DANSATELJEE

Association sans but lucratif


Dénomination : DANSATELJEE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 448.666.372

Publication

12/04/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.0

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11,11,111111111,1111!

V+ beha

aai

Bel Staa

r

GR1FF;iC

VAN KOOPH .NC;:L

3 0 MRT 2011

DENDERMONDE.

Benaming

(voluit): DANSATELJEE

Rechtsvorm : VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK

Zetel : KRUISBAAN 20, 9255 BUGGENHOUT

Ondernemingsnr : 0448.666.372

Voorwerp akte : AANGEPASTE STATUTEN EN BENOEMINGEN

De algemene vergadering van 2110312011, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen: inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten de statuten aan te passen.

"Dansateljee Dendermonde"

Kruisbaan 20

9255 Buggenhout

Ondememingsnummer. 0448.666.372

NAAM, ZETEL, DOEL, DUUR

Artikel 1. De vereniging draagt de naam : "Dansateljee Dendermonde", vereniging zonder winstoogmerk.

Artikel 2: De zetel van de vereniging is gevestigd te Kruisbaan 20, 9255 Buggenhout en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Dendermonde.

De zetel kan slechts verplaatst worden door de algemene vergadering mits deze bovendien de regels in, acht neemt zoals vereist voor een statutenwijziging en beschreven in deze statuten.

Alle stukken voorgeschreven door de wetten van 27 juni 1921 en 2 mei 2002 (hierna de VZW-wetten genoemd) worden neergelegd in het dossier bijgehouden op de griffie van de rechtbank van koophandel van het voornoemd gerechtelijk arrondissement.

Artikel 3. De vereniging heeft tot doel : jongeren en volwassenen gelegenheid te bieden dans en

aanverwante bewegingsvormen, zowel vormend als recreatief, te beoefenen en dit onder leiding van

gespecialiseerde lesgevers.

Zij mag eveneens alle activiteiten ondernemen, die dit doel kunnen bevorderen.

Zij kan in deze zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de

opbrengst uitsluitend wordt besteed aan het doel waarvoor zij werd opgericht.

De vereniging laat zich geenszins in met politieke, filosofische of ideologische doelstellingen.

De vereniging voert de Nederlandse taal.

Artikel 4. De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur.

LEDEN

Artikel 5: Het aantal leden is onbeperkt, maar moet tenminste drie bedragen. De oprichters zijn de eerste effectieve leden. De vereniging kan effectieve en toegetreden leden tellen. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden. Effectieve leden zijn diegenen wiens naam is vermeld in het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden. Met de term lid" in deze statuten wordt uitdrukkelijk verwezen naar de effectieve of. werkende leden. De wettelijke bepalingen zijn alleen op de effectieve leden toepasselijk. Toegetreden leden zijn enkel aangesloten om te genieten van de activiteiten van de vzw. Ze hebben geen stemrecht op de algemene vergadering. De rechten en verplichtingen van de toegetreden leden worden ingeschreven in een huishoudelijk reglement.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.0

Artikel 6. Ais lid kan tot de vereniging toetreden, ieder natuurlijke persoon of rechtspersoon die door de algemene vergadering als dusdanig wordt aanvaard en dit op voorstel van de Raad van Bestuur. Het verzoek om toelating van een kandidaat-lid moet schriftelijk worden ingediend bij de voorzitter van de Raad van Bestuur.

Een effectief lid dat tweemaal afwezig is en zich niet laat vertegenwoordigen op de algemene vergadering wordt automatisch beschouwd ais ontslagnemend.

Artikel 7. De Raad van Bestuur kan, onder door haar te bepalen voorwaarden, ook andere personen als beschermende leden of ereleden tot de vereniging toelaten. Dit zijn toegetreden leden. Zij hebben geen stemrecht.

Artikel 8. De leden zijn tot geen bijdrage verplicht. Zij zijn wel verplicht de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging alsook de besluiten van haar organen na te leven en de belangen van de vereniging of één van haar organen niet te schaden.

Artikel 9. Elk lid kan te allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet schriftelijk aan de Raad van Bestuur ter kennis worden gebracht.

De uitsluiting van een lid kan slechts door de algemene vergadering en met meerderheid van twee derde van de stemmen uitgesproken worden. De Raad van Bestuur beslist soeverein over de uitsluiting of schorsing van een toegetreden lid, zonder zijn beslissing te moeten motiveren. Het lidmaatschap van een effectief of toegetreden lid eindigt automatisch door het overlijden van de natuurlijke persoon, of in geval van een rechtspersoon, door haar ontbinding, fusie, splitsing of faillissement.

Artikel 10. Uittredende of uitgesloten effectieve of toegetreden leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging, en kunnen nooit teruggave of vergoeding voor gestorte bijdragen of gedane inbrengen vorderen.

DE RAAD VAN BESTUUR

Artikel 11. De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van tenminste drie en ten hoogste acht leden die lid zijn van de vereniging. Indien de algemene vergadering slechts drie leden telt, bestaat de Raad van Bestuur uit slechts twee personen. In ieder geval moet het aantal bestuurders steeds lager zijn dan het aantal leden van de algemene vergadering.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering met een gewone meerderheid ongeacht het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit. De kosten die zij maken in het kader van de uitoefening van hun bestuursmandaat kunnen worden vergoed. De akten betreffende de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 12. Om tot bestuurder verkozen te worden moet men effectief lid zijn van de algemene vergadering.

Artikel 13. De bestuurders worden benoemd voor een periode van vier jaar, doch zijn opnieuw herkiesbaar. Tussentijds benoemde bestuurders zijn slechts verkozen voor de rest van de duur van het mandaat.

Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk bekendmaken aan de Raad van Bestuur. Dit ontslag gaat onmiddellijk In tenzij door dit ontslag het minimum aantal bestuurders onder het statutaire minimum is gedaald. 1n dit geval, moet de Raad van Bestuur binnen de twee maanden de algemene vergadering bijeenroepen, welke in de vervanging van de betrokken bestuurder dient te voorzien en hem daarvan ook schriftelijk in kennis zal stellen.

Wanneer een mandaat vrijkomt véér het verstrijken van de termijn van vier jaar, zal de nieuw aangeduide bestuurder het mandaat voleindigen van de bestuurder die hij vervangt.

Wanneer door vrijwillig ontslag, verstrijken van termijn of afzetting, het aantal bestuurders is teruggevallen tot onder het wettelijk minimum, dan blijven de bestuurders in functie totdat in hun vervanging is voorzien.

Artikel 14. § 1: Personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen, overeenkomstig Artikel 13, 4° lid, W.VZW

De Raad van Bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één van de bestuurders of aan een ander persoon, die al dan niet lid is van de vereniging. De Raad van Bestuur kan uit zijn bestuurders een voorzitter, een secretaris, een penningmeester en elke functie die voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk is, kiezen.

Hun benoeming gebeurt door de Raad van Bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

De ambtsbeëindiging van deze gemachtigde personen kan geschieden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.0

a)op vrijwillige basis door de gemachtigde zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de Raad van Bestuur

b)door afzetting door de Raad van Bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de Raad van Bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen schriftelijk ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

De gevolmachtigden oefenen hun bevoegdheden afzonderlijk of gezamenlijk uit.

De Raad van Bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders.

De vergaderingen van de Raad van Bestuur worden voorgezeten door de voorzitter. Indien deze belet of

afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door de ondervoorzitter.

§ 2: De Raad van Bestuur oefent zijn bevoegdheden uit als college.

De Raad van Bestuur kan slechts geldig beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt doorslaggevend.

§ 3. Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris (of twee bestuurders) en ingeschreven worden in een daartoe bestemd register.

De uittreksels die moeten worden overgelegd en al de andere akten worden geldig ondertekend door de voorzitter en de secretaris (of door twee bestuurders).

Artikel 15.§ 1. De Raad van Bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte.

Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van deze die door de wet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Hij treedt op, als eiser of verweerder, in aile rechtsgedingen en beslist over het al of niet aanwenden van rechtsmiddelen

De raad kan alle handelingen van beheer verrichten, en bovendien alle daden van beschikking stellen met inbegrip van, ondermeer, het vervreemden, zelfs om niet, van roerende of onroerende goederen en van het hypothekeren, zelfs met beding van dadelijke uitwinning, van het lenen of uitlenen, van alle handels- en bankverrichtingen, van het opheffen van hypotheken.

§ 2. De Raad van Bestuur benoemt en ontslaat de leden van het personeel van de vereniging. Hij bepaalt hun taken en bezoldigingen..

§ 3. De raad vaardigt aile huishoudelijke reglementen uit die hij nodig oordeelt.

De Raad van Bestuur is gemachtigd om bijkomende functies toe te voegen. Deze bijkomende

bevoegdheden worden bepaald in het huishoudelijk reglement.

Artikel 16. Schorsing

De Raad van Bestuur mag, tot de eerstvolgende Algemene Vergadering, een effectief of toegetreden lid schorsen dat zich schuldig zou hebben gemaakt aan een emstige inbreuk op de statuten, de eer en reputatie van de vereniging op schromelijke wijze hebben beschaamd of in het gedrang gebracht, of in alle andere gevallen voorzien in het huishoudelijk reglement.

De uitsluiting of schorsing van een toegetreden lid of effectief lid kan door de Raad van Bestuur worden uitgesproken, in de gevallen voorzien in het huishoudelijk reglement, met een meerderheid van twee derde der aanwezige stemmen en nadat het lid werd uitgenodigd zijn standpunt uiteen te zetten en te verdedigen.

De Raad van Bestuur heeft het recht om bij geschillen externen bevoegdheden van bepaalde duur te geven. Hun bevoegdheden worden bepaald door de leden van de Raad van Bestuur.

Een comité van beroep zal samengesteld worden door de Raad van Bestuur, waarbij de belanghebbende beroep kan aantekenen bij beslissing genomen door de Raad van Bestuur.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vereniging zulks vereisen, kunnen de besluiten van de Raad van Bestuur genomen worden bij schriftelijk akkoord via e-mail van de bestuurders. Daartoe is vereist dat er vooraf een akkoord is onder de bestuurders om tot schriftelijke besluitvorm over te gaan. Schriftelijke besluitvorm veronderstelt in elk geval dat er een beraadslaging plaats vond per e-mail, video- of telefoonconferentie. Beslissingen worden genomen met een gewone meerderheid.

De algemene vergadering beslist over het door de Raad van Bestuur voorgestelde Huishoudelijk Reglement. Wijzigingen aan het Huishoudelijk Reglement kunnen worden opgesteld door de Raad van Bestuur, doch dienen ter bekrachtiging worden voorgelegd aan de algemene vergadering. Bij dit Huishoudelijk Reglement mogen, zonder strijdig te zijn met de bindende voorschriften van de wet of van de statuten, alle maatregelen worden getroffen in verband met de toepassing van de statuten en de regeling van de maatschappelijke zaken in het algemeen, en kan aan de leden of hun rechtverkrijgenden alles worden opgelegd wat in het belang van de vereniging wordt geacht.

ALGEMENE VERGADERING

Artikel 17. De algemene vergadering is samengesteld uit alle effectieve leden, en wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur of door de ondervoorzitter.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.0

Een lid kan zich door een ander effectief of toegetreden lid laten vertegenwoordigen. Elk lid kan evenwel slechts één ander lid vertegenwoordigen. Elk lid beschikt over één stem op de algemene vergadering.

Artikel 18. De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor

-het wijzigen van de statuten,

-de benoeming en de afzetting van de bestuurders,

-de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend,

-de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen,

-de goedkeuring van de begroting en van de rekening,

-de vrijwillige ontbinding van de vereniging,

-de benoeming en de uitsluiting van een lid van de vereniging,

-de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk,

-alle gevallen waarin deze statuten het vereisen.

Artikel 19. § 1. De algemene vergadering wordt door de Raad van Bestuur bijeengeroepen telkens als het doel of het belang van de vereniging dit vereist.

Zij moet ten minste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar, de begroting van het volgend jaar en de verkiezing van de te begeven mandaten in de Raad van Bestuur.

§2: De Raad van Bestuur is bovendien verplicht de algemene vergadering samen te roepen wanneer 1/5 van de effectieve leden daartoe een verzoek richt aan de raad van bestuur en dit schriftelijk waarin de te behandelen agendapunten zijn vermeid. In dit geval is de Raad van Bestuur verplicht de algemene vergadering samen te roepen binnen de 15 werkdagen met vermelding op de agenda van de gevraagde agendapunten.

§ 3: De oproepingen tot de algemene vergadering moeten om geldig te zijn, ondertekend worden door de voorzitter of de secretaris. Me effectieve leden moeten schriftelijk of per mail worden opgeroepen tenminste acht dagen voor de vergadering.

§ 4: De oproepingsbrief, die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda, die wordt vastgelegd door de raad van bestuur. Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door 1/20 van de effectieve leden, moet eveneens op de agenda worden vermeld. Dit onderwerp moet uiteraard door het 1/20 van de leden ondertekend zijn en tenminste twee werkdagen voor de vergadering aan de voorzitter van de raad van bestuur overhandigd zijn. Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen niet behandeld worden, tenzij met algemene goedkeuring van alle aanwezige of vertegenwoordigde effectieve leden.

Artikel 20. § 1: In gewone gevallen worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid (= de

helft plus één, onthoudingen worden niet meegeteld) van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of diegene die op dat ogenblik de vergadering voorzit.

§ 2: Tot wijziging van de statuten kan slechts worden besloten indien die wijziging gedetailleerd op de agenda is vermeld en indien 213 van de effectieve leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Wordt dit getal niet bereikt dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, zoals door deze statuten is bepaald, en waarop deze vergadering een geldig besluit zal kunnen nemen, ongeacht het aantal aanwezigen. Deze tweede vergadering mag niet binnen de 15 kalenderdagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden. Voor elke statutenwijziging is bovendien een meerderheid van 2/3 der aanwezige of vertegenwoordigde stemmen vereist, ook op de tweede algemene vergadering. Tot wijziging van het doel van de vereniging kan slechts met een meerderheid van 415 van de stemmen worden besloten.

Van iedere statutenwijziging zullen de wijzigingen en de volledig gecoördineerde statuten na deze wijziging neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel. Binnen de 30 dagen na de neerlegging dient de wijziging (bij uittreksel) bekendgemaakt te worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

§ 3: Bij vrijwillige ontbinding van de vereniging worden dezelfde regels als deze beschreven voor het wijzigen van het doel der vereniging vereist.

§ 4: Een meerderheid van 2/3 der stemmen is vereist voor het uitsluiten van een lid. Bij uitsluiting van een lid moet dit punt eveneens op de agenda voorkomen en moet het lid worden uitgenodigd om in zijn verdediging te kunnen voorzien. Bij de stemming omtrent statutenwijziging of ontbinding of uitsluiting van een werkend lid, worden onthoudingen geteld als tegenstem.

Artikel 21. Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris en opgenomen worden in een bijzonder register. Dit register kan op de zetel van de vereniging door leden en belanghebbende derden worden ingezien. Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter en de secretaris of door twee bestuurders en bij ontstentenis hiervan door twee leden van de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD2.0

Derden die van een belang doen blijken, hebben het recht om inzage en/of afschrift van de notulen van de algemene vergadering te vragen.

Alle werkende leden kunnen op de zetel van de vereniging het register van de werkende leden raadplegen, alsmede alle notulen en beslissingen van de algemene vergadering, van de Raad van Bestuur en van de personen, al dan niet met een bestuursfunctie, die bij de vereniging of voor rekening ervan een mandaat bekleden evenals aile boekhoudkundige stukken van de vereniging.

BEGROTINGEN, REKENING, SECRETARIAAT

Artikel 22. Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december.

De Raad van Bestuur bereidt de rekeningen en begrotingen voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering. Na goedkeuring van de jaarrekening en begroting spreekt de algemene vergadering zich, bij afzonderlijke stemming uit over de kwijting aan de bestuurders.

De Raad van Bestuur draagt er zorg voor dat de jaarrekeningen en de overige in de VZW-wetten vermelde stukken na goedkeuring worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De penningmeester beheert de financiële administratie van de vereniging in samenwerking met de Raad van Bestuur. Hij zal verantwoording afleggen op de algemene vergadering en op vraag van de Raad van Bestuur.

Artikel 23. De secretaris van de vereniging verzorgt de briefwisseling van de vereniging en notuleert alle

beslissingen.

Hij zal op de algemene vergadering verslag uitbrengen van het afgelopen jaar.

ONTBINDING, VEREFFENING

Artikel 24. Behoudens gevallen van gerechtelijke ontbinding en ontbinding van rechtswege kan slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten indien 2/3 van de leden op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er bovendien een 4/5 meerderheid akkoord is om de vereniging vrijwillig te ontbinden. Het voorstel tot vrijwillige ontbinding van de vereniging moet uitdrukkelijk op de agenda van de algemene vergadering vermeld worden.

Zijn geen 2/3 van de leden op deze algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd, dan moet een tweede algemene vergadering worden bijeengeroepen die geldig beraadslaagt ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden maar mits een 4/5 meerderheid wordt akkoord gevonden om de vereniging vrijwillig te ontbinden.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan, de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid alsmede de vereffeningsvoorwaarden.

De activa zullen, na aanzuivering van de passiva, worden overgedragen aan een vereniging met een belangen loze doelstelling, die zal worden vastgesteld door de algemene vergadering.

Van de ontbinding zal het ontbindingsbesluit, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel. Binnen de 30 dagen na de neerlegging dient dit ontbindingsbesluit, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars bij uittreksel bekendgemaakt te worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 25. Voor alles wat in deze statuten niet is voorzien of geregeld, blijft de Wet van 27 juni 1921 gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 toepasselijk.

Aldus opgemaakt en aangenomen op de algemene vergadering van 08 mei 2009.

Gewijzigd op 21 maart 2011, (Get.) Desomer Caroline, voorzitter, Desomer-van Egmond Uta, secretaris

Te Dendermonde op 21 maart 2011.

Volgende wijzigingen zijn gebeurd in de Raad van Bestuur beëindiging van mandaat wegens overlijden

van:

Greet De Proft.

Volgende wijzigingen zijn gebeurd in de Raad van bestuur herbenoeming van zeven leden:

Caroline Desomer, Belg, Kruisbaan 20, 9255 Buggenhout, geboren op 07-10-1975 te Etterbeek, als bestuurslid met als functie voorzitter ;

MOD 2.0

Luik B - Vervolg

Phaedra Waeyaert, Belg, Bertstraat 1 A, 9280 Denderbelle, geboren op 24-03-1986 te Asse, als bestuurslid met als functie jeugdverantwoordelijke ;

" Myriam Macharis, Belg, Bertstraat 11 A, 9280 Denderbelle , geboren op 07-05-1964 te Aalst, als bestuurslid met als functie ondervoorzitter en communicatieverantwoordelijke;

Els Claes, Belg, Weidestraat 17, 9200 Sint-Gillis Dendermonde, geboren op 29-06-1969 te Dendermonde, ais bestuurslid met ais functie PR-verantwoordelijke;

Geert Schotte, Belg, Blauwe Steenstraat 33, 9200 Dendermonde, geboren op 26-01-1960 te Gent, als bestuurslid met als functie commissaris van bijzondere activiteiten;

Uta Desomer-van Egmond, Belg, Bosch 96, 1780 Wemmel, geboren op 26-06-1949 te Tilburg(NL), als bestuurslid met als functie secretaris;

Christian Desomer, Belg, Bosch 96, 1780 Wemmel, geboren op 30-08-1946 te Etterbeek, als bestuurslid met als functie penningmeester.

Aldus opgemaakt en aangenomen op de algemene vergadering van 21 maart 2011.

Te Dendermonde, op 21/03/2011.

Voor-

,behouccen aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/04/2015
ÿþ M0D2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

111111111

*15055741*

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

-- 3 APR. 2015

AFDELING relifflgRMONDE

Ondernemingsnr : 0448.666.372

Benaming

(voluit) : DANSATELJEE DENDERMONDE

(verkort) :

Rechtsvorm : VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK

Zetel : KRUISBAAN 20, 9255 BUGGENHOUT

Onderwerp akte : AANGEPASTE STATUTEN EN BENOEMINGEN

De algemene vergadering van 2610312015, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten de statuten aan te passen.

"Dansateljee Dendermonde"

Kruisbaan 20

9255 Buggenhout

Ondernemingsnummer: 0448,666.372

NAAM, ZETEL, DOEL, DUUR

Artikel 1. De vereniging draagt de naam : "Dansateljee Dendermonde", vereniging zonder winstoogmerk.

Artikel 2: De zetel van de vereniging is gevestigd te Kruisbaan 20, 9255 Buggenhout en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Oost-Vlaanderen.

De zetel kan slechts verplaatst worden door de algemene vergadering mits deze bovendien de regels In acht neemt zoals vereist voor een statutenwijziging en beschreven in deze statuten.

Alle stukken voorgeschreven door de wetten van 27 juni 1921 en 2 mei 2002 (hierna de VZW-wetten genoemd) worden neergelegd in het dossier bijgehouden op de griffie van de rechtbank van koophandel van het voornoemd gerechtelijk arrondissement.

Artikel 3. De vereniging heeft tot doel : jongeren en volwassenen gelegenheid te bieden dans en

aanverwante bewegingsvormen, zowel vormend ais recreatief, te beoefenen en dit onder leiding van;

gespecialiseerde lesgevers.

Zij mag eveneens alle activiteiten ondernemen, die dit doel kunnen bevorderen.

Zij kan in deze zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de

opbrengst uitsluitend wordt besteed aan het doel waarvoor zij werd opgericht.

De vereniging laat zich geenszins in met politieke, filosofische of ideologische doelstellingen.

De vereniging voert de Nederlandse taal.

Artikel 4. De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur.

LEDEN

Artikel 5: Het aantal leden is onbeperkt, maar moet tenminste drie bedragen. De oprichters zijn de eerste

effectieve leden. De vereniging kan effectieve en toegetreden leden tellen. De volheid van het lidmaatschap,'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

MaD 2.2

met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden. Effectieve leden zijn diegenen wiens naam is vermeld in het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden. Met de term lid" in deze statuten wordt uitdrukkelijk verwezen naar de effectieve of werkende leden. De wettelijke bepalingen zijn alleen op de effectieve leden toepasselijk. Toegetreden leden zijn enkel aangesloten om te genieten van de activiteiten van de vzw. Ze hebben geen stemrecht op de algemene vergadering. De rechten en verplichtingen van de toegetreden leden worden ingeschreven in een huishoudelijk reglement.

Artikel 6. Ais lid kan tot de vereniging toetreden, ieder natuurlijke persoon of rechtspersoon die door de algemene vergadering als dusdanig wordt aanvaard en dit op voorstel van de Raad van Bestuur, Het verzoek om toelating van een kandidaat-lid moet schriftelijk worden ingediend bij de voorzitter van de Raad van Bestuur. Een effectief lid dat tweemaal afwezig is en zich niet laat vertegenwoordigen op de algemene vergadering wordt automatisch beschouwd als ontslagnemend.

Artikel 7. De Raad van Bestuur kan, onder door haar te bepalen voorwaarden, ook andere personen als beschermende leden of ereleden tot de vereniging toelaten. Dit zijn toegetreden leden. Zij hebben geen stemrecht.

Artikel 8. De leden zijn tot geen bijdrage verplicht. Zij zijn wel verplicht de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging alsook de besluiten van haar organen na te leven en de belangen van de vereniging of één van haar organen niet te schaden.

Artikel 9. Elk lid kan te allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet schriftelijk aan de Raad van Bestuur ter kennis worden gebracht.

De uitsluiting van een lid kan slechts door de algemene vergadering en met meerderheid van twee derde van de stemmen uitgesproken worden. De Raad van Bestuur beslist soeverein over de uitsluiting of schorsing van een toegetreden lid, zonder zijn beslissing te moeten motiveren. Het lidmaatschap van een effectief of toegetreden lid eindigt automatisch door het overlijden van de natuurlijke persoon, of in geval van een rechtspersoon, door haar ontbinding, fusie, splitsing of faillissement,

Artikel 10, Uittredende of uitgesloten effectieve of toegetreden leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging, en kunnen nooit teruggave of vergoeding voor gestorte bijdragen of gedane inbrengen vorderen.

DE RAAD VAN BESTUUR

Artikel 11. De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van tenminste drie en ten hoogste acht leden die lid zijn van de vereniging. Indien de algemene vergadering slechts drie leden telt, bestaat de Raad van Bestuur uit slechts twee personen. In ieder geval moet het aantal bestuurders steeds lager zijn dan het aantal leden van de algemene vergadering.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering niet een gewone meerderheid ongeacht het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit. De kosten die zij maken in het kader van de uitoefening van hun bestuursmandaat kunnen worden vergoed. De akten betreffende de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 12. Om tot bestuurder verkozen te worden moet men effectief lid zijn van de algemene vergadering.

Artikel 13. De bestuurders worden benoemd voor een periode van vier jaar, doch zijn opnieuw herkiesbaar. In uitzondering hierop wordt door de algemene vergadering van 26 maart 2015 de helft van de bestuurders benoemd voor de duur van slechts twee jaar. Tussentijds benoemde bestuurders zijn slechts verkozen voor de rest van de duur van het mandaat.

Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk bekendmaken aan de Raad van Bestuur. Dit ontslag gaat onmiddellijk in tenzij door dit ontslag het minimum aantal bestuurders onder het statutaire minimum is gedaald. In dit geval, moet de Raad van Bestuur binnen de twee maanden de algemene vergadering bijeenroepen, welke in de vervanging van de betrokken bestuurder dient te voorzien en hem daarvan ook schriftelijk in kennis zal stellen.

Wanneer een mandaat vrijkomt ver het verstrijken van de termijn van vier jaar of uitzonderlijk twee jaar, zal de nieuw aangeduide bestuurder het mandaat voleindigen van de bestuurder die hij vervangt.

Wanneer door vrijwillig ontslag, verstrijken van termijn of afzetting, het aantal bestuurders is teruggevallen tot onder het wettelijk minimum, dan blijven de bestuurders in functie totdat in hun vervanging is voorzien,

Artikel 14. § 1: Personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen, overeenkomstig Artikel 13, 4° lid, W.VZW

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOa2.2

De Raad van Bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één van de bestuurders of aan een ander persoon, die al dan niet lid is van de vereniging. De Raad van Bestuur kan uit zijn bestuurders een voorzitter, een secretaris, een penningmeester en elke functie die voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk is, kiezen.

Hun benoeming gebeurt door de Raad van Bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

De ambtsbeéindiging van deze gemachtigde personen kan geschieden

a)op vrijwillige basis door de gemachtigde zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de Raad van Bestuur

b)door afzetting door de Raad van Bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de Raad van Bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen schriftelijk ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

De gevolmachtigden oefenen hun bevoegdheden afzonderlijk of gezamenlijk uit.

De Raad van Bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders.

De vergaderingen van de Raad van Bestuur worden voorgezeten door de voorzitter. Indien deze belet of

afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door de ondervoorzitter.

§ 2: De Raad van Bestuur oefent zijn bevoegdheden uit ais college.

De Raad van Bestuur Kan slechts geldig beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt doorslaggevend.

§ 3. Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris (of twee bestuurders) en ingeschreven worden in een daartoe bestemd register.

De uittreksels die moeten worden overgelegd en al de andere akten worden geldig ondertekend door de voorzitter en de secretaris (of door twee bestuurders).

Artikel 15.§ 1. De Raad van Bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte.

Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van deze die door de wet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden,

Hij treedt op, ais eiser of verweerder, in aile rechtsgedingen en beslist over het al of niet aanwenden van rechtsmiddelen

De raad kan alle handelingen van beheer verrichten, en bovendien alle daden van beschikking stellen met inbegrip van, ondermeer, het vervreemden, zelfs om niet, van roerende of onroerende goederen en van het hypothekeren, zelfs met beding van dadelijke uitwinning, van het lenen of uitlenen, van alle handels- en bankverrichtingen, van het opheffen van hypotheken.

§ 2. De Raad van Bestuur benoemt en ontslaat de leden van het personeel van de vereniging. Hij bepaalt hun taken en bezoldigingen.,

§ 3. De raad vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig oordeelt.

De Raad van Bestuur is gemachtigd om bijkomende functies toe te voegen. Deze bijkomende

bevoegdheden worden bepaald in het huishoudelijk reglement.

Artikel 16. Schorsing

De Raad van Bestuur mag, tot de eerstvolgende Algemene Vergadering, een effectief of toegetreden lid schorsen dat zich schuldig zou hebben gemaakt aan een ernstige inbreuk op de statuten, de eer en reputatie van de vereniging op schromelijke wijze hebben beschaamd of in het gedrang gebracht, of in alle andere gevallen voorzien in het huishoudelijk reglement.

De uitsluiting of schorsing van een toegetreden lid of effectief lid kan door de Raad van Bestuur worden uitgesproken, in de gevallen voorzien in het huishoudelijk reglement, met een meerderheid van twee derde der aanwezige stemmen en nadat het lid werd uitgenodigd zijn standpunt uiteen te zetten en te verdedigen.

De Raad van Bestuur heeft het recht om bij geschillen externen bevoegdheden van bepaalde duur te geven. Hun bevoegdheden worden bepaald door de leden van de Raad van Bestuur,

Een comité van beroep zal samengesteld worden door de Raad van Bestuur, waarbij de belanghebbende beroep kan aantekenen bij beslissing genomen door de Raad van Bestuur.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vereniging zulks vereisen, Kunnen de besluiten van de Raad van Bestuur genomen worden bij schriftelijk akkoord via e-mail van de bestuurders. Daartoe is vereist dat er vooraf een akkoord is onder de bestuurders om tot schriftelijke besluitvorm over te gaan. Schriftelijke besluitvorm veronderstelt in elk geval dat er een beraadslaging plaats vond per e-mail, video- of telefoonconferentie. Beslissingen worden genomen met een gewone meerderheid.

De algemene vergadering beslist over het door de Raad van Bestuur voorgestelde Huishoudelijk Reglement. Wijzigingen aan het Huishoudelijk Reglement kunnen worden opgesteld door de Raad van Bestuur, doch dienen ter bekrachtiging worden voorgelegd aan de algemene vergadering. Bij dit Huishoudelijk Reglement mogen, zonder strijdig te zijn met de bindende voorschriften van de wet of van de statuten, alle

! a . I MOD 2.2

maatregelen worden getroffen in verband met de toepassing van de statuten en de regeling van de maatschappelijke zaken in het algemeen, en kan aan de leden of hun rechtverkrijgenden alles worden opgelegd wat in het belang van de vereniging wordt geacht.

ALGEMENE VERGADERING

Artikel 17. De algemene vergadering is samengesteld uit aile effectieve leden, en wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur of door de ondervoorzitter.

Een lid kan zich door een ander effectief of toegetreden lid laten vertegenwoordigen, Elk lid kan evenwel slechts één ander lid vertegenwoordigen, Elk lid beschikt over één stem op de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge Artikel 18. De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

-het wijzigen van de statuten,

-de benoeming en de afzetting van de bestuurders,

-de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend,

-de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen,

-de goedkeuring van de begroting en van de rekening,

-de vrijwillige ontbinding van de vereniging,

-de benoeming en de uitsluiting van een lid van de vereniging,

-de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk,

-alle gevallen waarin deze statuten het vereisen.

Artikel 19. § 1. De algemene vergadering wordt door de Raad van Bestuur bijeengeroepen telkens als het doel of het belang van de vereniging dit vereist.

Zij moet ten minste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar, de begroting van het volgend jaar en de verkiezing van de te begeven mandaten in de Raad van Bestuur.

§2: De Raad van Bestuur is bovendien verplicht de algemene vergadering samen te roepen wanneer 1/5 van de effectieve leden daartoe een verzoek richt aan de Raad van Bestuur en dit schriftelijk waarin de te behandelen agendapunten zijn vermeld. In dit geval is de Raad van Bestuur verplicht de algemene vergadering samen te roepen binnen de 15 werkdagen met vermelding op de agenda van de gevraagde agendapunten.

§ 3: De oproepingen tot de algemene vergadering moeten om geldig te zijn, ondertekend worden door de voorzitter of de secretaris. Alle effectieve leden moeten schriftelijk of per mail worden opgeroepen tenminste acht dagen voor de vergadering.

§ 4: De oproepingsbrief, die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda, die wordt vastgelegd door de Raad van Bestuur. Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door 1/20 van de effectieve leden, moet eveneens op de agenda worden vermeld. Dit onderwerp moet uiteraard door het 1/20 van de leden ondertekend zijn en tenminste twee werkdagen voor de vergadering aan de voorzitter van de Raad van Bestuur overhandigd zijn. Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen niet behandeld worden, tenzij met algemene goedkeuring van alle aanwezige of vertegenwoordigde effectieve leden.

Artikel 20.§ 1: In gewone gevallen worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid (= de helft plus één, onthoudingen worden niet meegeteld) van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of diegene die op dat ogenblik de vergadering voorzit.

§ 2: Tot wijziging van de statuten kan slechts worden besloten indien die wijziging gedetailleerd op de agenda is vermeld en indien 2/3 van de effectieve leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Wordt dit getal niet bereikt dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, zoals door deze statuten is bepaald, en waarop deze vergadering een geldig besluit zal kunnen nemen, ongeacht het aantal aanwezigen. Deze tweede vergadering mag niet binnen de 15 kalenderdagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden. Voor elke statutenwijziging is bovendien een meerderheid van 2/3 der aanwezige of vertegenwoordigde stemmen vereist, ook op de tweede algemene vergadering. Tot wijziging van het doel van de vereniging kan slechts met een meerderheid van 4/5 van de stemmen worden besloten.

Van iedere statutenwijziging zullen de wijzigingen en de volledig gecoordineerde statuten na deze wijziging neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel. Binnen de 30 dagen na de neerlegging dient de wijziging (bij uittreksel) bekendgemaakt te worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

§ 3; Bij vrijwillige ontbinding van de vereniging worden dezelfde regels als deze beschreven voor het wijzigen van het doel der vereniging vereist,

" § 4: Een meerderheid van 2/3 der stemmen is vereist voor het uitsluiten van een lid. Bij uitsluiting van een lid moet dit punt eveneens op de agenda voorkomen en moet het lid worden uitgenodigd om in zijn verdediging te

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

~ MoD 22

kunnen voorzien, Bij de stemming omtrent statutenwijziging of ontbinding of uitsluiting van een werkend [id, worden onthoudingen geteld als tegenstem.

Artikel 21. Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de vaarzitter en de secretaris en opgenomen worden in een bijzonder register. Dit register kan op de zetel van de vereniging door leden en belanghebbende derden worden ingezien. Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter en de secretaris of door twee bestuurders en bij ontstentenis hiervan door twee leden van de algemene vergadering.

Derden die van een belang doen blijken, hebben het recht om inzage en/of afschrift van de notulen van de algemene vergadering te vragen.

Alle werkende leden kunnen op de zetel van de vereniging het register van de werkende leden raadplegen, alsmede alle notulen en beslissingen van de algemene vergadering, van de Raad van Bestuur en van de personen, al dan niet met een bestuursfunctie, die bij de vereniging of voor rekening ervan een mandaat bekleden evenals alle boekhoudkundige stukken van de vereniging.

BEGROTINGEN, REKENING, SECRETARIAAT

Artikel 22. Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december.

De Raad van Bestuur bereidt de rekeningen en begrotingen voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering, Na goedkeuring van de jaarrekening en begroting spreekt de algemene vergadering zich, bij afzonderlijke stemming uit over de kwijting aan de bestuurders.

De Raad van Bestuur draagt er zorg voor dat de jaarrekeningen en de overige in de VZW-wetten vermelde stukken na goedkeuring warden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De penningmeester beheert de financiële administratie van de vereniging in samenwerking met de Raad van Bestuur. Hij zal verantwoording afleggen op de algemene vergadering en op vraag van de Raad van Bestuur.

Artikel 23. De secretaris van de vereniging verzorgt de briefwisseling van de vereniging en notuleert alle

beslissingen,

Hij zal op de algemene vergadering verslag uitbrengen van het afgelopen jaar.

ONTBINDING, VEREFFENING

Artikel 24. Behoudens gevallen van gerechtelijke ontbinding en ontbinding van rechtswege kan slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten indien 2/3 van de leden op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er bovendien een 415 meerderheid akkoord is om de vereniging vrijwillig te ontbinden. Het voorstel tot vrijwillige ontbinding van de vereniging moet uitdrukkelijk op de agenda van de algemene vergadering vermeld worden.

Zijn geen 2/3 van de leden op deze algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd, dan moet een tweede algemene vergadering worden bijeengeroepen die geldig beraadslaagt ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden maar mits een 4/5 meerderheid wordt akkoord gevonden om de vereniging vrijwillig te ontbinden.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan, de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid alsmede de vereffeningsvoorwaarden.

De activa zullen, na aanzuivering van de passiva, worden overgedragen aan een vereniging met een belangentoze doelstelling, die zal worden vastgesteld door de algemene vergadering.

Van de ontbinding zal het ontbindingsbesluit, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars neergelegd warden op de griffie van de rechtbank van koophandel. Binnen de 30 dagen na de neerlegging dient dit ontbindingsbesluit, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars bij uittreksel bekendgemaakt te worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 25. Voor alles wat in deze statuten niet is voorzien of geregeld, blijft de Wet van 27 juni 1921 gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 toepasselijk.

Aldus opgemaakt en aangenomen op de algemene vergadering van 08 mei 2009. Gewijzigd op 21 maart 2011,

De algemene vergadering benoemt volgende personen tot bestuurder voor een periode van vier jaar:

,

M0b 2.2

Luik B - Vervolg

Caroline Desomer, Belg, Kruisbaan 20, 9255 Buggenhout, geboren op 07-10-1975 te Etterbeek, als bestuurslid met als functie voorzitter ;

Phaedra Waeyaert, Belg, Oude Baan 18, 9200 Oudegem, geboren op 24-03-1986 te Asse, als bestuurslid met als functie jeugdverantwoordelijke ;

Geert Schotte, Belg, Blauwe Steenstraat 33, 9200 Dendermonde, geboren op 26-01-1960 te Gent, als bestuurslid met als functie commissaris van bijzondere activiteiten;

Christian Desomer, Belg, Bosch 96, 1780 Wemmel, geboren op 30-08-1946 te Etterbeek, als bestuurslid met als functie penningmeester.

Els Vercammen, Belg, Jules Vincartpark 73, 9220 Hamme, geboren op 18-10-1971 te Dendermonde, als , bestuurslid met als functie administratieve ondersteuning

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De algemene vergadering benoemt volgende personen tot bestuurder voor een periode van twee jaar:

Myriam Macharis, Belg, Bertstraat 11 A, 9280 Denderbelle , geboren op 07-05-1964 te Aalst, ais bestuurslid met als functie ondervoorzitter en communicatieverantwoordelijke;

Els Claes, Belg, Weidestraat 17, 9200 Sint-Gillis bij Dendermonde, geboren op 29-06-1969 te Dendermonde, als bestuurslid met als functie PR-verantwoordelijke;

Uta Desomer-van Egmond, Belg, Bosch 96, 1780 Wemmel, geboren op 26-06-1949 te Tiiburg(NL), als ; bestuurslid met als functie secretaris;

Femke Van den Berghe, Belg, Brusselsestraat 49, 9200 Dendermonde, geboren op 13-02-1994 te Dendermonde, als bestuurslid met als functie vertegenwoordiging lesgevers.

Opgemaakt in drie exemplaren te Dendermonde op 26 maart 2015

ce1e20G.rve Sotte/2

Vecol2 z r 7 re2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DANSATELJEE

Adresse
KRUISBAAN 20 9255 BUGGENHOUT

Code postal : 9255
Localité : BUGGENHOUT
Commune : BUGGENHOUT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande