprichters een bijzonder verslag opgesteld op 6 november 2013 waarin zij uiteenzetten waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor alsmede een exemplaar van het bijzonder verslag van de oprichters zullen ter griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd worden samen met een expeditie van de akte.

Voorwaarden van de inbreng

1, De voornoemde aandelen worden ingebracht in volle eigendom, vrij van alle lasten of inschrijvingen. Aldus zal de vennootschap vanaf heden alle lidmaatschapsrechten kunnen uitoefenen en de vermogenswaarde bekomen.

2. De inbrenger verklaart dat de ingebrachte goederen aan geen overdrachtsbeperking onderworpen zijn.

3. De inbrenger verklaart dat de ingebrachte aandelen volledig volgestort zijn.

4. De inbrenger verklaart dat zij de enige eigenaars en rechthebbenden van de ingebrachte goederen zijn.

5, De inbrenger verklaart dat de ingebrachte aandelen niet bezwaard zijn met enig pand of vruchtgebruik, dat er geen enkel recht bestaat om een dergelijk pand of vruchtgebruik te verwerven en dat zij niet het voorwerp uitmaken van enig beslag.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

6. De inbrenger verklaart geen kennis te hebben van enige hangende gerechtelijke procedures welke de

inbreng van de aandelen zou kunnen verhinderen,

Algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni om veertien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Deponering van de effecten

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest van onbeschikbaarheid neerleggen op de in de oproeping aangeduide plaats.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen, Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door aile middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule  vermeld onder artikel 15 van deze statuten  krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt, De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst,

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenfs van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Bestuursbevoegdheid van de raad van bestuur

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad van bestuur kan aan één of meer van zijn leden het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen, die de titel van gedelegeerd bestuurder draagt. Ais zaken van dagelijks bestuur worden beschouwd, deze die behoren tot de courante activiteiten van de vennootschap, noodzakelijk voor de goede gang van de dagelijkse werking en waarvoor, gelet op de aard en de belangrijkheid, die samenroeping van de raad van bestuur niet noodzakelijk of gebruikelijk is.

Worden hoe dan ook geacht niet tot het dagelijks bestuur te behoren, het verwerven of vervreemden van onroerende goederen of van zakelijke rechten hierop, en alle verbintenissen in het algemeen waarvan de waarde vijftigduizend euro (¬ 50,000,00). De waarde kan worden aangepast door de algemene vergadering bij gewone beslissing, en zonder dat de regelen van statutenwijziging daarvoor moeten gevolgd worden.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keuze toekennen. Vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders samen optredend.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door het optreden van één gedelegeerd bestuurder.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

.+ i i'1



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

(ó `.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk'

daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming

van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van

het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van

de nettowinst.

Verliezen

a) Wanneer, ten gevolge van geleden verlies, het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De raad van bestuur verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld.

b) Wanneer het netto-actief, tengevolge van geleden verlies, gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding van de vennootschap uitgesproken worden wanneer zij wordt goedgekeurd door één vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

c) Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Ontbinding en vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de bestuurders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op,

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan.

De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan dat de vereffenaars voor de uitoefening van hun mandaat alle waarborgen van rechtschapenheid bieden.

De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan,

Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

Het benoerningsbesluit van de vereffenaar kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten, eventueel in volgorde van voorkeur, voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de voorzitter van de rechtbank. Zo de voorzitter van de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst hij één van deze alternatieve kandidaten aan als vereffenaar. Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de in dit artikel omschreven voorwaarden, dan wijst de voorzitter van de rechtbank zelf een vereffenaar aan.

De voorzitter van de rechtbank wordt aangezocht bij eenzijdig verzoekschrift van de vennootschap, dat wordt ingediend overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek. Het eenzijdig verzoekschrift wordt ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder van de vennootschap.

De voorzitter van de rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vijf werkdagen nadat het verzoekschrift is ingediend. Bij gebreke van een uitspraak binnen deze termijn wordt de benoeming van de eerst aangewezen vereffenaar beschouwd als zijnde bevestigd dan wel gehomologeerd.

De vereffenaars vormen een college.

Een akte houdende benoeming van een vereffenaar, alsook een akte houdende de aanwijzing of de wijziging van de aanwijzing van de natuurlijke persoon die, ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, deze vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening, kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 wanneer er een afschrift wordt bijgevoegd van de uitspraak van de voorzitter van de rechtbank, behoudens het geval er geen uitspraak is zoals hoger bedoeld..

In dat geval moet het bewijs geleverd worden door de vennootschap dat zij dit aangevraagd heeft. Voor deze akten begint de termijn van 15 dagen zoals bedoeld in artikel 68 pas te lopen vanaf de uitspraak van de voorzitter van de rechtbank of vanaf het verstrijken van de termijn van vijf werkdagen zoals hoger bedoeld. Onverminderd artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, zijn een ontbinding en vereffening in één akte slechts mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden

1° er is geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181;

mod 11.7

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

M-~ w mod 11.1



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad 1



3° aile aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering. De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Verkrijging van rechtspersoonlijkheid

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoon-lijKheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Benoeming van de eerste bestuurders

Overeenkomstig artikel 518, § 2 van het Wetboek van Vennootschappen worden door de oprichters tot eerste bestuurders benoemd;

1) de Heer BERLENGÉ Bruno, voornoemd, die hier aanwezig is en die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

2) de Heer VAN MIDDELEM Steven, voornoemd, die hier aanwezig is en die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van tweeduizend negentien.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering-

overname verbintenissen

Ondergetekende notaris wijst erop dat de bestuurders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld v66r de ondertekening van de oprichtingsakte.

De comparanten verklaren in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen geen verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan,

Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de mogelijkheid om bijzondere clausules op te nemen in de eventueel met derden te sluiten overeenkomsten in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid teneinde zijn/hun aansprakelijkheid te beperken.

Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien,

Volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan mevrouw Nathalie VAN GASTEL, mevrouw Myriam DIETENS en mevrouw Martine DE VRIEZE, allen individueel handelend en woonstkeuze doende ten kantore van BDO te 9820 Merelbeke, Guldensporenpark 100 Blok K, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel

Carmen de Vuyst, notaris te Herzele (Borsbeke)

Tegelijk neergelegd ; uitgifte van de oprichtingsakte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
D-DRINKS GROUP

Adresse
NEDERZWIJNAARDESTRAAT 2, BUS 7 9052 ZWIJNAARDE

Code postal : 9052
Localité : Zwijnaarde
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande