DAP AYMON

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DAP AYMON
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.831.316

Publication

18/04/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I11111111j111,1j!.11j!11111111

Ondernemingsnr : 0508831316

Benaming

(volut): DAP AYMON

(verkort):

LL

09

APR, 2013

DENDrlfeONDE

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9280 Lebbeke , Dendermondsesteenweg 90

(volledig adres)

, Onderwerp akte : Neerleggen verslag quasi inbreng

Verslag Zaakvoerder en verslag bedrijfsrevisor bij het verkrijgen van belangrijke vermogensbestanddelen van de Zaakvoerder in toepassing van art. 220 W. Venn.

Luc Moens

Zaakvoerder

-Lee

e

>el

te)

I:Fehi el;

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

04/02/2013
ÿþF41 Mod Word 11.1

~~1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

iu Api

Ondernemingsnr : 0508.831.316

Benaming

(voluit) : DAP Aymon

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9280 Lebbeke, Dendermondsesteenweg 90.

(volledig adres)

Onderwerp akte : Rechtzetting

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Notaris Caroline De Herdt te Lebbeke op 21 januari 2013 niet betrekking tot de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid « DAP Aymon» gevestigd te 0280 Lebbeke, Dendermondsesteenweg 90 het volgende,

Bij proces-verbaal van 02 januari 2013 verleden voor notaris Caroline De Herdt, gepubliceerd bij uittreksel in de bijlage tot het belgisch staatsblad onder nummer 2013-01-04/0300073, werd de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DAP Aymon" opgericht. Ingevolge materiële vergissing werd niet vermeld dat het om een burgerlijke vennootschap ging. Aldus dient artikel 1 van de statuten te luiden als volgt:

Artikel 1: Rechtsvorm - naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap mét de, rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Zij draagt de benaming "DAP Aymon".

De rechtsvorm, vernield in de bijia9e'tot het belgisch staàtsblad onder nummer 2013-01-04/0300073 dient aldus te worden vervangen door: "burgerlijke vennootschap, met de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid".

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Caroline De Herdt

Tegelijk hiermee neergelegd

-expeditie van de akte

-gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

,t: L. r~~.C1 I ~ DA~ :1:

" ..) .11

KOOPHANDEL

2 2 JAN. 2013

DENDERMONDE

Griffie

04/01/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13300073*

Neergelegd

02-01-2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0508831316

Benaming (voluit): DAP Aymon

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9280 Lebbeke, Dendermondsesteenweg 90

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Caroline De Herdt, Notaris, te Lebbeke op 02 januari 2013 2 dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  DAP Aymon met zetel te Dendermondsesteenweg 90, 9280 Lebbeke werd opgericht met volgende kenmerken :

OPRICHTER:

De heer MOENS, Luc Jean Marie François, geboren te Dendermonde op zevenentwintig juli duizend negenhonderdachtenveertig, nationaal nummer 480727 101-49, van Belgische nationaliteit echtgenoot van mevrouw Vincke Gabriëlle Albertine Julienne met woonplaats te 9280 Lebbeke, Dendermondsesteenweg 90, België

BENAMING:  DAP Aymon

RECHTSVORM: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

ZETEL: Dendermondsesteenweg 90, 9280 Lebbeke.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, de uitoefening van de geneeskunde van dieren, in de ruimste zin van het woord, alsook de aankoop, verkoop, import, export, het huren, leasen, verhuren en herstellen van alle mogelijke apparatuur en het verschaffen van dierengeneesmiddelen en/of de verkoop van andere produkten die nodig en/of nuttig zijn voor de uitoefening van het beroep van dierenarts, dit alles rekening houdend met de plichtenleer van het beroep van dierenarts. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen met als doel de uitoefening van de Diergeneeskunde De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen met als doel de uitoefening van de diergeneeskunde. De vennootschap kan in het algemeen alle financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap heeft de bevoegdheid alle handelingen te stellen in het kader van het vergoeden van de zaakvoerder(s) in geld, in natura of via voordelen van alle aard.

DUUR: onbepaalde duur

KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550 EUR), Het wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen, zonder nominale waarde.

De aandelen worden in speciën onderschreven door de Heer MOENS Luc. De comparant verklaart dat de onderschreven aandelen volstort zijn tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro, hetgeen bewezen wordt door een attest van de KBC Bank met zetel te Brussel verklarende dat het bedrag

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

van twaalfduizend vierhonderd euro op rekening voorkomt geopend op naam van de huidige opgerichte vennootschap, onder nummer BE08 7370 3805 9813.

Het niet volgestorte gedeelte zal moeten betaald worden op eenvoudig verzoek van de zaakvoerder. Aandelen kunnen enkel aan dierenartsen ingeschreven op de lijst van de Orde der Dierenartsen toebehoren.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden door de algemene vergadering der vennoten bij eenvoudige meerderheid benoemd en de algemene vergadering bepaalt de duur van hun mandaat.

MACHTEN: Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om namens de vennootschap in alle omstandigheden te handelen en om alle daden en verrichtingen, die betrekking hebben op het maatschappelijk doel, uit te voeren of toe te laten.

JAARVERGADERING:

De jaarvergadering zal gehouden worden de tweede woensdag van de maand juni om vijftien uur

dertig.

De eerste jaarvergadering zal plaatshebben de tweede woensdag van de maand juni 2014.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR: Het maatschappelijk boekjaar vangt aan de eerste januari en eindigt de eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar zal lopen vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt tot 31 december 2013. De oprichters verklaren overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen over te nemen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn gegaan, vanaf 01 januari 2013.

WINSTVERDELING:

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ONTBINDING - VEREFFENING:

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, onder voorbehoud van homologatie van het mandaat door de Rechtbank van Koophandel.

De vereffenaars beschikt (beschikken) over alle machten genoemd in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

BENOEMING NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER:

Wordt als niet-statutair zaakvoerder benoemd :

De heer MOENS, Luc Jean Marie François, geboren te Dendermonde op zevenentwintig juli

duizend negenhonderdachtenveertig, nationaal nummer 480727 101-49, van Belgische nationaliteit

met woonplaats te 9280 Lebbeke, Dendermondsesteenweg 90, België

Die dit ambt aanvaard en is benoemd tot herroeping van zijn mandaat.

Het mandaat wordt kosteloos uitgeoefend.

Luik B - Vervolg

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Caroline De Herdt

Tegelijk hiermee neergelegd :

-expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 10.06.2015, NGL 29.07.2015 15366-0176-010

Coordonnées
DAP AYMON

Adresse
DENDERMONDSESTEENWEG 90 9280 LEBBEKE

Code postal : 9280
Localité : LEBBEKE
Commune : LEBBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande