D.B.N. TEGELWERKEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D.B.N. TEGELWERKEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 460.666.361

Publication

09/07/2014
ÿþWord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0460666361

Benaming

(voluit) : D.B.N.TEGELWERKEN BVBA

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 9600 Ronse, Konrad Adenauerstraat 4

(volledig adres)

Onderwerp akte: Statutenwijziging - kapitaalsverhoging inbreng in natura

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Jean HENRIST, Notaris te Ronse op vierentwintig juni tweeduizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap " D.B.N.TEGELWERKEN BVBA", met maatschappelijke zetel te 9600 Ronse, Konrad Adenauerstraat 4 volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING afschaffing nominale waarde van de aandelen.

De vennoten verklaren de nominale waarde van de aandelen af te schaffen, zodat het kapitaal vertegenwoordigd wordt door zevenhonderd vijftig (750) aandelen, zonder nominale waarde.

TWEEDE BESLISSING - VASTSTELLING BELASTE BESCHIKBARE RESERVES.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de belaste beschikbare reserves zoals deze blijken uit de goedgekeurde jaarrekening(en) en die werd goedgekeurd door de Algemene Vergadering en rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen, achtenzestigduizend vierhonderd negentig euro eenentachtig cent (¬ 68.490,81) bedragen.

DERDE BESLESSING  UITKERING DIVIDEND.

De vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van eenenzestigduizend tweehonderd euro (¬ 61.200,00) in verhouding tot het aandelenbezit.

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing elk van de vennoten een schuldvordering heeft op' de vennootschap ten belope van zijn deel in het dividend.

De vennoten verklaren daarop uit vrije keuze deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 W1B onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10 %) van het dividend.

De voorzitter schort de vergadering op om het bestuursorgaan en de bedrijfsrevisor toe te laten hun verslag te finaliseren.

VIERDE BESLISSING  VOORLEGGING VERSLAGEN BEDRIJFSREVISOR EN BESTUURSORGAAN.

De voorzitter legt het verslag voor van de zaakvoerder de dato 1 april 2014 waarbij het belang van de voorgestelde kapitaalverhoging door inbreng in nature wordt toegelicht.

Vervolgens legt de voorzitter het verslag voor de dato 16 april 2014 van bedrijfsrevisor Piet Dujardin, overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het besluit van dat verslag luidt als volgt:

"6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging bij de BVBA D.B.N. TEGELWERKEN door inbreng in natura van een

" vordering die zal worden toegekend aan de heer Noel DEBEYTER, een vordering die zal worden toegekend aan mevrouw Nicole DELOORE en een vordering die zal worden toegekend aan de heer Heroen DEBEYTER naar aanleiding van de voorgenomen dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat

1.De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen voor de bepaling van de

" als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de

" procedure voor uitkering van reserves met in houding van een roerende voorheffing van 10 %. 2.De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

1111,M1161!

Gent

Al deling OudenaarCe.

3 0 JUN1 2014

11



Griffie



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor--houeen aan het Belgisch

Staatsbiad

De voorbeschreven inbreng in natura betreft een inbreng onder de opschortende voorwaarde van het voorafgaandelijk bekomen van een formele goedkeuring van de voorgenomen dividenduitkering door de algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap.

3.De voor de kapitaalverhoging door inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v, de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door hoogstaande rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren,

4.De ais tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in nature bestaat uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 61.200,00 EUR

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de ractemiSuned en de te%kneki van de verr%Mng,

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 16 april 2014

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr, Piet Dujardin, bedrijfsrevisor

De vergadering verklaart voorafgaande aan de beslissing tot kapitaalverhoging kennis te hebben genomen van voormelde verslagen en er geen opmerkingen op te formuleren.

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formallteiten tot deze kapitaalverhoging door inbreng in natura.

De verslagen van de zaakvoerder en van de bedrierevisor zullen samen met een eensluidende uitgifte van deze akte worden neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VIJFDE BESLISSING KAPITAALVERHOGING

De vergadering besluit en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat het maatschappelijk kapitaal wordt verhoogd met eenenzestigduizend tweehonderd euro (E 61.200,00) om het van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro een cent (E 18,592,01) te brengen op negenenzeventigduizend zevenhonderd tweeënnegentig euro een cent (E 79,792,01), door inbreng in nature zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De vergadering besluit dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het dividend (ook het netto-dividend), die zij hebben ten leste van de vennootschap en welke uitvoerig is beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor.

ZESDE BESLISSING --INSCHRIJVING EN INBRENG VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vennoten verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand van de vennootschap en verklaren daarop de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het dividend (ook het netto-dividend) ten belope van eenenzestigduizend tweehonderd euro (E 61.200,00) in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing zal worden ingehouden en doorgestort.

De vennoten hebben volledig ingeschreven op de kapitaalverhoging die gerealiseerd werd door de inbreng in natura, zonder uitgifte van nieuwe aandelen. Bijgevolg werd de fractiewaarde van de aandelen aangepast.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalsverhoging verwezenlijkt is en dat de wettelijke vereisten nageleefd werden. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt thans negenenzeventigduizend zevenhonderd tweeënnegentig euro een cent (¬ 79.792,01) vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen.

ZEVENDE BESLISSING AANPASSING VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit artikel vijf (5) van de statuten te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met aile genomen besluiten en wel ais volgt:

"Artikel 5: Kapitaal,

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op negenenzeventigduizend zevenhonderd tweeënnegentig euro een cent (E 79.792,01) en is vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk één/zevenhonderd vijftigste (1/750) van het kapitaal vertegenwoordigend.

ACHTSTE BESLISSING - COORDINATIE VAN DE STATUTEN,

De vergadering stelt ondergetekende notaris aan om over te gaan tot de coördinatie van de statuten en de neerlegging ervan op de bevoegde griffie.

NEGENDE BESLISSING  MACHTIGING ZAAKVOERDER

De vergadering verleent aile machten aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hierbij neergelegd:

- expeditie van de akte statutenwijziging de dato vierentwintig juni tweeduizend veertien

- bijzonder verslag van de zaakvoerders verslag van de bedrijfsrevisor

- gecoördineerde statuten.

JEAN HENRIST NOTARIS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

15/01/2014 : OU042732
20/12/2012 : OU042732
30/01/2015 : OU042732
27/12/2011 : OU042732
20/12/2010 : OU042732
17/12/2009 : OU042732
19/12/2008 : OU042732
24/12/2007 : OU042732
13/12/2006 : OU042732
14/12/2005 : OU042732
17/12/2004 : OU042732
11/06/2004 : OU042732
12/12/2003 : OU042732
18/12/2002 : OU042732
21/12/2001 : OU042732
22/12/1999 : OU042732
04/06/1997 : OU42732
19/12/2016 : OU042732

Coordonnées
D.B.N. TEGELWERKEN

Adresse
KONRAD ADENAUERSTRAAT 4 9600 RONSE

Code postal : 9600
Localité : RENAIX
Commune : RENAIX
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande