DATASTRUCT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DATASTRUCT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 885.853.290

Publication

10/03/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
25/02/2013
ÿþMaf Word 11.1

Ondernemingsnr : 0885.853.290

Benaming

(voluit) : DATASTRUCT

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9160 Lokeren, Zelebaan 124

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding & Invereffeningstelling

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op 28 december 2012, door Meester Steven VERBIST, geassocieerd notaris te Oostakker, Stad Gent, neergelegd ter registratie:

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DATASTRUCT', met maatschappelijke zetel te 9160 Lokeren, Zelebaan 124, BTW BE 0885.853.290 RPR Dendermonde, volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING

Verslaggeving

De vergadering besluit de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerders, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voormelde revisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

het verslag van de zaakvoerders is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 30 september 2012,

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk deze een afschrift van te hebben ontvangen

TWEEDE BESLISSING

Ontbinding

De vergadering besluit dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DATASTRUCT', voornoemd, ontbonden wordt, en in vereffening treedt vanaf heden.

DERDE BESLISSING

Kennisname ontslag bestuursorgaan

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat, de zaakvoerder, te weten de voornoemde de Meer VAN POUCKE Piet, van rechtswege ontslagnemend is. Daarenboven wordt kwijting en decharge verleend voor zijn bestuur.

VIERDE BESLISSING

Benoeming vereffenaar - bezoldiging

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten één (1) vereffenaar te benoemen.

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten de heer VAN POUCKE Piet, voornoemd, te benoemen als vereffenaar.

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd.

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten alle machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de; vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van koophandel tezamen met een boekhoudkundige staat van activa; en passiva. Met eenparigheid van stemmen wordt besloten dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de; ' bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homologatie door de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

Een afschrift van de beslissing van de rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbaal, neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel. VIJFDE BESLISSING

Machten van de vereffenaar

Op de laatste blz. van LuiK B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d

DENDERMONDE

Griffie

M111.1!!

IIE i

GRIFFIE

N KOOPHANDEL

13 FEB 2013

i

IS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2013 - Annexes du Moniteur belge



"Voor- " behouden aan het Belgisch Staatsblad

S,*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Steven Verbist (geassocieerd notaris)

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van het PV dd, 28 december 2012;

-benoeming vereffenaar

De vergadering besluit de machten van de vereffenaar als volgt vast te stellen;

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide machten voorzien in artikelen 186, 188 en 190 van het wetboek van vennootschappen met inbegrip van de voortzetting van de handel tot de tegeldemaking. Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikels 187 en 190 §2 van het wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaar zal alle derden - lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar zijn oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaar mag zich beroe-ipen op de boeken en bescheiden van de vennootsohap.

Wanneer een plaats van de vereffenaar vrijkomt door overlijden, ontslagneming of anderszins, zal de algemene vergadering der vennoten in haar eerstkomende zitting overgaan tot de benoeming van een andere vereffenaar,

ZESDE BESLISSING

Volmacht formaliteiten

De vergadering besluit aan te stellen als bijzondere mandataris van de vennootschap: Kantoor Haentjens te 9160 Lokeren, Tweebruggenstraat 32/001, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met macht van substitutie, teneinde over te gaan tot de wijzigingen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de Belasting op de Toegevoegde Waarde. Deze machtiging zal eveneens geldig zijn wanneer de vereffening van de vennootschap afgesloten is, teneinde over te gaan tot de doorhaling van de inschrijving van huidige vennootschap in de Kruispuntbank voor ondernemingen en de Belasting op de Toegevoegde Waarde. Te dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.10.2012, NGL 09.11.2012 12636-0049-039
25/10/2012
ÿþr mugit Mod Word 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

" OV~A

I~~F'M~,N~~ .K

~.

16 OKT. 2012

DENIUkIMONDE

luiggins

Voor- 1 behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0885.853.290

Benaming

(voluit) : DATASTRUCT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9160 Lokeren, Zelebaan 124

(volledig adres)

Onderwerp akte : kapitaalverhoging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op 11 oktober 2012, door Meester Steven VERBIST, geassocieerd notaris te Oostakker, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DATASTRUCT', met maatschappelijke zetel te 9160 Lokeren, Zelebaan 124, BTW BE 0885.853.290 RPR Dendermonde, volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING

De vergadering stelt vast en bevestigt dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op heden volledig volstort is.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met veertigduizend zevenhonderd vijfenzestig euro (¬ 40.765,00), om het kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) te verhogen tot negenenvijftigduizend driehonderd vijfenzestig euro (¬ 59.365,00).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld zonder de uitgifte van nieuwe aandelen.

Op deze kapitaalverhoging zal volledig door de bestaande aandeelhouders ingeschreven worden, in verhouding met hun aandelenbezit. De kapitaalverhoging wordt volledig volstort voor een bedrag van veertigduizend zevenhonderd vijfenzestig euro (¬ 40.765,00).

De inbreng in geld werd overeenkomstig artikel 311 van het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening nummer BE24 7450 5402 5938 op naam van de vennootschap bij KBC BANK, ten belope van veertigduizend zevenhonderd vijfenzestig euro (¬ 40.765,00) zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 9 oktober 2012, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

DERDE BESLISSING

De vergadering stelt vast en verzoekt de ondergetekende Notaris authentiek te akteren dat, ten gevolge van de genomen beslissingen, het kapitaal thans wordt vastgesteld op negenenvijftigduizend driehonderd vijfenzestig euro (¬ 59.365,00). Het is vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig (1.860) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Op deze kapitaalverhoging wordt zoals hierboven ingetekend door de huidige aandeelhouders, volgens hun aandelenbezit.

VIERDE BESLISSING

Ten einde de statuten in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten, wordt met eenparigheid van stemmen besloten de statuten te wijzigen als volgt:

-Artikel 5, eerste zin, van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk geplaatst kapitaal is vastgesteld op negenenvijftigduizend driehonderd vijfenzestig euro (¬ 59.365,00), vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen zonder nominale waarde die ieder één/duizend achthonderd zestigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen".

VIJFDE BESLISSING

De buitengewone algemene vergadering machtigt ondergetekende notaris om de gecoördineerde tekst van de statuten op te maken, te ondertekenen en neer te laten leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, in overeenstemming met de wettelijke bepalingen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(opgemaakt voor registratie in toepassing van artikel 173, 1°bis W.Reg.)

e

geassocieerd notaris Steven Verbist

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van het PV d.d. 11 oktober 2012,

-lijst van publicaties;

-gecoördineerde statuten;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Hecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/12/2011
ÿþ~

MM 2.1

I ~riÔ[~t `~3 I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad









+11162399







Ondernemingsar : 0885.853.290

Benaming

(voluit) : Datastruct

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zelebaan 124 9160 Lokeren

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerders

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 6 september 2011:

Met ingang op 12 september 2011 komen de zaakvoerdersmandaten van NICSAN GCV (vaste vertegenwoordiger Bart Pringels) en IECON BVBA (vaste vertegenwoordiger Jan Pringels) ten einde.

Op 17 oktober 2011 ontving de vennootschap het ontslag van dhr Andries Busschaert als zaakvoerder van de vennootschap, hetgeen inging op 17 oktober 2011.

Op 18 oktober 2011 ontving de vennootschap het ontslag van dhr Kurt Steendam als zaakvoerder van de vennootschap, hetgeen inging op 18 oktober 2011.

Piet Van Poucke

zaakvoerder

VAN KOOPHANDEL

2 3. 11. 2011

DENDERMONDE

G~iffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Billagen bij liët Bélgiscfi StaatsbTád - 05T12/2O1 l - Annexes du Moniteur belge

18/11/2011
ÿþOndernemingsnr : 0885.853.290

Benaming

(voluit) : Datastruct

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zelebaan 124 9160 Lokeren

Onderwerp akte : Neerleggen fusievoorstel

Neerlegging van het voorstel d.d. 12/10/2011 tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (art. 676,1° Wb.Venn. juncto art. 719 e.v. Wb. Venn.) tussen de vennootschap (:over te nemen vennootschap) en LINEA TROVATA SUNTEC NV, RPR Dendermonde 0889.818.513, Zelebaan 124 9160 Lokeren (:overnemende vennootschap).

Piet Van Poucke

zaakvoerder

Modz.1

-_--?'up ' RIFFI 3ï~GI" )~ i':;í-~i" Li{

~,,,~ OC?PMAh~t~~l..

4 ~~.~~

ïAAT': UtJFd

,`.7, 10. 2011

~'.

3U'~ D

17 E R fo Grü¢1ûêE



EELGI s

~ 9, e~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

mo

DIRE

1

X11174053*

ber as Be Sta;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Staatsblad - 18/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

07/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.04.2011, NGL 26.05.2011 11131-0111-042
01/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.04.2010, NGL 26.05.2010 10133-0021-024
03/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.04.2009, NGL 27.05.2009 09170-0054-017
29/06/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
DATASTRUCT

Adresse
ZELEBAAN 124 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande