D.P.G.M.

Divers


Dénomination : D.P.G.M.
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 896.385.908

Publication

04/06/2013
ÿþ Med Wo[d 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V beh sa Bel Sta iH

Ondernemingsnr : 0896.385.908 Benaming

(voluit) : D.P.G.M. (verkort) :

-~~~.it'i SF,Nl:

KOO HAN DEL

z 4 MU 2013

DEiliDC-RafiCç

Annexes du MVióniteur bëIgé

Bijlagen-bijirei" ItelgistIi 5tant3titad-- fT470S120r3

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kriktestraat 41 te 9160 Lokeren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding, vereffening en sluiting van de vereffening

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 7 mei 2013 op de zetel van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Volgende besluiten werden met eenparigheid van stemmen genomen :

1. Gezien er niet langer activiteiten zijn in de vennootschap, beslist de buitengewone algemene vergadering tot ontbinding en vereffening van de vennootschap onder firma, opgericht bij onderhandse akte van 10 maart 2008, geregistreerd en bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 21 maart 2008, en dit met ingang vanaf heden.

2. De vennootschap beslist om overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen, geen vereffenaar aan te stellen omdat er geen vereffeningsactiviteiten te vervullen zijn. Desgevallend komt de bedeling van het resterende actief en passief toe aan de vennoten, in verhouding tot hun aandelen bezit, De vennoten verbinden zich er toe onvoorwaardelijk alle nog niet gekende of overbijvende passiva voor hun rekening te nemen.

3, Vaststelling dat er geen schulden aan derden zijn en voorstel tot onmiddellijke sluiting van de vereffening.

4, Derhalve geeft de buitengewone algemene vergadering éénparig opdracht aan de vennoot-zaakvoerder om de nodige formaliteiten te vervullen en alle handelingen, statutair en wettelijk, te stellen met het oog op de vereffening van de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en het sluiten ervan.

De buitengewone algemene vergadering keurt al het voorgaande goed en beslist éénparig tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening.

Er wordt algehele kwijting verleend aan de vennoot-zaakvoerder de heer De Prycker Grimoaldus, voor het door hem gevoerde beleid.

De boeken en bescheiden van de vennootschap onder firma zullen worden toevertrouwd aan de heer De Prycker Grimoaldus, wonende te 9160 Lokeren, Kriktestraat 41, die ze op zijn adres zal bewaren gedurende een termijn van zeven jaar.

De Prycker Grimoaldus

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
D.P.G.M.

Adresse
KRIKTESTRAAT 41 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande