DAENEKINDT JOS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DAENEKINDT JOS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 438.757.724

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.04.2014, NGL 22.04.2014 14095-0057-010
13/12/2013
ÿþ Mad Warc! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

D 3 DEC, 2013

Griffie

r

gin1.1Etll I11

Ondernemingsnr : 0438.757.724 Benaming

(voluit) : Daenekindt Jos (verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Duffelstraat 5, 9770 Kruishoutem

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - AANDELEN - KAPITAAL

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Johan Van Caenegem te Kruishoutem op 18 november 2013, geregistreerd te Kruishoutem op twee december 2013 boek 477 blad 31 vak 17, dat volgende besluiten zijn genomen met eenparigheid van stemmen door de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de BVBA Daenekindt Jos:

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Johan Van Caenegem

stemmen volgende besluiten.

EERSTE BESLUIT.

a.De vergadering bevestigt de beslissing van de bijzondere algemene vergadering de dato 20 juni 2011 tot

overbrenging van de maatschappelijke zetel naar Duffelstraat 5 te 9770 Kruishoutem vanaf 1 juli 2011, welke beslissing is gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 13juli 2011 onder nummer 11106861,

b.De vergadering beslist vervolgens met eenparigheid van stemmen om de eerste zin van artikel 2 van de statuten dienovereenkomstig te vervangen door volgende tekst "De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9770 Kruishoutem, Duffelstraat 5."

TWEEDE BESLUIT

a.De algemene vergadering besluit de nominale waarde van de aandelen op te heffen en te vervangen door een fractiewaarde.

b.De algemene vergadering besluit vervolgens om het in Belgische frank uitgedrukt maatschappelijk kapitaal van de vennootschap om te zetten in euro en bijgevolg het maatschappelijk kapitaal van zevenhonderdvijftigduizend (750.000) frank om te zetten in achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR)

DERDE BESLUIT

a.De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met zeven euro negennegentig cent (7,99 ¬ ), om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR) op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ). De kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door; incorporatie van de beschikbare reserves van de vennootschap en zonder creatie van nieuwe aandelen.

b.De vergadering stelt vast en en verzoekt ons notaris akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van zeven euro negenennegentig cent (7,99 ¬ ) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig aandelen zonder nominale waarde.

VIERDE BESLUIT

a. De algemene vergadering beslist om onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537,1° van het Wetboek Inkomstenbelastingen het kapitaal te verhogen met een bedrag van honderd drieëndertigduizend tweehonderd euro (133.200,00 ¬ ), om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) op honderd eenenvijftigduizend achthonderd euro (151.800,00 ¬ ), door inbreng in geld ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, in te schrijven door aile bestaande vennoten pro rata hun aandelenbezit;

b. Vervolgens verklaren alle vennoten dat zij gebruik maken van hun voorkeurrecht voorzien door de statuten en het Wetboek van vennootschappen en verklaren zij elk in te schrijven op de kapitaalverhoging pro rata hun huidig aandelenbezit.

c. Op de kapitaalverhoging wordt volledig ingeschreven in geld als volgt:

(...). Elk van de inbrengers verduidelijkt dat voormeld ingebracht bedrag verkregen is ingevolge het betaalbaar zijn van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 14 november 2013. Ingevolge onderhavige inbreng wordt het verkregen netto-bedrag van voorbeschreven!

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen, nadat het geblokkeerd werd op een bijzondere rekening van de vennootschap.

d. De inbrengers verklaren en de algemene vergadering erkent dat, ter volledige volstorting van de kapitaalverhoging, een globaal bedrag van honderd drieëndertigduizend tweehonderd euro (133.200,00 ¬ ) werd " gestort of overgeschreven, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij BNP Paribas Fortis te Brussel, agentschap Waregem, onder nummer 001-7123048-26, zoals blijkt uit het bankattest afgegeven door voomoemde instelling op 16 november 2013. Ondergetekende notaris verklaart dat voormeld bankattest aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van honderd drieëndertigduizend tweehonderd euro (133.200,00 ¬ ) werd gedeponeerd op voormelde bijzondere rekening door overschrijving of storting. Ondergetekende notaris bevestigt aldus de deponering van het gestorte kapitaal ten bedrage van honderd drieëndertigduizend tweehonderd euro (133.200,00 ¬ ) overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

e. De kapitaalverhoging door inbreng in geld gebeurt, ingevolge inschrijving op het kapitaal door alle vennoten pro rata parte en zoals hiervoor besloten door de voltallige algemene vergadering, zonder creatie van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

f. De algemene vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op ' honderd eenenvijftigduizend achthonderd euro (151.800,00 ¬ ), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder vermelding van een nominale waarde.

VIJFDE BESLUIT

Re algemene vergadering besluit, om overeenkomstig voorgaande besluiten sub 2/, 3/ en 4/ de inhoud van artikel vijf van de statuten te vervangen door volgende tekst : "Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd eenenvijftigduizend achthonderd euro (151.800,00 ¬ ), en is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één , zevenhonderdvijftigste (11750ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om artikel 20 van de huidige statuten aan te passen, om het in overeenstemming te brengen met het vigerende Wetboek van Vennootschappen, en met name om de huidige tekst vermeld in artikel 20 te vervangen door volgende tekst:

"Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldiging vaststelt,

De vereffenaar(s) treden pas in functie nadat de voorzitter van de bevoegde rechtbank hun benoeming heeft bevestigd of gehomologeerd .

De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij enkele meerderheid van stemmen.

Vôôr de afsluiting van de vereffening, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel, Na betaling van de schulden, lasten en kosten van vereffening, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

Een ontbinding en vereffening in één akte is enkel mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden 1° er is geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 Wetboek van Vennootschappen;

3° alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dit geval door de vennoten zelf."

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten. Volmacht wordt gegeven aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst der statuten.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA STEYAERT RONNY ACCOUNTANTS", met zetel te 8900 leper, Westkaai 1, aan haar zaakvoerder evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen naar aanleiding van de besluiten genomen bij onderhavige buitengewone algemene vergadering van vennoten,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSELS

Notaris Johan Van Caenegem

r

A Yoor-behouden aan het Belgisch Staatsblad



Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal van 18 november 2013

gecoordineerde tekst van de _statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

06/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.03.2013, NGL 04.06.2013 13148-0024-013
27/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.06.2012, NGL 21.06.2012 12201-0016-013
13/07/2011
ÿþti MW 2.1

" ~~~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

_~

A

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

29. 66, 261

RECHTBOriffié D~'~ ~ ~ " ~

KOR Î Fii. '

Ondernemingsnr : 0438757724

Benaming

(voluit) : DAENEKINDT JOS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zeswegenstraat 99 - 8790 Waregem

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd 20 juni 2011 blijkt dat er werd beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar de Duffelstraat 5 te 9770 Kruishoutem en dit met ingang vanaf ljuli; 2011.

X11106861

Daenekindt Jos

Zaakvoerder

21/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.06.2011, NGL 15.06.2011 11171-0139-013
01/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.06.2010, NGL 21.06.2010 10219-0010-013
09/11/2009 : KO119679
25/06/2009 : KO119679
19/06/2008 : KO119679
31/05/2007 : KO119679
31/05/2005 : KO119679
06/05/2004 : KO119679
16/05/2003 : KO119679
24/05/2002 : KO119679
11/04/2001 : KO119679
01/01/1997 : KO119679
01/01/1992 : KO119679
24/02/1990 : KO119679
22/11/1989 : KO119679

Coordonnées
DAENEKINDT JOS

Adresse
DUFFELSTRAAT 6 9770 KRUISHOUTEM

Code postal : 9770
Localité : KRUISHOUTEM
Commune : KRUISHOUTEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande