DAD CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DAD CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 630.860.680

Publication

29/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15308879*

Neergelegd

27-05-2015

Griffie

0630860680

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

DAD CONSULTING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Uit een akte verleden voor Meester Jozef Verschueren, Notaris te Nazareth, op zesentwintig mei

tweeduizend vijftien, te registreren, blijkt dat:

1. De Heer DE JANS, Didier Joris, geboren te Deinze op zesentwintig september negentienhonderd

negenenvijftig, wonende te 9810 Nazareth, Cyriel Buyssestraat 8.

Nationaal nummer: 59.09.26-427.95

En zijn echtgenote:

2. Mevrouw BENOOT, Ann Adrienne, geboren te Gent op eenentwintig november

negentienhonderd tweeënzestig, wonende te 9810 Nazareth, Cyriel Buyssestraat 8.

Nationaal nummer: 62.11.21-460.95

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, ongewijzigd tot op heden,

zoals zij het verklaren.

3. De Heer DE JANS, Dieter Lucien Hermine, geboren te Gent op tien september negentienhonderd zesentachtig, ongehuwd, wonende te 9890 Gavere, Acaciastraat 48.

Nationaal nummer: 86.09.10-391.14

Ondergetekende notaris verklaard hebben een BVBA, met als benaming  DAD CONSULTING , op te richten, waarvan het kapitaal vastgesteld is op 18.600 EUR, vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam zonder nominale waarde, waarop werd ingeschreven tegen inbreng in geld, als volgt:

- door voornoemde heer Didier De Jans op vijfenzeventig (75) aandelen;

- door voornoemde mevrouw Ann Benoot op twintig (20) aandelen.

- door voornoemde heer Dieter De Jans op vijf (5) aandelen;

Overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek der Vennootschappen werd een bedrag van 6.200 EUR gestort, voor de oprichting van de vennootschap op een bijzondere rekening, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij Belfius Bank, agentschap Nazareth. Dit blijkt uit een bewijs van deponering de dato twintig mei 2015, dat door de notaris ten kantore bewaard zal worden, in het dossier van de vennootschap.

De statuten vermelden onder meer in het bijzonder:

1  NAAM  RECHTSVORM

De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch

recht opgericht onder de naam:  DAD CONSULTING .

2  ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9810 Nazareth, Cyriel Buyssestraat 8.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch

Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brussels

Hoofdstedelijk Gewest, overgebracht worden.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) zal de vennootschap agentschappen, stapelhuizen

en bijhuizen in België en in het buitenland, mogen oprichten.

3  DOEL

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Cyriel Buyssestraat 8

9810 Nazareth

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor rekening van derden, alleen of in deelneming en samenwerking met derden :

Consultancy, advisering en dienstverlening op het vlak van algemeen management, bedrijfsvoering en beheer. Het ondersteunen van organisaties en bedrijven bij hun bedrijfsbeleid en hun management in al zijn facetten.

Zo onder meer (niet-limitatief) consultancy en dienstverlening op het vlak van juridisch, financieel, commercieel, technisch, organisatorisch en administratief beleid, tevens op het vlak van engineering, kwaliteitszorg, changemanagement, strategisch advies, de begeleiding van reorganisaties en de implementatie van bedrijfsprocessen.

Projectmanagement en totaalbegeleiding voor voormelde activiteiten evenals alle ondersteunende en aanverwante dienstverlening.

Het optreden als managementvennootschap en het beheren van vennootschappen, het optreden als holding en het instaan voor alle managementactiviteiten van holdings; het deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen. Het uitoefenen van de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen en organisaties.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van licenties, brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

Het vervaardigen, ontwikkelen en commercialiseren van diverse toepassingen, diensten en producten in verband met voormelde activiteiten. Het verlenen van diverse administratieve en zakelijke ondersteuning. Het uitvoeren van technische studies, audits en expertises inzake voormelde activiteiten.

Het geven van seminaries, opleidingen en presentaties. Het schrijven, verzorgen, begeleiden en uitgeven van literaire werken en bijdragen, handboeken, van diverse bijdragen in diverse vormen.

Het verrichten van alle activiteiten en het aanbieden van alle diensten in de sectoren voeding en horeca, evenals alle verwante en ondersteunende activiteiten en diensten. Het uitbaten van een B&B, hotel of restaurant; Het organiseren, begeleiden en ondersteunen van diverse manifestaties, projecten, evenementen, feestelijkheden, attracties, divers amusement en ontspanning, incluis de verhuring en de terbeschikkingstelling van technisch materiaal en benodigdheden hiervoor. De verhuring en terbeschikkingstelling van vergaderruimtes, zalen, enzovoort voor diverse doeleinden.

De uitoefening van de verpleegkunde door één of meer verpleegkundigen in naam van en voor rekening van de vennootschap. Alle daaruit voortvloeiende honoraria worden geïnd door en voor de vennootschap. Thuisverpleging, het verplegen en verzorgen van patiënten aan huis en alle activiteiten en handelingen behorend tot de zelfstandige verpleegkunde, in de meest ruime zin met inbegrip van alle aanverwante activiteiten; Het verlenen van verpleegkundige, medische, paramedische, sanitaire en hygiënische zorgen in de meest ruime zin van het woord. Het verlenen van diensten en bijstand aan enerzijds patiënten, alsook aan medici, paramedici, instellingen, onthaalmoeders, enzovoort. De samenwerking met alle beoefenaars van medische en paramedische beroepen.

De groot- en kleinhandel in : diverse consumentenartikelen en menigvuldige goederen, intermediaire producten, fabricaten en halffabricaten, grondstoffen; de ontwikkeling, de productie en de behandeling van voormelde goederen, alsook de handelsbemiddeling, de import en export en de verkoop via diverse kanalen.

Het verrichten van alle handelsbemiddeling, het optreden als agent en vertegenwoordiger in diverse sectoren en voor diverse producten en diensten. De uitbouw van een of meerdere organisaties inzake verkoop en dienstverlening. Het werken via agenturen en distributieovereenkomsten.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een onroerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; het optreden als bouwpromotor; projectontwikkeling en handel in onroerend goed; het ontwerpen en realiseren van diverse vastgoedprojecten; De activiteit van vastgoedmakelaar en bemiddeling in vastgoed voor rekening van derden, op voorwaarde van het bekomen van een inschrijving bij het BIV of andere bevoegde instanties.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een roerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de reglementering op de financiële

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Aldus zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring of vergunning van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) of andere bevoegde instanties.

De vennootschap kan in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan onder eender welke vorm participaties verwerven en/of aanhouden in bestaande of nog op te richten maatschappijen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de onderneming(en) waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen.

De vennootschap kan leningen en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, in eender welke vorm. De vennootschap kan zich, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, tevens kan zij hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

4  DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur te rekenen van de dag waarop zij

rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

5  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, doch die elk een fractie van één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

6  BESTUUR - CONTROLE

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders al of niet vennoten. Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering, die hun aantal, de duur van hun opdracht en hun bezoldiging bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersonen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders hebben ieder de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in de bevoegdheid van elk van hen.

Indien zij in de statuten werden benoemd, zonder beperking van duur, worden zij geacht benoemd te zijn voor de duur van de vennootschap, en kan hun afzetting slechts plaatshebben om ernstige redenen.

In geval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zullen zij handelen overeenkomstig de terzake geldende wettelijke regeling.

Voor de vertegenwoordiging van de vennootschap in en buiten rechte kan één zaakvoerder, steeds alleen optreden, behoudens in geval anders bepaald naar aanleiding van hun benoeming. In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening der zaakvoer­der(s) en andere agenten van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden. Iedere zaakvoerder wordt onder andere belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap. Hij beschikt over de maatschappelijke handtekening.

In die omstandigheden kan elke zaakvoerder, afzonderlijk optredend, onder andere alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen, zelfs zonder provisionering van de rekeningen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De handtekening van ieder van hen volstaat eveneens om kwijting te geven aan het bestuur der spoorwegen, postcheques en andere besturen, aan de Post en Belgacom alsmede alle andere bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zonder beperking van bedrag.

Iedere zaakvoerder mag welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur overdragen aan elke persoon die hij daartoe bekwaam zou achten, welke persoon op zijn beurt zijn toegekende bevoegdheden zal mogen subdelegeren.

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van een dezer gebeurtenissen stelt onmiddellijk en van rechtswege een einde aan de functie van een zaakvoerder.

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerders.

Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit, de algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn vervanging te voorzien.

De controle op de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, te benoemen door de algemene vergadering, voor zover de wet het vereist.

De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141,2° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks-en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd.

7 ALGEMENE VERGADERING

Ieder jaar, de eerste vrijdag van de maand december om achttien uur moet een jaarvergadering

gehouden worden.

8  BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op een juli en wordt op dertig juni van het daaropvolgende

jaar afgesloten.

9  WINSTVERDELING

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle algemene kosten, de maatschappelijke verplichtingen en de nodige afschrijvingen, vormt de nettowinst van het boekjaar.

Op deze winst zal er jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen worden met het oog op de vorming van het wettelijk reservefonds, totdat dit reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Voor het overige zal de volledige vrijheid gelaten worden aan de jaarvergadering, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van de Vennootschappenwet.

OVERGANGS EN SLOTBEPALINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door het Wetboek van Vennootschappen heeft overgenomen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld voor de ondertekening van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

oprichtingsakte.

ZETEL

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 9810 Nazareth, Cyriel Buyssestraat 8. BEGIN- EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op dertig juni tweeduizend zestien.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Worden tot niet-statutair zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap, de heer Didier De Jans, voornoemd.

Zijn mandaat zal bezoldigd worden uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van der rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden  in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen  alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap.

Partijen erkennen door de ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de wenselijkheid om deze bekrachtiging, na verkrijging van de rechtspersoonlijkheid, door de zaakvoerder te laten bevestigen. Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de noodzaak om eventuele handelingen die zullen gesteld worden tussen de dag van heden en de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid op dezelfde wijze te laten bekrachtigen door de zaakvoerder zodra de rechtspersoonlijkheid is verkregen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Getekend) Jozef Verschueren

notaris

Tegelijk wordt hiermee neergelegd:

" Uitgifte van oprichtingsakte

Coordonnées
DAD CONSULTING

Adresse
CYRIEL BUYSSESTRAAT 8 9810 NAZARETH

Code postal : 9810
Localité : NAZARETH
Commune : NAZARETH
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande