D. & S.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D. & S.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 440.112.754

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 12.06.2014, NGL 20.06.2014 14202-0481-018
27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.06.2013, NGL 21.06.2013 13206-0275-018
06/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 10.05.2012, NGL 30.05.2012 12137-0541-016
16/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.06.2011, NGL 12.08.2011 11394-0076-016
12/05/2011
ÿþMotl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

LuL ~

na neerlegging ter griffie van

deaNÉERGELEGD

02 MtI 2011

KOO1'F1:1\nE[. TE GENT

Griffie

III OhI BIll IIll III OII IllI lllI I Il

" 11071696"

Ondernemingsnr : 440.112.754

Benaming

(voluit) : D. & S.

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dries 8, 9870 Zulte

Onderwerp akte : fusie door overneming door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D. & S. van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D. & S Construct

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Philippe Werbrouck te Kortrijk op 27 april 2011 dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D. & S. met zetel te 9870 Zulte, Dries 8 ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met als ondernemingsnummer 440.112.754 volgende besluiten heeft genomen met éénparigheid van stemmen

1. Besluit tot fusie

Na kennisname en samenvatting van de fusievoorstellen beslissing tot fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D. & S. Construct met zetel te Zulte, Dries 8 ingeschreven in het rechtspersonenregister Gent met ondememingsnummer 877.945.713 zonder kapitaalverhoging en zonder toekenning van aandelen op basis van een boekhoudkundige staat per 31 december 2010. Beslissing dat alle verrichtingen en handelingen gesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D. & S. Construct sedert 1 januari 2011 voor rekening zijn van de vennootschap.

Als gevolg van voornoemde fusie :

- gaat gans het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D. & S. Construct met alle rechten en plichten over op de vennootschap.

- worden alle aandelen van de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid D. & S. Construct in het bezit van de vennootschap vernietigd.

- Alle rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2011 worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de vennootschap

- De schulden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D. & S. Construct gaan over op de vennootschap

Vaststelling

- van de verwezenlijking van de fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D. & S. Construct door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D. & S.

- dat de vennootschap D. & S. Construct definitief opgehouden heeft te bestaan.

2. Beslissing tot uitbreiding van het doel van de vennootschap met de activiteiten van de overgenomen vennootschap en aldus uitbreiding met volgende activiteiten :

" Injecteren en behandelen van binnen- en buitenmuren van gebouwen, injecteren en behandelen van kelders, garages; ondergrondse bergingen en garages.

Alle behandelingen in de ruimste zin van het woord tegen en voorkomen van opstijgend vocht. Toepassingen van vochtbestrijding en vochtwering. Detectie en preventie van waterlekken en vochtvorming van buitenaf. Deze opsomming is geenszins beperkend.

Algemene aanneming in de bouwnijverheid, inbegrepen het bouwen van individueel huizen, het bouwen van huizen volgens de formule sleutel op de deur, de bouw van appartementen volgens formule sleutel op de deur. Als ook het bouwrijp maken van terreinen, slopen van gebouwen, renovatie van gebouwen en totaal aanneming in nieuw- en renovatiebouw, het optrekken van residentiële gebouwen en kantoorgebouwen, het optrekken van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, voor landbouwdoeleinden enz. Dakbedekking en bouw van dakconstructies. De aanleg van wegen, toegangswegen, paden, straten aanleg van tuinen en bijhorigheden, aanleg van sportaccommodaties, montage van hangars, loodsen, schuren, silo's enzovoort. Aanneming voor het bouwen van funderingen, inclusief heien, vlechten van ijzer en aanbrengen van bekisting, uitvoeren van metselwerk, vloeren en betegeling en alle andere bijhorige activiteiten al dan niet aanvullend op de specificatie van algemeen aannemer inde bouwnijverheid.

Werken in de sector van de bouwinstallatie, hierin inbegrepen elektrische installaties, met inbegrip het plaatsen en maken van verdeelkasten, beveiliging, alarminstallaties, plaatsen van zonne-energie panelen en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

't s.. Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2011 - Annexes du Moniteur belge windenergie, isolatiewerkzaamheden, loodgieterwerk met inbegrip van het plaatsen van sanitair, verwarming, klimatisatie en ventilatie, alsook dichting en bedekking van daken door asfaltering.

Werken inzake afwerking van gebouwen, zoals stukadoorswerken voor zowel buiten toepassingen als binnen toepassingen.

Aanneming van schrijnwerk zowel in hout of kunststof, metalen schrijnwerk.

Aanneming van vloer en wandbekleding afwerking, hieronder verstaan het plaatsen van vloer en wandtegels, vloerbedekking van hout of andere materialen, plaatsten van behang.

Het uitvoeren en aannemen van schilderwerken en glaszetten.

Alle andere werkzaamheden in verband met afwerking van gebouwen.

Klein en groothandel in bouwstoffen, gereedschap en materialen, alsook alle bijkomende goederen die van toepassing zijn in de bouw, renovatie als de afwerking van een gebouw in welke zin dan ook.

Verhuur van machines voor de bouwnijverheid met of zonder bedieningspersoneel.

Projectontwikkeling voor nieuwbouw van individuele woningen of renovatiewerken.

Projectontwikkeling voor de bouw van appartementsgebouwen en kantoren.

Projectontwikkeling voor de bouw van commerciële en industriële centra, hotels, industriezones en markten, jachthavens, autowegen, toegangswegen en sportcentra.

Projectontwikkeling voor de aanleg of renovatie van stadswijken.

Het toezicht op bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerking enz.).

Beheer, verhuur en verkoop van immobiliën, zowel van individuele woningen als, kantoorgebouwen, magazijnen en opslagplaatsen, industriële- of commerciële gebouwen.

Voor alle voorgaande aanneming zowel als hoofdaannemer, onderaannemer of als tussenpersoon in de handel en/of commissionair.

Geen van de opgegeven doelen is strikt te bepalen en moet aanzien worden in de ruimste zin van het woord. Alle activiteiten zijn zowel uitvoerbaar in België als in het buitenland.

Daarenboven mag de vennootschap zowel in binnen- als buitenland aile daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen; alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel, en/of de verwezenlijking ervan bevorderen. Ze zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, zowel in binnen- als buitenland.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften ter zake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of anderen kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten. De vennoten zijn het er uiteraard volkomen over eens dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan, noch mag zijn voor eventuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel ten titel van voorbeeld gegeven. "

en dienovereenkomstige aanpassing van artikel 3 van de statuten zodat gezegd artikel voortaan als volgt luidt :

" Het doel van de vennootschap is :

In binnen en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, de activiteiten te doen :

Algemene reiniging van muren binnen en buiten, schilderwerken en behang, leggen van parketvloeren en vasttapijt, gevelrenovaties, uitslijpen van voegen en heropvoegen van gevels, schoorstenen en alle constructies opgetrokken in metselwerk in de ruimste zin van het woord.

Ontmossen en behandelen van daken, plaatsen van stellingen, aanleg van paden en terrassen, speelpleinen, aanleg en onderhoud van groen en tuin.

Groothandel, import en export van voertuigen in de ruimte zin van het woord

Voorgaande opsomming is niet beperkend.

Injecteren en behandelen van binnen- en buitenmuren van gebouwen, injecteren en behandelen van kelders, garages, ondergrondse bergingen en garages.

Alle behandelingen in de ruimste zin van het woord tegen en voorkomen van opstijgend vocht. Toepassingen van vochtbestrijding en vochtwering. Detectie en preventie van waterlekken en vochtvorming van buitenaf. Deze opsomming is geenszins beperkend.

Algemene aanneming in de bouwnijverheid, inbegrepen het bouwen van individueel huizen, het bouwen van huizen volgens de formule sleutel op de deur, de bouw van appartementen volgens formule sleutel op de deur. Als ook het bouwrijp maken van terreinen, slopen van gebouwen, renovatie van gebouwen en totaal aanneming in nieuw- en renovatiebouw, het optrekken van residentiële gebouwen en kantoorgebouwen, het optrekken van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, voor landbouwdoeleinden enz. Dakbedekking en bouw van dakconstructies. De aanleg van wegen, toegangswegen, paden, straten aanleg van tuinen en bijhorigheden, aanleg van sportaccommodaties, montage van hangars, loodsen, schuren, silo's enzovoort. Aanneming voor het bouwen van funderingen, inclusief heien, vlechten van ijzer en aanbrengen van bekisting, uitvoeren van metselwerk, vloeren en betegeling en alle andere bijhorige activiteiten al dan niet aanvullend op de specificatie van algemeen aannemer inde bouwnijverheid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Werken in de sector van de bouwinstallatie, hierin inbegrepen elektrische installaties, met inbegrip het plaatsen en maken van verdeelkasten, beveiliging, alarminstallaties, plaatsen van zonneenergie panelen en windenergie, isolatiewerkzaamheden, loodgieterwerk met inbegrip van het plaatsen van sanitair, verwarming, klimatisatie en ventilatie, alsook dichting en bedekking van daken door asfaltering.

Werken inzake afwerking van gebouwen, zoals stukadoorswerken voor zowel buiten toepassingen als binnen toepassingen.

Aanneming van schrijnwerk zowel in hout of kunststof, metalen schrijnwerk.

Aanneming van vloer en wandbekleding afwerking, hieronder verstaan het plaatsen van vloer en wandtegels, vloerbedekking van hout of andere materialen, plaatsten van behang.

Het uitvoeren en aannemen van schilderwerken en glaszetten.

Alle andere werkzaamheden in verband met afwerking van gebouwen.

Klein en groothandel in bouwstoffen, gereedschap en materialen, alsook alle bijkomende goederen die van toepassing zijn in de bouw, renovatie als de afwerking van een gebouw in welke zin dan ook.

Verhuur van machines voor de bouwnijverheid met of zonder bedieningspersoneel.

Projectontwikkeling voor nieuwbouw van individuele woningen of renovatiewerken.

Projectontwikkeling voor de bouw van appartementsgebouwen en kantoren.

Projectontwikkeling voor de bouw van commerciële en industriële centra, hotels, industriezones en markten, jachthavens, autowegen, toegangswegen en sportcentra.

Projectontwikkeling voor de aanleg of renovatie van stadswijken.

Het toezicht op bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerking enz.).

Beheer, verhuur en verkoop van immobiliën, zowel van individuele woningen als, kantoorgebouwen, magazijnen en opslagplaatsen, industriële- of commerciële gebouwen.

Voor alle voorgaande aanneming zowel als hoofdaannemer, onderaannemer of als tussenpersoon in de handel en/of commissionair.

Geen van de opgegeven doelen is strikt te bepalen en moet aanzien worden in de ruimste zin van het woord. Alle activiteiten zijn zowel uitvoerbaar in België als in het buitenland.

Daarenboven mag de vennootschap zowel in binnen- als buitenland alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen; alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel, en/of de verwezenlijking ervan bevorderen. Ze zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, zowel in binnen- als buitenland.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften ter zake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of anderen kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten. De vennoten zijn het er uiteraard volkomen over eens dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan, noch mag zijn voor eventuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

De vennootschap mag op wel wijze ook betrokken zijn in andere vennootschappen en ondernemingen met eender welk doel, onder andere het aannemen van bestuursmandaten ervan.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel ten titel van voorbeeld gegeven. "

3. Benoeming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Lefe-Invest met zetel te 9870 Zulte, Dries 8 ingeschreven in het rechtspersonenregister Gent met ondernemingsnummer 0819.270.611 en met als vast vertegenwoordiger de heer Steven D'haenens, geboren te Kortrijk op 5 oktober 1964, wonende te Zulte (Olsene), Oudenaardestraat 147 vanaf heden tot bijkomende nieuwe zaakvoerder.

4. Beslissing tot het geven van bijzondere volmacht aan VGD Accountants en Belastingconsulenten Kortrijk, Spinnerijkaai 43A 8500 Kortrijk evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving of wijziging van de vennootschap bij de diensten van het ondernemingsloket en kruispuntbank, en BTW administratie en alle andere administratieve formaliteiten. Tevens wordt volmacht gegeven aan notaris Philippe Werbrouck te Kortrijk tot coördinatie der statuten.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd :

- expeditie van de akte

- coördinatie der statuten

(getekend) Meester Philippe Werbrouck te Kortrijk, instrumenterende notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/03/2011
ÿþ Mod 2 7

,g0 In de bijlagen het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

---- bij g~ P~

na neerlegging ter griffie van de akte

*11091985

IIII

be a

Bi str

_

0 7 MI 2011

- " , .Griffie ..

Ondernemingsnr : 0440.112.754

Benaming

(voluit) : D&S

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dries 8, 9870 Zulte

Onderwerp akte : MEDEDELING - NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

Fusievoorstel DD 15 februari 2011 voor geruisloze fusie door onderneming D&S BVBA, met zetel te Dries 8, 9870 Zulte, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent ,BTW-nummer BE 0440.112.754 en van de BVBA D&S Construct met zetel te Dries 8, 9870 Zulte, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Gent, BTW-nummer BE 0877.945.713;

Voor de BVBA D&S

zaakvoerder

Steven D'haenens

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

11/08/2010 : GE199339
10/08/2010 : GE199339
08/09/2009 : GE199339
09/04/2009 : GE199339
14/08/2008 : GE199339
16/08/2007 : GE199339
05/10/2005 : GE199339
05/01/2005 : GE199339
21/10/2003 : GE199339
21/10/2003 : GE199339
05/06/2003 : GE199339
03/04/2003 : GE199339
11/01/2001 : OO052335
11/01/2001 : OO052335
11/01/2001 : OO052335
11/01/2001 : OO052335
11/01/2001 : OO052335
11/01/2001 : OO052335
08/01/1994 : VE32292

Coordonnées
D. & S.

Adresse
DRIES 8 9870 ZULTE

Code postal : 9870
Localité : ZULTE
Commune : ZULTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande