D.N.W.

Société en commandite simple


Dénomination : D.N.W.
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 629.936.113

Publication

21/05/2015
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : Benaming 6R9 93C, _)-I

(voluit) : P.N.W.

(verkort) : Rechtsvorm GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : KAALDRIES 91A, 9220 HAMME

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING VENNOOTSCHAP / BENOEMING ZAAKVOERDER

Verslag van de algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 01.04.2015 op de maatschappelijke zetel, in aanwezigheid van alle aandeelhouders.

pag. 1/5

Heden, 01.04.2015

zijn samengekomen de navolgende (rechts-)personen,

* De vennootschap naar Nederlands Recht, Stichting Management Advising, ingeschreven in de Kamer van

Koophandel voor Zuid Nederland onder nummer 14062460, en zetel hebbende te NL 6045 ET Roermond,

Sint Odegerusstraat 3

en

* De heer Jens WIELAND, wonende te 9660 Brakel, Bospad 5

alsmede ook,

* Mevrouw Caroline De Norre, wonende te 9660 Brakel, Bospad 5.

met de bedoeling een vennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire

vennootschap.

1) OPRICHTING:

De vennootschap wordt opgericht onder de naam " D.N.W.° met als

maatschappelijke- en uitbatingszetel, 9220 Hamme, Kaaldries 91A. De vergadering stelt het kapitaal vast op

E 1500,00 (euroduizendvijthonderd) vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde. De

inschrijvers verklaren het aandeel waarop zij hebben ingetekend volstort te hebben, De vennootschap

beschikt uit dienhoofde van heden over een bedrag van E 1.500,00. De gelden werden gestort in de kas van

de vennootschap.

Als vergoeding van plaatsing en volstorting worden aan de verschijner de aandelen , die hij heeft

geplaatst en volstort heeft, toegekend..

2) STATUTEN:

De oprichters verklaren unaniem dan de statuten van de vennootschap ais volgt zullen luiden:

ARTIKEL 1: NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. Haar naàm luidt:

,r D. N. W. ,r

ARTIKEL 2: MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel van de vennootschap, die ook dienende zal zijn als uitbatingszetel, zat gevestigd zijn te 9220 Hamme, Knaldries 91A

De maatschappelijke zetel mag overgebracht worden naar gelijk welke andere plaats in België op eenvoudig' besluit van de zaakvoerder, dit bekend te maken in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. De zaakvoerders zullen eveneens mogen overgaan tot het oprichten van administratieve en uitbatingszetels, achtenschappen

en bijhuizen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i II HhI

II





*15072fi89*

GRIFFIE RCCHT$ANK VAN KOOPHANDEL GENT

1 1 MEI 2015

AFDELING DENDERMONDE J t;rinie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

d

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 3 : DOEL pag, 2/5

* De binnen- en buitenlandse activiteiten in de ruimste zin en dit zowel uit eigen initiatief ais in opdracht van derden, zelfs via uitbesteding, inzake alle vormen van ondernemen, alle vormen van handel drijven, alle vormen van het geven van advies in de ruimste wijze, alle vormen van horecauitbating, bouwonderneming,en alle vormen van schoonmaak- en reinigingswerkzaamheden in de ruimste zin des woords, de inkoop en verkoop allerhand het geven of doen geven van iedere vorm van onderwijs, technische begeleiding dan wel studie-begeleiding.

Deze lijst is opsommend maar geenzins beperkend.

* Meer bepalend mag de vennootschap zich bezighouden met alle vormen van horecauitbating zoals er zijn, het uitbaten van café, restaurant, bistro, hotel, brasserie, broodjesbar, kantine en koffiehuis en dit zowel binnenpands ais in de openlucht als ook mobiel.

De vennootschap mag hierbij drank alleraard verkopen en dit binnen de wettelijke beperkingen, de vennootschap mag etenswaren, zelf bereid of verpakt allerhand, verkopen zoals snacks, snoepwaar, deegwaar, pizza's en andere deegwaren, evenals belegde broodjes en alle andere zelfbereide eetwaar.

* De vennootschap mag alle vormen van feesten, festiviteiten, festivals, barbecues of andere eetfeesten ,evenals beursen, tentoonstellingen, demonstraties, concerten, muziekfestivals organiseren, laten organiseren of aan de organisatie deelnemen.

* De vennootschap mag zich bezighouden met alle vormen van drankverkoop, zowel binnen- als buitenshuis zowel alcoholische- als niet alcoholische dranken.

* De vennootschap mag zich bezig houden, zowel national alsook international met de inkoop- en verkoop van alle produkten en handelswaar zonder beperkend te zijn, en dit als kleinhandel alsook als groothandel.

* De vennootschap mag zich bezig houden met de verhuur in het algemeen, niet alleen van artikelen, produkten allerhand, voertuigen allerhand, gereedschappen en machines maar ook van immobiliën zover ze eigendom zijn van de vennootschap.

* De vennootschap mag zich bezig houden met het exploiteren van een nagelstudio, het exploiteren van een schoonheidssalon en van een kapsalon.

* De vennootschap mag zich bezig houden met het uitvoeren van koerierdiensten, meer bepaald het transporteren van pakjes, brieven en kleine zendingen met een maximaal totaal gewicht van vijfhonderd kilo en dit in opdracht van derden en dit in de meest ruime zin des woords.

* De vennootschap mag zich bezig houden met het uitvoeren van transportdiensten in opdracht van derden, zowel nationaal als ook internationaal, zowel over de weg, via het water als ook via de lucht.

*De vennootschap mag alle vormen van reinigings- en/of schoonmaakaktiviteiten uitvoeren of laten uitvoeren, meer bepaald het reiningen/schoonmaken van privé-woningen, appartementen, kantoren dan wel kantoorgebouwen, scholen danwel klaslokalen, overheidsgebouwen zowel publiekelijk als niet publiekelijk, fabrieksgebouwen, produktiehallen, of alle ruimten die hieraan verbonden zijn of mee te maken hebben, eetruimten, cafetaria's, sanitaire ruimten, kleedruimten, alsook alle apparatuur, machines en gereedschappen, meubelen en dergelijke die zich in bovengemelde ruimten of gebouwen bevinden.

* De vennootschap mag zich bezighouden met de inkoop en de verkoop alsmede de verhuur van voertuigen allerhand, meer bepaald personenauto's, bedrijfsvoertuigen, bestelwagen, vrachtwagens, aanhangwagens alsook bussen, motorfietsen, bromfietsen en fietsen.

* De vennootschap mag haar doel verwezelijken zowel in België als ook in andere landen en op alle wijzen die zij het meest geschikt acht.

* De vennootschap mag alle financiële- commerciële, en nijverheidsaktiviteiten uitvoeren voor rekening van haar zelf, voor rekening van derden, in commissie of ais tussenpersoon.

* De vennootschap mag bestuursmandaten uitvoeren in andere bedrijven, verenigingen of rechtspersonen, mag deelnemen in andere rechtspersonen alleraard door aankoop van aandelen, inbreng in fondsen of andere vormen van investeren.

ARTIKEL 4: DUUR

De venootschap wordt voor onbepaalde duur opgericht. Zij verkrijgt rechtpersoonlijkheid vanaf de dag van

de neerlegging van een uittreksel bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

pag. 3/5

ARTIKEL5:MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgelegd op éénduizendvijfhonderd Euro vertegenwoordigd door honderd

aandelen zonder nominale waarde. De verdeling is alsvolgt bepaald:

. De Stichting "Management Advising" 40 (veertig) aandelen in haar funktie als beherend

vennoot.

De heer Jens Wieland, 30 (dertig) aandelen in zijn funktie als stille vennoot.

. Mevrouw Caroline De Norre, voornoemd, 30 (dertig) aandelen in haar funktie als stille vennoot

Bij verhoging van het maatschappelijk kapitaal moeten de aandelen waarop geld wordt ingeschreven eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal, door hun aandelen vertegenwoordigd. Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van tenminste vijftien werkdagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. De termijn wordt bepaald op de algemene vergadering. De uitgifte met voorkeursrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis van de aandeelhouders wordt aangebracht. Op aandelen, waarop niet werd ingeschreven zolas hierboven is bepaald, kan slechts worden ingeschreven door de andere vennoten, behoudens de instemming van de beherende vennoten

ARTIKEL 6: AANDELEN:

Alle rechten, verbonden aan met vruchtgebruik bezwaarde aandelen zullen, ten opzichte van de

vennootschap door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend, tenzij anders bepaald.

ARTIKEL 7:OVERDRACHT VAN AANDELEN EN VOORKEURRECHT De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden afgestaan onder levenden, noch overgedragen worden wegens overlijden, tenzij met uitdrukkelijke goedkeuring van de beherende vennoot.

ARTIKEL8: AANSPAKELIJKHEID:

De beherende vennoot Is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden van de vennootschap. De stille vennoot staat voor de schulden en de verliezen van de vennootschap slechts in tot het bedrag dat hij heeft beloofd te zullen inbrengen Hij kan door derden worden verplicht de hem uitgekeerde rente en dividenten terug te betalen. Indien ze niet genomen zijn uit de werkelijke winst van de vennootschap en is er in dat geval sprake van bedrog, kwade trouw of grove nalatigheid van de zaakvoerder, dan kan de stille vennoot hem vervolgen tot de betaling van wat hij heeft moeten teruggeven. Een stille vennoot is ten aanzien van derden aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap waaraan hij heeft medegewerkt Met overtreding van de verbodsbepaling van het vorige artikel. Hij is ook voor de verbintenissen waaraan hij niet heeft meegewerkt hoofdelijk aansprakelijk jegens derdenn, indien hij niet heeft meegewerkt, hoofdelijk aansprakelijk jegens derden indien hij er een gewoonte van gemaakt heeft de zaken van de vennootschap waar te nemen of indien zijn naam in de firma voorkomt.

ARTIKEL 9: B E S T U U R:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerder(s), . De zaakvoerders mogen belangen hebben, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks in bedrijven die een

gelijkaardig doelt nastreven, In geval van overlijden van één van de zaakvoerders, indien er meer dan één zijn, zal het bestuur waargenomen worden door de overige zaakvoerders tot de eerstvolgende vergadering waarbij tot de vervanging van de overleden zaakvoerder zal worden overgegaan. Ingeval van overlijden van de enige zaakvoerder of indien hij aan zijn ambt wil verzaken zullen de vennoten binnen de maand in algemene vergadering bijeen komen teneinde voor vervanging te voorzien, dit op bijeenroeping van de vennoot die hct meeste aandelen bezit. Een stille vennoot mag geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht. Adviezen en raadgevingen daden van contrôle en toezicht alsmede machtigingen aan de zaakvoerders gegeven door handelingen die buiten hun bevoegdheid liggen, verbinden de stille vennoot niet.

ARTIKELIO: BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDERS

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met als uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handelingen de grenzen van het doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn, bekendmaking in de statuten is hiertoe geen voldoende bewijs. Derhalve worden alle akten die de vennootschap verbinden alsmede alle volmachten betreffende deze akten geldig ondertekend door de zaakvoerders, afzonderlijk handelend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

pag. 4/5

ARTIKEL 11: ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op 20 januari van ieder jaar.om 16.00 uur op de maatschappelijke zetel of op iedere andere plaats in België door de zaakvoerders vast te stellen en in de oproepingsbrief duidelijk vermeld. Indien bovengenoemde dag een feestdag is zal de vergadering gehouden worden op de eerste werkdag volgend op deze dag op het zelfde uur, De oproepingsbrief voor deze algemene vergadering zal behalde de agenda ook thema's bevatten waavan de vennoten, redelijkerwijze op voorhand geïnformeerd dienen te worden. Zij worden aangetekend verzonden tenminste veertien dagen voor de datum van vergaderen. De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden door elke zaakvoerder voor zover het het belang van de vennootschap dit vereist. Elke vennoot mag zich laten vervangen door een volmachtdrager voor zover deze ook vennoot is. Elk aandeel heeft één stem. Welke ook het op de algemene vergadering vertegenwoordige kapitaal mag zijn, de besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van de stemmen is de stem van de beherende vennoot doorslaggevend. De algemene vergadering zal verder beraadslagen en besluiten volgens de regels voorzien in het wetboekvennootschapsrecht. De notulen van de algemene vergadering zijn bindend voor alle vennoten, ook voor de onbekwame, de afwezige en diegene die tegenstemden.

ARTIKEL12: MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR:

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Op het einde van ieder boekjaar wordt door de zaakvoerders een inventaris opgemaakt waarin worden opgenomen aile roerende en onroerende goederen en waarden van de vennootschap, alle activa en passiva, In deze inventaris zal worden overgegaan tot het opstellen van de jaarrekening en de toelichting. Deze jaarrekening dient niet te worden geplubiceerd.

ARTIKEL13: WINSTVERDELING

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle kosten en delgingen, maakt de netto winst uit van de vennootschap, De algemene vergadering zal met gewone meerderheid van stemmen besluiten over de aanwending van de winst voor zover deze niet in strijd zijn met de bepalingen van het huishoudelijk regelement.

ARTIKEL14: ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap is ontbonden doorfaillissement, kennelijk onvermogen, ontzetting, onder gerechtelijke raadsman te stellen van een zaakvoerder of van een vennoot, door het overlijden ervan, of door een beslissing van een beherend vennoot.

ARTIKEL I5: VEREFFENING VAN DE VENNOOTSCHAP:

Ingeval clausules van de statuten die naar inhoud wettelijke voorschriften hernemen worden aldaar ten informatieve titel aan de aandeelhouders of van een vennoot, door het overlijden ervan of door een beslissing van de beherende vennoot,

3. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

EERSTE BOEKJAAR:

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2016

Het eerste maatschappelijke boekjaar loopt vanaf heden, 01.04.2015 tot 31.12.2016

4.BENOEMINGEN

Nadat de vennootschap aldus werd opgericht hebben de aandeelhouders in hun bevoegdheid van de algemene vergadering besloten tot zaakvoerder te benoemen, de Stichting naar Nederland Recht, "Management Advising", bovengemeld, en dit onbezoldigd en voor onbepaalde tijd. Als wettelijke (wettige) vertegenwoordiger van voornoemde Stichting wordt benoemd mevrouw Caroline De Norre, voornoemd; haar funktie alsook de funktie van zaakvoerder zal, totdat de algemene vergadering anders beslist, onbezoldigd zijn.

Zowel de Stichting Management Advising alsook mevrouw Caroline De Norre bevestigen tijdens deze vergadering de aanvaarding van hun funktie.

pag.5/5

Aldus opgemaakt ter plaatse in vier exemplaren waarvan elke verschijner erkent één exemplaar te hebben ontvangen; de overige exemplaren werden ter hand gesteld van de zaakvoerder, die dit bevestigt, voor het uitvoeren van de diverse wettelijke administratieve handelingen.

Voor akkoord getekend,

Stichting Management Advising, zaakvoerder, beherend vennoot,

Caroline De Narre, wettelijke (wettige) vertegenwoordiger/ stille vennoot

Jens Wieland, stille vennoot

.L 4 Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/11/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
08/02/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
D.N.W.

Adresse
KAALDRIES 91A 9220 HAMME (O.-VL.)

Code postal : 9220
Localité : HAMME
Commune : HAMME
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande