DAKWERKEN PODEVIJN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DAKWERKEN PODEVIJN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 861.688.612

Publication

08/04/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

*14303503*

Neergelegd

04-04-2014



Griffie

Ondernemingsnr : 0861.688.612

Benaming (voluit): Dakwerken Podevijn

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9310 Aalst, Ravenakkerstraat 39

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Modificatie

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door Pascale VAN DEN BOSSCHE, notaris te Aalst, 28 maart 2014, neergelegd ter registratie op het registratiekantoor Dendermonde, dat er door de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Dakwerken Podevijn , met maatschappelijke zetel te 9310 Aalst (Moorsel), Ravenakkerstraat 39 volgende besluiten met eenparigheid van stemmen werden genomen :

EERSTE BESLUIT. KENNISNAME VERSLAG ZAAKVOERDER.-

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato twintig maart tweeduizend veertien met betrekking tot kapitaalsverhoging.

TWEEDE BESLUIT.-

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het revisoraal verslag van vijftien maart tweeduizend veertien, met betrekking tot de voorgenomen kapitaalsverhoging.

De conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Nielandt, Franken en Co Bedrijfsrevisoren, van vijftien maart tweeduizend veertien, luidt als volgt:

"Ondergetekende, Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door de heer Wouter Nielandt, bedrijfsrevisor, en kantoor houdende te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, verklaart inzake de inbreng in natura van een schuldvordering naar aanleiding van de kapitaalverhoging van Dakwerken Podevijn BVBA, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen dat:

1. deze verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Koninklijk Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van het ingebrachte goed en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. deze conclusie slechts geldt onder voorbehoud van realisatie van de opschortende voorwaarde dat de vennootschap een dividend ten belopen van EUR 250.000,00 toekent aan haar vennoten;

2. de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

3. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch zijn en de waardebepalingen, waartoe deze methoden leiden, zijnde EUR 225.000,00, overeenkomen met het aantal en de vermogenswaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

In het kader van de kapitaalverhoging door inbreng in natura worden 160 nieuwe aandelen uitgegeven.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen omtrent de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag is opgemaakt in het kader van de kapitaalverhoging door inbreng in natura bij Dakwerken Podevijn BVBA, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, en mag geenszins voor andere doeleinden worden aangewend.

DERDE BESLUIT:

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering het kapitaal van de vennootschap met TWEEHONDERD VIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (225.000,00-EUR) te verhogen mits de uitgifte van HONDERD ZESTIG (160) aandelen, zonder nominale waarde, van hetzelfde type als de bestaande aandelen met dezelfde rechten.

Om het kapitaal in totaal te brengen van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00-EUR) op tweehonderd drieënveertigduizend vijfhonderd vijftig (243.550,00-EUR) vertegenwoordigd door tweehonderd zestig (260) aandelen, zonder nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/tweehonderd zestigste van het kapitaal.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de kapitaalverhoging van TWEEHONDERD VIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (225.000,00-EUR), wordt ingeschreven door de heer Podevyn Johan, voornoemd, door incorporatie van een netto-dividendbedrag van TWEEHONDERD VIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (225.000,00-EUR), waarvoor hem in totaal honderd zestig (160) aandelen worden toegekend, die hij verklaart te aanvaarden.

VIERDE BESLUIT:AANPASSING VAN DE STATUTEN.

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de genomen besluiten en aan het huidig Wetboek van

Vennootschappen, door de statuten integraal te vervangen door volgende statuten:

NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar

naam luidt "Dakwerken Podevijn".

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9310 Aalst (Moorsel), Ravenakkerstraat 39.

De maatschappelijke zetel mag overgebracht worden naar gelijk welke andere plaats in België op eenvoudig

besluit van de zaakvoerders, bekend te maken in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

Onderneming in dakwerken, zinkwerken, platte daken, dakbedekkingen in kunststof, metalen bedekkingen van

constructies, dakbedekkingen in kunststof en waterdicht maken van gebouwen in het algemeen.

Derhalve mag de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende

verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het maatschappelijk doel of de

verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

Zij mag zich borg stellen voor de verbintenissen van derden.

Zij mag zich borg stellen voor de verbintenissen van derden.

Zij mag bestuurdersopdrachten vervullen in andere vennootschappen.

Op ieder ogenblik kan zij haar maatschappelijk doel wijzigen onder de vormen en voorwaarden vereist door

het wetboek van vennootschappen.

Zij mag haar doel verwezenlijken in België of in het buitenland op alle wijzen en modaliteiten die haar

passen.

De vennootschap mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving op aandelen of door elke andere wijze, aan

alle andere Belgische of vreemde ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijksoortig of

bijbehorend doel nastreven en die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar

maatschappelijk voorwerp en die aldus zouden bijdragen tot haar ontwikkeling of tot de verbetering van haar

verrichtingen.

DUUR

De duur van de vennootschap is onbepaald.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweehonderddrieënveertigduizend vijfhonderdvijftig euro (243.550 EUR) , vertegenwoordigd door tweehonderd zestig (260) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweehonderd zestigste (1/260sten) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bij verhoging van het maatschappelijk kapitaal moeten de aandelen, waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal, door hun aandelen vertegenwoordigd.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht toe aan de bloot eigenaar, behoudens andersluidend akkoord tussen hem en de vruchtgebruiker.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die natuurlijke personen of rechtspersonen mogen zijn.

De zaakvoerders mogen belangen hebben, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, in bedrijven die een gelijkaardig maatschappelijk doel nastreven.

Ingeval van overlijden van de enige zaakvoerder of indien hij aan zijn ambt wenst te verzaken zullen de vennoten binnen de maand in algemene vergadering dienen bijeen te komen teneinde in zijn vervanging te voorzien, dit op bijeenroeping door de vennoot, die de meeste aandelen bezit.

BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDERS

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Luik B - Vervolg

De zaakvoerders mogen zich in hun betrekkingen met derden laten vertegenwoordigen onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid door lasthebbers van hun keuze, op voorwaarde nochtans dat deze lastgevingen bijzonder en van tijdelijke aard zijn.

BEVOEGDHEID VAN DE ALGEMENE VERGADERING

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de rechten uit die aan de algemene vergadering toebehoren, onder de voorwaarden voorzien in de artikelen tweehonderd zevenenzestig en tweehonderd negenenzeventig van het Wetboek van Vennootschappen. Buiten deze veronderstelling, komen de vennoten samen in algemene vergadering om te beslissen over alle onderwerpen die de vennootschap aanbelangen en die niet onder de beheersbevoegdheid van de zaakvoerder vallen.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om twintig uur van elk jaar op de maatschappelijke zetel; indien deze dag een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder

kalenderjaar.

WINSTVERDELING

De algemene vergadering zal met gewone meerderheid van stemmen besluiten over de aanwending van de winst, met inachtname van de wettelijke bepalingen.

Een minimum van vijf procent wordt afgehouden voor het vormen van het wettelijk reservefonds; deze afhouding zal ophouden verplicht te zijn zodra de wettelijke reserve een tiende van het kapitaal bereikt heeft. Het zal opnieuw verplicht zijn van zodra de wettelijke reserve, om één of andere reden, verminderd werd.

Het saldo zal ter beschikking gesteld worden van de algemene vergadering die zal beslissen over de aanwending ervan, onder voorbehoud van de beschikkingen van artikel driehonderd twintig van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor beredeneerd uittreksel :

Notaris P. VAN DEN BOSSCHE

Tegelijk hiermee neergelegd :

- een uitgifte van het proces-verbaal.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

09/10/2012
ÿþMOd Word 11 .1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 8 SEP. 2012

DENDeaMONDE

11111111111111_111111111611111

Ondernemingsnr : 0861.688.612

Benaming

(voluit) : DAKWERKEN PODEVIJN

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Ravenakkerstraat 39 te 9310 Aalst

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

De Buitengewone Algemene Vergadering van 13/09/2012 beslist met eenparigheid van stemmen

te benoemen als zaakvoerder :

Mevrouw Timmerman Petra, Ravenakkerstraat 39 - 9310 Aalst.

en dit met ingang van 01/10/2012

Opgemaakt te Moorsel op 13 september 2012

Handtekeningen,

Podevyn Johan

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(e n) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bij-lagen bit het-Betgisch-9taatsbíacY = -69fi$/20i2 - Annuxes-ùu Monitëü "r bélgë

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 31.08.2012 12531-0324-012
07/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 31.10.2011 11596-0212-012
24/12/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 16.12.2010 10638-0376-012
03/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 29.10.2009 09835-0111-012
08/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 31.08.2008 08703-0221-011
05/11/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 26.10.2007 07787-0114-013
02/10/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 29.09.2006 06816-2777-015
04/05/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 24.06.2005, NGL 28.04.2006 06126-1531-015

Coordonnées
DAKWERKEN PODEVIJN

Adresse
RAVENAKKERSTRAAT 39 9310 MOORSEL

Code postal : 9310
Localité : Moorsel
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande