DALAMUNCK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DALAMUNCK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 431.567.945

Publication

20/10/2014
ÿþK-N Mod 'Nord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoudi aan ho Beigist Staatsb 1111N11111

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

09 OKT. 2014

AFDE1222papleONDE

Onclernerningsnr : 0431.567.945

Benaming

(voluit) DALAMUNCK

(verkort):

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9190 Stekene, Prekerijdreef 2

(volledig adres)

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING

Uit een akte, verleden voor ons, Meester Frank Muller, notaris te Stekene, op 3 oktoberi 2014, nog te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen is van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DALAMUNCK", met maatschappelijke zetel 9190 Stekene, Prekerijdreef 2, hebbende ondernemingsnummer BE 0431.567.945.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Van De Perre Juliaan te Lokeren op 19 juli 1987, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 31 juli daarna, onder nummer 268, waarvan, de statuten voor de laatste keer gewijzigd werden bij akte verleden voor notaris Frank Muller te Stekene op 28. maart 2011, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 april daarna, onder nummer, 11054980.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

Eerste beslissing  Verslag mbt doesluitbreiding

De vergadering beslist ondergetekende notaris te ontslaan van de voorlezing van het verslag van de, zaakvoerder de dato 2 oktober 2014 waarin deze de hierna door te voeren doeluitbreiding verantwoordt, evenals van de staat van activa en passiva van 8 september 2014.

Tweede beslissing  Ontslag zaakvoerder

De vergadering beslist mevrouw MIGDALA Jeannette te ontslaan als zaakvoerder van de vennootschap, dit met ingang vanaf 19 september 2014. Haar wordt kwijting gegeven voor het door haar gevoerde beleid.

Derde beslissing  Verslagen

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van de verslagen opgemaakt door de zaakvoerder en door de bedrijfsrevisor over de voorgestelde inbreng in natura, over de toegepaste schattingswijzen en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De vennoten erkennen een exemplaar ervan ontvangen te hebben en er kennis van genomen te hebben.

Het besluit van het verslag van Burg. Venn. BVBA DE BACKER, VYVEY & C°, Bedrijfsrevisoren, met zetel te 1853 Grimbergen, Oude Mechelsestraat 160 A, vertegenwoordigd door de heer Steven Vyvey, bedrijfsrevisor, luidt als volgt

"V. Besluit

Ondergetekende Steven VYVEY, bedrijfsrevisor, vertegenwoordiger van DE BACKER, VYVEY & C°,1 Bedrijfsrevisoren, Burg. Venn, BVBA, verklaart in uitvoering van artikel 313 van het wetboek van: Vennootschappen, bij de verrichting van kapitaalverhoging van BVBA DALAMUNCK ten bedrage van 1,169.944,34 EUR door middel van inbreng in natura van schuldvorderingen ad 1,169.944,34 EUR dat:

a, de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat de zaakvoerders van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de over te dragen' bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

b. de beschrijving van de overgedragen vermogensbestanddelen beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c, de over te dragen vermogensbestanddelen toebehoren aan de inbrengers rekening houdende met een mogelijke vergoeding aan de huwelijks- of samenlevingsgemeenschap;

d. de voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepalingen waartoe deze methode van waardering leiden, tenminste overeenkomen met de uitgifte van 1.736 aandelen zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzif van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

g. Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge Wij willen eraan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Het onderhavig controleverslag werd opgesteld in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de inbreng in nature ter gelegenheid van de kapitaalverhoging bij de BVBA DALAMUNCK en mag niet voor andere doeleinden aangewend worden.

Grimbergen, 26 september 2014

DE BACKER, VYBEY & C°,

Bedrijfsrevisoren, Burg. Venn, BVBA,

Vertegenwoordigd door

Steven Vyvey,

Bedrijfsrevisor".

Vierde Beslissing Kapitaalverhoging

De buitengewone algemene vergadering beslist om met eenparigheid van stemmen, het kapitaal van de vennootschap met één miljoen honderd negenenvijftigduizend negenhonderd vierenveertig euro vierendertig cent (1.159.944,34 EUR) te verhogen, als volgt:

- een verhoging van het kapitaal voor een bedrag van vijfhonderd negenenzeventigduizend negenhonderd tweeënzeventig euro zeventien cent (579.972,17 EUR), mits de uitgifte van achthonderd achtenzestig (868) aandelen zonder nominale waarde, van hetzelfde type als de bestaande aandelen met dezelfde rechten;

- een verhoging van het kapitaal voor een bedrag van vijfhonderd negenenzeventigduizend negenhonderd tweeënzeventig euro zeventien cent (579.972,17 EUR), mits de uitgifte van achthonderd achtenzestig (868) aandelen zonder nominale waarde van hetzelfde type als de bestaande aandelen met dezelfde rechten;

om het kapitaal te brengen in totaal van driehonderd eenennegentigduizend negenhonderd negentien euro zesenzestig cent (391.919,66 EUR) op één miljoen vijfhonderd eenenvijftigduizend achthonderd vierenzestig euro (1.551.864,00 EUR), vertegenwoordigd door drieduizend driehonderd zeventien (3.317) aandelen zonder nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/drieduizend driehonderd zeventiende van het kapitaal.

Vijfde beslissing Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van één miljoen honderd negenenvijftigduizend negenhonderd vierenveertig euro vierendertig cent (1.159.944,34 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op één miljoen vijfhonderd eenenvijftigduizend achthonderd vierenzestig euro (1.551,864,00 EUR), vertegenwoordigd door drieduizend driehonderd zeventien (3.317) kapitaalaandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/ drieduizend driehonderd zeventiende van het kapitaal vertegenwoordigen.

Zesde beslissing  Aanpassing tekst statuten

De vergadering beslist, in navolging van het hiervoor genomen besluiten, tot vervanging van de artikelen 3 en 5 van de statuten door volgende tekst:

-Vervanging van artikel drie - DOEL door de volgende tekst: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen

1) Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit roerende en onroerende goederen, het valoriseren, in stand houden van dit patrimonium vooral door beheersdaden.

Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn in zoverre ze nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap.

Daartoe mag zij aile onroerende, roerende en financiële verhandelingen verrichten, zoals ondermeer het aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en aile mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin, alsmede het aankopen, tegeide maken en beleggen in effecten en aile andere waarde-elementen,

2) Het nemen van participaties onder eender welk vorm in aile bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen.

Zij kan deelnamen of zich op een andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf ais voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

3) Uitbating serviceflats voor ouderen.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar

-Vervanging van artikel vijf - KAPITAAL door de volgende tekst: "Het kapitaal bedraagt EEN MILJOEN VIJFHONDERD eENENVIJFTIGDUIZEND ACHTHONDERD VIERENZESTIG EURO (1.551,864,00 EUR), vertegenwoordigd door drieduizend driehonderd zeventien (3.317) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/drieduizend driehonderd zeventiende van het kapitaal vertegenwoordigen.".

Zevende beslissing - Coördinatie

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Achtste beslissing Bijzondere machtiging

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsbiad

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Frank Muller te Stekene op 8 oktober 2014

Samen hiermee neergelegd: uitgifte van akte, gecoördineerde statuten.

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge



FRANK MULLER

NOTARIS

Polen laan 55

9190 Stekene

Tel. 03 777 77 77

Fax 03 779 91 17

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persolo)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

29/10/2014
ÿþ è < Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I II Uni» II

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 O OKT. 2014

AFDELINeekERMONDE



Ondernemingsnr : 0431.567.945

Benaming

(voluit) : DALAMUNCK

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9190 Stekene, Prekerijdreef 2

(volledig adres)

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING

Uit een akte, verleden voor ons, Meester Frank Muller, notaris te Stekene, op 17 oktoberi 2014, nog te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen is van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DALAMUNCK", met maatschappelijke zetel 9190 Stekene, Prekerijdreef 2, hebbende ondernemingsnummer BE 0431.567.945.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Van De Perre Juliaan te Lokeren op 19 juli 1987, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 31 juli daarna, onder nummer 268, waarvan de statuten voor de laatste keer gewijzigd werden bij akte verleden voor notaris Frank Muller te Stekene op 3 oktober 2014, neergelegd ter publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

Eerste beslissing - Kapitaalvermindering

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met zevenhonderd achtenzestigduizend tweehonderd vierenzestig euro (768.264,00 EUR), zonder vernietiging van aandelen, maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van aile aandelen van het maatschappelijk vermogen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap. De vennootschap beslist vervolgens dat deze kapitaalverrnindering zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

De vennoten verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de artikelen 316 & 317 van het wetboek vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de bij dit procesverbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de vennoten mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen..

Tweede beslissing

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering het kapitaal nogmaals te verminderen met zevenhonderd vijfenzestigduizend euro (765.000,00 EUR) door toebedeling van onroerende goederen aan de vennoten, zonder vernietiging van aandelen, maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van aile aandelen in het maatschappelijk vermogen, zodat het kapitaal der vennootschap achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) bedraagt.

Derde beslissing - Aanpassing tekst statuten

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering de tekst van artikel 5 aan te passen aan de genomen beslissing.Dit artikel zal luiden als volgt:

"ARTIKEL VIJF: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO, vertegenwoordigd door drieduizend driehonderd zeventien (3.317) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/drieduizend driehonderd zeventiende van het kapitaal vertegenwoordigen "

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Frank Muller te Stekene op 17 oktober 2014

Samen hiermee neergelegd: uitgifte van akte, gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

13/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.05.2013, NGL 10.06.2013 13164-0398-008
04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.05.2012, NGL 31.08.2012 12494-0513-008
26/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.05.2011, NGL 20.07.2011 11318-0442-009
12/04/2011 : DE045155
29/06/2010 : DE045155
31/03/2008 : DE045155
10/07/2007 : DE045155
27/05/2005 : SN045155
25/05/2005 : SN045155
03/06/2004 : SN045155
24/06/2003 : SN045155
04/07/2001 : SN045155
03/06/1999 : SN045155
01/01/1989 : SN45155
09/01/1988 : SN45155
31/07/1987 : SN45155

Coordonnées
DALAMUNCK

Adresse
PREKERIJDREEF 2 9190 STEKENE

Code postal : 9190
Localité : STEKENE
Commune : STEKENE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande