DALIMAR INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DALIMAR INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.719.901

Publication

20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 06.12.2014, NGL 16.01.2015 15014-0391-008
29/10/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: IZ)g% " ~1°~ .°.~©~-

Benaming (volvlt) : DALIMAR IN1tEST

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Reibroekstraat 42

9940 Evergem

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Bart VAN DE KEERE, geassocieerd notaris, zaakvoerder: van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte i aansprakelijkheid "WYLLEMAN  VAN DE KEERE GEASSOCIEERDE NOTARISSEN" met zetel te Evergem 5leidinge, Sleidinge-dorp 102 op 9 oktober 2012, ter registratie aangeboden, dat

1°- Tussen :

De heer LIPPENS Danny Cyriel Leonie, geboren te Waarschoot op 23 maart 1958, met; rijksregisternummer 58.03.23-195.63, en zijn echtgenote mevrouw GREGOIR Marie-Claire Odile! Cyrille, geboren te Sleidinge op 1 februari 1960, met rijksregisternummer 60.02.01-420.48, samen;; wonende te 9940 Evergem, Reibroekstraat 42.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2°- De benaming van de vennootschap is : DALIMAR INVEST

3° De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9940 Evergem, Reibroekstraat 42.

4° Het doel van de vennootschap is :

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- van alle activiteiten welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, betrekking'; hebben op een algemene bouwonderneming, ruwbouw, schrijnwerk, vloeren, dakwerken, voegwerken en restauratie van gebouwen, handel in bouwmaterialen, aan- en verkoop, huur en; verhuring van onroerende goederen, handel in machines, huur en verhuring van machines.

- het opbouwen en beheren van een onroerend en roerend patrimonium. In het bijzonder zal' de vennootschap voor eigen rekening bouwgronden verwerven, woningen oprichten om deze al dan niet in nieuwe staat te verkopen of te verhuren. Zij kan onroerende goederen verwerven in volle.' eigendom en in blote eigendom, zij kan zakelijke rechten verlenen of vestigen zoals erfpacht, opstal

en vruchtgebruik. ' - de vennootschap kan tevens onroerende goederen in leasing geven dan wel nemen.

De vennootschap heeft eveneens tot doel: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het; beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling, en, in het algemeen,;, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het;; productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

De vennootschap heeft daarenboven als doel: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en' beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en:: rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder;; het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties en;' staatsfondsen. Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen en ondernemingen.

Het stimuleren, de planning en de coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en:i' ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt. Het uitoefenen van mandaten van bestuurder,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Versa : Naam en handtekening

IIIII~IIIIIIIIVYI~

*12177811*

Vo beho aan Belg Staat

NEERGELEGD

1.8 OKT. 2012

RECHTBANK VAN KOOPHANDELCONT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

i

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

zaakvoerder, vereffenaar, gemandateerde of gevolmachtigde in andere ondernemingen en vennootschappen. dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

De vennootschap mag leningen verrichten aan derden of waarborgen stellen voor derden.

5° Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweehonderdvijftigduizend euro (¬ 250,000,00).

6° Het maatschappelijk kapitaal van tweehonderdvijftigduizend euro (¬ 250.000,00) is volledig geplaatst en het is vertegenwoordigd door duizend (1.000) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/duizendste (1/1.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

dat het gestort is tot beloop van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00), door:

-de heer Danny Lippens voornoemd, die inbreng doet in geld van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00), waarvoor vijfhonderd (500) gelijke aandelen toegekend worden, zonder vermelding van nominale waarde, ieder gestort ten belope van een/vijfde;

-mevrouw Marie-Claire Gregoir voornoemd, die inbreng doet in geld van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00), waarvoor vijfhonderd (500) gelijke aandelen toegekend worden, zonder vermelding van nominale waarde, ieder gestort ten belope van een/vijfde;

7° De duur : de vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf de oprichting.

8° a)De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die zullen beraadslagen en beslissen volgens de gewone regelen van de algemene vergadering.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn te bepalen door de algemene vergadering en zijn ten allen tijde herkiesbaar.

Hun mandaat is steeds herroepbaar.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking, alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder/bestuurder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

b)Tot statutair zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd de heer Lippens Danny Cyriel Leonie, wonende te 9940 Evergem, Reibroekstraat 42, die dit mandaat heeft aanvaard, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich daartegen verzet.

De statutair zaakvoerder kan slechts ongevraagd worden ontslagen met eenparigheid van stemmen, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot Is.

Zijn opdracht Kan ook om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Salaris

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval kan de zaakvoerder(s) onverminderd de vergoeding van zijn (hun) kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootsohap.

Extern en intern bestuur - Beperkingen

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

leder zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden, en in rechte als eiser en verweerder.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen, welke door de zaakvoerders' werden verricht, zelfs indien deze handelingen de grenzen van het vennootschapsdoel overschrijden.

Bijzondere volmachten

Op de laatste Dlz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Onder hun verantwoordelijkheid kunnen de zaakvoerders op personen, volgens hun goeddunken, hetzij al dan niet vennoten, bepaalde machten overdragen voor welbepaalde doeleinden; de kwijtschriften en facturen, kwijtingen en ontvangstbewijzen af te leveren door of aan het beheer van spoorwegen, posterijen of andere, zullen geldig getekend worden door de bijzondere gevolmachtigden, daartoe door de zaakvoerder aangesteld of afgevaardigd.

9° a)Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en wordt afgesloten op dertig juni van het volgend jaar.

Het eerste boekjaar loopt van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen tot 30 juni 2014.

b)Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening, en handelt verder naar het voorschrift van artikel 283 van het Wetboek van vennootschappen. De zaakvoerder stelt bovendien een jaarverslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid, tenzij de vennootschap valt onder de bepalingen van artikel 94 van het Wetboek van vennootschappen.

c)De jaarrekening moet binnen zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar ter goedkeuring worden voorgelegd aan de gewone algemene vergadering.

Vijftien dagen véér de gewone algemene vergadering mogen de vennoten in de zetel van de vennootschap kennis nemen van de jaarrekening en de andere stukken vermeld in het Wetboek ven vennootschappen.

d)Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering, bij afzonderlijke stemming, over de aan de zaakvoerder en eventuele commissaris te verlenen kwijting.

e)De jaarrekening moet, binnen de dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door de zaakvoerder op de plaatselijke zetel van de Nationale Bank van België worden neergelegd, tezamen met de andere stukken voorgeschreven door artikel 100 van het Wetboek van vennootschappen.

10° Verdeling van de winst  aanleggen van reserves:

Op de winst van het boekjaar wordt vijf procent (5%) vooraf genomen voor de samenstelling , van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Ontbinding en aanduiding van de vereffenaars

Bij ontbinding heeft de algemene vergadering de meest uitgebreide macht om één of meer

vereffenaars te benoemen, hun bevoegdheid te bepalen en hun vergoeding vast te stellen.

Verdeling saldo vereffening

Na betaling van de schulden van de vennootschap, zal het saldo in gelijke mate onder de aandelen verdeeld worden, in zoverre ze volgestort zijn; zijn ze het niet, dan wordt eerst de gelijkheid onder de vennoten hersteld door terugbetaling of bijstorting naar keuze van de vereffenaar(s).

11° De algemene vergadering

a)De gewone algemene vergadering, "jaarvergadering" genoemd, wordt jaarlijks gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in de uitnodiging aan te duiden.

Zij zal gehouden worden op eerste zaterdag van de maand december van elk jaar om 14 + uur. Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2014.

b)Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

c)Te allen tijde kan een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten,

d)De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangeduid in de oproeping.

e)De gewone en de biizondere algemene vergaderingen zijn bevoegd om te beraadslagen en ' te besluiten omtrent:

-de vaststelling van de jaarrekening en de bestemming van de beschikbare winst;

-de vaststelling van het salaris van de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval van de commissaris, het instellen van een vennootschapsvordering tegen de zaakvoerder(s) en de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11 .1

commissaris, het verlenen van kwijting, de benoeming en het ontslag van niet-statutaire

zaakvoerder(s) en in voorkomend geval van een commissaris.

f)De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen te brengen aan de

statuten.

g)Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Bijeenroeping

De zaakvoerder kan zowel de gewone, een bijzondere ais een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Hij is verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen telkens wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De bijeenroeping tot de algemene vergadering zat gestuurd worden bij ter post aangetekend schrijven, aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris tenminste vijftien dagen voor de datum van de vergadering. ln de uitnodiging dient de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en de verslagen te worden vermeld. De bij wet bepaalde documenten worden tezamen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Bij vrijwillige verschijning van al de vennoten evenwel, kan worden afgezien van deze formaliteit, doch dient hiervan melding gemaakt te worden in het verslagboek, te ondertekenen door , alle vennoten.

Ingeval de vennoten zich door een persoon zouden laten vertegenwoordigen, zal de persoon minstens vijf dagen voor de vergadering, aan de zaakvoerders dienen bekend gemaakt te worden, welke deze vrijelijk en zonder argumentatie zullen kunnen aanvaarden of weigeren.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de dag van de vergadering.

Stemrecht - Besluitvorming

a)Elk aandeel geeft recht op één stem.

De uitoefening van het stemrecht, verbonden aan niet-volgestorte aandelen, wordt geschorst zolang de daarop verschuldigde stortingen, regelmatig invorderbaar en opeisbaar, niet werden gedaan.

De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen, behalve in de gevallen waar de wet of de statuten een andere meerderheid voorziet.

b)Met uitzondering van de besluiten welke bij authentieke akte moeten worden genomen, kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de commissarissen (indien er zijn), met de vraag aan de vennoten om de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit, niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde besluiten geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de éénparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

Voor beredeneerd uittreksel

afgeleverd váér registratie van de akte, met als doel de neerlegging ter griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel

Bart Van de Keere, geassocieerd Notaris

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk neergelegd

- expeditie der akte stichting;

- bankattest;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DALIMAR INVEST

Adresse
REIBROEKSTRAAT 42 9940 EVERGEM

Code postal : 9940
Localité : EVERGEM
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande