DAGBREYDEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DAGBREYDEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.155.787

Publication

10/10/2014
ÿþ mod 11.1



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



V bah IIA " 1918jil,q1,111111111 GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

aa 1 OKT. 2014

Bel Sta AFDELINGIIIffiDERMONDE







Ondernemingsnr : 0464.155.787

Benaming (voluit): DAGBREYDEL

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Blauwhofdreef 29

9290 Berlare

Onderwerp akte :ONTBINDING - IN VEREFFENINGSTELLING - SLUITING VEREFFENING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Niek Van der Straeten, geassocieerd notaris, te bestelbergen,;. op achttien september tweeduizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de:: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DAGBREYDEL" volgende beslissingen heeft genomen :

_; A. De comparant beslist, gezien het feit dat de vennootschap geen activiteiten meer heeft, over te gaan tot de vervroegde;;

:; ontbinding van de vennootschap en spreekt haar definitieve ontbinding uitte rekenen vanaf heden.

De huidige enige vennoot bepaalt dat alle tegoeden van de vennootschap uitsluitend ten bate of ten laste komen

haarzelf. "

De huidige enige vennoot verklaart:

dat bij akte verleden voor notaris Joost VERCOUTEREN te Beveren, op datum van 01 juli 2008, werd aangekocht:

a) door haarzelf, voor de blote eigendom; en

b) door de vennootschap, voor het vruchtgebruik voor een periode van 15 jaar vanaf datum der akte:

Gemeente Berlare, eerste afdeling

Gemeentenummer : 42003

Op een perceel bouwgrond gelegen aan de Blauwhofdreef gekend ten kadaster sectie A volgens titel nummers 4041L, enj;

4041M, en volgens huidig kadaster nummer 404N, met een oppervlakte volgens het kadaster van duizend en zeven (1.007)

vierkante meter en volgens meting veertien are vierendertig centiare.

[N DE RECHTERVLEUGEL VAN RESIDENTIE BLAUWHOF:

HET WOONHUIS 3:

Omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom:

- op het' gelijkvloers: de inkomdeur, lnkomhall, WC, berging, leefruimte met open keuken, bureau, trap naar de eersteji

verdieping, het exclusief gebruiksrecht van de tuin beginnend aan de rechterkant van het woonhuis uitlopend tot in de punt:;

van de hoek;

- op de eerste verdieping: hall, WC, drie slaapkamers, terras, badkamer, trap naar de tweede verdieping;

b) in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid: honderdvijfenzestig/duizendsten (16511.000sten) in de=; gemeenschappelijke delen van het gebouw waaronder de grond.

Zoals deze eigendom beschreven is in de basisakte opgemaakt voor het ambt van notaris Joost Vercouteren te Beveren :, op dertig augustus tweeduizend en vijf, deze werd overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor van Dendermonde met; referentie 3010912005-12.214.

IL

Dat in zelfde akte aankoop bedongen werd, dat het vruchtgebruik is aangevangen op datum der akte aankoop, om te j eindigen na een perioden van vijftien jaar, alsmede op enig ander tijdstip ingeval van ontbinding, vereffening of in faling; treden van de vruchtgebruiker.

Dat door onderhavige ontbinding met onmiddellijke sluiting der vereffening dezer vennootschap, het vruchtgebruik van ;rechtswege heeft opgehouden te bestaan, en zodoende, het vermogen van de vennootschap geen onroerende goederen;, il meer omvat.

B.De comparant onderzoekt het verslag van de zaakvoerder dat een toelichting geeft omtrent het besluit om tot de, ontbinding van deze vennootschap over te gaan.

De comparant verklaart kennis te hebben gehad van dit verslag voor het verlijden dezer, en keurt thans dit verslag goed. De comparant onderzoekt vervolgens de staat van activa en passiva die gevoegd is bij het verslag van de zaakvoerder en., keurt deze staat eveneens goed.

Door de zaakvoerder werd de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOUNTANTSKANTOOR DE1; ; KEZE L, VAN DEN BROUCKE" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 9070; Destelbergen, Admiraalstraat 135, vertegenwoordigd door de heer Alain DE KEZEL, aangewezen als accountant teneinde verslag uit te brengen over de voormelde staat van activa en passiva.

De conclusies van dit verslag worden alhier letterlijk overgenomen als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-b,ohoudeon afin het Belgisch Staatsblad



"8. BESLUIT

in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het wetboek van vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DAGBREYDEL met zetel te 9290 Berlare, Blauwhofdreef 29, ondernemingsnummer 0464.155.787, in toepassing van artikel 181 § 1 Wetboek Vennootschapsrecht, een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten op 10 juli 2014.

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 181 van het wetboek vennootschapsrecht, werden de activa en passivabestanddelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DAGBREYDEL opgenomen in genoemde staat van actief en passief afgesloten per 10 juli 2014, aan een volledig nazicht onderworpen met het oog op de ontbinding door invereffeningstelling.

Op basis van de ons overgemaakte documenten en na onderzoek van de voorgenomen verrichtingen uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kan ik verklaren dat de staat van activa en passiva, afgesloten per la juli 2014 van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DAGBREYDEL, welke een balanstotaal opgeeft van 477.910,91 Euro en een netto-actief van 467.535,91 Euro, de toestand van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DAGBREYDEL volledig getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar. De boekhoudkundige staat is opgesteld met gebruik van liquidatiewaarden.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IAB, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of zullen zijn terugbetaald op datum van de bijzondere algemene vergadering die over de vereffening moet besluiten.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 44.894,39 Euro, die pas zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Opgesteld te Destelbergen op 2 september 2014

Volgt de handtekening

BVBA Accountantskantoor De Kezel, Van den Broucke

Alain De De Kezel

Accountant I.A.B. 8015 2 N 63

Bijlagen:- aanstellingsbrief

bijzonder verslag van de zaakvoerder

- staat van activa en passiva per 1010712014".

De comparant verklaart kennis te hebben gehad van het verslag van de accountant vóór het verlijden dezer.

G. De comparant verklaart uitdrukkelijk dat er geen hangende geschillen zijn.

De comparant stelt vast dat voldaan wordt aan'de voorwaarden tot ontbinding met onmiddellijke sluiting der vereffening

conform artikel 184 §5 Wetboek van Vennootschappen, met name:

Dat alle vennoten op onderhavige vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn;

Dat zowel uit de goedgekeurde jaarrekening, als uit de staat van actief en passief, het verslag van de

zaakvoerder en het verslag van de accountant blijkt dat er geen schulden aan derden meer bestaan;

Dat door de vereffening dezer vennootschap, de vergoeding waarvan sprake in voormelde

aankoopakte, automatisch voldaan wordt door compensatie met vereffeningsoverschot;

 Dat eveneens uit het verslag der zaakvoerder waarvan hierboven sprake blijkt dat alle schulden aan derden voldaan zijn en/of geconsigneerd zijn, er gezien de vereffening geen onroerende goederen zijn, en de terugname van het resterende actief zal gebeuren onder de vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit; Dat er dienvolgens geen vereffenaar wordt benoemd.

O. De vergadering stelt het ontslag vast van de zaakvoerder, Mevrouw De Bruvne, Brigitte Rachel, [Rijksregister nummer: 54.01.20-278.69], wonend te 9160 Lokeren, Oude-Bruglaan 4 C102, en verleent hierbij kwijting en volledige ontlasting aan de zaakvoerder van de vennootschap voor door hem uitgeoefende opdracht.

Alvorens over te gaan tot de sluiting der vereffening, verklaart de zaakvoerder uitdrukkelijk dat ondergetekende notaris haar heeft gewezen op het feit dat, gezien er in onderhavige vereffening geen vereffenaar werd benoemd, zij zelf als vereffenaar zal worden beschouwd en in die hoedanigheid aansprakelijk kan worden gesteld en aangesproken kan worden door eventuele benadeelde schuldeisers indien mocht blijken dat er na de sluiting van onderhavige vereffening toch nog passiva zouden zijn of deze passiva nog zouden opduiken.

0e algemene vergadering spreekt thans de afsluiting der vereffening uit en stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DAGBREYDEL definitief opgehouden heeft te bestaan.

0e comparante beslist tenslotte dat alle documenten en stukken van de vennootschap gedurende vijf jaar zullen worden bewaard op haar adres te 9160 Lokeren, Oude-Bruglaan 4 C102.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegeliik hiermede neergelegd:

- expeditie proces-verbaal

verslag van de zaakvoerder Niek Van der Straeten

verslag van de bedrijfsrevisor Notaris





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/08/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na Heerlegging ter griffie van drakteir RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

Z 0 A1I6. 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Voor-behoude

aan het

Belgisci Staatsbh

il

*191620 7*

Ondernemingsnr: 0464.155.787

Benaming

(voluit) : Dagbreydel

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Blauwhofdreef 29, 9290 Berlare

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Op de algemene vergadering van 12 september 2013 werd het ontslag aanvaard als zaakvoerder van de. BVBA B.O,N. Assist, Romain Clausstraat 21 te 9041 Oostakker vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de Heer Norbert Bogaert en dit met onmiddellijke ingang.

Brigitte De Bruyne,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

07/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.05.2013, NGL 31.10.2013 13653-0094-014
15/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.05.2012, NGL 30.04.2013 13114-0251-015
08/05/2012 : AN331022
31/08/2011 : AN331022
15/07/2010 : AN331022
08/12/2009 : AN331022
03/10/2008 : AN331022
04/10/2007 : AN331022
21/12/2006 : AN331022
27/09/2006 : AN331022
05/10/2005 : AN331022
06/08/2004 : AN331022
27/05/2004 : AN331022
27/08/2003 : AN331022
11/10/2002 : AN331022
31/10/2000 : AN331022
29/06/1999 : AN331022

Coordonnées
DAGBREYDEL

Adresse
BLAUWHOFDREEF 29 9290 BERLARE

Code postal : 9290
Localité : BERLARE
Commune : BERLARE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande