D.P.S.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D.P.S.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 448.074.870

Publication

22/07/2014
ÿþ4 MM 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



iii

ni

Voor, behoud aan he Beigisc staatsba

iiiuui~~uuuiuiuN

GRIFFIE RECHTBANKVAN KOOPHANDEL GENT

10 JULI 2014

Griffie

AFDn ING DENDERMONDE

Ondernemingsnr :0448.074.870

Benaming (voluit) :D.P.S.

(verkort): *

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :Markt 53 te 9160 Lokeren

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal opgemaakt door mij, Jean Matthys, notaris te Lokeren, op 27 juni 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D.P.S. bijeengekomen is en, na behandeling van de agenda, met eenparigheid van stemmen volgende besluiten. heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

a) Vaststelling betaalbaarstelling dividend

De voorzitter stelt vast dat de bijzondere algemene vergadering van negentien juni tweeduizend veertien beslist heeft tot toekenning van een tussentijds dividend aan de vennoten van een totaal bruto bedrag van zesennegentigduizend euro (e 96.000,00), hetzij een bruto bedrag per aandeel van honderd achtentwintig euro (e 128,00), en dit door onttrekking aan 1/ de overgedragen winst voor een bedrag van tweeënnegentigduizend vijfhonderd vijfenzestig euro, tweeënzestig cent (E 92.565,62) en aan 2/ de beschikbare reserves voor een bedrag van drieduizend vierhonderd vierendertig euro achtendertig cent (E 3.434,38). Deze dividenden werden betaalbaar gesteld op drieëntwintig juni tweeduizend veertien, door effectieve uitkering in geld aan de vennoten, en dit als volgt:

-- aan mevrouw Simonne PIESSENS, voornoemd, werd een bruto bedrag toegekend van in totaal achtenveertigduizend euro (E 48.000,00);

- aan mevrouw Sofie WAEM, voornoemd, werd een bruto bedrag toegekend van in totaal achtenveertigduizend euro (E 48.000,00).

De vennoten hebben in dit kader verklaard het netto-dividend zodra ze het effectief hebben ontvangen, onmiddellijk te blokkeren op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap met als doel het verkregen bedrag effectief in het kapitaal op te nemen. De vennoten hebben vervolgens het bestuursorgaan verzocht het nodige te doen teneinde deze kapitaalverhoging te kunnen realiseren nadat de nodige bankattesten werden afgeleverd.

b) De vergadering besluit om het kapitaal te verhogen met zesentachtigduizend vierhonderd euro (e 86.400,00) om het kapitaal te, brengen op honderd en vijfduizend euro (E 105.000,00) door inbreng in geld ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor- Luik B - vervolg

Fieh6udem

aan het



Belgisch Staatsblad creatie van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, in te schrijven door de vennoten pro rata hun aandelenbezit.

Uitoefening voorkeurrecht

Vervolgens verklaren alle vennoten gebruik te maken van hun voorkeurrecht, voorzien door de statuten en het Wetboek van vennootschappen en verklaren in te schrijven op de kapitaalverhoging pro rata hun huidig aandelenbezit.

Inschrijving

Op de kapitaalverhoging wordt volledig ingeschreven in geld als volgt: 1/ Mevrouw Simonne PIESSENS, voornoemd, verklaart in te schrijven op de kapitaalverhoging ten belope van een bedrag van

drieënveertigduizend tweehonderd euro

(e 43.200,00), hetwelk volledig volstort wordt door inbreng van een bedrag van drieënveertigduizend tweehonderd euro (e 43.200,00).

2/ Mevrouw Sof ie WAEM, voornoemd, verklaart in te schrijven op de kapitaalverhoging ten belope van een bedrag van drieënveertigduizend

tweehonderd euro (E 43.200,00),

hetwelk volledig volstort wordt door inbreng van een bedrag van drieënveertigduizend tweehonderd euro (e 43.200,00).

Elk van de inbrengers verduidelijkt dat voornoemd ingebracht bedrag verkregen is ingevolge het betaalbaar zijn van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van negentien juni tweeduizend veertien. Ingevolge onderhavige inbreng wordt het verkregen netto-bedrag van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen, nadat het geblokkeerd werd op een bijzondere rekening van de vennootschap. Bewijs van deponering

De verschijners verklaren en erkennen dat tot volledige volstorting Iran de kapitaalverhoging, een globaal bedrag van zesentachtigduizend vierhonderd euro (e 86.400,00) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij Belfius Bank met nummer BE06 0682 3627 2122.

Ondergetekende notaris verklaart dat voornoemd bankattest aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van zesentachtigduizend vierhonderd euro (E 86.400,00) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere rekening. Ondergetekende notaris bevestigt dus de deponering van het gestorte kapitaal ten bedrage van zesentachtigduizend vierhonderd euro (e 86.400,00).

Vergoeding

De kapitaalverhoging door inbreng in geld gebeurt zonder creatie van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

TWEEDE BESLUIT - VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans honderd en vijfduizend euro (¬ 105.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen.

DERDE BESLUIT -- AANPASSING ARTIKEL 5 STATUTEN

Als gevolg van voorgaande besluiten besluit de vergadering de eerste alinea van artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd en vijfduizend

euro (¬ 105.000,00) en is

v'ertegenwoordi9d__door zevenhonderd vi jftig (750) gelijke aandelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge



Voor-behbuden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

! zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel !het kapitaal vertegenwoordigen". VIERDE BESLUIT - AANPASSING ARTIKEL 21 STATUTEN

(Ingevolge de wijziging van artikel 274 van het Wetboek van' ;vennootschappen, besluit de vergadering artikel êênentwintig van de ;!statuten aan te passen door wijziging van de paragraaf inzake het vraagrecht van de vennoten, en dit als volgt:

"Vraagrecht

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hen door de :vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk, worden gesteld met :betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de :mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hen door de :vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk, worden gesteld met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of jfe.ten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de :zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap, haar zaakvoerders of de commissarissen zich hebben verbonden.

! Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren lin verband met de vervulling van hun taak.

l De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde !dag v66r de algemene vergadering ontvangen."

!VIJFDE BESLUIT - AANPASSING ARTIKEL 25 STATUTEN

De vergadering besluit om artikel 25 van de statuten inzake ontbinding en vereffening van de vennootschap als volgt aan passen aan de gewijzigde wetgeving:

i "Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter bevestiging worden voorgelegd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde Rechtbank van Koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden:

! 1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen_, assiva luidens de staat van activa en p_assiva

de te!

in !één akte zoals hierna bepaald, geschiedt ingeval van ontbinding vang Ide vennootschap om welke reden ook, de vereffening door de zorgen! Ivan de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene del

vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze !bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

Luik B - vervolg

van artikel 191 van het Wetboek van vennootschappen;

3° alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf."

ZESDE BESLUIT - VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. De hier aanwezige zaakvoerders stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om, alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte die woonstkeuze doen op het kantoor te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1146:

Mevrouw Sarah Verkimpe.

Mevrouw Liesbeth De Bruyne.

Mevrouw Natalie Van Haver.

SLOT: Van al hetwelk ondergetekende notaris de notulen heeft

opgesteld.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Jean Matthys.

ISamen hiermee neergelegd: afschrift akte; gecoördineerde statuten

"

es du Moniteur belge

Voor^ behoudfn aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22x07/2014 - Anne

29/01/2014 : DE051514
05/01/2015 : DE051514
28/12/2012 : DE051514
27/12/2011 : DE051514
13/10/2011 : DE051514
29/12/2010 : DE051514
25/01/2010 : DE051514
01/12/2009 : DE051514
30/12/2008 : DE051514
18/04/2008 : DE051514
02/10/2007 : DE051514
04/05/2007 : DE051514
04/10/2006 : DE051514
05/10/2005 : SN051514
25/10/2004 : SN051514
22/10/2003 : SN051514
28/10/2002 : SN051514
10/11/2000 : SN051514

Coordonnées
D.P.S.

Adresse
MARKT 53 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande