D.P.SERVICES

Société en commandite simple


Dénomination : D.P.SERVICES
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 881.506.603

Publication

20/02/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
06/02/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
23/05/2011
ÿþMal 2.1



Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Vc SVAN KOOPHANDEL

behc

a ar

Belt

Staal

1II OhI 1111 1Ill III tIl 111111 10 ?7.L5,2011

'110]7106*





~rrr ERMONpE



Oncdernemingsnr : 0881.506.603

Benaming

(voluit) D.P. SERVICES

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : TORRESTRAAT 75 TE 9200 DENDERMONDE

Onderwerp akte : UITBREIDING MAATSCHAPPELIJK DOEL

Er blijkt uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 20-04-2011 dat:

1. Wegens een uitbreiding van de activiteiten van de vennootschap beslist de bijzondere algemene

vergadering om de doelsomschrijving vermeld in artikel drie van de statuten uit te breiden met de

volgende tekst :

Het importeren, exporteren, aankopen, verkopen, produceren, vervaardigen, commercialiseren en distribueren van voedingssupplementen en verzorgingsproducten.

- Alle activiteiten van vervoer, door alle middelen, zowel nationaal als internationaal, zowel van goederen, materialen, planten, dieren, personen, niets uitgezonderd; evenals alle nevenactiviteiten dienaangaande betreffende het benodigde vervoermateriaal, de vervoerde goederen, zoals alle handel, verpakking, verwerkingen, productie, enzomeer dienaangaande in de meest uitgebreide betekenis van de termen."

Artikel 3 van de statuten van de vennootschap zal dienovereenkomstig worden aangepast zoals hierna vernield.

Artikel 3:

De vennootschap heeft zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel :

- het verlenen van diensten en adviezen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, bedrijfseconomie en bedrijfstechnische aangelegenheden, de administratie van ondernemingen en alles wat daarmee rechtstreeks' of onrechtstreeks verband houdt.

- het beheer en de uitbreiding van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen zonder enige beperking alsmede alle handelingen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden of die van aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen, zoals daar zijn: de aankoop, de ruiling, de, verhuring, het onderhoud, de verfraaiing, alle handelingen in verband niet de verwerving of de overdracht en terbeschikkingstelling van alle roerende en onroerende goederen.

- de vennootschap kan haar diensten verlenen onder welke vorm ook, aan alle personen, zowel rechtspersonen als natuurlijke personen, en kan elke hiertoe strekkende transactie of financiële verrichting doen en zich borg te stellen ten overstaan van derden met het oog op verhandelingen voor deze derden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken , zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen, die zij het meest geschikt zal achten.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in andere vennootschappen, ondernemingen, verenigingen of samenwerkingsverbanden bestaande of nog op te richten zowel in België als in het buitenland. De vennootschap mag overgaan tot het uitgeven van obligatieleningen en vastgoedcertificaten.

Deze opsomming is niet beperkend, daar zij alle bijkomende activiteiten omvat die inherent zijn aan de voormelde dienstverleningen.

Zij kan bestuursmandaten vervullen bij andere vennootschappen en kan als vereffenaar aangesteld worden. De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel té bevorderen.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbrengsten, inschrijvingen of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van nature is dat van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap zal, teneinde haar vennootschappelijk vermogen te beheren en te rentabiliseren, mogen overgaan tot beleggen in en beheren van zowel roerende als onroerende goederen welke de vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij liet BélgiseTi Stáatslilád = 23/05/2611- Annexes Ei Moniteur beige

Voor-

iYehouglen

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - -23/1J5120-1-1-= belge

bezit of in de toekomst zal verwerven en dit uiteraard beperkt tot louter patrimoniaal beheer en zonder daarbij commerciële activiteiten te willen verrichten; zij mag hiertoe alle gebruikelijke juridische handelingen stellen.

2. Machtiging - volmacht

De vergadering machtigt het bestuursorgaan van de vennootschap tot uitvoering van de genomen

beslissingen en aanpassing van de statuten.

De vergadering verleent bij deze bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de

CVBA De Decker & Co, met zetel te 9200 Dendermonde, Vosmeer 1, en dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij alle Federale Overheidsdiensten.

De vergadering verklaart bovendien dat zij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

GETEKEND:

DIERICK Prosper,

zaakvoerder

Gelijktijdig hiermee neergelegd:

- afschrift van het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 20-04-2011.

- gecoordineerde statuten dd. 20-04-2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
D.P.SERVICES

Adresse
TORRESTRAAT 75 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande