DANEELS JOHNY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DANEELS JOHNY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 875.490.227

Publication

16/07/2014
ÿþH

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

_ ..... _

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte





Gent

Afdeling Oudenaarde

o 7 MI 2014

Griffie

;.

Ondernemingsnr 0875.490.227

Benaming (voluit) : Daneels Johny

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Vrijheid 34

9500 Geraardsbergen

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Ivan Schaubroeck te Oosterzele op 30 juni 2014, tel registeren, dat de algemene vergadering der vennootschap de volgende beslissingen heeft genomen

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal ingevolge !i de beslissing van de algemene vergadering van 17 juni 2014 waarbij werd beslist om de dividenden uit te keren toepassing van artikel 537, eerste lid Wetboek Inkomstenbelasting met vijfenveertigduizend zeshonderdnegenenzeventig euro negenenvijftig cent (¬ 45.679,59) om het te brengen van achttienduizend: zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op vierenzestigduizend tweehonderdnegenenzeventig euro negenenvijftig cent (¬ ij 64.279,59) zonder creatie van nieuwe aandelen maar door proportionele verhoging van de fractiewaarde van deil bestaande aandelen, te plaatsen en vol te storten, te plaatsen en vol te storten in speciën te storten,

TWEEDE BESLUIT

En dadelijk wordt de kapitaalsverhoging volledig geplaatst en volstort door de voormelde vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit.

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE23 1030 1653 1191 bij de bank Crelan, geopend ten name van de voormelde vennootschap, zoals blijkt uit het bewijs van! deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 25 juni 2014 dat aan ondergetekende notaris is overhandigd.

r; DERDE BESLUIT

De leden van de vergadering verzoeken ons notaris te akteren dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk is gebracht op vierenzestigduizend tweehonderdnegenenzeventig euro negenenvijftig cent: (¬ 64.279,59).

VIERDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen artikel 5 van de statuten aan te passen zoals voorgesteld onder punt d/ van de agenda.

Voormelde beslissingen worden met eenparigheid van stemmen genomen.

Voor ontledend uittreksel

Worden tevens neergelegd

- de uitgifte van de akte

- gecoordineerde statuten.

;i

1111,11110

Op de laatste blz. van Luik B vermelden:Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

06/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 20.02.2014, NGL 27.02.2014 14055-0050-013
07/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 21.12.2012, NGL 28.02.2013 13055-0080-013
07/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 29.02.2012, NGL 01.03.2012 12053-0085-012
02/02/2011
ÿþMotl 2.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

iH IIN~I~IRVWI~I~IIIIAI

*iioieaes"

Ondernemingsnr : 0875490227

Benaming

(voluit): DANEELS JOHNY

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Vrijheid 34 - 9500 Geraardsbergen

Voorwerp akte : STATUTENWIJZIGING

"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

2 0 JAN. 2011

Griffie

Het jaar tweeduizend en tien, op dertig december;

Om vijftien uur;

Te Geraardsbergen, op het kantoor van ondergetekende notaris;

Voor mij, LAURENT RENS, notaris, ter standplaats Geraardsbergen;

Wordt de buitengewone algemene vergadering gehouden van de vennoten van de vennootschap onder firma "DANEELS JOHNY", waarvan de zetel gevestigd _is te 9500 Geraardsbergen, Vrijheid 34, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0875.490.227, met B.T.W. nummer 875.490.227;

De vergadering beslist de nominale waarde van de 50 aandelen van de vennootschap onder firma af te schaffen, zodat ieder aandeel voortaan éénvijftigste van het maatschappelijk kapitaal zal vertegenwoordigen, zonder aanduiding van nominale waarde.

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten bedrage van achttienduizend en honderd; euro, om het te brengen tot achttienduizend zeshonderd euro.

Deze kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door het bedrag van vijfduizend zevenhonderd' euro, beschikbaar in de vennootschap onder een bijzondere reserve, die de vergadering beslist in te lijven bij het maatschappelijk kapitaal.

Wat de overige twaalfduizend vierhonderd euro aangaat, verbinden zich de comparanten hoofdelijk en ondeelbaar dat bedrag in de vennootschap te storten, naar gelang de noden van de vennootschap, op eerste verzoek van het bestuur en tot volstorting van het maatschappelijk kapitaal.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt, dat elk van de vijftig

aandelen ten belope van één-derde, hetzij honderd vierentwintig euro is volgestort.

Zij beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen, zonder wijziging van de rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Het maatschappelijk doel blijft ongewijzigd, het kapitaal en de reserves, rekening houdend met de kapitaalsverhoging hiervoor beslist, evenals de actieve en passieve bestanddelen, de afschrijvingen, de minwaarden en de meerwaarden blijven onaangeroerd; de besloten. vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zet de geschriften en de boekhouding voort zoals gehouden door de VOF.

De BVBA bewaart het inschrijvingsnummer van de VOF in het rechtspersonenregister, evenals het BTW-nummer.

De omzetting gebeurt op basis van voorberoepen staat van activa en passiva. Alle bewerkingen gedaan sedert de dtaum van deze staat worden geacht vervuld te zijn voor rekening van de BVBA.

De vennootschap is opgericht onder de benaming "DANEELS JOHNY".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

d'd '' t.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2011- Annexes du Moniteur belge

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9500 Geraardsbergen, Vrijheid 34.

De vennootschap heeft tot doel:

-de installatie in gebouwen en andere bouwwerken van apparatuur voor verwarming, ventilatie,

koeling en klimaatregeling;

-onderneming voor het bouwen van koelkamers;

-de vervaardiging en installatie van industriële machines, apparaten en toestellen voor de

koeltechniek;

-de reparatie en het onderhoud van verwarmingsinstallaties;

-onderneming voor de installatie van elektrische bedrading en toebehoren;

-onderneming voor installatie van hulpvoedingssystemen

generatoraggregaten);

-onderneming voor installatie van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen;

-onderneming voor de installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal;

-het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermische isolatiemateriaal, isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen;

-isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen;

-de isolatie van koelkamers en pakhuizen;

-de isolatie in gebouwen en andere bouwwerken van waterleidingen, artikelen en apparaten voor sanitair gebruik, sprinklerinstallaties, gasaansluitingen, leidingen voor diverse gassen (vb. voor zuurstof in hospitalen);

-het schoorsteenvegen en het schoonmaken van vuurplaatsen, kachels, ovens, ketels van centrale verwarming, ventilatiekanalen en uitlaatsystemen; _

-onderneming voor het bouwen van koelkamers, kluizen, enz;

-onderneming voor de installatie van elektrische verwarmingsinstallaties;

-de reparatie van auto's; reparatie van de mechanische onderdelen en van de elektrische installaties m.b.t. airco's;

-groothandel in elektrische huishoudelijke apparaten;

-kleinhandel in elektrische huishoudapparaten;

-plaatsing van koeling in isothermenwagens;

-de installatie in gebouwen en andere bouwwerken van waterleidingen, artikelen en apparaten voor sanitair, gebruik sprinklerinstallaties, waterontharders, gasaansluitingen, leidingen voor diverse gassen;

-de raparatie van elektrische huishoudapparaten.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 18.600 euro, vertegenwoordigd door vijftig aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Elk aandeel vertegenwoordigt één-vijftigste van het kapitaal.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere deelhebbende zaakvoerders. De handtekening van de zaakvoerder moet melding maken van de hoedanigheid waarin hij optreedt.

Wanneer de vennootschap zelf tot zaakvoerder of bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder haar vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden, die zal gelast worden met de uitvoering van die opdracht, in naam en voor rekening van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder kan, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, alle daden van bestuur en beschikking stellen, welke nodig of dienstig zijn om het maatschappelijke doel te bereiken, behoudens deze welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt; en iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

In alle akten die een vennootschap verbinden, moet onmiddellijk voor of na de handtekening van de persoon die de vennootschap vertegenwoordigt, vermeld worden in welke hoedanigheid hij optreedt.

De jaarvergadering van de vennootschap wordt elk jaar gehouden de derde vrijdag van de maand december, op de zetel of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld.

a 1 ,

Voor- Luik B - Varvnin

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Valt de voormelde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de

eerstvolgende werkdag.

Het boekjaar begint de eerste oktober en eindigt de dertigste september. Bij uitzondering loopt

het eerste jaar vanaf de oprichting van de vennootschap tot 30 september 2011.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen,

maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks genomen:

1. Vijf procent voor de wettelijke reserve.

Deze verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds een-tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Zij ontstaat wederom indien, om gelijk welke reden, het reservefonds verminderd werd.

2. Voor het overblijvend saldo, kan de algemene vergadering beslissen bij gewone meerderheid

van stemmen.

De vergadering beslist de Heer Johny Daneels te benoemen tot zaakvoerder van de BVBA

"DANEELS JOHNY".

Waarvan proces-verbaal;

Opgemaakt en gesloten op plaats en datum voormeld.

Na integrale voorlezing en toelichting, hebben de comparanten met mij, notaris, getekend.

Volgen de handtekeningen.

Geboekt zeven bladen geen verzending te Geraardsbergen op 11 januari 2011 boek 5/506

blad 61 vak 15 Ontvangen Vijfentwintig euro (25,00 euro). De ea. inspecteur get. D.

Adriaensens. _ _

Voor beredeneerd uittreksel.

Bestemd tot bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte statutenwijziging, verslag van de

zaakvoerders en bedrijfsrevisoraal verslag.

Notaris Laurent RENS.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2011- Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 27.01.2016, NGL 29.01.2016 16034-0544-012
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 25.01.2017, NGL 31.01.2017 17032-0291-012

Coordonnées
DANEELS JOHNY

Adresse
VRIJHEID 34 9500 GERAARDSBERGEN

Code postal : 9500
Localité : GERAARDSBERGEN
Commune : GERAARDSBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande