DAMSE VAART PROMOTIONS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DAMSE VAART PROMOTIONS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 469.978.262

Publication

06/06/2014
ÿþOndememingsnr : 0469 978 262

Benaming

(voluit) : Damse Vaart Promotions

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9031 Gent (Drongen), Industriepark Drongen 14/111

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Neeriegging en bekendmaking bij uittreksel van het fusievoorstel in toepassing van het artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de fusie door overneming, waarbij de Nv Granit Promotions (ondernemingsnummer 0462 434 533) de Nv Damse Vaart Promotions (ondememingsnummer 0469 978 262). overneemt.

Uit het fusievoorstel opgemaakt door de bestuursorganen van de Nv Granit Promotions en de Nv Damse Vaart Promotions op 13/05/2014 blijkt het volgende:

RECHTSVORM - NAAM - DOEL  ZETEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Naam :GRANIT PROMOTIONS

Rechtsvorm ;Naamloze vennootschap

Zetel :9031 Gent (Drongen), Industriepark Drongen 14/111

Opgericht onder de benaming "Granit Self-Storage" ingevolge akte verleden voor notaris Serge VAN DAMME te De Panne op 20 januari 1998, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 7 februari 1998 onder nummer 980207-154.

De statuten werden meermaals gewijzigd:

-Blijkens proces-verbaal opgemaakt en gesloten door notaris Michel Van Damme te Brugge, Sint-Andries op 31/12/2001, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26/01/2002 onder nummer 20020126477, Inhoudende onder meer wijziging van de maatschappelijke naam in 'Granit Promotions",

-Blijkens proces-verbaal opgemaakt en gesloten door notaris Bernard D'Hoore te Beemem, op 31/03/2006, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 28/04/2006 onder nummer 06074857, inhoudende onder meer wijziging van de maatschappelijke naam in "Ghent Marriott Asset Company" en kapitaalverhoging;

-Blijkens proces-verbaal opgemaakt en gesloten dcor notaris Bernard D'Hoore te Beernem, op 23/08/2006, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 18/09/2006 onder nummer 06144014;

-Blijkens proces-verbaal opgemaakt en gesloten door notaris Rudy Vandermander te Evergem, Ertvelde, op 06/0512008, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26/05/2008 onder nummer 08076948;

-Blijkens proces-verbaal opgemaakt en gesloten door geassocieerd notaris Jeroen Parmentier te Gent, op 29/12/2011, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 25/01/2012 onder nummer 0023007.

Waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd ingevolge proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Christophe Blindeman, te Gent, op 27/12/2012, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 21/01/2013 onder nummer 0011909.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het nummer 0462 434 533. De vennootschap heeft tot doel:

!.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

A.Het uitbaten, huren of verhuren, rechtstreeks of onrechtstreeks, van alle hotels, restaurants, drankgelegenheden, bijeenkomstencentra en meer in het algemeen alle activiteiten in verband met de uitbating van hotels en restaurants. Het verschaffen van logies voor al dan niet kortstondig verblijf, al dan niet in combinatie met het verschaffen van maaltijden in hotels; motels en pensions (met hotelservice), conferentieoorden, enzovoort. De verhuur van appartementen in hotels. Het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels. De groot- en kleinhandel in materieel en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

II

Mod Won' 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

HI1I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

benodigdheden voor hotels, cafés en restaurants. Organisatie en uitvoering van evenementen. Projectontwikkeling voor de bouw of de aanleg van commerciële en industriële centra, hotels, industriezones en markten, jachthavens, autowegen, wintersportcentra en dergelijke. Projectontwikkeling en handel in onroerend goed en afgeleide werkzaamheden.

B.Het verlenen van adviezen en het verstrekken van prestaties op financieel, technisch, juridisch, logistiek, commercieel of administratief vlak; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van andere rechtspersonen of ondernemingen.

C.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

D.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

E.De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen evenals het optreden als tussenpersoon bij voormelde verrichtingen.

II.VOOR EIGEN REKENING

A.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

B.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

C.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatleondememingen.

I11.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, rcerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

Naam : DAMSE VAART PROMOTIONS

Rechtsvorm :Naamloze vennootschap

Zetel :9031 Gent (Drongen), lndustriepark 14/111

Opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en onder de benaming "Denseco Industries" ingevolge akte verleden voor notaris Daan SMETS te Mortsel op 13 januari 2000, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 3 februari nadien onder nummer 200002032. De statuten werden gewijzigd blijkens proces-verbaal opgemaakt en gesloten door notaris Jo Abeloos te Vilvoorde op 17/03/2005, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12/04/2005 onder nummer 0053618, inhoudende onder meer wijziging van de maatschappelijke naam in "Damre Vaart Promotions" en wijziging van de vorm naar een naamloze vennootschap. Waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd ingevolge proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Jeroen Parmentier, te Gent, op 20/09/2011, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 07/10/2011 onder nummer 0151577.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het nummer 0469 978 262. De vennootschap heeft tot doel:

IVOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF 1N DEELNEMING MET DERDEN A, Projectontwikkeling en handel in onroerend goed en afgeleide werkzaamheden.

{ ,k

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

B.Projectontwikkeling voor de bouw of de aanleg van: commerciële, en industriële centra, hotels, industriezones en markten, jachthavens, autowegen, wintersportcentra en dergelijke.

C.Het voeren van alle diensten inzake promotie en dit in de meest ruime zin van het woord.

D.Organisatie en uitvoering van evenementen,

E.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

F.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

G.Het verlenen van adviezen en het verstrekken van prestaties op financieel, technisch, juridisch, logistiek, commercieel of administratief vlak.

H.Het verlenen van diensten en adviezen aan derden in de ruimste zin van het woord..

I.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

J.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

K.De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen evenals het optreden als tussenpersoon bij voormelde verrichtingen.

I1.VOOR EiGEN REKENING

A.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende gcederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

B.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten,

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

RUILVERHOUDING

De ruilverhouding is bijgevolg : 1 aandeel in de over te nemen vennootschap = 2,000,00!400,00 = 5 aandelen in de overnemende vennootschap. Voor de 100 aandelen uitstaand in de over te nemen vennootschap NV DAMSE VAART PROMOTIONS, worden derhalve in totaal 500 aandelen in de overnemende vennootschap, de NV GRANIT PROMOTIONS, uitgegeven aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap NV DAMSE VAART PROMOTIONS. Bijgevolg zal na fusie het kapitaal van de NV GRANIT PROMOTIONS vertegenwoordigd worden door 3.500 aandelen (d.i. 3.000 bestaande aandelen en 500 nieuwe aandelen uitgegeven naar aanleiding van de voorgenomen fusie).

OPLEG IN GELD Er wordt geen opleg in geld voorzien.

WIJZE WAAROP DE AANDELEN 1N DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

De toebedeling evenals de inschrijving ervan in het register van aandelen van de overnemende vennootschap NV GRANiT PROMOTIONS zal gebeuren door toedoen van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap NV GRANIT PROMOTIONS.

VANAF WELKE DE NIEUWE AANDELEN RECHT GEVEN TË DELEN-IN D {ÎVINST ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT

De datum vanaf welke de nieuwe aandelen uitgegeven door de overnemende vennootschap NV GRANIT PROMOTIONS recht geven te delen in de winst is vastgesteld op 1 januari 2014, Er worden geen bijzondere regelingen betreffende dat recht getroffen.

DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAPPEN BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap, de NV DAMSE VAART PROMOTIONS, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, de NV GRANIT PROMOTIONS, is vastgesteld op 1 januari 2014.

DE RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDERS OF VENNOTEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAPPEN, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

Niet van toepassing,

BEZOLDIGING DIE WORDT TOEGEKEND AAN DE COMMISSARISSEN, DE BEDRIJFSREVISOREN OF DE EXTERNE ACCOUNTANTS VOOR HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 695 W.VENN. BEDOELDE VERSLAG

Artikel 695 W.Venn. bepaalt:

§ 1. In elke vennootschap wordt een schriftelijk verslag over het fusievoorstel opgesteld hetzij door de commissaris, hetzij, wanneer er geen commissaris is, door een bedrijfsrevisor of door een externe accountant, die de bestuurders of de zaakvoerders hebben aangewezen.

De commissaris, de aangewezen bedrijfsrevisor of accountant moet inzonderheid verklaren of de ruilverhouding naar zijn mening al dan niet redelijk is.

In deze verklaring moet ten minste worden aangegeven

1° volgens welke methoden de voorgestelde ruilverhouding is vastgesteld;

2° of deze methoden in het gegeven geval passen en tot welke waardering elke gebruikte methode leidt; tevens moet een oordeel worden gegeven over het betrekkelijke gewicht dat bij de vaststelling van de in aanmerking genomen waarde aan deze methoden is gehecht,

In het verslag worden bovendien de bijzondere moeilijkheden vermeld die er eventueel bij de waardering zijn geweest. De commissaris, de aangewezen bedrijfsrevisor of accountant kan ter plaatse inzage nemen van aile documenten die dienstig zijn voor de vervulling van zijn taak, Zij zijn gerechtigd van de vennootschappen " die bij de fusie betrokken zijn, te verlangen dat hun alle ophelderingen en inlichtingen worden verstrekt, Zij zijn i tevens gerechtigd aile controles te verrichten die zij nodig achten, Indien alle vennoten en houders van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden van alle vennootschappen die aan de fusie deelnemen hiermee : hebben ingestemd, is deze paragraaf niet van toepassing.

§ 2. indien een verslag werd opgesteld overeenkomstig § 1, zijn de artikelen 313, 423 of 602 niet van toepassing op een overnemende vennootschap die de rechtsvorm heeft van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, van een Europese vennootschap, van een Europese coöperatieve vennootschap of van een naamloze vennootschap.

Rekening houdende met het feit dat:

- alle aandeelhouders en houders van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden van alle vennootschappen die aan de fusie deelnemen hiermee hebben ingestemd (artikel 695, §1, laatste alinea W.Venn.);

- gezien de bepalingen van artikel 695, §2 W.Venn.;

zal, in overeenstemming met de voormelde bepalingen, geen verslag van de commissaris- bedrijfsrevisor over het fusievoorstel worden opgesteld en zal bijgevoeg enkel een inbrengverslag en verslag van het bestuursorgaan voor de overnemende vennootschap NV GRANIT PROMOTIONS worden opgemaakt zoals voorzien in artikel 602 W.Venn.

BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Samen hiermee neergelegd: fusievoorstel Nv Iprom

Cvba Granit Ghent bestuurder - gedelegeerd bestuurder vertegenwoordigd door haar vaste vert. de heer Marc Wybraeke

bestuurder - gedelegeerd bestuurder vertegenwoordigd door haar vaste vert. de heer Ivan Van Damme

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor3 behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 15.07.2014 14309-0227-027
26/08/2014
ÿþ1101111RjiilIMMF1111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie an da aide

NEERGELEGD

I 4 Mi 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHANDaa GENT

n'ad 11.1

Ondernemingsnr 0469.978262

Benaming (voluit) : Damse Vaart Promotions

(verkort)

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel Industriepark 141111

9031 Gent (Drongen)

Onderwerp akte :Fusie door overneming - Buitengewone algmene vergadering van de overgenomen vennootschap - Ontbinding zonder vereffening

Uit het proces-verbaal verleden op 23 juli 2014 voor Christophe Blindeman, geassocieerd notaris in de': burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering gehouden van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Damse Vaart Promotions", met maatschappelijke zetel te 9031 Gent (Drongen), Industriepark Drongen 14/111, ondernemingsnummer 0469.978.262, RPR Gent, is bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

FUSIE - ONTBINDING

De vergadering beslist, overeenkomstig de bepalingen van het fusievoorstel en binnen de wettelijke voorwaarden en modaliteiten behoudens de hierna vermelde afwijkingen, tot goedkeuring van de fusie door overneming door de naamloze vennootschap "GRANIT PROMOTIONS", met maatschappelijke zetel te 9031 Gent (Drongen), Industriepark Drongen 14/111, ondememingsnummer 0462.434.533 RPR Gent, overnemende vennootschap, van de naamloze vennootschap "DAMSE VAART PROMOTIONS", met maatschappelijke zetel te 9031 Gent (Drongen), Industriepark Drongen 14/111, ondernemingsnummer 0469,978.262, RPR Gent, overgenomen vennootschap, door overgang van gans het vermogen, gebaseerd op een fusiebalans opgesteld op 31 december 2013.

< Alle handelingen gesteld door de vennootschap "DAMSE VAART PROMOTIONS" vanaf 1 januari 2014, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de vennootschap "GRANIT PROMOTIONS". Het doel van de vennootschap "GRANIT PROMOTIONS» zal niet worden gewijzigd aangezien het op heden de door de overgenomen vennootschap uitgeoefende activiteiten volledig omvat.

Beschrijving van het overgedragen vermogen

' De vergadering verzoekt de notaris te notuleren dat het gehele vermogen van de vennootschap "DAMSE VAART PROMOTIONS» overgaat onder algemene titel naar de vennootschap "GRANIT PROMOTIONS" en dat van dit vermogen een fusiebalans werd opgemaakt op 31 december 2013.

De vergadering verzoekt de notaris te notuleren dat het overdragen vermogen ingevolge de fusie alle actief- en passiefbestanddelen omvat, al dan niet uitgedrukt, ontstaan dan wel nog te ontstaan, al dan niet contentieus, van welke aard ook, contractueel dan wel extracontractueel, deel uitmakend en afhangende van de overgenomen vennootschap "DAMSE VAART PROMOTIONS", zoals beschreven en gewaardeerd in het voormeld fusievoorstel, waarnaar uitdrukkelijk wordt verwezen. De vergadering ontslaat uitdrukkelijk de

" ondergetekende notaris er hier een uitvoeriger beschrijving van op te nemen.

Algemene voorwaarden van de overdracht

; 1.De overnemende vennootschap wordt in de plaats gesteld van de overgenomen vennootschap betreffende

alle rechten en verplichtingen in verband met het ingebrachte vermogen.

" 2.De aandelen van de overnemende vennootschap geven recht op winstdeelname met ingang van 1 januari ' 2014,

3.De verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor, rekening van de overnemende vennootschap te, rekenen vanaf 1 januari 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod '11.1

4.ÉventLiée-i-personeel 'van de overgenomen verïrt-O-Ot-schap-Wokit ingebracht met bahOuci- van al hUn- rechten ; (CAO 32bis).

Kapitaalverhoging overnemende vennootschap  ruilverhouding aandelen

, Yen gevolge van de overgang van het vermogen van de vennootschap "DAMSE VAART PROMOTIONS" wordt het kapitaal van de vennootschap "GRANIT PROMOTIONS" verhoogd ten belope van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00), om het te brengen van drlehonderdvierennegentigduizencl

! driehonderdachtenzestig euro zes cent (¬ 394.368,06) op vierhonderdvijfenviggduizend ;

achthonderdachtenzestig euro zes cent (¬ 455.868,06).

Ingevolge deze kapitaalverhoging zullen vijfhonderd (500) nieuwe volgestorte aandelen, zonder nominale waarde, worden uitgegeven die dezelfde rechten en plichten hebben als de reeds bestaande aandelen en die delen in de winst vanaf 1 januari 2014.

!De nieuw uitgegeven aandelen zullen worden toebedeeld aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap "DAMSE VAART PROMOTIONS" tegen inlevering van al hun aandelen in de overgenomen vennootschap naar verhouding van honderd (100) oude aandelen van de overgenomen vennootschap in ruil voor vijfhonderd (500) nieuwe aandelen van overnemende vennootschap 'GRANIT PROMOTIONS", zonder ; opleg in geld.

; De toekenning van de nieuw uitgegeven aandelen aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap ! zal geschieden door inschrijving onder hun naam van het aantal hen toekomende aandelen met de datum van het fusiebesluit in het register van aandelen.

Ontbinding

Ten gevolge van de fusie vindt van rechtswege de ontbinding zonder vereffening van de overgenomen ! Vennootschap plaats.

KWIJTING AAN DE BESTUURDERS

De vergadering beslist dat de goedkeuring van de jaarrekening, die wordt opgesteld na de fusie, door de: jaarvergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap, als kwijting zal gelden voor der bestuurders van de overgenomen vennootschap voor de uitoefening van hun mandaat van 1 januari 2014 tot heden.

MACHTIGING

De vergadering benoemt tot bijzondere gemachtigde, de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CNOCKAERT & SALENS", met maatschappelijke zetel te 8200 Brugge, Koude Keukenstraat 13, ondememingsnummer 0864.265.446, RPR Gent, afdeling El.rugge, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, in deze elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, om aile formaliteiten inzake de wijziging en/of schrapping van de inschrijving bij de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de belasting over de toegevoegde waarde of enige andere administratie te vervullen en te dien einde ook aile hoegenaamde stukken en akten te tekenen, voor zoveel als nodig,

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Jeroen Parmentier

Samen hiermee neergelegd: de expeditie van het proces-verbaal

^

L

^

Op de Laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

->1 Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 11.07.2013 13292-0298-027
12/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.06.2012, NGL 10.07.2012 12272-0335-030
02/04/2012
ÿþVoorbehouder aan het Belgisch Staatsblai

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

1111

*12066674*

0469.978.262

DAMSE VAART PROMOTIONS

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) (verkort)

NEERGELEGD

21 KU 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHA>rwL TE GENT

%min ie

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : INDUSTRIEPARK DRONGEN 14/111  9031 DRONGEN (volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING COMMISSARIS

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 14 maart 2012: Enig besluit

De vergadering benoemt de burgerlijke vennootschap o.v.v.e BVBA "Van Wemmel-Kaekebeke-Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 V-W-K, vertegenwoordigd door haar vennoot de heer Albert Bauwens, bedrijfsrevisor, tot commissaris-revisor voor een periode van drie jaar met ingang vanaf 30 december 2011.

Het besluit wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

Nv Iprom

gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door haar

vaste vertegenwoordiger

de heer Marc Wybraeke

Cvba Granit Ghent

gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door haar

vaste vertegenwoordiger

de heer Ivan Van Damme

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

07/10/2011
ÿþ mad 2.1





In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

1111IP3711!

Ondernemingsnr : 0469.978.262

NEERGELEGD

2 ? -09- 2011

RECHTBANK VAN

KOOP HANDEheGENT

V

Benaming : Damse Vaart Promotions

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Industriepark 141111

9031 Gent (Drongen)

Onderwerp akte :Buitengewone algemene vergadering - Statutenwijziging - Ontslag - Benoeming

Uit het proces-verbaal verleden voor geassocieerd notaris Jeroen Parmentier te Gent op twintig september

tweeduizend en elf, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders is;'

bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen :

WIJZIGING VAN DE BESTUURSBEVOEGDHEDEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vergadering beslist tot bepaling van een nieuw artikel 36 in de statuten met betrekking tot de mogelijkheid

voor de raad van bestuur tot aanstelling van een directiecomité conform artikel 524bis van het Wetboek van

vennootschappen en definiëring van de bevoegdheden van dagelijks bestuur in artikel 35:

"Artikel 36 - Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn

bestuurdersbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking';.

kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere:

bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn. Zij vormen samen een;;

college.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur

' van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

De raad van bestuur stelt in samenspraak met het directiecomité een huishoudelijk reglement op dat de regels;

betreffende werkwijze en de wijze van rapportering van het directiecomité vastlegt."

WIJZIGING VAN HET BOEKJAAR

De vergadering beslist het boekjaar voortaan te laten beginnen op 1 januari van ieder jaar en te eindigen op 31

december van ieder jaar.

OVERGANGSBEPALING MET BETREKKING TOT HET LOPEND BOEKJAAR

De vergadering beslist het lopend boekjaar, dat normaal zou eindigen op 30 september 2011 te verlengen tot,;

31 december 2011.

WIJZIGING VAN DE DATUM VAN DE JAARVERGADERING

De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te wijzigen om deze voortaan te laten plaatsvinden op''

de laatste maandag van de maand juni om 17 uur.

AANNEMING NIEUWE VERSIE VAN STATUTEN

De vergadering beslist de bestaande statuten integraal te vervangen door een nieuwe versie om om ze in;

overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen beslissingen en de vigerende wetgeving. De tekst

deze statuten luidt als volgt (bij uittreksel):

Artikel 1- Rechtsvorm - Naam

De vennootschap neemt de rechtsvorm aan van een naamloze vennootschap met als naam:

Damse Vaart Promotions.

Artikel 2- Zetel

De zetel is gevestigd te Industriepark Drongen 141111  9031 Drongen (Gent).

Artikel 3- Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

A. Projectontwikkeling en handel in onroerend goed en afgeleide werkzaamheden.

B. Projectontwikkeling voor de bouw of de aanleg van: commerciële, en industriële centra, hotels, industriezones en markten, jachthavens, autowegen, wintersportcentra en dergelijke.

C. Het voeren van alle diensten inzake promotie en dit in de meest ruime zin van het woord.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

D. Organisatie en uitvoering van evenementen.

E. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

F. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich in dit kader borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernerningen.

G. Het verlenen van adviezen en het verstrekken van prestaties op financieel, technisch, juridisch, logistiek, commercieel of administratief vlak.

H. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden in de ruimste zin van het woord.

I. Het waarnemen van bestuursopdrachten en -mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

J. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

K. De aan- en verkoop evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen evenals het optreden als

tussenpersoon bij voormelde verrichtingen.

Il. VOOR EIGEN REKENING:

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerende vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere ' roerende waarden, van welke vorm ook, uitgeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN:

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Artikel 4- Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

" Artikel 5- Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 61.500,00).

Het wordt vertegenwoordigd door HONDERD (100) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder

één/honderdste (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Uitsluitend voor wat betreft de regels inzake het bestuur worden de aandelen opgesplitst in twee categorieën,

hetzij vijftig (50) aandelen type A, hetzij vijftig (50) aandelen type B. Voor het overige hebben beide categorieën

dezelde rechten.

Artikel 9- Soort aandelen

Alle aandelen zijn op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van

die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

Artikel 16- Jaarvergadering - buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste maandag van de maand juni om zeventien uur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

be'houden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

" Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in Artikel 27 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

" Deze vergaderingen van aandeelhouders mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van aandeelhouders worden gehouden op de, zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Artikel 25- Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem. "

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de " zetel toekomen.

Artikel 29- Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag ' van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. De raad van bestuur zal steeds uit evenveel leden gekozen uit de kandidaten, voorgesteld door de aandeelhouders, eigenaars van de aandelen type A, als uit leden gekozen uit de kandidaten, voorgesteld door de aandeelhouders; eigenaars van de aandelen type B, moeten bestaan. De raad van bestuur mag verder aangevuld worden met één of meerdere onafhankelijke bestuurders. De onafhankelijke bestuurders ' moeten voldoen aan de criteria van artikel 524 §4, tweede lid van het Wetboek van vennootschappen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te duiden die belast wordt met de ; uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De benoeming van een rechtspersoon tot bestuurder is onderworpen aan de voorwaarde dat de door haar ' aangestelde vaste vertegenwoordiger uitdrukkelijk of stilzwijgend aanvaard wordt door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst

Artikel 30- Voorzitter

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Behoudens andersluidende beslissing van de raad van bestuur, zal de voorzitter om de drie jaar afwisselend gekozen worden uit de bestuurders benoemd op voorstel van de aandeelhouders, eigenaars van aandelen type A en vervolgens uit de bestuurders benoemd op voorstel van de aandeelhouders, eigenaars van aandelen type B. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders en vaste vertegenwoordigers van bestuurders.

Artikel 31- Vergadering en bijeenroeping

De raad van bestuur vergadert telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens twee bestuurders het vragen, en dit na bijeengeroepen te zijn door haar voorzitter, een gedelegeerd bestuurder of twee bestuurders, tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen worden gehouden op de plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald.

Artikel 32- Beraadslagingen

De raad van bestuur kan alleen dan geldig beraadslagen wanneer de meerderheid van haar leden aanwezig of vertegenwoordigd is, en beslist dan met de meerderheid van stemmen der aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Elke verhinderde of afwezige bestuurder kan bij brief, telegram, of telexbericht, een ander lid van de raad van'. bestuur afvaardigen om hem te vertegenwoordigen op een bepaalde bijeenkomst van de raad van bestuur en er te stemmen in zijn plaats. [n dit geval wordt de lastgever geacht aanwezig te zijn. Een bestuurder mag

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1



' meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap het' vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur, worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Zij worden gedateerd op de dag dat de laatste bestuurder voormeld document ondertekent. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening, de aanwending van het toegestane kapitaal.

Artikel 34- Bestuursbevoegdheid

De raad van bestuur beschikt over de macht om alle rechtshandelingen te stellen, noodzakelijk of nuttig voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van deze bij de wet voorbehouden aan de'. algemene vergadering.

Artikel 35- Dageliiks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, evenals de uitvoering van haar beslissingen, delegeren aan een orgaan van dagelijks bestuur. Dit orgaan dient steeds te bestaan uit twee gedelegeerde bestuurders, één gekozen uit de kandidaten voorgesteld door de bestuurder(s) benoemd op voordracht van de aandeelhouders, eigenaars van de A-aandelen en één gekozen uit de kandidaten voorgesteld door de bestuurder(s) benoemd op voordracht van de aandeelhouders, eigenaars van de B-aandelen.

In het kader van het dagelijks bestuur kan elke gedelegeerde bestuurder afzonderlijk alle (rechts) handelingen stellen die hij nodig of nuttig acht. Onder het "dagelijks bestuur" worden verstaan: "de handelingen of verrichtingen betreffende het bestuur, die niet verder reiken dan de behoeften van het dagelijks leven van de vennootschap, of de behoeften die om reden zowel van minder belang dat ze vertonen, als van de noodzakelijkheid een spoedige oplossing te treffen, de tussenkomst van de raad van bestuur niet rechtvaardigen.

Voor zover als nodig wordt bepaald dat volgende rechtshandelingen niet tot het dagelijks bestuur behoren:

1) Elke afzonderlijke handeling of meerdere handelingen samen die de vennootschap verbindt of verbinden voor meer dan vijfentwintigduizend euro (25.000,00 euro) binnen een tijdvak van 12 opeenvolgende maanden;

2) Elke afzonderlijke handeling of meerdere handelingen samen die een verbintenis uitmaken in hoofde van de vennootschap die niet kunnen worden opgezegd door de vennootschap binnen een termijn van zes (6) maanden of minder;

3) Onafhankelijk van het bedrag: "

a) het aankopen of verkopen van onroerende goederen (daarin begrepen de rechten in rem op onroerende goederen);

b) het bezwaren van activa van de vennootschap met een recht in rem (hypotheek of pand); en

c) de overdracht van het cliënteel van de vennootschap of enige andere activa nodig om het cliënteel te

behouden.

Artikel 36- Directiecomité

, Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn

bestuurdersbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking

kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere

bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn. Zij vormen samen een

college.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur

van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

De raad van bestuur stelt in samenspraak met het directiecomité een huishoudelijk reglement op dat de regels

" betreffende werkwijze en de wijze van rapportering van het directiecomité vastlegt.

Artikel 37- Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meerdere adviserende comités oprichten, waarvan hij de samenstelling en de opdrachten vaststelt.

' Artikel 38- Vertegenwoordigingsbevoegdheid

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders, samen optredend, waarvan één gekozen uit de kandidaten voorgesteld door de bestuurder(s) benoemd op voordracht van de aandeelhouders, eigenaars van de aandelen type A en één gekozen uit de i kandidaten voorgesteld door de bestuurder(s) benoemd op voordracht van de aandeelhouders, eigenaars van ' de aandelen type B.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap evenwel steeds geldig vertegenwoordigd door één gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk handelend. De vennootschap is tenslotte geldig verbonden door haar bijzondere gevolmachtigden, binnen het kader van hun mandaat.

Artikel 39- Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

bdhouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 2.S

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2" van het' Wetboek van vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

' Artikel 40- Boeklaar - iaarrekening - iaarversfaq

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Artikel 41- Winstverdeling

Van de jaarlijks winst wordt, volgens de vigerende wettelijke verplichtingen terzake, de dotatie aan de wettelijke reserve voorafgenomen.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 45- Vereffening

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van aandeelhouders bijeenroepen wanneer aandeelhouders die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgestoten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

ONTSLAG EN BENOEMING VAN BESTUURDERS.

De vergadering beslist ontslag te verlenen aan

1/ "WYDEN-INVEST", naamloze vennootschap, met ais vaste vertegenwoordiger de heer WYBRAEKE Marc, en

2/ "ETABLISSEMENTS ED. BLOCK", naamloze vennootschap, met als vast vertegenwoordiger de heer Van Damme Ivan,

in hun hoedanigheid van bestuurder van de vennootschap, met ingang vanaf 1 juli 2011.

De vergadering beslist vervolgens te benoemen tot bestuurder voor een periode van zes jaar met ingang vanaf 1 juli 2011:

Op voordracht van de B-aandeelhouder:

- "IPROM", naamloze vennootschap, vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger de heer WYBRAEKE

" Marc,

Op voordracht van de A-aandeelhouder:

- "GRANIT GHENT', coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 9031 Drongen, Industriepark Drongen 14/111, ondernemingsnummer 0821.074.613, RPR Gent vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger de heer Van Damme Ivan.

VOLMACHT VOOR DE ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bv owe Bvba Cnockaert & Salens, met zetel te Koude Keukenstraat 13, 8200 Brugge, en haar bedienden en aangestelden, alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket en de BTW-administratie.

RAAD VAN BESTUUR

Onmiddellijk verenigen de bestuurders van de naamloze vennootschap "DAMSE VAART PROMOTIONS", zich

en houden zij een raad van bestuur, waarbij met unanimiteit het volgende wordt beslist:

Ontslag-Benoeming gedelegeerd bestuurder

De raad beslist ontslag te verlenen aan

1/ "WYDEN-INVEST", naamloze vennootschap, met als vaste vertegenwoordiger de heer WYBRAEKE Marc,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vaor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

en

2/ "ETABLISSEMENTS ED. BLOCK", naamloze vennootschap, met als vast vertegenwoordiger de heer Van

Damme Ivan,

in hun hoedanigheid van gedelegeerd-bestuurder van de vennootschap, met ingang vanaf 1 juli 2011.

Worden benoemd tot gedelegeerd bestuurder van de vennootschap voor een periode van 6 jaar met ingang

vanaf 1 juli 2011.

Op voordracht van de B-bestuurder:

- "IPROM", naamloze vennootschap, voornoemd, vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger de heer

WYBRAEKE Marc, voornoemd.

Op voordracht van de A-bestuurder:

- "GRANIT GHENT', coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voornoemd,

vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger de heer Van Damme Ivan, voornoemd.

Elke gedelegeerd-bestuurder afzonderlijk kan de vennootschap alleen vertegenwoordigen in het kader van het

dagelijks bestuur.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

; Samen hiermee neergelegd:

- De expeditie van het proces-verbaal;

Geassocieerd notaris Jeroen Parmentier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 30.03.2011, NGL 28.04.2011 11090-0592-010
07/04/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0469.978.262

Benaming

(voluit) : Damse Vaart Promotions

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Industriepark Drongen 14/111 - 9031 Drongen

Onderwerp akte : teniet doen benoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op de zetel op 22 februari 2011:

De bijzondere algemene vergadering besluit, met unanimiteit :

1.het besluit van de bijzondere algemene vergadering van 17 december 2010, waarbij voor een periode van drie jaar, een commissaris, zijnde de BV ovv BVBA Van Wemmel-Kaekebeke-Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 V-W-K, vertegenwoordigd door haar vennoot en;. zaakvoerder, de heer Joseph Van Wemmel, bedrijfsrevisor, is onregelmatig en wordt geacht niet te bestaan.

2.De NV Wyden-Invest, vertegenwoordigd door Marc Wybraeke, gedelegeerd bestuurder, wordt belast met! de onmiddellijke publicatie van dit besluit en met het onmiddellijk ter kennis brengen van een eensluidend: afschrift van het huidig proces-verbaal aan de BV ovv BVBA Van Wemmel-Kaekebeke-Bedrijfsrevisoren, met: maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 V-W-K, vertegenwoordigd door haar vennoot en zaakvoerder, de heer Joseph Van Wemmel, bedrijfsrevisor.

3. De BV ow BVBA Van Wemmel-Kaekebeke-Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Joseph: Van Wemmel, verklaart hierbij kennisname te hebben genomen en uitdrukkelijk akkoord te hebben gegeven: met de voorgaande beslissing.

De vergadering keurt het verslag van de huidige bijzondere algemene vergadering, met algemeenheid van: stemmen, goed.

NV Etablissements ED. Block vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Ivan Van Damme, bestuurder

NV Wyden-Invest vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Marc Wybraeke, gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

t #.

~.,.

~:..,...~~...

2 8 kJAARi 2011

RE. i T-

Griff VAN

KOOF ;`: 'ie ' E GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

11

11052496*

bel

a.

Be

Sta

07/01/2011
ÿþ"

I111 1111! if1ff 1111111ff! Il1I 11111 ff11 I1! II

*11004134*

nRoa 21

N'r2 ~ _ ,r ~E~.. .. " ~ _ n

~D

., ~,

~ M ~~~..A

,. 2î;;0

KOW1" t.:k ,t,:. !'?': Gt'NT

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0469.978.262

Benaming

(voluit) : DAMSE VAART PROMOTIONS

Rechtsvorm : NV

Zetel : INDUSTRIEPARK DRONGEN 14/111

9031 DRONGEN

Onderwerp akte : BENOEMING COMMISSARIS

Er blijkt uit het Proces-Verbaal van de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 17 december 2010 dat er met: algemeenheid van stemmen werd beslist te benoemen als commissaris voor een periode van drie jaar:

-de BV ovv BVBA Van Wemmel-Kaekebeke-Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 9000 Gent,. Apostelhuizen 26 V-W-K, vertegenwoordigd door haar vennoot en zaakvoerder, de heer Joseph Van Wemmel, Bedrijfsrevisor.

Goedgekeurd in het Proces-Verbaal van de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 17 december 2010.

NV Wyden Invest

met als vaste vertegenwoordiger

Marc Wybraeke

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 13.03.2010, NGL 09.04.2010 10088-0200-010
12/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 21.02.2009, NGL 11.03.2009 09071-0185-011
09/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 29.03.2008, NGL 07.04.2008 08097-0349-011
16/03/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 17.02.2007, NGL 14.03.2007 07072-2735-011
04/04/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 11.03.2006, NGL 31.03.2006 06097-3384-012
12/04/2005 : ANA062687
04/04/2005 : ANA062687
20/07/2004 : ANA062687
05/05/2003 : ANA062687
12/04/2002 : ANA062687

Coordonnées
DAMSE VAART PROMOTIONS

Adresse
INDUSTRIEPARK DRONGEN 14, BUS 111, IMMOGRANIT BUILDING 9031 DRONGEN

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande