D.D.S.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D.D.S.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 433.540.807

Publication

24/04/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie 1 na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0433.540.807 Benaming (voluit) : D.D.S.

(verkort) :

111111I111111,1311!Il 11111111

NEERGELEGD

ti APR. 2014

REOFITOANK VAN

KOOPH%titiDglaffiZaT.



Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Eikhof 35

9800 Deinze (Wontergem)

Onderwerp akte :Kapitaalverhoging-regime artikel 537 WIB-Statutenwijziging

Bij akte verleden voor Notaris Nicolas Verstraete, ter standplaats Tielt op 27 maart 2014, geboekt te: Tielt, registratiekantoor, 3 bladen, geen verwijzingen, op 31 maart 2014, Reg.: 5, boek 441, blad: 90, vak: 10, ontvangen: vijftig euro (50 EUR). Getekend: De Backer J.P. Voor de Adviseur ai-Ea: Inspecteur ai-Adm. Assistent;

blijkt dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D.D.S.", met zetel te 9800 Deinz& (Wontergem), Eikhof 35

Opgericht bij onderhandse akte van 12 maart 1988, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 30 maart daarna onder nummer 880330-349.

Waarvan de statuten vocr het laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor ondergetekende notaris» op 10 juni 2011, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 4 juif daarna, onder nummer 11099820, sindsdien niet verder gewijzigd, aldus verklaard door comparant.

En dat navolgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA Verslag bedriffsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkten aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de heer Peter! VANDEVVALLE, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te Roeselare, Accent Business Park,1 Kwadestraat 153/5, hiertoe aangesteld door de voornoemde verschijner, betreffende den hierna vermelde inbreng in nature.

Het besluit van dit verslag gedateerd op 14 januari 2014 luidt letterlijk als volgt:

"Besluit

De inbreng in nature bij de kapitaalverhoging in de BVBA D.D.S., bestaat uit de inbreng van! ! de dividendvordering die de enige vennoot van de BVBA D.O.S. verkregen heeft, naarl aanleiding van de beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van een tussentedsil dividend van netto 270.000,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 270.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende!! voorwaarde van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere vennoot, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door he Instituut van de Bedrierevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan var de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen!! ! en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen teil vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van!

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

nauwkeurigheld en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet ; overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 5.445 aandelen van de BVBA D.D.S., zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA D.D.S. en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Roeselare, 14 januari 2014"

Verslag zaakvoerder

: De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerder.

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist vervolgens om onder de voorwaarden van artikel 537 WIB het kapitaal van de vennootschap te verhogen met tweehonderd zeventigduizend euro (¬ 270.000,00) om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) op tweehonderd achtentachtigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 288.592,01), en dit in twee fasen:

Eerste fase kapitaalverhoging

Beslissing

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met tweehonderd negenenzestigduizend negenhonderd drieënzestig euro tien cent (¬ 269.963,10) om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) tot tweehonderd achtentachtigduizend vijfhonderd vijfenvijftig euro elf cent (¬ 288.555,11), door inbreng in nature door de heer VERMEIRSCH Dirk, voornoemd, van de dividendvordering die hij als enige vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D.D.S." lastens zelfde vennootschap verkregen heeft naar aanleiding van voormelde beslissing van de bijzondere algemene vergadering de dato 30 december 2013, met name ten belope van tweehonderd zeventigduizend euro (¬ 270.000,00). De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van vijfduizend vierhonderd vijfenveertig (5.445) nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden. Op deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen de globale prijs van tweehonderd zeventigduizend euro (¬ 270.000,00), waarvan:

- tweehonderd negenenzestigduizend negenhonderd drieënzestig euro tien cent (¬ 269.963,10) zal geboekt worden als kapitaal;

- zesendertig euro negentig cent (¬ 36,90) als uitgiftepremie.

Ieder nieuw aandeel en de daarbijhorende uitgiftepremie zal worden volgestort als voormeld ten belope van honderd procent (100%).

Inbreng

Nadat de algemene vergadering erkend heeft volledig ingelicht te zijn over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren, en de algemene vergadering verklaard heeft volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap wordt door de heer VERMEIRSCH Dirk, voornoemd, ingeschreven op vijfduizend vierhonderd vijfenveertig (5.445) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap tegen de prijs van tweehonderd negenenzestigduizend negenhonderd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

drieënzestig r"dtien cent (¬ 269.963,10) door inbreng van de dividendvordering op zijn

naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor dewelke naar verklaring van de comparant op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt zelfde bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Voormelde uitgiftepremie wordt volgestort in kapitaal ten belope van honderd procent (100%) door inbreng van het saldo op voormelde ingebrachte dividendvordering van de heer VERMEIRSCH Dirk, voornoemd, voor een bedrag van zesendertig euro negentig cent: (¬ 36,90),

Vaststelling van de eerste fase van de kapitaalverhoging

Jr.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De voorzitter verklaart dat ieder aandeel waarop werd ingeschreven volstort is in het kapitaal ten belope van honderd procent (100%), hetzij tweehonderd negenenzestigduizend negenhonderd drieënzestig euro tien cent (¬ 269.963,10), derwijze dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot tweehonderd achtentachtigduizend vijfhonderd vijfenvijftig euro elf cent (¬ 288.555,11);

De voorzitter stelt eveneens vast dat de daarbij horende uitgiftepremie eveneens volstort is ten belope van honderd procent (100%), hetzij zesendertig euro negentig cent (¬ 36,90).

Plaatsing van de uitgiftepremie op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies".

De vergadering beslist de uitgiftepremie ten belope van zesendertig euro negentig cent (¬ 36,90) op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies" te plaatsen.

Tweede fase kapitaalverhoging

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met zesendertig euro negentig cent (¬ 36,90) om het te brengen van tweehonderd achtentachtigduizend vijfhonderd vijfenvijftig euro elf cent (¬ 288.555,11) op tweehonderd achtentachtigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 288.592,01), door incorporatie bij het kapitaal van de voormelde uitgiftepremie.

Deze kapitaalverhoging zal geschieden zonder creatie van nieuwe aandelen.

Vaststelling van de tweede fase van de kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot tweehonderd achtentachtigduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (¬ 288.592,01).

TWEEDE BESLUIT AANPASSING VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de algemene vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt. tweehonderd achtentachtigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 288.592,01), Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door vijfduizend achthonderd twintig (5.820) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/ vijfduizendachthonderdtwintigste (1/5.820ste) deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen."

In de historiek wordt na de laatste alinea volgende alinea toegevoegd: "Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 27 maart 2014 werd het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap verhoogd met het bedrag van het netto-dividend van tweehonderd zeventigduizend euro (¬ 270.000,00), ingevolge beslissing van de algemene vergadering de dato 30 december 2013 uitgekeerd vanuit de belaste reserves van de vennootschap, om het kapitaal te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) door inlijving van gemeld netto-dividend voor het overeenkomstig bedrag, naar tweehonderd achtentachtigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 288.592,01), mits creatie en uitgifte van vijfduizend vierhonderd vijfenveertig (5.445) nieuwe aandelen."

DERDE BESLUIT VOLMACHT VOOR DE COÖRDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de bestuurders tot uitvoering van de

Op de Laatste blz. van Luik 8 vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t " 3

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

.......

genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het ' opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Notaris Nicolas VERSTRAETE

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van de akte van 27 maart 2014

Verslag bedrysrevisor

Verslag zaakvoerder

Gecoördineerde statuten

mod11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

30/07/2013 : GE149962
18/07/2012 : GE149962
07/07/2011 : GE149962
04/07/2011 : GE149962
03/07/2009 : GE149962
02/07/2008 : GE149962
09/07/2007 : GE149962
10/07/2006 : GE149962
20/09/2005 : GE149962
29/06/2005 : GE149962
02/07/2004 : GE149962
10/07/2003 : GE149962
29/06/2002 : GE149962
04/07/2001 : GE149962
20/01/1994 : GE149962
10/03/1990 : GE149962
01/01/1989 : GE149962
16/08/2016 : GE149962

Coordonnées
D.D.S.

Adresse
EIKHOF 35 9800 WONTERGEM

Code postal : 9800
Localité : Wontergem
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande