DANTASY FOILS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DANTASY FOILS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.546.014

Publication

06/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 31.10.2013 13651-0291-014
27/05/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd

25-05-2011

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11303475*

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): DANTASY FOILS

0836546014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9100 Sint-Niklaas, Prins Albertstraat 2

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd Notaris Philippe Verlinden, te Sint-Niklaas, op drieëntwintig mei tweeduizend en elf dat

1) Mevrouw VAN POUCKE Daisy Maria Leopold, geboren te Sint-Niklaas op twee oktober negentienhonderd negenenvijftig, (NN 591002-090-92), echtgescheiden, wonend te 9100 Sint-Niklaas, Prins Albertstraat 2.

2) De heer DE SCHOENMACKER Geert Georges Georgette, geboren te Sint-Amandsberg op veertien december negentienhonderd negenenzestig, (NN 691214-219-21), echtgescheiden, wonend te 9100 Sint-Niklaas, Prins Albertstraat 2.

Maatschappelijke vorm  naam

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De maatschappelijke naam luidt  DANTASY FOILS

Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Prins Albertstraat, 2,

Maatschappelijk kapitaal

Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR); het is vertegenwoordigd door honderd gelijke aandelen zonder nominale waarde.

De oprichters hebben verklaard en erkend dat het kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) volledig geplaatst is.

Mevrouw VAN POUCKE Daisy, heeft ingeschreven op negenennegentig (99) aandelen en heeft inbreng gedaan in geld van een bedrag van achttienduizend vierhonderd veertien euro (¬ 18.414,00), waarvan zesduizend honderd achtendertig euro (¬ 6.138,00) volgestort;

De heer DE SCHOENMACKER Geert, heeft ingeschreven op één (1) aandeel en heeft inbreng gedaan in geld van een bedrag van honderd zesentachtig euro (¬ 186,00), waarvan tweeënzestig euro (¬ 62,00) volgestort;

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht als volgt:

De aandelen zijn volgestort ten belope van één derde zodat de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden beschikt over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00). Dit geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij de financiële instelling DEXIA onder nummer 068-8928232-88

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening en voor rekening van derden:

-kleven van glasfolies, dit houdt onder meer in privacy folies, zonwerende folies en veiligheidsfolies.

- reclame: lichtreclames, digitaal printen, banners en vlaggen, neon, gevelconcepten, beletteringen,

reclamezuilen, algemeen drukwerk en zo verder

Gemelde opsomming is enkel exemplatief en niet limitatief.

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag namelijk en zonder dat deze opsomming beperkend weze alle financiële, industriële en burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten, of nuttig zijn of van aard zijn er de verwezenlijking van te bevorderen, en onder meer alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen en fabrieksmerken aankopen, verkopen, in huur nemen, verhuren, verkopen, ruilen, belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of om het even welke andere wijze, in alle vennootschappen of ondernemingen, waarvan het doel met het hare verwant is of er bij aansluit, of van aard is het doel van onderhavige vennootschap te bevorderen.

De vennootschap mag tevens de functie van zaakvoerder, bestuurder, vereffenaar manager of gemandateerde waarnemen evenals elke directie- of controlefunctie in ondernemingen en vennootschappen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op de wijze die zij het best geschikt acht.

De vennootschap mag door middel van inbreng, samensmelting of om het even op welke wijze, deelnemen aan alle ondernemingen en vennootschappen, die een gelijkaardig, aanvullend of verwant doel nastreven.

Duur van de vennootschap

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur vanaf de verkrijging van haar rechtspersoonlijkheid.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van het zelfde

jaar.

Het eerste boekjaar van de vennootschap vangt aan op heden en zal afgesloten worden op eenendertig

december tweeduizend twaalf.

Gewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de

laatste vrijdag van de maand juni om negentien uur.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013.

De oproepingen van de vennoten, de zaakvoerder(s), en desgevallend de commissarissen, de obligatiehouders en de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven geschieden overeenkomstig artikels 268 en 269 van het Wetboek van Vennootschappen, waaronder de verzending van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

De vennoten, de zaakvoerder(s), en desgevallend de commissarissen, de obligatiehouders en de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen , worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Reserves  verdeling van winst - liquidatiebonus

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van de maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan wordt gereserveerd of dat er een andere bestemming aan wordt gegeven.

Het netto-overschot van de vereffening wordt verdeeld onder de aandelen, met dien verstande dat aan alle aandelen dezelfde rechten zijn verbonden.

Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerder, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor ingevolge de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt in alle handelingen en in rechte vertegenwoordigd door één zaakvoerder, alleen optredend, behoudens voor die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder wordt onder andere belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap; hij beschikt over de maatschappelijke handtekening, voor alle daden van het dagelijks bestuur.

In die omstandigheden kan hij onder andere alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen, zelf zonder provisionering van de rekeningen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen.

Zijn handtekening volstaat eveneens om kwijting te geven aan het bestuur der spoorwegen, posterijen, telegraaf, telefoon, postcheques en andere besturen, welke ook het bedrag weze.

De zaakvoerder kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

De oprichters hebben verklaard het aantal zaakvoerders vast te stellen op één

Zij hebben verklaard als niet-statutair zaakvoerder te benoemen: Mevrouw VAN POUCKE Daisy Maria Leopold, geboren te Sint-Niklaas op twee oktober negentienhonderd negenenvijftig, (NN 591002-090-92), echtgescheiden, wonend te 9100 Sint-Niklaas, Prins Albertstraat 2.

Volmacht

Door mevrouw VAN POUCKE Daisy handelend in haar hoedanigheid van zaakvoerder (onder voorbehoud van neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en de daaruit voortvloeiende verkrijging van de rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap) werd een bijzondere volmacht, met bevoegdheid van indeplaatsstelling, verleend aan de heer Hilgert Erik om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL (getekend Ph. Verlinden, geassocieerd Notaris)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DANTASY FOILS

Adresse
PRINS ALBERTSTRAAT 2 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande