DANNY CLAEYS & CO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DANNY CLAEYS & CO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 879.511.668

Publication

23/05/2012
ÿþ Mod Wad 11.1

rrk. a < 1za-_ I tn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i I II IIIIIII1IIIIIIIIII

*iaos334a*

Vc behc

aan

Belç Staal

Ondememingsnr : 0$79.511.668

Benaming

(voiuit) : Danny Claeys & Co

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Asselsstraat 88

9031 Drongen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting van de vereffening

Uittreksel uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 8 mei 2012,

4e vergadering treedt de besluiten van het verslag van de vereffenaar bij en keurt de rekeningen van de vereffening goed. Zodoende verklaart de vergadering de vereffening als gesloten en stelt vast dat de vennootschap Danny Claeys & Co denitief opgehouden heeft te bestaan.

De Vergadering ontheft dhr Dany Claeys van zijn mandaat als vereffenaar zonder voorbehoud of beperking en verleent hem volledige kwijting.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard bij dhr Dany Claeys, Asselsstraat 88, 9031 Drongen, die dit op zich neemt.

Dany Claeys

Vereffenaar

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

22/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.05.2011, GGK 16.11.2011, NGL 16.11.2011 11610-0164-009
13/07/2011
ÿþnoce 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

.191111,1) 1311.11111111

II Ifl

Vo beho

aan

Belg Staat



NEERGELEGD

01 JUL1 2011

ECHIr.,WK

KOOPHA140 TE GENT

k



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge Ondememingsnr : 0879.511.668

Benaming : Danny Claeys & Co

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Asselstraat 88

9031 Gent (Drongen)

Onderwerp akte :ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VEREFFENAARS - COÖRDINATIE VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Niek Van der Straeten, geassocieerd notaris, zaakvoerder; van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid P. MOULIN ;:

" =i & N. VAN DER STRAETEN, geassocieerde notarissen", met zetel te Destelbergen, Dendermondesteenweg 432, op zeven li

i juni tweeduizend en elf, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap; ;: onder de vorm van de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid 'Danny Claeys & Co volgende beslissingen !

i; heeft genomen : ..

, 1: A.De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder dat het voorstel tot ontbinding van de vennootschap: toelicht, opgesteld overeenkomstig artikel 181 Wetboek van Vennootschappen, met eraan toegevoegd de staat van actief en

passief afgesloten op 31 mei 2011. ,,

:1 Bij eenparigheid ontslaat de algemene vergadering de voorzitter ervan lezing te geven van het verslag van de burgerlijke : vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Van Colle & Partners" ,,, ll met zetel te 9031 Drongen, Boelenaar 1, vertegenwoordigd door de heer Bob LIEKENS, accountant, over gemelde staat van:1 actief en passief, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

l: Het verslag van de genoemde accountant besluit in de volgende bewoordingen: .

ii 10. BESLUIT EN ACCOUNTANTSVERKLARING ; In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van Danny Claeysi & Co BVBA, een boekhoudkundige staat, afgesloten op 31 mei 2011, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten!; van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 952.112,47 EUR (negenhonderdduizendtweeenvijftigii I; honderd en twaalf euro en zevenenveertig eurocent) en een gecorrigeerd resultaat van 75.319,71 EUR (vijfenzeventigduizend

li driehonderdnegentien euro en eenenzeventig eurocent). Het netto-actief bedraagt 944.283,51 EUR;

; (negenhonderdduizendvierenveertig tweehonderddrieëntachtig euro en eenenvijftig eurocent).

Uit de controlewerkzaamheden die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat van activa en passiva de toestand van Danny Claeys & Co BVBA, volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de ;: vooruitzichten van de zaakvoerder met succes zullen gerealiseerd worden door diegenen die het risico van de vereffening

li zullen dragen. ..

. De wet schrijft voor dat de staat van activa en passiva niet meer dan drie maanden voordien mag zijn vastgesteld. Dei: vervaldag van deze termijn van drie maanden, voorgeschreven door artikel 181 van het Wetboek Vennootschapsrecht is dell datum van de buitengewone algemene vergadering die beslist over de ontbinding. Dientengevolge zal dit verslag onbruikbaar; ;" worden en de inhoud ervan komen te vervallen indien de algemene vergadering die beslist over de hoger omschreven; verrichting niet heeft plaatsgehad uiterlijk op 31 augustus 2011. Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Opgesteld in vier originele exemplaren, twee bestemd voor notaris Mr. Niek Van der Straeten met standplaats te 9070l: Destelbergen, één bestemd voor de onderneming en één voor het IAB, dienst bijzondere mandaten.

,.

Gedaan te goeder trouw, ,

Drongen, 6 juni 2011 Volgt de handtekening

Voor Van Coile & Partners CVBA ,.

I.A.B. nr. 221006 3 N 92" ,.

:: De aanwezige vennoten erkennen kennis genomen te hebben van dit verslag. i!

Een exemplaar van deze verslagen zal samen met een afschrift van deze akte neergelegd worden op de griffie van deii

i rechtbank van Koophandel. ,.

,.

B.Na kennisname van deze verslagen, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden. ,.

!i De vergadering verklaart in het kader van deze ontbinding dat tot het vermogen van de vennootschap geen onroerende:: i goederen behoren. ,.

C.De vergadering stelt aan als vereffenaar ..

De Heer Claeys, Dany Romain Camiel, geboren te Merelbeke op 16 april 1951, [Rijksregister nummer : 51.04.16-491.31;

li wonend te 9031 Gent (Drongen), Asselsstraat 88. ,.

Hier aanwezig en aanvaardend. :!

li De heer Dany Claeys voornoemd bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod. ,



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voor- mod 2.1

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De benoeming van voornoemde vereffenaar is onderworpen aan de bevestiging of homologatie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

De algemene vergadering geeft hierbij volmacht aan de voornoemde vereffenaar om het verzoekschrift tot bevestiging of homologatie van zijn benoeming te ondertekenen en in te dienen bij de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

D.De vergadering kent aan elke vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden toe voorzien in artikels 186 en volgende Wetboek van Vennootschappen.

Elkeen kan alle handelingen stellen zoals voorzien in artikel 187 Wetboek van Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van de algemene vergadering in de gevallen waarin ze werd voorzien.

Hij kan de hypotheekbewaarder ontstaan ambtshalve inschrijving te nemen; hij kan aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, ontbindende rechtsvorderingen verzaken; hij kan handlichting geven met of zonder betaling van aile inschrijvingen, bevoorrechte of hypothecaire overschrijving, beslaglegging, verzet of andere beletselen.

Elke vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te stellen en mag zich steunen op de vennootschapsgeschriften.

Onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde handelingen kan hij aan één of meerdere mandatarissen een welbepaald deel van zijn bevoegdheden overdragen tijden een vooropgestelde termijn.

Het mandaat van vereffenaar is bezoldigd.

E.Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van de zaakvoerder. Dit mandaat neemt einde onmiddellijk na de homologatie van de benoeming der vereffenaar door de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Bij de sluiting van de vereffening zal de algemene vergadering zich uitspreken over kwijting en décharge voor de uitoefening van het mandaat van de zaakvoerder voor het lopende boekjaar.

F.Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap, besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen en te coordineren, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap:

Alle artikelen, behoudens het artikel waarin het doel omschreven is, worden opgeheven en vervangen door volgende tekst: Artikel 1  De vennootschap opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is in vereffening. Haar benaming luidt : Danny Claeys & Co.

Artikel 2  De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening.

Artikel 3  De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in artikel 38 van de wet van twee en twintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten

Behoren met name tot de functie van de belastingconsulent.

1° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen b1 de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Benevens de bovenvermelde activiteiten kan de vennootschap eveneens liquiditeiten beleggen in allerhande roerende waarden.

Eveneens kan zij zich bezighouden, in eigen naam en voor eigen rekening, met de verhuur van onroerende of roerende goederen en het investeren in roerende en onroerende goederen in het algemeen.

Teneinde bovenvermelde activiteiten uit te oefenen, is het haar toegestaan leningen aan te gaan en gebruiksrechten te verkrijgen.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doe! van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verbonden zijn krachtens de wet van twee en twintig april negentienhonderd negenennegentig of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van belastingconsulent.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden uitoefenen, voor zover die verenigbaar is met de hoedanigheid van belastingconsulent.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in ander: vennootschappen dan van uitsluitend professionele aard.

Artikel 4  De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9031 Gent (Drongen), Asselstraat 88, en wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar, gehomologeerd overeenkomstig artikel 183 § 3 van het Wetboek van Vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België.

Artikel 5  Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde.

Artikel 6  De vennootschap wordt bestuurd door een of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat z1 voorafgaandeljk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering.

Artikel 7  Het boekjaar begint op 01 juni van elk jaar om te eindigen op 31 mei van ieder daaropvolgend jaar.

Artikel 8  De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de derde woensdag van de maand november om twaalf uur dertig. Valt de voormelde datum op een wettelijke feestdag of verlofdag, dan heeft de jaarvergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op zelfde plaats en uur.

Artikel 9- Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaars.

Artikel 10- De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd, door de zorgen van de vereffenaars, samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften.

Artikel 11- ln de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening zenden de vereffenaars een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet vereffend worden. Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie toegezonden worden.

Deze staten worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Artikel 12- Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

red 2.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bij de stuiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengewone vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting.

Tenminste één maand voor deze algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht waarbij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaars décharge verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt ten sloffe de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Teceliik hiermede neeraelead:

- expeditie proces-verbaal

-verslag bedrijfsrevisor Niets Van der Straeten

- kopij beschikking aanvaarding vereffenaar Notaris

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

26/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.05.2010, GGK 17.11.2010, NGL 22.11.2010 10610-0390-009
27/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.05.2009, GGK 18.11.2009, NGL 21.11.2009 09856-0334-009
01/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.05.2008, GGK 19.11.2008, NGL 23.11.2008 08825-0234-009
03/12/2007 : ME. - JAARREKENING 31.05.2007, GGK 21.11.2007, NGL 27.11.2007 07812-0119-008

Coordonnées
DANNY CLAEYS & CO

Adresse
ASSELSTRAAT 88 9031 DRONGEN

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande