D.P.N.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D.P.N.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 447.572.846

Publication

03/01/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de.akte

GRIFFIE RECHTRA' iK I VAN KOOrrîtiNt

2 3 DEC, 2013

DENDERMONDE

Griffie



~~



r

IIlIIuiimu~uiiimw~uw~uMi

*140045 2

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0447.572.846

Benaming

(voluit) z D.P.N

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9320 Aalst (Erembodegem) - Pater Rasschaertlaan 19

(volledig adres)

Onderwerp akte : Omvorming bvba - verhoging kapitaal door inbreng in natura - wijziging statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door Pascale VAN DEN BOSSCHE, notaris te Aalst, op 11 december 2013, neergelegd ter registratie op het eerste registratiekantoor Aalst 1 dat er door de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "D.P.N" met maatschappelijke zetel te 9320 Aalst (Erembodegem), Pater Rasschaertlaan 19, volgende besluiten met eenparigheid van stemmen werden genomen :

EERSTE BESLUIT; VERSLAGEN AANGAANDE DE OMVORMING

De vergadering heeft kennis genomen van het bijzonder verslag van de raad van bestuur, opgesteld op vijfentwintig november tweeduizend dertien met betrekking tot de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en van de samenvattende staat van activa en passiva van de vennootschap, afgesloten per dertig september tweeduizend dertien en van het verslag van Conscius Bedrijfsrevisoren bv-cvba, navermelde bedrijfsrevisor, opgesteld op zes december tweeduizend dertien over de boekhoudkundige toestand van de vennootschap.

De conclusie van het vorenberoepen verslag van bedrijfsrevisor luidt als volgt:

" Ondergetekende, werd op 20 november 2013 aangesteld door de raad van bestuur van D.P.N. NV, met zetel te 9320 Aalst (Erembodegem), Pater Rasschaertlaan 17, om krachtens artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen verslag uit te brengen over de omzetting van de rechtsvorm van NV naar BVBA.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. De staat van actief en passief sluit af met een balanstotaal van ¬ 140.118,25 en een netto-actief van ¬ 136.599,90.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat van ¬ 136.599,90 is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van ¬ 62.000,00.

Onderhavig verslag werd opgesteld in het kader van de omzetting van de vennootschapsvorm hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel gebruikt worden."

TWEEDE BESLUIT: OMZETTING

De vergadering besluit de naamloze vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder verandering van de samenstelling van het maatschappelijk vermogen, van het bedrag van de inbreng en van het maatschappelijk kapitaal (rekening houdend met navermelde kapitaalverhoging), noch van het aantal aandeelhouders, noch van de duur van de vennootschap, noch van het maatschappelijk doel.

Deze omzetting geschiedt op grond van de arttikelen 774 e.v. W. Venn. en op basis van een staat van activa en passiva de dato dertig september tweeduizend dertien.

DERDE BESLUIT: ONTSLAG.

De vergadering besluit het ontslag te aanvaarden van:

de heer DE NEEF Willy, voornoemd, gedelegeerd bestuurder;

mevrouw DE NEEF Vera, voornoemd, bestuurder,

- mevrouw VAN DER BIEST Godelieve, voornoemd, bestuurder,

aangezien hun functie door de omzetting van de vennootschap van rechtswege wordt beëindigd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tijdens de eerstvolgende jaarvergadering zal décharge aan de bestuurders kunnen verleend worden voor hun bestuur, sedert de afsluiting van het vorig boekjaar tot aan de omzetting.

VIERDE BESLUIT KENNISNAME VERSLAG RAAD VAN BESTUUR.-

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de raad van bestuur de dato negen december tweeduizend dertien met betrekking tot de kapitaalsverhoging. Dit aangezien alle leden van de vergadering erkennen hiervan een exemplaar te hebben ontvangen en er volledige kennis van te hebben genomen.

VIJFDE BESLUIT.-

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het revisoraal verslag van zes december tweeduizend dertien met betrekking tot de voorgenomen kapitaalsverhoging.

Dit aangezien alle leden van de vergadering erkennen hiervan een exemplaar te hebben ontvangen en er volledige kennis van te hebben genomen.

De conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor, de Conscius Bedrijfsrevisoren bv-cvba, vertegenwoordigd door Koslowski Bedrijfsrevisor & Co Burg. BVBA, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Georges Koslowski, zaakvoerder-bedrijfsrevisor, van zes december tweeduizend dertien, luidt ais volgt:

" Ondergetekende, werd aangesteld door het bestuursorgaan op 20 november 2013 om krachtens artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen verslag uit te brengen over de kapitaalverhoging door inbreng in natura van de lopende rekening (schuld) aan de heer Willy De Neef (1.240,00 ¬ ), aan mevrouw Godelieve Van Der Biest (1.240,00 ¬ ), aan mevrouw Iris De Neef (29.760,00 ¬ ) en aan mevrouw Vera De Neef (29.760,00 ¬ ), allen voormeld, voor een waarde van 62.000,00 ¬ , bij de NV D.P.N., met zetel te 9320 Erembodegem (Aalst), Pater Rasschaertlaan 19.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit de creatie van 250 nieuwe aandelen van de NV D.P.N. zonder vermelding van nominale waarde, dewelke aan de heer Willy De Neef (5 aandelen), mevrouw Godelieve Van Der Biest (5 aandelen), mevrouw Iris De Neef (120 aandelen) en mevrouw Vera De Neef (120 aandelen) zullen worden toegekend.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichtingen.

Onderhavig verslag werd opgesteld in het kader van de verhoging van het kapitaal zoals hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel gebruikt worden. "

ZESDE BESLUIT:

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering het kapitaal van de vennootschap met TWEEËNZESTIGDUIZEND EURO (62.000,00-EUR) te verhogen ais volgt:

* een verhoging van het kapitaal voor een bedrag van duizend tweehonderdveertig euro (¬ 1.240,00) mits de uitgifte van vijf (5) aandelen, zonder nominale waarde, van hetzelfde type als de bestaande aandelen met dezelfde rechten.

* een verhoging van het kapitaal voor een bedrag van duizend tweehonderdveertig euro (¬ 1.240,00) mits de uitgifte van vijf (5) aandelen, zonder nominale waarde, van hetzelfde type als de bestaande aandelen met dezelfde rechten.

* een verhoging van het kapitaal voor een bedrag van negenentwintigduizend zevenhonderdzestig euro (¬ 29.760,00) mits de uitgifte van honderd twintig (120) aandelen, zonder nominale waarde, van hetzelfde type als de bestaande aandelen met dezelfde rechten.

* een verhoging van het kapitaal voor een bedrag van negenentwintigduizend zevenhonderdzestig euro (¬ 29.760,00) mits de uitgifte van honderd twintig (120) aandelen, zonder nominale waarde, van hetzelfde type als de bestaande aandelen met dezelfde rechten.

Om het kapitaal in totaal te brengen van TWEEËNZESTIGDUIZEND EURO op HONDERD VIERENTWINTIGDUIZEND EURO (124.000,00-EUR), vertegenwoordigd door vijfhonderd aandelen, zonder nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/vijfhonderdste van het kapitaal.

Op de kapitaalverhoging van duizend tweehonderdveertig euro (¬ 1.240,00), wordt ingeschreven door de heer DE NEEF Willy, voornoemd, door incorporatie van een netto-dividendbedrag van duizend tweehonderdveertig euro (¬ 1.240,00), waarvoor hem in totaal vijf (5) aandelen worden toegekend, die hij verklaart te aanvaarden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de kapitaalverhoging van duizend tweehonderdveertig euro (¬ 1.240,00), wordt ingeschreven door mevrouw VAN DER BIEST Godelieve, voornoemd, door incorporatie van een netto-dividendbedrag van duizend tweehonderdveertig euro (¬ 1,240,00), waarvoor haar in totaal vijf (5) aandelen worden toegekend, die zij verklaart te aanvaarden.

Op de kapitaalverhoging van negenentwintigduizend zevenhonderdzestig euro (¬ 29.760,00), wordt ingeschreven door mevrouw DE NEEF Iris, voornoemd, door incorporatie van een netto-dividendbedrag van negenentwintigduizend zevenhonderdzestig euro (¬ 29.760,00), waarvoor haar in totaal honderd twintig (120) aandelen worden toegekend, die zij verklaart te aanvaarden.

Op de kapitaalverhoging van negenentwintigduizend zevenhonderdzestig euro (¬ 29.760,00), wordt ingeschreven door mevrouw DE NEEF Vera, voornoemd, door incorporatie van een netto-dividendbedrag van negenentwintigduizend zevenhonderdzestig euro (¬ 29.760,00), waarvoor haar in totaal honderd twintig (120) aandelen worden toegekend, die zij verklaart te aanvaarden.

ZEVENDE BESLUIT: STATUTEN

Na deze besluit de vergadering de statuten van de in besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid omgezette vennootschap als volgt vast te stellen:

NAAM.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar

naam luidt "D.P.N".

Alle akten, facturen, aankondigen, publicaties, brieven, mededelingen en andere stukken uitgaande van de

vennootschap, vermelden de maatschappelijke benaming, de rechtsvorm, het inschrijvingsnummer in het

Rechtspersonen register bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, afgekort RPR en de zetel van de rechtbank

van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9320 Aalst (Erembodegem), Pater Rasschaertlaan 19.

De maatschappelijke zetel mag overgebracht worden naar gelijk welke andere plaats in België op eenvoudig

besluit van de zaakvoerders, bekend te maken in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, administratieve zetels, bijkantoren,

uitbatingszetels, vertegenwoordigingskantoren of agentschappen oprichten in België of in het buitenland.

DOEL.

De ven-noot-schap heeft tot doel;

- groot en kleinhandel in marokijnwaren en reisartikelen, pelterijen en bontwerk, kiedingsstoffen,

meubileringsar-ti-'ke-len, huishoudlinnen, tapijten, breigoed, modeartikelen, con-'fectie voor heren, dames,

kinderen en baby-uitzet, glazen en spiegels, artikelen van glas, porcelein, behangpapier, gleis-werk, aardewerk

en plastiek voor het huishouden, industrie en de meubilering, optische apparaten en artikelen, religieuse

artikelen, meubelen en salons, kleinmeubelen, sierglaswerk, hifi-video TV en electro-materieel, schilderijen en

gravuren, antikwiteiten, fotografische en kinematografische artikelen, papierwaren, boeken en artikelen voor

muziek, postartikelen, speelgoed, tweedehandse klederen en goederen, bedrukte en onbedrukte

zeefdrukartikelen, snuisterijen, ijzerwerk, huis-'houdlinnen, merceriewaren, reklameartikelen en gadgets,

farrta-'siejuwelen en artikelen, dinanderie, onderhoudsprodukten, schoeisel en lederwaren, gelegenheids- en

liquidatie-artrke-'len, speelplaten, CD-cassettes;

- het uitbaten van een feestzaal;

- invoer- en uitvoerhandel van menigvuldige goederen;

- tussenpersoon in de handel;

- uitbaten van een roepzaal en openbare verkopingen;

- verhuring van divers materieel;

- publiciteitsonderneming;

- zeefdrukkerij op alle dragers;

- onderneming in onroerende goederen.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht houden en controle uitoefenen over alle

verbonden vennootschap-pen met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen

van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur aan deze laatsten toestaan.

Deze op-som-ming is aan-duidend en niet be-perkend.

DUUR.

De duur van de vennootschap is onbepaald,

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op HONDERD VIERENTWINTIGDUIZEND EURO (124.000,00-

EUR) vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Buiten de aandelen die een inbreng vertegenwoordigen, mag geen enkele titel gecreëerd worden, onder

welke benaming ook.

Bij verhoging van het maatschappelijk kapitaal moeten de aandelen, waarop in geld wordt ingeschreven,

eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal, door hun

aandelen vertegenwoordigd.

BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die natuurlijke personen of

rechtspersonen mogen zijn.

~ } ~ Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger , natuurlijke persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Voor benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels openbaarmaking als hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders mogen belangen hebben, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, in bedrijven die een gelijkaardig maatschappelijk doel nastreven.

Ingeval van overlijden van de enige zaakvoerder of indien hij aan zijn ambt wenst te verzaken zullen de vennoten binnen de maand in algemene vergadering dienen bijeen te komen teneinde in zijn vervanging te voorzien, dit op bijeenroeping door de vennoot, die de meeste aandelen bezit.

BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDERS.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of hypotheekbewaarder noodzakelijk is of zal worden of waarvoor volgens de wet de algemene vergadering der aandeelhouders bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder, voor zover er slechts twee zaakvoerders zijn. Ingeval er meer dan twee worden benoemd of aangesteld, handelen zij collegiaal en in college.

De zaakvoerders mogen zich in hun betrekkingen met derden laten vertegenwoordigen onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid door iasthebbers van hun keuze, op voorwaarde nochtans dat deze lastgevingen bijzonder en van tijdelijke aard zijn.

BEVOEGDHEID VAN DE ALGEMENE VERGADERING.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de rechten uit die aan de algemene vergadering toebehoren, onder de voorwaarden voorzien in de artikelen 267 en 279 van het Wetboek van Vennootschappen. Buiten deze veronderstelling, komen de vennoten samen in algemene vergadering om te beslissen over alle onderwerpen die de vennootschap aanbelangen en die niet onder de beheersbevoegdheid van de zaakvoerder vallen.

ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering wordt gehouden op tien mei van elk jaar te vijftien uur op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België vermeld in de bijeenroepingen, Indien deze dag een zondag of een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen door de zaakvoerders en/of door de commissarissen, indien er zijn, op de plaats, dag en uur in de oproepingsbrieven aangeduid. De algemene vergadering van de aandeelhouders moet worden bijeengeroepen op aanvraag van aandeelhouders, die samen minstens éénvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf vennoot is. De volmachten moeten schriftelijk gegeven worden, ofwel per telegram, telefax, telex, elektronische post of enig ander communicatiemiddel dat resulteert in een schriftelijk stuk aan de zijde van de volmachtdrager.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder of bij ontstentenis door de oudste van de aanwezige vennoten. De voorzitter duidt een secretaris aan, die niet noodzakelijk vennoot moet zijn. De vergadering kiest onder haar leden een stemopnemer, indien het aantal aanwezige vennoten het toelaat.

Welke ook het op de algemene vergadering vertegenwoordigde gedeelte van het kapitaal weze, worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen, behoudens de toepassing van de wetsbepalingen inzake de wijzigingen aan de statuten.

Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen,

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken; afschriften en uittreksels warden ondertekend door een zaakvoerder.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming moet de zaakvoerder, per aangetekende brief, of per telegram, telefax, telex, elektronische post of enig ander communicatiemiddel, dat resulteert in een schriftelijk stuk, een rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit versturen aan aile vennoten, zaakvoerders en eventuele commissarissen, samen met een exemplaar van de stukken die door de wet zijn voorgeschreven, met het verzoek aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en voor akkoord getekend terug te sturen, binnen de aangegeven termijn,

Het akkoord van alle vennoten moet door de vennootschap zijn ontvangen ten laatste op de dag voor het houden van de jaarvergadering of indien een algemene vergadering wordt bijeengeroepen die geen jaarvergadering is, binnen de aangegeven termijn.

Indien bij de procedure van schriftelijke besluitvorming, de goedkeuring van alle vennoten én met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure én met de agenda en de voorstellen van besluit binnen de voormelde termijn en op de voorgeschreven wijze niet zijn ontvangen, dan worden alle voorstellen van besluit geacht niet te zijn genomen.

MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR - JAARREKENING.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. WINSTVERDELING.

De algemene vergadering zal met gewone meerderheid van stemmen besluiten over de aanwending van de winst, met inachtname van de wettelijke bepalingen.

Een minimum van vijf procent wordt afgehouden voor het vormen van het wettelijk reservefonds; deze afhouding zal ophouden verplicht te zijn zodra de wettelijke reserve een tiende van het kapitaal bereikt heeft. Het zal opnieuw verplicht zijn van zodra de wettelijke reserve, om één of andere reden, verminderd werd,

Het saldo zal ter beschikking gesteld worden van de algemene vergadering die zal beslissen over de aanwending ervan, onder voorbehoud van de beschikkingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

I I I.OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

COMMISSARIS.

De verschijners verklaren dat de vennootschap volgens het financieel plan voor zijn eerste boekjaar

beantwoordt aan de wettelijke criteria die voorzien in de vrijstelling van benoeming van één of meerdere

commissarissen.

Met éénpa-rig-held wordt be-slo-ten thans geen commis-'sa-'ris te be-'noe-+men,

IV, BENOEMING.

Nadat de vennoot-schap al-dus werd op-ige-iricht hebben de verschijners met eenparigheid besloten tot enig niet-sta-itu-tair zaak-voerder, voor on-be-paal-'de duur, aan te stellen, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VEBALY, met maatschappelijke zetel te 9320 Aalst (Erembodegem), Varent 35,

ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0542.826.648, met ais vaste

vertegenwoordiger de heer Van Der Stelt Bart, voornoemd, die verklaard heeft de-ze func-itie te aanvaarden,

VOLMACHT.-

De zaakvoerder geeft volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de akte.

In toepassing van artikel 13 machtigt de zaakvoerder in de betrekkingen met derden haar te laten vertegenwoordigen door Mevrouw Vera De Neef, wonende te 9320 Aalst (deelgemeente Erembodegem), Varent 35, voor wat betreft daden van dagelijks bestuur, bepaald en vastgelegd als volgt

Openen en sluiten van post- en/of bankrekening(en ).

Verrichtingen doen op post- n/of bankrekeningen(en ) van bedragen minder dan 25 000 Euro.

Bij het bestuur der Posterijen, de lucht- en scheepvaartdiensten, de spoorwegen, de buurtspoorwegen, bij alle vervoer- of besteldiensten bij welk danige ondernemingen en particulieren, In ontvangst te nemen, te lichten of op te vorderen, alsook af te geven of te verzenden, al of niet aangetekende, al of niet verzekerde brieven, kaarten, pakketten, tolti's, goederen, post liggende stukken en aile zendingen of stukken, dit alles met of zonder geldwaarden: ontlasting te geven. Postassignatiën, postchecks, postwissels, kaschecks en dergelijke stukken uit te schrijven, te ontvangen, te rug tekenen en voor voldaan te tekenen.

Alle briefwisseling te ondertekenen, bankchecks, wissels, orderbrieven, herwissels en dergelijke stukken te trekken, te ontvangen, te rug tekenen, voor aval te tekenen, te accepteren, te protesteren en dienaangaande alle mogelijke verrichtingen te doen.

Afsluiten van overeenkomsten, andere dan voor aankoop investeringsgoederen voor bedragen minder dan 25.000,00 Euro.

Aankopen en ondertekenen van bestelbonnen of afsluiten van overeenkomsten, van aankoop investeringsgoederen of werkingsgoederen, leasingovereenkomsten, huurovereenkomsten of gebruiksovereenkomsten, waarvan de investeringswaarde minder dan 25 000 Euro bedraagt.

De zaakvoerder machtigt de burgerlijke vennootschap die de handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen BR Consulting & Coaching afgekort BR C&C, kantoor houdend te 9320 Aalst, Industrielaan 27, bus 8, optredende via de heer Roger Beerens, wonende te 9830 Sint Martens-Latem, Kraaiendonk 9, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling alle verklaringen af te leggen en stukken te ondertekenen voor de tussenkomst bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO), de ondernemingsloketten, de Belasting over de Toegevoegde Waarde en de overige vergunningen en attesten, de sociale instellingen, enz..

Voor beredeneerd uittreksel :

Notaris P. VAN DEN BOSSCHE

Tegelijk hiermee neergelegd :

-een uitgifte van het proces-verbaal

-Gecoördineerde statuten

-verslag bedrijfsrevisor aangaande de omzetting

-verslag bedrijfsrevisor aangaande de Kapitaalverhoging

-verslag raad van bestuur aangaande de omzetting

-verslag raad van bestuur aangaande de kapitaalverhoging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luikg vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.05.2014, NGL 18.12.2014 14699-0100-010
25/06/2013
ÿþh+odworo 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0447572846 Benaming

(voluit) : D.P.N.

(verkort) :

looi iuii~i~u

" 1309 2 1*

ui

U

GRIFFIE

KO~PHÁN~CLK

1 JUNI 2013 DENWHVIONDE

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Pater Rasschaertlaan 19 te 9320 Erembodegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen en herbenoemingen bestuurders

Uit het verslag van de jaarlijkse algemene vergadering en de Raad van Bestuur op 10 mei 2013, op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, blijkt wat volgt

- Ontslag als bestuurder ingevolge einde mandaat van Mevrouw Vera De Neef

- Ontslag als bestuurder ingevolge einde mandaat van de Heer Willy De Neef

- Ontslag als bestuurder ingevolge einde mandaat van Mevrouw Godelieve Van Der Biest

- Herbenoeming als bestuurder en gedelegeerd bestuurder van de Heer Willy De Neef, wonende te 9320 Aalst (Erembodegem), Pater Rasschaertlaan 19 en dit met ingang van heden.

- Herbenoeming ais bestuurder van de Mevrouw Vera De Neef, wonende te 9320 Aalst (Erembodegem), Varent 35 en dit met ingang van heden.

Herbenoeming als bestuurder van Mevrouw Godelieve Van Der Biest, wonende te 9320 Aalst (Erembodegem), Pater Rasschaertlaan 19 en dit met ingang van heden.

Hun mandaat loopt tot en met de jaarlijkse algemene vergadering der aandeelhouders van het jaar tweeduizend negentien,

Het mandaat van mevrouw Godelieve Van Der Biest en mevrouw Vera De Neef is onbezoldigd dan mits andersluiden besluit of bevestiging van of door de jaarlijkse algemene vergadering.

Voor analytisch uitreksel

Gedaan te Aalst (Erembodegem)

10 mei 2013

Willy De Neef

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.05.2013, NGL 18.06.2013 13191-0058-010
04/06/2012 : DE560023
04/07/2011 : DE560023
11/06/2010 : DE560023
23/06/2009 : DE560023
30/05/2008 : DE560023
05/07/2007 : DE560023
21/06/2007 : DE560023
15/07/2015
ÿþ Med Warel 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoude aan het Beigisct Staatsbla MhII !IRES] i

III



L I

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

-6 1W 2015

AFDELING D e. ' MONDE

Ondernemingsnr : 0447.572.846

Benaming

(voluit) : D.P.N.

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkta aansprakelijkheid

Zetel : Pater Rasschaertlaan 19 9320 Aalst ( Erembodegem ) (volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag - benoeming zaakvoerder

De vergadering dd 11.06.2015 wordt geopend onder het voorzitterschap van Mevrouw DE NEEF VERA.

De voorzitter stelt vast dat alle aandeelhouders, die samen alle aandelen bezitten, aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn en er geen obligatiehouders zijn zodat de vergadering geldig kan beraadslagen over . de agendapunten niettegenstaande de wettelijke formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering niet werden nageleefd.

1.ONTSLAG ALS ZAAKVOERDER

MET UNANIMITEIT VAN ALLE STEMMEN WERD HET VOLGENDE BESLIST:

Neemt ontslag als zaakvoerder en dit vanaf dd 11.062015:

VEBALY BVBA

Va rent 35

9320 Aalst ( Erembodegem )

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Dhr. Van Der Stelt Bart

2. KWIJTING

VEBALY BVBA, VERTEGENWOORDIGD DOOR DHR. VAN DER STELT BART

AANVAARDT ZIJN ONTSLAG. ER WORDT KWIJTING VERLEEND VANAF 11.06.2015

3.BENOEMING ALS ZAAKVOERDER

MET UNANIMITEIT VAN ALLE STEMMEN WERD HET VOLGENDE BESLIST;

Wordt benoemd als zaakvoerder vanaf dd 11.06.2015:

DE NEEF WILLY

Pater Rasschaertlaan 19

9320 Aalst ( Erembodegem )

D.P.N. BVBA

ZAAKVOERDER

DE NEEF WILLY

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/05/2005 : AA560023
26/05/2004 : AA560023
16/05/2003 : AA560023
09/11/2001 : AA560023
17/05/2001 : BL560023
23/09/1999 : BL560023
27/06/1992 : BL560023

Coordonnées
D.P.N.

Adresse
PATER RASSCHAERTLAAN 19 9320 EREMBODEGEM

Code postal : 9320
Localité : Erembodegem
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande