DAMALIST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DAMALIST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 477.963.342

Publication

13/05/2014
ÿþ1111111,M11111111

Md Werd I1.1

NEERGELEGD 1

30 APR. 20111

,KOCFgaiirgW GANFNI:

MMES In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr: 0477,963.342

Benaming

(voluit) : DAM AU ST

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: 9940 Evergem, Kuipstraat 45

(volledig adres)

Onderwerp akte: akte statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Tom de Sagher," te Evergem, op 24 april 2014 dat een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de naamloze vennootschap "DAMAUST', met zetel te Evergem, Kuipstraat 45, waarbij volgende beslissingen werden ;benomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit Kapitaalverhoging

a)De algemene vergadering besluit eenparig om het kapitaal te verhogen met zeshonderd veertigduizend euro (640.000,00EUR) door het vastklikken van reserves door Middel van een inbreng in geld om het te brengen van éénenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00EUR), tot zevenhonderd en éénduizend vijfhonderd euro (701.500,00EUR), zonder creatie van nieuwe aandelen en aanpassing van de statuten in die zin.

b)Zijn hier tussengekomen:

Voornoemde aandeelhouders, die verklaren op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzetten dat zij overgaan tot de kapitaalverhoging in verhouding tot hun respectievelijk aandelenbezit door inbreng in speciën van het bedrag van het hen respectievelijk toegekend netto tussentijds dividend en deze aandelen onmiddellijk te vol-stortem

Voormelde inbrengen in geld werden overeenkomstig artikel 600/311 van het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening nummer BE$ op naam van de vennootschap bij de BNP Paribas Fortis bank, ten belope van in totaal zeshonderd veertigduizend euro (640.000,00EUR).

Het attest van deze deponering van 16 april 2014 blijft hier aangehecht,

c)Gelet op voormeld besluit luidt artikel 5 van de statuten voortaan als volgt:

"Artikel 5: Kapitaal

Het geplaatst en volstort kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenhonderd en éénduizend vijfhonderd euro (¬ 701.500,00) en is verdeeld in zeshonderd en vijftien (615) aandelen met stemrecht en zonder aanduiding van nominale waarde."

Tweede besluit : Aanpassing van de statuten wat betreft de omzetting van aandelen aan toonder in aandelen op naam

a)De algemene vergadering stelt vast dat er geen aandelen aan toonder bestaan en alle aandelen op naam zijn,

b)De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om artikel 8 van de statuten te vervangen door volgende bepaling:

"Artikel 8: Aandelen

a)Alle aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naar gelang de keuze van de aandeelhouder. De niet-volgestorte aandelen zijn op naam.

b)In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden waarin worden aangetekend: 1.Nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen.

2.De gedane stortingen.

3.De overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de Raad van Bestuur en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in blote eigendom en het vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de blote eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen.

c)Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een vereffeningsinstelling of bij een erkende rekeninghouder.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik ln omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt,

d)De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De Raad van Bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder.

Bij gebrek aan vermelding van een gekozen rekeninghouder worden de aandelen geboekt bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt. ln het register van aandelen worden deze aandelen ingeschreven op naam van vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

e)De aandeelhouder kan op zijn kosten omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De Raad van Bestuur of zijn aangestelde zal in het register van aandelen op naam de inschrijving op naam van de vereffingsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking "laten schrappen,"

c) De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stenirrien om artikel lite wijzigen als volgt: Artel 11 - Obligaties

Naamloze vennootschappen kunnen te allen tijde een aldan niet`hypothecair contract van lening aangaan in de vorm van uitgifte van obligaties, in voorkomend geval converteérbare aandelen en dit bij gewoon besluit van de Raad van Bestuur.

De kasbons of obligaties worden rechtsgeldig ondertekend door twee bestuurders. De handtekeningen kunnen door naamstempels worden vervangen.

d) De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om artikel 28 te wijzigen als volgt: "Artikel 28 - Oproeping

a)De raad van bestuur en iedere commissaris (indien er een is) kunnen zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij de statuten bepaalde dag.

De raad van bestuur en de commissaris zijn verplicht een bijzondere of buitengewone vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer aandeelhouders die alleen of gezamenlijk een vijfde van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

b)De houders van aandelen op naam of onder gedematerialiseerde vorm, alsook de bestuurders en eventuele commissaris worden per brief, vijftien dagen voor de vergadering, uitgenodigd. Dit geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam of onder gedematerialiseerde vorm (met medewerking van de vennootschap uitgegeven). Eerstgenoemden bekomen samen met de oproepingsbrief, de bij wet bepaalde stukken,

c)De oproeping moet naast dag, uur en plaats van de vergadering, nauwkeurig de agendapunten opgeven in voorkomend geval de voorstellen tot besluit, de vermelding van de verslagen, de formaliteiten om aan de vergadering deel te nemen en de vermelding van de stukken ter inzage op de zetel van de vennootschap.

d)Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door aile aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de dag van de vergadering."

Derde besluit Herbenoeming van de bestuurders.

De algemene vergadering besluit eenparig om voornoemde heer MATTHYS Daniël, voornoemde mevrouw BEERNAERT Marie Paule, voornoemde heer MATTHYS Steven en voornoemde mevrouw MATI-HYS Liesbet te herbenoemen tot bestuurders voor een termijn van 6 jaar te rekenen vanaf heden.

Zij verklaren dit mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door een maatregel die dit verhindert.

Vierde besluit Machtiging Coördinatie.

De algemene vergadering machtigt de raad van bestuur en de gedelegeerd bestuurder tot de uitvoering van de besluiten die zullen genomen worden aangaande voormelde punten en geeft opdracht aan notaris Tom de Sagher te Evergem om de statuten te coördineren en om in te staan voor de bekendmaking van het uittreksel van dit proces-verbaal in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Torn de Sagher

Notaris

Voorbehouden

aan het #1391gisch Staatsblad

,



Gelijktijdig hiermee neergelegd:

-afschrift van hef proces-verbaal met kopie van bankattest

-gemerdineerde statuten



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge



t

î

Op de laatste hlz, van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

13/03/2014 : GE203164
22/03/2013 : GE203164
04/04/2012 : GE203164
09/03/2011 : GE203164
17/03/2010 : GE203164
21/04/2009 : GE203164
02/10/2008 : GE203164
01/04/2008 : GE203164
02/04/2007 : GE203164
21/03/2006 : GE203164
07/03/2005 : GE203164
10/03/2004 : GE203164
25/08/2015 : GE203164
25/07/2002 : GEA027508

Coordonnées
DAMALIST

Adresse
KUIPSTRAAT 45 9940 EVERGEM

Code postal : 9940
Localité : EVERGEM
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande