D.C.B. CONSULTANCY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D.C.B. CONSULTANCY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 465.987.010

Publication

10/06/2014 : GE193662
28/10/2014
ÿþIII

*14197460* 11

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van dekte

NEERGE1 Frei

15 OKT. 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT &tiffe

Ondernemingsnr : 0465.987.010

Benaming

(voluit) D.C.B. CONSULTANCY

(verkort):

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: 9940 Evergem, Benninckstraat, nummer 28:

(volledig adres)

Onderwerp akte: Omzetting NV in BVBA - verslagen - ontslag bestuurders - benoeming zaakvoerder:

In het jaar tweeduizend veertien.

Op negenentwintig september.

Voor Ons, Meester Benjamin VAN HAUWERMEIREN, Notaris met standplaats te 9340 Lede (Oordegem).

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "D.C.B..

CONSULTANCY", met zetel gevestigd te 9940 Evergem, Benninckstraat, nummer 28, Belasting over de

Toegevoegde Waarde nummer BE 0465.987.010 RPR (rechtspersonenregister) Gent.

Oorspronkelijk opgericht onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid!

blijkens akte verleden door notaris Francis Vlegels, te Ingelmunster, op zesentwintig april negentienhonderd.

negenennegentig, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twaalf mei daarna, onder referentie:

nummer 990512-17.

Waarvan de statuten achtereenvolgens gewijzigd werden:

-blijkens akte eveneens verleden door voornoemde notaris Francis VIegels, te Ingelmunster, op dertien

maart tweeduizend, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van éénendertig maart daarna, onder

referentie nummer 20000331-108 (afschaffing nominale waarde aandelen kapitaalverhoging omzetting

kapitaal in EUR wijziging doel ontslag zaakvoerder omzetting in een Naamloze Vennootschap 

benoemingen), en:

-blijkens akte eveneens verleden door voornoemde notaris Francis Vlegels, te Ingelmunster, op veertien december tweeduizend en één, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twaalf januari tweeduizend en twee, onder referentie nummer 20020112-1244 (kapitaalverhoging).

voor het laatst blijkens akte eveneens verleden door notaris Benjamin Van Hauwermeiren, te Lede (Oordegem), op éénendertig december tweeduizend en twaalf, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van dertig januari daarna, onder referentienummer 13017387.

De vergadering wordt geopend om elf (11) uur, onder het Voorzitterschap van de heer DE BAETS Carlos, nagenoemd, gevolmachtigde als gemeld.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING:

Zijn alhier aanwezig en/of vertegenwoordigd zoals nagemeld, de volgende personen, met name:

1) De Heer DE BAETS Carlos Arsène, geboren te Assenede op acht februari negentienhonderd ' zevenenvijftig, wonende te 9940 Evergem, Benninckstraat, nummer 28.

Dewelke aanwezig is en verklaart houder te zijn van het hiernavolgend aantal stemgerechtigde aandelen ' van de vennootschap, hetzij: negenduizend negenhonderd negenennegentig (9.999) aandelen.

2) De Heer ADINS Frank Jozef Jan Antoon, geboren te Kortrijk op drie februari negentienhonderd vijfenvijftig, wonende te 98000 Monaco, Monaco Principauté, Place des Moulins, nummer 211

Dewelke, bij monde van zijn lasthebber verklaart houder te zijn van het hiernavolgend aantal stemgerechtigde aandelen van de vennootschap, hetzij: één (1) aandeel.

De Heer Adins Frank wordt hierbij vertegenwoordigd door de heer De Baets Carlos, voornoemd, blijkens onderhandse volmacht, welke in het dossier van ondergetekende notaris zal bewaard blijven.

De voorzitter stelt een aanwezigheidslijst op en zet vooreerst uiteen en verzoekt de ondergetekende Notaris te akteren dat huidige buitengewone algemene vergadering tot agenda heeft:

1 Omzetting van de naamloze vennootschap D.C.B. CONSULTANCY in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D.C.B. CONSULTANCY met ingang van heden;

2. aansluitend bij punt 1 van de agenda, bespreking van:

_

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Word 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

a) het verslag van de raad van bestuur om het voorstel tot omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid toe te lichten;

b) Bespreking van het verslag van de heer Danny PRAET, bedrijfsrevisor, de dato 25/09/2014, over de staat van actief en passief der vennootschap per 31 augustus 2014, welke gevoegd werd bij het verslag van de raad van bestuur, dit alles in overeenstemming met artikel 776 en volgende van het Wetboek van vennootschappen;

3, ontslag van de raad van bestuur en kwijting;

4, benoeming zaakvoerder;

6. goedkeuring van de statuten van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

6. coördinatie van de statuten.

Vervolgens stelt de voorzitter vast dat de vennoten vrijwillig in vergadering zijn bijeengekomen, dat zij voltallig aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn en dat de geheelheid van het maatschappelijk kapitaal aldus vertegenwoordigd is, zodat de voorwaarden voorzien door artikel 63 van het Wetboek van vennootschappen vervuld zijn. Hij stelt vast dat de vergadering geldig is samengesteld en regelmatig kan beraadslagen over de punten van de agenda, daar minstens de helft van het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd.

Alle bestuurders verklaren /hebben verklaard, tegenwoordig of via schriftelijke verklaring, te verzaken aan de oproepingsformaliteiten zoals voorzien bij artikel 533 van het Wetboek van vennootschappen.

Iedere vennoot, aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, erkent kennis genomen te hebben van voormelde verslagen.

De uiteenzetting van de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend. Zij stelt vast dat zij geldig werd samengesteld en dat zij bevoegd is om over de onderwerpen van de agenda te beraadslagen.

De vergadering gaat vervolgens over tot de behandeling van de agenda,

BESLUITEN

Na beraadslaging en met éénparigheid van stemmen worden de volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT: omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen de naamloze vennootschap D.C.B. CONSULTANCY om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D.C.B. CONSULTANCY met ingang van heden.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D.C.B. CONSULTANCY is de voortzetting van de naamloze vennootschap D.C.B. CONSULTANCY met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa- en passivaposten van de omgezette vennootschap.

Het maatschappelijk doel van de vennootschap zal ongewijzigd blijven.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per 31 augustus 2014 waarvan de staat opgenomen werd in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Alle verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de naamloze vennootschap D.C.B. CONSULTANCY worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D.C.B. CONSULTANCY,

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D.C.B. CONSULTANCY.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook aile activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boekhouding en de boeken die door de naamloze vennootschap gehouden werden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D.C.B. CONSULTANCY behoudt het nummer 0465.987,010 waaronder de naamloze vennootschap D.C.B. CONSULTANCY ingeschreven was in het register der rechtspersonen te Gent

De 10.000 aandelen zonder nominale waarde die het kapitaal vertegenwoordigen worden aan de vennoten toegekend in verhouding tot het quotum dat zij bezitten in de omgezette naamloze vennootschap D.C.B. CONSULTANCY.

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de vennoten is de naamloze vennootschap D.C.B. CONSULTANCY omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D.C.B. CONSULTANCY, zonder tot andere formaliteiten te moeten overgaan.

TWEEDE BESLUIT: verslagen.

De voorzitter geeft de vergadering kennis van het verslag van de raad van bestuur de dato 11 september 2014 dat het voorstel tot omzetting toelicht, alsook van het verslag van de bedrijfsrevisor over de staat van actief en passief van de vennootschap per 31 augustus 2014 hetzij minder dat drie maanden voordien, zoals opgelegd door artikelen 776 en 777 van het Wetboek van Vennootschappen,

Iedere vennoot, aanwezig of vertegenwoordigd, erkent kennis genomen te hebben van beide verslagen en deze goed te keuren..

De besluiten van het verslag van bedrijfsrevisor Danny Praet, voornoemd luiden als volgt

'Ondergetekende, de Burgerlijke BVBA Danny Praet -Bedrijfsrevisor, met maatschappelijke zetel te 9260 Schellebelle, Dendermondsesteenweg 36, vertegenwoordigd door Danny Praet, bedrijfsrevisor en vennoot, werd op 05 september 2014 aangesteld door de gedelegeerd bestuurder van de NV D.C.B. CONSULTANCY om ingevolge artikel 777 W. Venn., verslag uit te brengen over de voorgenomen omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Ondergetekende bevestigt bij deze op basis van de door hem uitgevoerde en in onderhavig rapport beschreven beperkte controlewerkzaamheden, hetgeen volgt:

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 31.08.2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

opgesteld. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken date re enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat van 97.272,44 EUR is niet lager dan het maatschappelijk kapitaal van 18.600, 00 EUR."

Een afschrift van het verslag van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor, zal tegelijk met een expeditie van onderhavige akte neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel.

DERDE BESLUIT: ontslag van de raad van bestuur en kwijting van de bestuurders.

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen het ontslag gegeven door 1. De Heer Carlos De BAETS, voornoemd, 2. De heer Frank ADINS, voornoemd, 1 De Naamloze Vennootschap "ECAVEE", met zetel gevestigd te 7760 Celles-Molenbaix, Rue Haute 1, RPR (rechtspersonenregister) Doomik (Tournai), uit hun functies van (gedelegeerd) bestuurder met ingang van heden te aanvaarden. De vergadering beslist tevens met éénparigheid van stemmen aan voornoemden volledige kwijting te verlenen over de uitoefening van hun mandaat tot heden.

VIERDE BESLUIT; benoeming zaakvoerder.

De algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen besloten aan te stellen voor een onbeperkte duur als enige niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap: de Heer Carlos De BAETS, voornoemd,

VIJFDE BESLUIT: goedkeuring van de statuten van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

HOOFDSTUK I: AARD VAN DE VENNOOTSCHAP:

ARTIKEL 1; VORM  NAAM:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "D,C.B, CONSULTANCY".

In alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, moet deze naam altijd voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of de afkorting "BVBA". Tevens dienen vermeld te worden de zetel van de vennootschap, het ondernemingsnummer, gevolgd door de afkorting RPR, gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van Koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel en exploitatiezetels heeft. Bij 137W-plichtigen moet het ondernemingsnurnmer voorafgegaan worden van de vermelding BTW BE.

ARTIKEL 2: MAATSCHAPPELIJKE ZETEL:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9940 Evergem, Benninckstraat 28.

Hij mag in elk gedeelte van Brussel, van de agglomeratie Brussel of van het Vlaams gewest worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder; deze laatste zal zorgen voor de bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, De overbrenging van de zetel naar een andere plaats in België of eender welke lidstaat van de Europese Unie, valt onder de beslissingsbevoegdheid van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vennootschap mag, bij beslissing van de zaakvoerder, andere bestuurszetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en bewaarplaatsen in België of het buitenland vestigen.

ARTIKEL 3; DOEL:

De vennootschap heeft tot doel alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op volgende doelstellingen:

1. Het verlenen van diensten en adviezen aan natuurlijke en rechtspersonen met betrekking tot het beheer van bedrijven in de meest ruime betekenis van het woord, waaronder onder andere advies inzake algemeen management, marketing, financieel en commercieel beleid, personeelsbeleid en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

2. Het optreden en de dienstverlening als studie-, organisatie- en raadgevend kantoor inzake administratieve, financiële, fiscale, sociale en handelsaangelegenheden, dit alles in de meest uitgebreide betekenis van het woord.

1 Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van haar roerend en onroerend patrimonium.

Zij mag onder meer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten herstellen, laten uitrusten, ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar kunnen uitmaken.

4. De vennootschap zal aile burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

5. Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in aile vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

6. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen; zij kan tevens borg staan voor derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als loutere derden, evenals hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, met inbegrip van de vertegenwoordiging, zowel in het binnen- als in het buitenland, op aile wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

Dit alles in de meest uitgebreide zin, daarin ook begrepen, zonder beperking, de commissiehandel, vertegenwoordiging, bewaarneming, consignatie en zo meer.

Zij mag namelijk, zonder dat deze opsomming beperkend is, aile roerende en onroerende goederen verkopen, kopen, in huur nemen, verhuren en ruilen; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, toestaan, aankopen en afstaan, alle plaatsingen verrichten in roerende waarden, belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, samensmelting, deelneming, financiële tussenkomst of op om het even welke andere manier, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag eveneens persoonlijke of zakelijke borg verlenen in het voordeel van derden.

De algemene vergadering van de aandeelhouders, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijziging aan de statuten, kan het doel van cie vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden.

ARTIKEL 4: DUUR:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De algemene vergadering kan overgaan tot wijziging van de duur volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld..

HOOFDSTUK II; MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL EN AANDELEN:

ARTIKEL 5: KAPETAAL:

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd vijftigduizend EUR (E 250.000,00) en wordt vertegenwoordigd door tienduizend (10.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elkeen één/tienduizendste deel (1/10.000e) deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL 6:

De vennootschap kan geen winstbewijzen, die het kapitaal niet vertegenwoordigen, uitgeven.

ARTIKEL 7; STATUUT VAN DE AANDELEN:

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheide-'ne personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigdenL

Wanneer het aandeel toebehoort aan naakte eigenaars en vruchtgebruikers worden aile rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

ARTIKEL 8: VOORKEURRECHT BIJ KAPITAALSVERHOGING:

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 31 van cie statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels:

Ingeval van kapitaalverhoging door inbrengen in geld, hebben de vennoten de voorkeur in te schrijven naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, conform de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De termijn waarin dit voorkeurrecht wordt uitgeoefend zal door de algemene vergadering worden bepaald, maar mag niet langer zijn dan vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van de opstelling van de inschrijving.

De datum van de openstelling voor de inschrijving, alsook de tijdspanne waarin dat kan worden uitgeoefend, wordt aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht aan de vennoten.

Op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald in da voorafgaande alinea's, kan slechts worden ingeschreven door in het Wetboek van Vennootschappen genoemde personen, behoudens instemming van tenminste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten.

Bij kapitaalverhoging in twee fasen, dienen twee notariële akten te worden opgesteld.

ARTIKEL 9: REGELING VAN DE OVERDRACHT VAN DE AANDELEN:

Behoudens hetgeen bepaald is in de artikelen 27, 28, 29 en 30 van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels:

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden afgestaan onder levenden noch overgedragen wegens overlijden dan met de toestemming van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van ten minste drie/vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld. Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overge-'dragen of overgemaakt aan een medevennoot.

ARTIKEL 9 BIS:

Indien de overdracht van aandelen onderworpen is aan de goedkeuring van de vennoten overeenkomstig artikel 9 van de statuten, zal de zaakvoerder op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of in geval van overdracht ingevolge overlijden, de erfgenaam of rechtverkrijgende, een algemene vennotenvergadering samenroepen teneinde zich over de voorgedragen overdracht te beraden. Het voorstel tot overdracht zal de voorwaarden en de prijs waartegen deze zal gebeuren dienen te omvatten.

In geval van weigering van de goedkeuring, dienen de andere vennoten binnen de twee maanden de aandelen waarvan de overdracht is geweigerd aan te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten, behoudens onderling akkoord over een andere verdeling.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De prijs van de overdracht wordt vastgesteld op basis van het eigen vermogen van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de aandeelhouders goedgekeurd, behoudens andere overeenkomst tussen de partijen.

De aandelen die binnen de twee maanden van de weigering tot goedkeuring niet door de andere vennoten zouden zijn gekocht overeenkomstig paragraaf 2 van huidig artikel worden geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde overnemer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen.

De weigering van overdracht onder levenden goed te keuren zal nooit aanleiding kunnen geven tot een ge-'rechtelijke procedure,

De weigering een erfgenaam of legataris van de aandelen aan te nemen zal worden geregeld overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 10: REGISTER VAN AANDELEN:

Een aandelenregister wordt in de plaats van zetel gehouden.

Het bevat: de juiste aanduiding van elke vennoot en het aantal aandelen hem toebehorende; de vermelding van de verrichte stortingen, de overdrachten van delen met datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en overnemers ingeval van overdracht onder levenden, door de zaakvoerders en de verkrijgers, ingeval van overgang bij overlijden.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt er aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Overdracht en overgang gelden slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van hun inschrijving in dit registen ledere vennoot en derde belanghebbende mag van het register kennis nemen.

HOOFDSTUK lli: ORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAP:

AFDELING 1 - ALGEMENE VERGADERING:

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 36 van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering.

ARTIKEL 11: ALGEMENE VERGADERING:

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden ieder jaar, de laatste vrijdag van de maand mei, om zeventien uur, op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging aangeduid.

Indien de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen worden bijeengeroepen door de zaakvoerders; zij moeten bijeengeroepen worden wanneer dit wordt gevraagd door de vennoten die samen ten minste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en zulks binnen de drie weken na postdatum van het aangetekend schrij-'ven, dat met opgave van de aan de orde te stellen onderwerpen aan de zaakvoerders is gericht.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris tenminste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventueel commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

De oproeping moet de volledige agenda bevatten. Over daarin niet-vermelde onderwerpen kan slechts geldig worden gestemd, indien alle vennoten aanwezig zijn en daarmede akkoord gaan, of indien zij geldig vertegenwoordigd zijn en de volmacht dit toestaat

De zaakvoerder en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

ARTIKEL 12: STEMRECHT:

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing en binnen de wettelijke perken.

Elke vennoot kan schriftelijk, per fax of per e-mail volmacht geven om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. ln dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

ARTIKEL 13: VOORZITTER:

De vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder of de oudste van hen in jaren, die de secretaris en gebeurlijk de stemopnemers aanduidt.

De besluiten worden getroffen bij meerderheid van stemmen verbonden aan de aandelen waarvoor aan de vergadering wordt deelgenomen, behoudens in de gevallen waarin de wet een bijzondere meerderheid oplegt. ARTIKEL 14: NOTULEN:

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de aanwezige vennoten. Afschriften en uittreksels daarvan worden ondertekend door de zaakvoerder.

AFDELING 2 BESTUUR:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Behoudens hetgeen bepaald is in de artikelen 32, 33 en 34 van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

ARTIKEL 15: BESTUUR:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De bestuurder wordt benoemd door de vennoten voor een tijdsduur door haar vast te stellen.

ARTIKEL 16: MACHT VAN DE ZAAKVOERDERS:

De zaakvoerders kunnen alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

ARTIKEL 17: VERTEGENWOORDIGING:

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerden

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

ARTIKEL 18: TEGENSTRIJDIG BELANG;

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 34 van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt gelden de wettelijke bepalingen terzake:

AFDELING 3 CONTROLE:

ARTIKEL 19: CONTROLE:

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Zij voeren de titel van commissaris-revisor. De commissarissen worden benoemd voor een hemieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling zoals voorzien in het Wetboek van (de) Vennootschappen, worden geen commissarissen benoemd. Iedere vennoot heeft dan individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

HOOFDSTUK IV: BOEKJAAR EN JAARREKENINGEN:

ARTIKEL 20: BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Elk jaar maken de zaakvoerders een inventaris op, alsmede de jaarrekening. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

De zaakvoerders stellen bovendien in voorkomend geval jaarlijks een verslag op waarin rekenschap wordt gegeven van het beleid ter informatie aan de aandeelhouders en waarin, in voorkomend geval, een passende toelichting wordt gegeven over de aangelegenheden bedoeld in het Wetboek van (de) Vennootschappen.

Tenminste één maand voor de jaarvergadering overhandigen de zaakvoerders desgevallend de stukken, met in voorkomend geval het jaarverslag aan de commissaris(sen); deze moeten nazien of het jaarverslag de door de wet vereiste inlichtingen bevat, en in overeenstemming is met de jaarrekening, en binnen de vijftien dagen een omstandig schriftelijk verslag opstellen.

De maatschappelijke bescheiden worden ter kennis gebracht van de aandeelhouders en neergelegd overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 21: WINSTVERDELING:

Van de netto-winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot dat zij één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het saldo wordt telkenjare beslist door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoerders.

Behoudens uitdrukkelijke beslissing van de algemene vergadering, wordt er geen vergoeding toegekend aan het kapitaal,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagd kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 22: KWIJTING VAN DE ZAAKVOERDER EN DE COMMISSARIS:

Na goedkeuring van de jaarrekening, beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder en de commissaris te verlenen kwijting. Deze kwijting is alleen dan rechtsgeldig, wanneer de ware toestand van de vennootschap niet wordt verborgen door enige weglating of onjuiste opgave in de jaarreke-ining.

HOOFDSTUK V; ONTBINDING EN VEREFFENING:

ARTIKEL 23: ONTBINDING:

De ontbinding van de vennootschap kan in rechte gevorderd worden om wettige redenen. Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Na haar ontbinding, wordt de vennootschap geacht voort te bestaan voor haar vereffening.

Alle stukken uitgaande van de ontbonden vennootschap, vernielden dat zij in vereffening is.

Het voorstel tot ontbinding van de vennootschap wordt toegelicht in een verslag dat door de zaakvoerder wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Verder wordt er gehandeld conform de regeling uitgewerkt in het Wetboek van Vennootschappen

De vereniging van aile aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Wanneer de enige vennoot een rechtspersoon is en binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor aile verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van aile aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijk of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld. Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteit voort te zetten, geeft hij in dit verslag een uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Aan iedere aandeelhouder wordt, tegen overlegging van zijn aandelen, vijftien dagen voor de vergadering kosteloos een exemplaar van de verslagen verstrekt. Een afschrift ervan wordt, samen met de oproepingsbrief, toegezonden aan de houders van aandelen op naam. Er wordt ook onverwijld een afschrift gezonden aan degenen die voldaan hebben aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan éérilvierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door éérilvierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Is de algemene vergadering niet overeenkomstig dit artikel bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voort te vloeien.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het wettelijk minimumkapitaal, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.,

ARTIKEL 24: BENOEMING VAN VEREFFENAARS:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, uit welke oorzaak ook, zal de vereffening geschieden door de zorgen van de zaakvoerder in functie op dat ogenblik, behalve indien de algemene vergadering, bij meerderheid van stemmen andere vereffenaars, al dan niet aandeelhouders, aanstelt en hun machten en bezoldigingen vaststelt.

De machten van de zaakvoerder, alsdan in functie, zullen vanaf de benoeming van de vereffenaars een einde nemen.

De benoeming van de vereffenaar moet worden gehomotogeérd door de (Voorzitter van de) bevoegde rechtbank van Koophandel. Pas na deze rechtelijke goedkeuring kan de vereffenaar in functie treden.

De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene

vergadering. .

ln de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening zenden de vereffenaars een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet vereffend worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening worden toegezonden aan de griffie.

Deze staten worden bij het vereffeningdossier gevoegd.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

ARTIKEL 25: VEREFFENING:

Bij de sluiting van de vereffening roept de vereffenaar een buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting.

Tenminste één maand voor deze algemene vergadering legt de vereffenaar de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij ze zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant.

Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaar décharge verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt tenslotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard.

Na de betaling van alle schulden, lasten en vereffeningkosten, of na de consignatie van de nodige gelden die voldoen, zal het netto-actief gelijk onder de kapitaalaandelen verdeeld worden, rekening houdend met de werkelijke afbetaling van elk effect,

HOOFDSTUK VI: BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT:

ARTIKEL 26: ALGEMENE BEPALINGEN:

Aile bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

ARTIKEL 26BIS:

Een natuurlijke persoon kan de enige vennoot zijn en blijft beperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. Hij kan de enige vennoot zijn van meerdere besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid. Hij verliest evenwel het voordeel van de beperkte aansprakelijkheid voor de tweede en de derde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, behalve wanneer de aandelen in zulke vennootschap wegens overlijden aan hem zijn overgegaan.

ARTIKEL 27: OVERDRACHT VAN AANDELEN ONDER LEVENDEN:

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen

ARTIKEL 28: OVERLIJDEN VAN DE ENIGE VENNOOT ZONDER OVERGANG VAN AANDELEN:

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de

vennootschap van rechtswege ontbonden en worden de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen

toegepast.

ARTIKEL 29: OVERGANG VAN AANDELEN WEGENS OVERLIJDEN:

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennoot-ischap wordt ontbonden.

Indien de enige vennoot erfgenamen of Iegatarissen nalaat zijn de beperkingen van der overgang van

aandelen in eigendom bepaald of toegestaan in artikel 249 van het Wetboek van (de) Vennootschappen of in

deze statuten niet van toepassing.

Komen er meerdere erfgenamen of legatarissen op, gelden volgende regels:

-zijn de aandelen met vruchtgebruik bezwaard, dan is artikel 7 van de statuten van toepassing;

-zijn de aandelen daarentegen niet met vruchtgebruik bezwaard, dan worden tot op de dag vn de verdeling

van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen de aan deze aandelen

verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of

legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

ARTIKEL 30: VRUCHTGEBRUIK OP AANDELEN:

De rechten van de vruchtgebruiker worden geregeld in artikel 7, derde alinea van de statuten.

ARTIKEL 31: KAPITAALVERHOGING  VOORKEURRECHT:

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld is artikel 8 van deze statuten niet van

toepassing.

ARTIKEL 32; ZAAKVOERDER  BENOEMING:

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege aile rechten en verplichtingen

van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een demie kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

ARTIKEL 33: ONTSLAG:

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze

te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot, tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor

onbepaalde duur mits opzegging

ARTIKEL 34: TEGENSTRIJDIG BELANG;

Hier gelden de wettelijke bepalingen ter zake.

ARTIKEL 35: CONTROLE:

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

"

4

"

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot aile

bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 19 van de statuten.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen controle in

de vennootschap.

ARTIKEL 36: ALGEMENE VERGADERING:

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen, Hij kan die

bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot

worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat

op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder, dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene

vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in

voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet,

Is er een externe zaakvoerder benoemd, dan neemt deze deel aan aile algemene vergaderingen, zelfs

wanneer hij ze zelf niet heeft bijeengeroepen h Te dien einde is de enige vennoot verplicht de zaakvoerder met

aangetekende brief op te roepen met opgave van de agenda. Laatstgenoemde formaliteit moet niet vervuld

worden wanneer de zaakvoerder bereid is aan de vergadering deel te nemen. Van deze instemming wordt

melding gemaakt in de notulen. In ieder geval wordt de vergadering voorgezeten door de enige vennoot,

ARTIKEL 37: KWIJTING:

Zelfs wanneer de zaakvoerder de enige vennoot is, kan hem kwijting verleend worden volgens artikel 22 van

de statuten.

HOOFDSTUK VII: ALGEMENE BEPALINGEN:

ARTIKEL 38; WOONSTKEUZE:

Elke aandeelhouder met buitenlandse woonplaats moet woonst kiezen in België, bij gebreke waarvan hij

geacht zal worden woonst te hebben gekozen in de maatschappelijke zetel.

ARTIKEL 39: VENNOOTSCHAPPENWET:

Voor al wat niet uitdrukkelijk voorzien is in de tegenwoordige statuten, wordt verwezen naar het Wetboek

van Vennootschappen, en de clausules die strijdig zijn met de gebiedende bepalingen van het Wetboek van

Vennootschappen worden als ongeschreven beschouwd.

De statutaire bepalingen die een tekstuele weergave zijn van de wettelijke bepalingen van het Wetboek van

Vennootschappen, worden enkel vermeid ten titel van inlichting en worden en zullen geacht worden van

rechtswege te zijn aangepast bij wijziging van het Wetboek van Vennootschappen.

ZESDE BESLUIT; coordinatie van statuten.

De vergadering gelast de notaris met de uitwerking en de neerlegging ter Grille van de Rechtbank van

Koophandel van de nieuw gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

SLOT

Aangezien alle voorziene agendapunten zijn afgehandeld wordt de vergadering gesloten.

Recht op geschriften

Ingevolge de wet van negentien december tweeduizend en zes tot omvorming van het Wetboek der met het

zegel gelijkgestelde taksen, tot het Wetboek diverse rechten en taksen, tot opheffing van het Wetboek der

Zegelrechten, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van negenentwintig december tweeduizend en zes, is

voor onderhavige akte het forfaitair recht ten belope van vijfennegentig Euro (¬ 95,00) van toepassing.

WAARVAN PROCES-VERBAAL

Verleden te Oordegem-Lede, op plaats en datum als voormeld.

Na voorlezing hebben de partijen, tegenwoordig of vertegenwoordigd als gezegd, met mij, Notaris,

getekend.

Voor ontledend uittreksel,

Benjamin Van Hauwermeiren, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte PV van omzetting NV in BVBA;

-verslag bedrijfsrevisor;

-staat van actief en passief

-verslag van het bestuursorgaan;

-coördinatie (nieuwe statuten).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/06/2013 : GE193662
30/01/2013 : GE193662
15/06/2012 : GE193662
06/07/2011 : GE193662
30/06/2010 : GE193662
22/06/2009 : GE193662
02/07/2008 : GE193662
02/07/2007 : GE193662
22/08/2006 : GE193662
23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 17.06.2015 15183-0173-009
28/06/2006 : GE193662
27/07/2005 : GE193662
08/03/2005 : GE193662
12/08/2004 : GE193662
01/08/2003 : GE193662
07/08/2002 : GE193662
12/01/2002 : GE193662
31/03/2000 : GE193662
12/05/1999 : GEAA02195
27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 20.07.2016 16340-0487-009

Coordonnées
D.C.B. CONSULTANCY

Adresse
BENNINCKSTRAAT 28 9940 EVERGEM

Code postal : 9940
Localité : EVERGEM
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande