DAFRICO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DAFRICO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 445.925.430

Publication

23/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 09.05.2014, NGL 22.05.2014 14130-0329-012
06/08/2014
ÿþmod 11.1

11111tIglIMMIRS

GRIFFIER

KOOPHANDEL GENT

2.8 ILI 20%

AFDELING DENDERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0445.925.430

Benaming (voluit) : DAFRICO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Burchtstraat 194

9150 Kruibeke

Onderwerp akte :BVBA: ontbinding

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt voor notaris Vincent Lesseliers met standplaats; Beveren op 23 juli 2014, nog ter registratie aan te bieden, dat de buitengewone algemene; vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DAFRICO" met zetel te 9150 Kruibeke, Burchtstraat 94 (de vennootschap werd opgericht bij akte; verleden voor Notaris Joseph Cleen te Antwerpen, op tien december negentienhonderd één en negentig, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van achtentwintig december negentienhonderd één en negentig onder nummer 911128-878; de statuten van de vennootschap werden verschillende malen gewijzigd en voor het laatst bij beslissing van de buitengewone, algemene vergadering van negenentwintig januari tweeduizend en acht, waarvan proces-verbaal; werd opgemaakt door notaris Vincent Lesseliers te Beveren op negenentwintig januari tweeduizend; en acht, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van vijftien februari tweeduizend en: acht onder nummer 0026274, waarbij de rechtsvorm van de vennootschap werd omgevormd vans een naamloze vennootschap naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid),? RPR Dendermonde, BTW BE 0445.925.430, met éénparigheid van stemmen, ondermeer volgend& besluiten heeft genomen:

Eerste besluit

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder dat het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, opgesteld overeenkomstig artikel 181 Wetboek van: Vennootschappen, met eraan toegevoegd de staat van actief en passief afgesloten op dertig juni, tweeduizend veertien,

De voorzitter zet uiteen dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dafrico"r niet meer actief is en ook in de toekomst geen activiteiten meer zal hebben of ontplooien.

De vergadering stelt met éénparigheid van stemmen vast dat de vroegtijdige ontbinding van de vennootschap derhalve wenselijk is. Dat de vereffening van gemelde vennootschap "de facto" bewerkstelligd werd door zijn zaakvoerder en dat gemelde vennootschap thans als volledig vereffend beschouwd moet worden.

De vergadering stelt met éénparigheid van stemmen vast dat mevrouw Couttouw ontheven dient te worden van haar taak als zaakvoerder, en dat de rekeningen van de vennootschap dienen goedgekeurd te worden zodat kwijting kan verleend worden over het mandaat als zaakvoerder.

Een exemplaar van dit verslag zal samen met een afschrift van deze akte neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van Koophandel.

Tweede besluit.

De vergadering ontslaat met éénparigheid van stemmen de voorzitter van de vergadering, voorlezing te geven van het verslag van de bedrijfsrevisor, de heer Geert van Hemelryck, betreffende de staat gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit in de volgende bewoordingen:

"In het kader van de procedure van ontbinding voorzien in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de BVBA "Dafrico" te 9150 Kruibeke, Burchtstraat 194,! een boekhoudkundige staat van activa en passiva per 30 juni 2014 opgesteld die, rekening houdend

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mod 11.1

Voor, met de vooruitzichten van de vereffening van voornoemde vennootschap, een balanstotaal geeft van EUR 836.173, 62 en een netto-actief van EUR 831.617, 62. Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke beroepsnormen betreffende de controle bij de vereffening van vennootschappen met een beperkte aansprakelijkheid, zoals opgelegd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren, kunnen wij bevestigen dat:

behouden -Deze boekhoudkundige staat per 30 juni 2014 werd opgesteld onder de verantwoordelijke van het bestuursorgaan van de vennootschap.

aan het -Deze boekhoudkundige staat per 30 juni 2014 de toestand van de vennootschap onder de vorm van en besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Dafrico" volledig, getrouw en juist weergeeft ter voorlichting van de vennoten in het kader van de besluitvorming betreffende de ontbinding van de betreffende vennootschap.

Belgisch Het ligt in de bedoeling van de zaakvoerder om de ontbinding en de vereffening in één akte te doen aangezien erop datum van ons verslag geen schulden aan derden meer zijn.

L Staatsblad Zodoende werd in het bijzonder verslag van de zaakvoerder geen vereffenaar aangesteld.

De voorziene kosten werden allen betaald voor het opmaken van ons controleverslag overeenkomstig het artikel 184 § 5 Wetboek van Vennootschappen in voege vanaf 25 mei 2014 ingevolge de wetswijziging van 20 april 2014 (BS 14 mei 2014).

Dit verslag is enkel bedoeld om de vennoten een beter inzicht te verschaffen in de werkelijkheid van het netto-actief en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Opgemaakt op 10 juli 2014."

De aanwezige vennoten erkennen kennis genomen te hebben van dit verslag.

Een exemplaar van dit verslag zal samen met een afschrift van deze akte neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van Koophandel.

Derde besluit.

Elke vennoot erkent een exemplaar van de jaarrekening, afgesloten op heden ontvangen te hebben. De voorzitter licht deze jaarrekening mondeling toe, en geeft zo mondeling een jaarverslag. De vergadering keurt de jaarrekening afgesloten op heden goed.

Vierde besluit.

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen tot vervroegde ontbinding van de vennootschap, en dit te rekenen van heden.

Vijfde en zesde besluit

Met het oog op de terugname van het actief van voorscheven vennootschap in het kader van de vereffening van de vennootschap en tot regeling van de rechten van de aandeelhouders, worden de onroerende goederen en de motorhome toebedeeld onder de gewone waarborg als naar recht, en voor vrij, zuiver en onbelast van alle schulden, voorrechten en rechten van hypotheek, aan de aandeelhouders van de vennootschap.

Zevende besluit

De vergadering stelt éénparig vast dat de vennootschap vedr haar ontbinding reeds feitelijk vereffend werd door mevrouw Couttouw voornoemd.

Zij zal overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen verantwoordelijk zijn, zowel jegens derden als jegens de vennoten, voor de vervulling van haar taak en aansprakelijk zijn voor de tekortkomingen.

Achtste besluit

De vergadering verzaakt met éénparigheid van stemmen aan de termijn en de formaliteiten voorzien in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en alle vennoten bevestigen voldoende kennis te hebben van alle rekeningen, stukken en documenten in verband met de vereffening.

Negende besluit

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de mevrouw Couttouw te ontheffen van haar taak als zaakvoerder van de vennootschap en er wordt haar volledige kwijting verleend over haar mandaat als zaakvoerder en dit op basis van de staat van activa en passiva van 30 juni laatst.

Tiende besluit

De vergadering stelt vast te voldoen aan de voorwaarden van artikel 184 § 5 W.Venn. om de ontbinding en de vereffening in één akte te laten plaatsvinden, vermits:

1° er geen vereffenaar werd aangeduid;

2° aile schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

3° alle aandeelhouders of vennoten op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

4° het verslag van de bedrijfsrevisor melding maakt van de terugbetaling van alle schulden ten aanzien van derden of van de consignatie daartoe.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste Diz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

r









De voorzitter van de vergadering geeft voorlezing van zijn verslag van zeven juli tweeduizend veertien over de afsluiting van de vereffening van de vennootschap. De vennoten erkennen een kopie van dit verslag ontvangen te hebben. Dit verslag wordt neergelegd bij het bureau van de vergadering.

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dat de vereffening als beëindigd kan beschouwd worden en hierbij wordt afgesloten. De vennootschap houdt op te bestaan met ingang van heden.

De terugname van het verder nog resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

De boeken en bescheiden van gemelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zullen gedurende vijf jaar neergelegd en bewaard worden in cie woonplaats van mevrouw Couttouw. Elfde besluit

De vergadering beslist volmacht te verlenen aan Bvba Daniël de Maagd boekhouding & fisoaliteit p/a Lavendelstraat 71, 9100 Sint-Niklaas, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het Rechtspersonenregister en de Kruispuntbank van Ondernemingen en het indienen van de aangifte van stopzetting van werkzaamheden bij de B.T.W.-administratie.

Alle besluiten werden genomen met éénparigheid van stemmen.

VOOR. BEREDENEERD UITTREKSEL

Vincent Lesseliers, Notaris te Beveren.

Neergelegde stukken: - de expeditie van de akte

- verslag zaakvoerder

- verslag bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.05.2013, NGL 06.06.2013 13152-0376-011
13/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.05.2012, NGL 09.06.2012 12157-0230-011
14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 13.05.2011, NGL 10.06.2011 11150-0391-011
11/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.05.2010, NGL 10.06.2010 10161-0050-011
03/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 08.05.2009, NGL 02.06.2009 09173-0372-013
15/02/2008 : AN287705
13/06/2007 : AN287705
15/06/2005 : AN287705
14/06/2005 : AN287705
02/06/2005 : AN287705
16/08/2004 : AN287705
04/06/2004 : AN287705
11/06/2003 : AN287705
01/06/1999 : AN287705
01/01/1997 : AN287705
05/11/1993 : AN287705
20/10/1993 : AN287705
01/01/1993 : AN287705
28/12/1991 : ANA33022

Coordonnées
DAFRICO

Adresse
BURCHTSTRAAT 194 9150 KRUIBEKE

Code postal : 9150
Localité : KRUIBEKE
Commune : KRUIBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande