DA CAPO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DA CAPO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.273.523

Publication

03/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 23.08.2013 13477-0156-009
03/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.06.2012, NGL 31.07.2012 12371-0559-009
26/05/2011
ÿþln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Luik B



mod 2.1

I IUII 11111 llhI II1 1111 I1II 11111 II11 1111 II1

" 11079643*

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

r1 tR f.i 4( t

t rtrrrKt~~

VAN ; }Sû~" ~

1 6 ME! 2011

DENDEP.lCj NDE

rifle

Ondernemingsnr : S' . 5/1

Benaming : DA CAPO

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Abtsbroeksken 9

9220 HAMME

Onderwerp akte :OPRICHTING - BENOEMING - OVERGANGSBEPALINGEN.

Blijkens akte verleden voor notaris Maurice Ide te Hamme op 11 mei 2011 werd een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Starter opgericht onder de naam « DA CAPO », met zetel gevestigd te 9220, Hamme, Abtsbroeksken 9, door de heer GEYS Bennv Gabrielle Thomas geboren te Antwerpen op 21; :; augustus 1973, echtgenoot van mevrouw VAN DAMME Sigrid, wonende te 9220 Hamme, Abtsbroeksken 9. KAPITAAL  AANDELEN.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweeduizend euro (¬ 2.000,00), verdeeld in 100 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend 1/100ste van het maatschappelijk; kapitaal.

Op de 100 aandelen werd in geld ingetekend aan de prijs van twintig euro (¬ 20,00) per aandeel, hetzij voor tweeduizend euro (¬ 2.000,00), door voornoemde heer Geys Benny.

Elk aandeel werd volledig volstort en het bedrag van deze storting, hetzij tweeduizend euro (¬ 2.000,00), is, gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend namens de vennootschap in oprichting bij de bank KBC. Wanneer het kapitaal niet volledig is volgestort, kan de zaakvoerder zelfstandig beslissen over de opvragingen, :, van stortingen door de vennoten, op voorwaarde van gelijke behandeling van deze vennoten.

De zaakvoerder kan de vennoten toelaten hun aandelen vervroegd te volstorten; in dat geval bepaalt hij de eventuele voorwaarden waaronder deze vervroegde betalingen worden toegelaten. Deze worden beschouwd, als voorgeschoten gelden.

Elk ingevorderde betaling wordt aangerekend op het geheel van de aandelen waarvan de vennoot Titularis is.

De vennoot die na een aanmaning van één maand, betekend bij aangetekende brief, achterstaat met zijn ;: stortingen, zal een interest berekend op de wettelijke interest, verhoogd met twee ten honderd per jaar, moeten: ?: betalen ten bate van de vennootschap te rekenen vanaf de dag der eisbaarheid der stortingen.

De zaakvoerders kunnen bovendien, nadat een tweede aangetekend schrijven gedurende een maand: onbeantwoord is gebleven, de uitsluiting van de in gebreke gebleven vennoot uitspreken en zijn aandelen doen: verkopen aan een andere vennoot of desgevallend aan een derde die werd goedgekeurd overeenkomstig deze: statuten, tegen een prijs die wordt bepaald door een in gemeen overleg aangewezen deskundige of, bij gebrek: aan overeenstemming, door de voorzitter van de rechtbank van koophandel die uitspraak doet zoals kortgeding op verzoek van de meest gerede partij., waarbij alle procedure- en expertisekosten voor de helft ten; laste van de overdrager en voor de helft ten laste van de overnemers zijn, evenredig aan het door ieder aantal; verworven aandelen indien er meerdere ovememers zijn.

De netto opbrengst van deze verkoop wordt aangerekend op hetgeen verschuldigd is door de in gebreke; gebleven vennoot; hij zal in voorkomend geval instaan voor het verschil of genieten van het overschot.

;; De overdracht van de aandelen zal worden opgetekend in het register der aandeelhouders door de in gebreke; gebleven vennoot, of bij diens ontstentenis, door de zaakvoerders binnen acht dagen na de aanmaning die hem; ;; aangetekend werd toegestuurd.

De uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop de stortingen niet werden uitgevoerd, wordt geschorst zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet zijn geschied.

In geval van een enige vennoot-zaakvoerder, bepaalt deze laatste vrij, naargelang de behoeften van de! vennootschap en op door hem bepaalde tijdstippen, de later door hem uit te voeren stortingen op de in speciën onderschreven en niet geheel volgestorte aandelen.

Bij kapitaalverhoging door inbreng in geld, worden de nieuwe aandelen het eerst aangeboden aan de vennoten: naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigen.

; Zij kunnen hun recht van voorkeur uitoefenen gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen; ;, van de dag van de openstelling van de intekening.

De opening van de intekening met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat recht kan worden uitgeoefend, worden bepaald door de algemene vergadering en worden ter kennis gebracht van de vennoten bij:

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Annexes du Moniteur belge

mod 2.1



aangetekend schrijven. Wordt dit recht niet geheel uitgeoefend, dan worden de overblijvende aandelen eerst' aangeboden aan de andere vennoten, die hun recht van voorkeur volledig hebben uitgeoefend, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd. Er wordt op dezelfde wijze te werk gegaan tot de kapitaalverhoging volledig is geplaatst of tot geen enkele aandeelhouder nog van deze mogelijkheid gebruik maakt.

Op de aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals hierboven bepaald, kan worden ingeschreven door personen waaraan volgens deze statuten de aandelen vrij mogen overgedragen worden of derden met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn op naam. Ze vermelden een volgnummer.

Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel; dit register omvat de nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot, het aantal aandelen die hem toebehoren, alsook de gedane stortingen. De aandeel- en obligatiehouders mogen kennis nemen van dit register betreffende hun effecten. Elke belanghebbende derde mag ook kennis nemen van dit register, zonder verplaatsing van het register en middels een schriftelijk verzoek gericht aan de zaakvoerder(s) die de modaliteiten van deze raadpleging zal (zullen) verduidelijken.

De overdracht of afstand van aandelen wordt ingeschreven in gezegd register, gedagtekend en getekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, en door de zaakvoerder en de verkrijger in geval van overgang bij overlijden.

De overdrachten en overgangen hebben slechts uitwerking ten aanzien van de vennootschap en de derden vanaf hun inschrijving in het register der aandeelhouders. Aan de aandeel- en obligatiehouders worden certificaten afgegeven van deze inschrijvingen.

De effecten zijn ondeelbaar.

De vennootschap erkent maar één eigenaar voor elk effect, wat de uitoefening van de aan de vennoten toegekende rechten betreft.

Indien het effect toebehoort aan verscheidene eigenaars, heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de aan het effect verbonden rechten te schorsen totdat een enkele persoon wordt aangewezen als eigenaar van het aandeel tegenover de vennootschap.

In geval van splitsing van het eigendomsrecht van een aandeel, dan worden de eraan verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

De aankoop en verkoop, handelsbemiddeling, klein - en groothandel, verhuur, reparatie en onderhoud van: * Alle audio -, video - en communicatieapparatuur, alsmede alle toebehoren;

* Alle optische instrumenten en artikelen;

*Alle elektrische machines en apparaten;

* Alle kantoormachines, computers en randapparatuur.

Het aannemen van alle elektronische herstellingen en werkzaamheden in de meest ruime betekenis. Informatica-activiteiten:

* Het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijbehorende programmatuur (software): analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing.

* Het analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief

systemen van automatische data identificatie: ontwikkeling, levering/samenstelling van documentatie over

standaard of speciale programmatuur.

* Het verlenen van advies mbt informaticaprogramma's.

* Het verstekken van advies inzake de organisatie en informatisering van ondernemingen.

* Het verlenen van diensten en het verstrekken van advies op het vlak van de automatisering van bedrijven en

industrieën.

* Het verlenen van bijstand bij de toepassing van programma's.

* Het al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma

van de klant: invoeren van gegevens, volledige verwerking van gegevens.

* Het permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden.

* De samenstelling van databanken door samenbrengen en al dan niet interpreteren van bestaande gegevens uit verschillende bronnen (uurroosters, industriële catalogi, wetenschappelijke gegevens, financiële informatie, adressenbestanden,...)

* De opslag van gegevens door middel van een computerrecord in een bepaald formaat.

* Terbeschikking stellen van databank door het leveren van gegevens in een bepaalde volgorde online of door gegevens op verzoek gesorteerd, toegankelijk te maken voor iedereen of voor bepaalde groep gebruikers door middel van listings, enzomeer.

Het waarnemen van bestuursfuncties (bestuurder of zaakvoerder), het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert.

Het verwerven, beleggen, het intekenen op, vast overnemen, aanhouden, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, instellingen en verenigingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van deze vennootschappen en ondernemingen; het deelnemen aan hun beheer, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen; het beheren van beleggingen en van participaties in d ochtervennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-oehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

Voor-

Yeeehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan - en verkoop, de huur - en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en/of de valorisatie van alle deposito's, verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen

Haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en uit te breiden. Het aankopen, verkopen, ruilen, verbouwen, renoveren, exploiteren, beheren, huren, verhuren, van alle gebouwen en ongebouwde eigendommen en onroerende goederen, het aankopen, ruilen, verkavelen, aanpassen door urbanisatie, riolering, wegenaanleg, het inrichten, exploiteren en urbaniseren van nieuwe residentiële woonwijken of andere, het kopen, verkopen, verwerken van gronden, het aankopen, vestigen, overdragen, wederoverdragen van alle zakelijke rechten op onroerende goederen in één woord alle onroerende verrichtingen en handelingen, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelname met derden, ontwerpen aangaan, uitvoeren, doen uitvoeren of bevorderen, het optreden als promotor en coördinator van alle bouwwerken, onbebouwde en bebouwde onroerende goederen. Het huren en verhuren, beheren en uitbaten onder alle vormen van dergelijke goederen of rechten, dit alles in binnen - en buitenland.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer en advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

DUUR.

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur.

BESTUUR  CONTROLE.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend.

Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolute (of: relatieve) meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis-en verplaatsingskosten.

Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de vennootschap toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. ALGEMENE VERGADERING.

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, op 20 juni, om 18 uur, ook als dit een zondag of feestdag zou zijn. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag. De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering kan door de zaakvoerders tijdens de zitting worden verdaagd met drie weken. Deze verdaging annuleert elke genomen beslissing. De tweede vergadering zal beraadslagen over dezelfde agenda en beslist definitief.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder of, bij gebrek daaraan, door de aanwezige vennoot die de meeste aandelen bezit en, in geval van pariteit, door de oudste. De voorzitter zal een secretaris aanduiden die niet noodzakelijk vennoot moet zijn.

De notulen van de algemene vergadering of van de enige vennoot worden neergelegd in een register dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel. Zij worden ondertekend door de voorzitter van de zitting en door de



























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-iehouden aan het Belgisch Staatsblad moa 2.1



aanwezige vennoten die erom vragen. De uitgiften, afschriften of uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder.

Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door alle middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen.

Alle algemene vergaderingen mogen alléén beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als alle personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

Behalve in de door de wet bepaalde gevallen, kan de algemene vergadering beslissen welke ook de vertegenwoordigde fractie van het kapitaal mag zijn en bij absolute meerderheid van stemmen.

ln geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

BOEKJAAR  WINSTVERDELING  RESERVES.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgestoten en stel(len)(t) de zaakvoerders) een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij (hij), na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt (verzorgen), overeenkomstig de wet.

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijfentwintig ten honderd (25%) voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer dit reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen het minimumkapitaal vereist bij artikel 214, §1, en het geplaatst kapitaal. De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

ONTBINDING  VEREFFENING.

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering (of van de enige vennoot) beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen en onverminderd de wettelijke voorschriften.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen laslens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN.

1. Eerste boeklaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt

afgesloten op 31 december 2011.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op 20 juni van het jaar 2012.

2. Benoeming van zaakvoerder

Tot enige niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd: de heer GEYS Benny, voornoemd.

De duurtijd van het mandaat van deze niet-statutaire zaakvoerder is van onbeperkte duur.

Deze opdracht is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, en geldt

met ingang vanaf de dag van de papieren of electronische neerlegging, overeenkomstig artikel 67, paragraaf 1,

en artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Een zaakvoerder zal alle bevoegdheden kunnen uitoefenen behoudens a) die waarvoor volgens de wet alleen

de algemene vergadering bevoegd is, b) bevoegdheden die statutair werden beperkt of c) beperkingen die bij

de benoeming als zaakvoerder werden opgelegd.

3. Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, wordt beslist op dit moment geen

commissaris te benoemen.

4. Volmacht.

Voor ontledend uittreksel.

Maurice IDE, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-Uitgifte oprichtingsakte.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2011- Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/03/2015
ÿþ"

mod 11.1

% In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

*15042311*

Ondernemingsnr : 0836 273 523

Benaming (voluit) Da Capo

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Starter

Zetel : Abtsbroeksen 9

9220 Hamme

Onderwerp akte :Kapitaalverhoging door inbreng in geldspeciën zonder uitgifte van nieuwe aandelen - vaststelling van het verlies van het statuut van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Starter en aanpassing van de statuten naar aanleiding van de van rechtswege omvorming naar een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid - machtiging volmacht:

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Ide, notaris te Hamme, op 4 maart 2015, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Starter "DA CAPO", met zetel gevestigd te 9220 Hamme,

Abtsbroeksken 9, ondernemingsnummer 0836.273.523, RPR Gent, afdeling Dendermonde, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen :

Punt 1: Kapitaalverhoging door inbreng in qeldspeciën zonder uitgifte van aandelen:

a) Beslissing om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van zestienduizend zeshonderd euro (¬ 16.600,00), om het te brengen van tweeduizend euro (¬ 2.000,00) op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en dit door inbreng in geldspeciën van een bedrag van zestienduizend zeshonderd euro (¬ 16.600,00), zonder creatie van nieuwe aandelen.

b) Vervolgens hebben alle vennoten, houders van de bestaande honderd (100) aandelen van de vennootschap, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en in te schrijven op voormelde kapitaalverhoging door inbreng in geldspeciën, in verhouding tot hun aandelenbezit.

c) Verklaring door de Voorzitter en erkenning door de vergadering dat voormelde kapitaalverhoging door inbreng in geldspeciën volgestort is ten belope van vierduizend tweehonderd euro (¬ 4.200,00). De inbreng in geld werd overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening gehouden op naam van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Starter "Da Capo", voornoemd, zcals blijkt uit het attest, afgeleverd door de KBC bank op 16 februari 2015. Hetwelk attest zal bewaard blijven in het vennootschapsdcssier, gehouden op het kantoor van ondergetekende notaris Michel Ide, te Hamme.

d) Realisatie kapitaalverhoging:

Vaststelling en vraag aan de notaris er akte van te nemen dat voorzegde kapitaalverhoging door inbreng in geldspeciën daadwerkelijk werd gerealiseerd.

-De vennootschap beschikt derhalve, ingevolge de realisatie van voormelde kapitaalverhoging door inbreng in geldspeciën, over een geplaatst kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

-De statuten van de vennootschap zullen dienovereenkomstig aangepast worden.

ij Punt 2: Vaststelling van het verlies van het statuut van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Starter en aanpassing van de statuten naar aanleiding van de van rechtswege omvorming naar een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Vaststelling dat ingevolge voormelde kapitaalsverhoging het statuut van Besloten Vennootschap met, Beperkte Aansprakelijkheid Starter verloren gaat en de vennootschap van rechtswege omgevormd wordt naar een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voo behou

aan I

Belgi. Staats

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

10 UT 2015

AFDELINGUfflERMONDE

20/03/2015

l~o

mod 11.1

Na elk artikel afzonderlijk te hebben goedgekeurd, vaststelling van de statuten van de uit de van

rechtswege omzetting ontstane Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Da Capo"

als volgt

STATUTEN

TITEL I - VORM VAN DE VENNOOTSCHAP:

ARTIKEL EEN - RECHTSVORM - NAAM:

De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid.

De vennootschap draagt de naam "DA CAPO".

ARTIKEL TWEE - WERKELIJKE ZETEL:

De werkelijke zetel kan worden gevestigd of verplaatst zonder statutenwijziging in België binnen het

Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij de oprichting of bij besluit van

het bestuursorgaan van de vennootschap.

De vennootschap kan bij besluit van het bestuursorgaan kantoren en administratieve zetels

oprichten in België en in het buitenland.

ARTIKEL DRIE - DOEL:

De vennootschap heeft tot doel'.

De aankoop en verkoop, handelsbemiddeling, klein - en groothandel, verhuur, reparatie en

onderhoud van:

Alle audio -, video - en communicatieapparatuur, alsmede alle toebehoren;

" Alle optische instrumenten en artikelen;

" Alle elektrische machines en apparaten;

" Alle kantoormachines, computers en randapparatuur.

Het aannemen van alle elektronische herstellingen en werkzaamheden in de meest ruime betekenis. Informatica-activiteiten:

Het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijbehorende programmatuur (software): analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing.

* Het analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische data identificatie: ontwikkeling, levering/samenstelling van documentatie over standaard of speciale programmatuur. Het verlenen van advies mbt informaticaprogramma's.

" Het verstekken van advies inzake de organisatie en informatisering van ondernemingen.

" Het verlenen van diensten en het verstrekken van advies op het vlak van de automatisering

van bedrijven en industrieën.

Het verlenen van bijstand bij de toepassing van programma's.

" Het al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van de klant: invoeren van gegevens, volledige verwerking van gegevens.

Het permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden,

De samenstelling van databanken door samenbrengen en al dan niet interpreteren van bestaande gegevens uit verschillende bronnen (uurroosters, industriële catalogi, wetenschappelijke gegevens, financiële informatie, adressenbestanden,...)

De opslag van gegevens door middel van een computerrecord in een bepaald formaat.

" Terbeschikking stellen van databank door het leveren van gegevens in een bepaalde volgorde online of door gegevens op verzoek gesorteerd, toegankelijk te maken voor iedereen of voor bepaalde groep gebruikers door middel van listings, enzomeerr.

Het waarnemen van bestuursfuncties (bestuurder of zaakvoerder), het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert,

Het verwerven, beleggen, het intekenen op, vast overnemen, aanhouden, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, instellingen en verenigingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van deze vennootschappen en ondernemingen; het deelnemen aan hun beheer, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen; het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan - en verkoop, de huur - en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en/of de valorisatie van alle deposito's, verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen

Haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en uit te breiden. Het aankopen, verkopen, ruilen, verbouwen, renoveren, exploiteren, beheren, huren, verhuren, van alle gebouwen en ongebouwde eigendommen en onroerende goederen, het aankopen, ruilen, verkavelen, aanpassen door urbanisatie, riolering, wegenaanleg, het inrichten, exploiteren en urbaniseren van nieuwe residentiële woonwijken of andere, het kopen, verkopen, verwerken van gronden, het aankopen, vestigen, overdragen, wederoverdragen van alle zakelijke rechten op onroerende goederen in één woord alle onroerende verrichtingen en handelingen, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelname met derden, ontwerpen aangaan, uitvoeren, doen uitvoeren of bevorderen, het optreden als promotor en coördinator van alle bouwwerken, onbebouwde en bebouwde onroerende goederen. Het huren en verhuren, beheren en uitbaten onder alle vormen van dergelijke goederen of rechten, dit alles in binnen - en buitenland.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer en advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, bemiddelaars en de beleggingsadviseurs,

ARTIKEL VIER - DUUR:

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

TITEL II - KAPITAAL EN AANDELEN:

ARTIKEL VIJF - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde.

Zij zullen ingeschreven worden in het register van aandelen, dat zal bijgehouden worden op de werkelijke zetel. Naar aanleiding van de inschrijving in het register van aandelen wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

ARTIKEL ZES - KAPITAALVERHOGING EN -VERMINDERING:

Het kapitaal kan worden verhoogd of verminderd in één of meerdere malen, door een beslissing van een algemene vergadering die zal beraadslagen op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten.

ARTIKEL ZEVEN - VOORKEURRECHT:

De aandelen, waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL ACHT - STORTING:

Tot uitschrijving van storting wordt souverein door de zaakvoerder(s) besloten.

Stortingen worden op de totaliteit van de aandelen aangerekend waarop de vennoot heeft ingeschreven.

De vennoot die, na een bij aangetekende brief betekende opzegging van een maand nalaat de uitgeschreven storting te verrichten, dient aan de vennootschap een rente te betalen gelijk aan de wettelijke interest, verhoogd met twee ten honderd (2 %) vanaf de eisbaarheid van de storting. Indien een tweede aanmaning van de zaakvoerder(s) bij aangetekend schrijven gedurende een maand zonder gevolg is gebleven, zal het de zaakvoerder(s) vrijstaan de aandelen van de in gebreke zijnde vennoot te laten overnemen door een andere vennoot of door een derde persoon, na eventuele aanvaarding van deze laatste overeenkomstig de statuten.

Deze overname geschiedt tegen betaling aan de in gebreke zijnde vennoot van vijfenzeventig ten honderd (75 %) van de waarde van de aandelen, zoals hieronder vastgesteld, en verminderd met het nog te storten bedrag dat aan de vennootschap overgeschreven moet worden.

Indien de in gebreke zijnde vennoot weigert de overdracht van zijn aandelen te ondertekenen in het register van aandelen, zal (zullen) de zaakvoerder(s) hem bij aangetekend schrijven aanmanen om deze formaliteit te vervullen binnen de acht (8) dagen. Blijft deze aanmaning zonder gevolg, dan zal (zullen) de zaakvoerder(s), na afloop van de gestelde termijn, mogen ondertekenen in de plaats van de in gebreke gebleven vennoot.

ARTIKEL NEGEN - ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN:

Wanneer effecten (aandelen en anderen) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit,

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vruchtgebruiker en de blote eigenaar zullen eveneens door één onder hen moeten worden vertegenwoordigd, Bij afwezigheid van akkoord, zal de vennootschap slechts de vruchtgebruiker erkennen voor alle mededelingen aan de vennoten, alsmede voor de uitoefening van het stemrecht. ARTIKEL TIEN  OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN:

Overdracht van aandelen onder levenden:

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drielvierden van het kapitaal bezitten, nà aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden aan een vennoot, de echtgenoot of afstammelingen van een vennoot.

De regelen inzake overdracht onder levenden zijn eveneens van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

Overgang van aandelen ingevolge overliiden:

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten, nà aftrek van de rechten waarvan de overgang is voorgesteld.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgaan naar een vennoot, de echtgenoot of afstammelingen van een vennoot.

De overdrachten en overgangen zullen pas tegenstelbaar zijn tegenover de vennootschap vanaf hun inschrijving in het register van aandelen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register van aandelen, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

ARTIKEL ELF - WEIGERING TOT TOESTEMMING:

De weigering toe te stemmen in een overdracht onder levenden kan geen aanleiding geven tot verhaal. De weigerende vennoten kunnen gedurende een termijn van zes (6) maanden vanaf de weigering een koper vinden, bij gebreke waarvan zij gehouden zijn ofwel zelf te kopen ofwel hun toestemming te verlenen tot de overdracht.

De aankoopwaarde is de waarde van de aandelen vastgesteld door de jaarrekening en geldt forfaitair tot aan de goedkeuring van de volgende jaarrekening door de algemene vergadering. De waarde wordt bepaald op gezegde jaarrekening door het netto-aktief zoals omschreven in het Wetboek van Vennootschappen. Tot aan de goedkeuring van de eerste jaarrekening van de vennootschap geldt als waarde van de aandelen hun nominale waarde,

Dit bedrag zal betaalbaar zijn ten laatste binnen het jaar volgende op de vraag tot toestemming. ARTIKEL TWAALF:

De vennoten, hun erfgenamen of de schuldeisers van een vennoot, kunnen onder geen enkel voorwendsel de verzegeling van de boeken, goederen en koopwaren of waarden van de vennootschap uitlokken, tegen deze laatste verzet aantekenen, of zich op enigerwijze inlaten met haar bestuur; zij mogen niet eisen een inventaris op te stellen van de goederen van de vennootschap, noch de verdeling ervan vragen en zullen zich moeten neerleggen, wat de uitoefening van hun rechten betreft, bij de inventarissen en jaarrekeningen en bij de beraadslagingen van de algemene vergadering.

TITEL Ill - ZAAKVOERDER(S) - CONTROLE:

Behoudens hetgeen hierna bepaald is in geval de vennootschap slechts één (1) vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels:

ARTIKEL DERTIEN - ZAAKVOERDER(S) - BEVOEGDHEDEN - VASTE

VERTEGENWOORDIGER:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd bij de oprichting of door de algemene vergadering, die de duur van hun mandaat, alsmede hun eventuele bezoldiging zal bepalen.

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens a) die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, b) bevoegdheden die statutair werden beperkt of c) beperkingen die bij de benoeming als zaakvoerder werden opgelegd.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder (bestuurder) of lid van een directiecomité wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten (aandeelhouders), zaakvoerders (bestuurders) of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die gelast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder (bestuurder) of lid van een directiecomité, in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Op de Eaatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder (zaakvoerder) of lid van een directiecomité wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te

benoemen toe aan het bestuursorgaan van de besturende vennootschap.

ARTIKEL VEERTIEN - VERTEGENWOORDIGING:

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien meerdere zaakvoerders worden aangesteld hebben zij de bevoegdheid om ieder alleen de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Een zaakvoerder kan aan andere personen, al of niet vennoten, binnen de perken van zijn opdracht, beperkte en bijzondere volmachten geven om specifieke handelingen te verrichten.

ARTIKEL VIJFTIEN - CONTROLE:

De controle op de vennootschap zal worden toevertrouwd aan één of meer commissarissen, benoemd en afzetbaar door de algemene vergadering, zodra de vennootschap, voor wat betreft het laatst afgesloten maatschappelijk boekjaar, niet meer voldoet aan de uitzonderingsvoorwaarden vermeld in het Wetboek van Vennootschappen.

Zo er geen commissaris wordt benoemd zal iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid hebben die normaliter toekomt aan een commissaris. Hij zal zich mogen laten bijstaan door een extern accountant, mits hiervan zelf de kosten te betalen, tenzij de accountant met instemming van de vennootschap werd aangesteld.

TITEL IV - ALGEMENE VERGADERING:

Behoudens hetgeen hierna bepaald is in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering:

ARTIKEL ZESTIEN - BIJEENROEPING:

De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op 20 juni om 18 uur, ook als dit een zondag of een wettelijke feestdag is, op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in België aangeduid in de oproepingsberichten.

De algemene vergadering mag worden bijeengeroepen door de zaakvoerder(s), door de eventuele commissaris(sen), en moet samenkomen op vraag van vennoten die minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, zoals hierna uiteengezet, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de bepaalde dag voor het houden van de vergadering.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris tenminste vijftien (15) dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder(s) en eventuele commissaris(sen), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals hierna uiteengezet, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan hiervoor sprake, aan de vennoten en aan de eventuele commissaris(sen), een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

ARTIKEL ZEVENTIEN - VERTEGENWOORDIGING:

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Iedere vennoot zal zich mogen laten vertegenwoordigen door een ander vennoot. Evenwel, de minderjarigen, de uit hun rechten ontzette personen, en de onbekwamen, zullen vertegenwoordigd zijn door hun wettelijke vertegenwoordigers.

De medeëigenaars, de vruchtgebruikers en de blote eigenaars, de schuldeisers en de pandnemers, moeten zich telkens door een en dezelfde persoon laten vertegenwoordigen, overeenkomstig artikel negen van de statuten en onder voorbehoud van de aldaar desgevallend vermelde sancties, ARTIKEL ACHTTIEN - WERKING:

De algemene vergaderingen worden voorgezeten door een zaakvoerder, of, bij zijn afwezigheid door een lid van de algemene vergadering door haar aangeduid.

De voorzitter duidt de secretaris aan.

De vergadering kiest twee stemopnemers op voorstel van de voorzitter van de vergadering, tenzij het aantal van de vergadering dit niet toelaat.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De zaakvoerder(s) en de eventuele commissaris(sen) geven antwoord op de vragen die door de vennoten warden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling voor gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.i



" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De zaakvoerder(s) heeft (hebben) het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie (3) weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen. De processen-verbaal zullen worden ondertekend door de voorzitter van de vergadering, door de secretaris, de aanwezige zaakvoerder(s) en door de vennoten die het wensen. De uitgiften en uittreksels van de processen-verbaal van de vergadering zullen worden ondertekend door een zaakvoerder.

ARTIKEL NEGENTIEN - STEMMING:

Een vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet op de dagorde staan vermeld.

Behoudens andersluidende wettelijke of statutaire bepalingen zullen de beslissingen genomen worden, ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen, bij een gewone meerderheid van stemmen.

SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING:

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van verlies van maatschappelijk kapitaal en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar aile vennoten en naar de eventuele commissaris(sen), met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de éénparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten. De houders van obligaties hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

TITEL V - BOEKJAAR - WINSTVERDELING:

ARTIKEL TWINTIG - BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari, om te eindigen op 31 december van ieder jaar.

Op het einde van ieder boekjaar worden de maatschappelijke boeken afgesloten en stelt (stellen) de zaakvoerder(s) een inventaris op zoals voorgeschreven door het boekhoudkundig plan,

Na te zijn in overeenstemming gebracht met de gegevens van de inventaris, worden de rekeningen samengebracht in een beschrijvende staat genoemd "de jaarrekening".

De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel. ARTIKEL EENENTWINTIG - WINSTVERDELING:

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) bij gewone meerderheid welke bestemming aan het saldo van de netto-winst moet gegeven worden.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen, betreffende de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

TITEL VI - ONTBINDING - VEREFFENING:

ARTIKEL TWEEENTWINTIG:

In geval van ontbinding van de vennootschap wanneer ook en om welke reden dan ook, zal de algemene vergadering hiervoor één of meer vereffenaars benoemen.

Vervolgens zal zij de bevoegdheden en de vergoedingen van deze vereffenaar(s) vaststellen, alsmede de vereffeningswljze van de vennootschap.

De vereffenaar(s) treedt (treden) pas in functie, vanaf het ogenblik dat zijn (hun) benoeming door de voorzitter van de bevoegde Rechtbank van Koophandel is gehomologeerd.





















Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Na betaling van de schulden en de lasten van de vennootschap, zal het maatschappelijk vermogen in gelijke delen verdeeld worden, tussen alle aandelen.

TITEL VIi - ALGEMENE BEPALINGEN:

ARTIKEL DRIEENTWINTIG:

iedere vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar of vertegenwoordiger van de vennootschap, die niet in België woonachtig is, wordt geacht voor de uitvoering van deze akte keuze van woonplaats gedaan te hebben in de werkelijke zetel, alwaar geldig alle mededelingen, assignaties, oproepingen of betekeningen kunnen worden opgestuurd,

ARTIKEL VIERENTWINTIG:

Voor al wat niet voorzien is in de statuten wordt verwezen naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

TITEL VIII - BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT:

ARTIKEL VIJFENTWINTIG - ALGEMENE BEPALING:

Alle bepalingen van de statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid. ARTIKEL ZESENTWINTIG - OVERDRACHT VAN AANDELEN ONDER DE LEVENDEN:

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist,

ARTIKEL ZEVENENTWINTIG - OVERLIJDEN VAN DE ENIGE VENNOOT ZONDER OVERGANG VAN AANDELEN:

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele erfgerechtigde overgaan, vervalt de nalatenschap aan de Staat en wordt de vennootschap van rechtswege ontbonden.

In dat geval wijst de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel, op verzoek van iedere belanghebbende, een vereffenaar aan.

ARTIKEL ACHTENTWINTIG - OVERGANG VAN AANDELEN WEGENS OVERLIJDEN:

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. ARTIKEL NEGENENTWINTIG - KAPITAALVERHOGING - VOORKEURRECHT:

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld is artikel zeven van de statuten niet van toepassing.

ARTIKEL DERTIG - ZAAKVOERDER - BENOEMING:

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

ARTIKEL EENENDERTIG - ONTSLAG:

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot, tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

ARTIKEL TWEEENDERTIG - TEGENSTRIJDIG BELANG:

Is de enige vennoot ook de enige zaakvoerder dan kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden, zowel ten aanzien van de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij zich ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben bezorgd.

ARTIKEL DRIEENDERTIG - CONTROLE:

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde persoon zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals hoger bepaald in de statuten. Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen controle in de vennootschap.

ARTIKEL VIERENDERTIG - ALGEMENE VERGADERING:

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen, Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet. is er een externe zaakvoerder benoemd, dan neemt deze deel aan alle algemene vergaderingen, zelfs wanneer hij ze zelf niet heeft bijeengeroepen. Te dien einde is de enige vennoot verplicht de zaakvoerder met aangetekende brief op te roepen met opgaaf van de agenda. Laatstgenoemde formaliteit moet niet vervuld worden wanneer de zaakvoerder bereid is aan de vergadering deel te nemen, Van deze instemming wordt melding gemaakt in de notulen. ln ieder geval wordt de vergadering voorgezeten door de enige vennoot.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Eijlagen1iij Tiét BeLgisch Staatsblad - 20/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

r mod 14.4

,

. '



ARTIKEL VIJFENDERTIG - KWIJTING:

Zelfs wanneer de zaakvoerder de enige vennoot is kan hem kwijting verleend worden.

Punt 3 : Volmacht coördinatie statuten

Verlening aan ondergetekende notaris, van alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Punt 4 : Machtiging bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen - volmacht: -Machtiging aan het bestuursorgaan van de vennootschap tot uitvoering van de genomen beslissingen en aanpassing van de statuten.

-Verlening van bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan Accountantskantoor Meeus bvba, Antwerpsesteenweg 83 d, 2520 Ranst Broechem, en diens medewerkers en aangestelden en dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij alle Federale Overheidsdiensten.

Voor ontledend uittreksel

Michel ide, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd

Uitgifte van de akte

Coördinatie van de statuten

" Voorbehouden aart het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van ruik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 30.07.2015 15393-0594-009
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 24.10.2016 16661-0328-011

Coordonnées
DA CAPO

Adresse
ABTSBROEKSKEN 9 9220 HAMME (O.-VL.)

Code postal : 9220
Localité : HAMME
Commune : HAMME
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande