DACO RENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DACO RENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 417.860.855

Publication

05/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 12.02.2014, NGL 28.02.2014 14053-0550-015
27/12/2013
ÿþMati 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behoud aan he Belgisc Staatsbl I IIlII 1111111111 iII ui ~iuiuuu~i~Mi

*13195158

Oudenaarde

1'3 OEC, 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

$ I Ondernemingsnr :0417.860.855

Benaming (voluit) : DACO RENT

(verkort):

Rechtsvorm'. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9500 Geraardsbergen (Ophasselt), Brambroek 23/A

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Annelies

2013, voor registratie:

HET JAAR TWEEDUIZEND DERTIEN.

Op tien december.

Opgericht onder de naam "Decoratiewerken Van Wassenhove", ingevolge aktel verleden voor notaris Christian Engels te Gent op 22 december 1977,1 bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 12 januari! 1978, onder nummer 143-4, waarvan de naam gewijzigd werd in `De Rese Rudy! Decoratiewerken', bij akte verleden voor notaris Eugène-Christophe Beyer tel Wondelgem op 15 januari 2001, gepubliceerd alsvoren op 8 februari nadien,] onder nummer 51 en waarvan de naam gewijzigd werd in de huidige bij aktel verleden voor notaris Eduard Janssens te Sint-Lievens-Houtem op 12 maart] 2009, bekendgemaakt alsvoren op 3 april nadien, onder nummer 09048968, en] waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden krachtens akte! verleden voor notaris Ferdinand Nève, plaatsvervangend notaris te Sint-! nevens-Houtem op 18 december 2009, gepubliceerd alsvoren op 3 februari!

2010, onder nummer 10018279. !

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde': en heeft als B.T.W.-nummer . BE-0417.860.855 en als ondernemingsnummer]

0.417.860.855. ;

BUREAU

De vergadering wordt geopend om 20 uur onder Voorzitterschap van nagenoemde] Heer Badie Dave. De voorzitter duidt Mevrouw Beerens Conny, hierna genoemd,)

1

WERD DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING GEHOUDEN VAN DE AANDEELHOUDERS DER BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID `DACO RENT' MET MAATSCHAPPELIJKE ZETEL TE 9500 GERAARDSBERGEN (OPHASSELT), BRAMBROEK 23/A.

aan als secretaris en stemopnemer.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Zijn aanwezig : 1

1. De heer BADIE Dave Cyriel Denise, geboren te Zottegem op 12 maart 1976,1 nationaal nummer 76.03.12 001-92, identiteitskaart nummer 591-4685546-63,; wonende te 9550 Herzele (Sint-Lievens-Esse), Arestraat 187/D.

Die verklaart eigenaar te zijn van zeshonderd vijfentwintig (625) aandelen. ]

2. Mevrouw BEERENS Conny Marie Albert, geboren te Zottegem op_ 10 februari I

DE BOUVER te Sint-Lievens-Houtem, op 10 december I

1 i

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto _ Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor

behouden

aan het

J- éÏbisE Staatsblad

Luik B - vervolg

1974, nationaal nummer 74.02.10 164 37, identiteitskaart nummer 59111 6988841-94, wonende te 9550 Herzele (Sint-Lievens-Esse), Arestraat 187/D. Die verklaart eigenaar te zijn van zeshonderd vijfentwintig (625) aandelen. Totaal: duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen, de totaliteit van het maatschappelijk kapitaal van eenendertigduizend euro (g 31.000,00) vertegenwoordigend.

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

De Voorzitter zet uiteen en verzoekt ondergetekende notaris te acteren:

I. Dat huidige algemene vergadering werd bijeengeroepen met de volgende dagorde :

1) Verslag van de zaakvoerder met het oog op de wijziging van het maatschappelijk doel, waaraan toegevoegd, een staat van activa en passiva, afgesloten op 22 november 2013.

2) Wijziging van het doel om de redenen uiteengezet in het in het vorige agendapunt bedoelde verslag als volgt : uitbreiding van het huidig doel door toevoeging van nagemelde tekst:

"De vennootschap heeft tot doel, in het binnen- en het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden:

Vervaardigen zowel voor groothandel als voor kleinhandel van producten in kunststof zoals tafel- en keukengerief, toiletartikelen. De vervaardiging van halffabricaten van kunststof, de vervaardiging van eindproducten van kunststof zoals buizen, slangen en hulpstukken voor buisleidingen.

De aankoop en verkoop zowel in binnen als in buitenland van producten in kunststof. De vervaardiging -van verpakkingsmaterialen van kunststof: zakken, containers, kisten, dozen, flessen stopsels.

De vervaardiging van reisartikelen.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met deelnemen in of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in andere ondernemingen."

3) Volledige herwerking van de statuten van de vennootschap, naar aanleiding van de genomen beslissingen in voorgaande agendapunten, de (recente) wijzigingen aan het vennootschapsrecht en diverse overeengekomen statutenwijzigingen.

II. De voorzitter zet vervolgens uiteen :

-- dat alle bestaande aandelen aanwezig zijn zoals gemeld;

- dat alle aandeelhouders stemgerechtigd zijn, zodat de algemene vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten.

De zaakvoerders, voornoemde Heer Badie Dave en Mevrouw Beerens Conny, verklaren kennis te hebben genomen van de datum van onderhavige vergadering en van haar agenda en te verzaken aan de oproepingsformaliteiten voorzien in het Wetboek van Vennootschappen en desgevallend in de statuten. Vaststelling dat de Algemene Vergadering geldig is samengesteld.

De uiteenzetting door de Voorzitter wordt nagegaan en als juist erkend.

De vergadering is aldus geldig samengesteld om te beraadslagen over voormelde punten van de dagorde.

De Voorzitter zet de redenen uiteen die aanleiding hebben gegeven tot voormelde punten van de dagorde.

De vergadering vat de agenda aan en neemt, na beraadslaging, volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen :

Punt 1 - Kennisneming bijzonder verslag met het oog op de wijziging van het doel

De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag, opgesteld door de zaakvoerder op 22 november laatst, met het oog op de wijziging van het doel. De_aanwezige -aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag te hebben

" Voorbehouden Luik B - vervolg

aan het  ontvangen en er kennis van genomen te hebben. Aan dit verslag is een staat van activa en passiva gehecht, gedagtekend op 221 november 2013. ;punt 2 - Wijziging van het doel der vennootschap

r-euTgisc í~ Staatsbad sDe vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het doel derf (vennootschap te wijzigen zoals voorgesteld in de agenda.

punt 3 - Volledige herwerking van de statuten van de vennootschap, naar=

aanleiding van de genomen beslissingen in voorgaande agendapunten, dei

(recente) wijzigingen aan het vennootschapsrecht en diverse overeengekomen= wijzigingen:

i

De vergadering beslist de statuten van de vennootschap volledig te herwerken; als volgt:

TITEL EEN - AARD VN DE VENNOO`T'SCHAP

Artikel één - NAAM De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt DACO RENT. oe naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen,) brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap,; onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA",I

leesbaar weergegeven. il

#Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van dei zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of del afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van dei 'rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft; Ten de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer.

;Artikel twee - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL 1

~ Î

DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL IS GEVESTIGD TE 9500 GERAARDSBERGEN (OPHASSELT), BRAMBROEK 23/A.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig )gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige

,beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op

I

=authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen

(vaststellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. lDe vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s),I ;administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

'Artikel drie -- DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

i1) Het huren en verhuren, de leasing en het onderhoud van alle roerende ;goederen en in het bijzonder rollend materiaal en machines; in heti ;bijzonder machines in het verband met burgerlijke bouwkunde;

2) De aankoop en verkoop, engineering, ontwikkeling, commercialisering,1 vertegenwoordiging, dienstverlening met betrekking tot weldanige roerende! goederen, materiaal, machines en outillage, en in het algemeen alle!

roerende verrichtingen. _

3) Het gewoon onderhoud van auto's: wassen (onder andere car-wash), anti-i roest behandeling, olie verversen, vervangen of herstellen van binnen-, en1 buitenbanden, vervangen van ruiten enzomeer, het slepen van auto's end hulpverlening bij pech onderweg;

14) De kleinhandel in smeer- en koelmiddelen;

15) De kleinhandel in onderdelen en accessoires van auto's inclusief dei =kleinhandel in tweedehands onderdelen; 16)-Alle verrich ingenrdie rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking. hebben;













































Vodr-

behouden

aan het

_~-~e-fgisc~tJ

Staatsblad

Luik B - vervolg

op de uitbating van een bandencentrale, zoals de handel in banden en alle aanverwante onderdelen en toebehoren zowel voor personenwagens, vrachtwagens, landbouwtractoren, machines, alsook het uitoefenen van alle bijhorende activiteiten, zijnde herstellingen, montage, uitlijning andere;

I 17) De vennootschap handelt in eigen naam, in naam van derden,

tussenpersoon, in consignatie, als vertegenwoordiger of in commissie;

8) De vennootschap mag in België en in het buitenland alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of op enige andere wijze ook, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wiens doel van aard is dat deze vennootschap borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken;

9) De vennootschap kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen;

10) De import en de export van alle mogelijke goederen en diensten;

11) Alle activiteiten als commissionair inzake voorvermelde goederen en diensten

12) Alle activiteiten als tussenpersoon in de nationale en internationale handel;

13) Alle activiteiten inzake nationaal en internationale

handelsbemiddeling;

14) Alle activiteiten in verband met aankoop - verkoop - verhuur - ruil van onroerende goederen;

15) Alle activiteiten in verband met bestuursopdrachten in vennootschappen;

16) Alle activiteiten in verband met management en consulting;

17) Het toestaan van leningen aan vennootschappen en natuurlijke personen;

18) Het nemen van participaties in andere vennootschappen. Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

19) De vennootschap heeft tot doel, in het binnen- en het buitenland, voor

eigen rekening en voor rekening van derden:

Vervaardigen zowel voor groothandel als voor kleinhandel van producten in

kunststof zoals tafel- en keukengerief, toiletartikelen. De vervaardiging

van halffabricaten van kunststof, de vervaardiging van eindproducten van

kunststof zoals buizen, slangen en hulpstukken voor buisleidingen.

De aankoop en verkoop zowel in binnen als in buitenland van producten in

kunststof. De vervaardiging van verpakkingsmaterialen van kunststof:

zakken, containers, kisten, dozen, flessen stopsels.

De vervaardiging van reisartikelen.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met deelnemen in of op

wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen

ondernemingen.

Artikel vier - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen

de rechtspersoonlijkheid.

TITEL TÇIEE - KAPITAAL

Artikel vijf - KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt EENENDERTIGDUIZEND EURO (E 31.000,00).

Het is vertegenwoordigd door duizend tweehonderdvijftig (1.250) aandelen

__ j zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/duizend tweehonderd

vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

gelijk welke in andere

van

en alsi



Voor= behouden Luik B _ vervolg

aan het '~e1giscfi Staatsblad Artikel zes - AAR-17-17A N---De aandelen zijn op naam. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend. Zij zijn ingeschreven in een register van vennoten, gehouden in de zetel enl die de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elk vennoot zalf inhouden, het getal van de hem toebehorende aandelen, alsook de aantekening= van de gedane stortingen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten

een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. 1

Artikel zeven - ONDEELRAA,RHEID VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn ondeelbaar. Indien er meerdere eigenaars zijn van eeni aandeel, wordt het hieraan verbonden stemrecht geschorst totdat één enkel persoon aangeduid wordt als zijnde de eigenaar van dit aandeel ten aanzien van de vennootschap.

De lidmaatschapsrechten worden, bij gebreke van afwijkende over'eenkomst,l uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel acht - OVERDRACHT EN' OVERGANG VAN AANDELEN

A. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN OVERGANG VAN AANDELEN INDIEN DE

VENNOOTSCHAP SLECHTS UIT EEN VENNOOT BESTAAT i

i

a) De overdracht onder levenden

i

Indien de vennootschap slechts uit één vennoot zal bestaan, zal deze vrij

zijn al zijn aandelen of een gedeelte ervan over te dragen aan wie hij het wenst.

b) De overgang wegens overlijden.

Het overlijden van de enige, vennoot heeft niet tot gevolg dat dei vennootschap wordt ontbonden.

Indien de enige vennoot geen uiterste wilsbeschikking nagelaten heeft; betreffende de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen, zullen; die rechten uitgeoefend worden door zijn regelmatig in het bezit getreden! of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid metl hun rechten in de nalatenschap, tot de verdeling van de aandelen of tot het;

afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen. i

i

Indien er aandelen zouden zijn die niet evenredig verdeelbaar zijn, zullen voormelde erfgenamen en legatarissen de verplichting hebben om voor voormelde aandelen een gevolmachtigde aan te wijzen; bij gebreke van akkoord zal de gevolmachtigde aangeduid worden door de voorzitter van del

rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap haar zetelf

1

heeft, zetelend in kortgeding, op verzoek van de meest gerede partij.

Bij gebreke aan aanwijzing van een bijzonder gevolmachtigde zal de uitoefening van de rechten verbonden aan de niet evenredig verdeelbare) aandelen worden opgeschort.

In afwijking van het voorgaande, oefent diegene die het vruchtgebruik van1 de aandelen van een vennoot erft, de lidmaatschapsrechten uit.

B. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN OVERGANG VAN AANDELEN INDIEN DES

VENNOOTSCHAP UIT MEERDERE VENNOTEN BESTAAT

De overdracht onder levenden of de overdracht van aandelen wegens

overlijden is, op straffe van nietigheid, onderworpen aan de toestemming: j

a) van de andere vennoot, indien de vennootschap slechts twee vennoten telt op het ogenblik van de overdracht of de overgang;

b) indien de vennootschap meer dan twee vennoten telt, van minstens del helft der vennoten die meer dan drie/vierde van de aandelen bezitten

andere dan deze waarvan de overdracht of de overgang wordt voorgesteld. j

Deze toestemming is nochtans niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan aan een vennoot, aan zijn echtgenoot, aan zijn1

ascendenten of descendenten in rechte lijn. j

Voor---het geval van-_weigerinc- van overdrachtonderlevenden of overgang l



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge









Lik B - vervolg

wegens overlijden, wordt verwezen naar de wettelijke bepalingen terzake. TITEL DRIE - BESTUUR EN CONTROLE

Artikel negen -- BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel tien - BEVOEGDHEDEN

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doei, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder,

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, machten

van te

iedere derde zaterdag van de maand is, zal de jaarvergadering gehouden bijeenroepen telkens het

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor=

behouden

aan het

. Belgisch

Staatsblad

zal hij de bovengenoemde

uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen. Artikel elf - CONTROLE

Elke vennoot heeft individueel de

onderzoeks- en controlebevoegdheid een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris benoemen overeenkomstig de wet. TITEL VIER - ALGEMENE VERGADERING

Artikel twaalf - ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op december om 10 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag worden op de eerstvolgende werkdag. De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering belang van de vennootschap dit vereist.

Voort behouden aan het `éigiscfi-Staatsbiad

Luik B - vervolg

r~

!bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan!verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de!

joproepingsbrief. !

[Artikel dertien - AANTAL STEMMEN i

la) Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bi7i

!volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen. !

!jen stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft; recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt

over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen. i

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan ede algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

Artikel veertien - BERAADSLAGING

!Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda! !vermeld zijn, tenzij alle personen die opgeroepen dienen te worden,! [aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit toelaat en de beslissing!

!wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt. l

ïDe vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot del bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die!

DA liwelke bij authentieke akte moeten worden verleden. !

-eji l Artikel vijftien - NOTULEN !

-CIIndien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de vergadering

Clà

['!ondertekend door alle aanwezige vennoten en indien er slechts één vennoot;

c !is' door deze laatste.

X lDe notulen van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat=

el op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

m !!pe expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden[

W !voorgelegd, worden ondertekend door een zaakvoerder. l

Clà

e[ !TITEL VIJF - BOEKJAAR - VERDELING

Q'l Artikel zestien -- BOEKJAAR

en llfiet boekjaar begint op één juli van elk jaar en eindigt op dertig juni van!

ó ;het daaropvolgend jaar.

's

N !!I]e maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform del

Ivan kracht zijnde wettelijke bepalingen.

N f l Artikel zeventien - VERDELING i

 ~ IDe netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke!

;;bepalingen. 1

!Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste!

e lafgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze;

v

~ ; afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal;

c !!heeft bereikt. !

ee

DA iIDe overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven!

!beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s). j

1TITEL ZES - ONTBINDING - VEREFFENINGClà !

a: i f Artikel achttien -- ONTBINDING j

[Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap;

e ! slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die!

e !beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten. f

=l(eii ontbinding van de vennootschap zal de vereffening gedaan worden door del

on

in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering, die overi

lde ontbinding besloot, één of meer andere vereffenaars aanstelde, alles; fonder voorbehoud van goedkeuring (bevestiging of homologatie) door del !bevoegde rechtbank van koophandel.

lDe vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest! =uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van! [het Wetboek van Vennootschappen.___

Voot- Luik B - vervolg

behouden 'De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

aan het ;Artikel negentien - GEMEEN RECHT

--eurglsc íi 1Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar Ide bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Staatsblad 1AFSLUITXNG

L-Va (De dagorde afgehandeld zijnde en iedere beslissing genomen zijnde met éénparigheid van stemmen, wordt de vergadering afgesloten om 20 uur 30.

De vennoten verzoeken ondergetekende notaris tot het coordineren der statuten van de vennootschap en deze neer te leggen op de rechtbank vankoophandel te Oudenaarde.

iDe notaris bevestigt de identiteit van de verschijners-natuurlijke personen laan de hand van de hem voorgelegde identiteitskaarten, waarvan de nummers hoger in deze akte werd opgenomen.

iDe voorzitter verklaart dat de kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten (door de vennootschap te dragen ten gevolge van deze buitengewone algemene (vergadering bij benadering achthonderd euro (e 800,00) bedragen, inclusief (BTW.

De comparanten erkennen dat hen door de notaris werd gewezen op het recht dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman, in het bijzonder wanneer tegenstrijdige belangen of onevenwibhtige bedingen worden vastgesteld.

i VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd:

- expeditie van het PV van 10 december 2013

- actief passief balans DACO RENT BVBA

- verslag van de zaakvoeder

- coördinatie der statuten

iGetekend: Notaris Annelies DE BOUVER.











01/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 15.01.2013, NGL 28.01.2013 13017-0433-013
13/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 17.12.2011, NGL 09.01.2012 12005-0586-013
11/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 01.02.2011, NGL 07.02.2011 11026-0394-010
26/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.05.2009, NGL 22.06.2009 09269-0051-009
19/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.05.2008, NGL 16.06.2008 08234-0261-009
07/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 26.05.2007, NGL 04.06.2007 07185-0007-012
08/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 28.05.2005, NGL 06.06.2005 05212-1485-012
17/03/2005 : GE122646
07/10/2004 : GE122646
27/08/2003 : GE122646
16/09/2002 : GE122646
08/02/2001 : GE122646
02/02/2000 : GE122646
27/05/1997 : GE122646
01/01/1997 : GE122646
01/01/1993 : GE122646
01/01/1992 : GE122646
18/02/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
01/01/1989 : GE122646
21/01/1986 : GE122646

Coordonnées
DACO RENT

Adresse
BRAMBROEK 23A 9500 GERAARDSBERGEN

Code postal : 9500
Localité : GERAARDSBERGEN
Commune : GERAARDSBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande