DAVID BRUNEEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DAVID BRUNEEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.528.583

Publication

12/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.05.2014, NGL 08.08.2014 14402-0507-010
29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 26.07.2013 13347-0182-010
15/07/2011
ÿþ motl 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111,1l.1!Ill111111111111

NEERGELEGD

0 4 JULI 2011

RECHT8.-MM\

KnnPr-tl ret

Ondernemingsnr : 02:::« " 52-4 " S''a.3

Benaming : DAVID BRUNEEL

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bogaardestraat 117

9990 Maldegem

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uit een akte verleden door notaris Christian Vanhyfte te Maldegem, op 28 juni 2011, neergelegd voor':;

registratie, blijkt dat er door :

De heer BRUNEEL David Siegfried Rudy [IK 590-6895735-31] [RR 76.07.30-379.751 zelfstandige, geboren te

Eeklo op dertig juli negentienhonderdzesenzeventig, en zijn echtgenote mevrouw VEEVAETE Evy Regina

Gerard, [IK 591-0999561-78] [RR 78.08.04-254.59), werkneemster, geboren te Brugge op vier augustus li

negentienhonderdachtenzeventig, samen wonende te 9990 Maldegem, Bogaardestraat 117.

Welke verklaren en bevestigen dat ze gehuwd zijn onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract.

Zij verklaren tot op heden geen enkele wijziging aan hun huwelijksstelsel te hebben aangebracht.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt opgericht.

Naam : David Bruneel

Zetel : 9990 Maldegem, Bogaardestraat 117

Doel

De vennootschap zal tot doel hebben:

A. De restauratie van gebouwen en monumenten, het oprichten van woningen en gebouwen in de ruimste zin': van het woord, het oprichten en/of laten oprichten van woningen en gebouwen, het aankopen, kopen en verhuren van deze woningen en gebouwen, het aannemen, uitvoeren en laten uitvoeren van grondwerken,.; afbraakwerken, betonwerken, metselwerken, wegenwerken, rioleringswerken, aanplantingen, boringen,?i peilingen en uitdiepingen, funderingswerken, draineringswerken, niet-metalen kunstwerken, algemene:j bouwwerken, bekisting- en ijzervlechtwerken, bouwen van stellingen, voegwerken en reinigen van gevels,:: plaatsen van afsluitingen, dakbedekkingswerken, met asfalt en teer, droogmaken van gebouwen, leggen van;; tegelvloeren en mozaïeken, en aile andere muur-, vloerbekledingen, warmte- en geluidsisoleringen; (plafonneer), cementeer en alle andere pleisterwerken, steenhouwen, marmerwerken, plaatsen van.! sierschouwen, leggen van parketvloeren, timmer- en schrijnwerken, bedekken van gebouwen, plaatsen van!' ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk, idem in diverse kunststoffen, plaatsen van ruiten, glas en ;, gekleurde ramen, schilderwerken, behangen en garneren, plaatsen van centrale verwarming, van ventilatie en! verluchting, van verwarming met warme lucht, van luchtregeling en diverse leidingen van sanitaire inrichtingen;, en gasverwarming, voor lood-en zinkwerk en voor het installeren van waterverzachters, plaatsen van;. bliksemafleiders, elektrische installaties, metaalconstructies, de coördinatie van aile bouwwerken in de ruimste zin van het woord, studie- en raadgevend bureau, de onderneming in onroerende goederen, de bouwpromotie, alle verhandelingen van onroerende goederen, de aan- en verkoop, de fabricatie en de plaatsing van alle;; bouwmaterialen, de aanneming en de uitvoering, de fabricatie en de groot- en kleinhandel van alle: geprefabriceerde betonelementen, het verkopen, verhuren en herstellen van alle aannemers- en; vervoermateriaal, het vervoer voor eigen rekening en voor rekening van derden, de groot- en kleinhandel in bouwproducten en materialen, het verhuur van roerende goederen.

B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen; met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van;; onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en= verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, ': alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

C. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen: met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of: aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

rnod 2. t

van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Duur : Onbepaalde duur.

Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde.

inbreng in geld.

1. De heer BRUNEEL David voornoemd, verklaart een inbreng te doen in geld ten belope van achttienduizend euro (18.000,00 EUR), waarvoor hem honderdtachtig aandelen op naam werden toegekend, zonder vermelding van de nominale waarde.

2. Mevrouw VEEVAETE Evv voornoemd, verklaart een inbreng te doen in geld ten belope van zesduizend euro (6.000,00 EUR,, waarvoor haar zes aandelen op naam werden toegekend, zendervermelding van de nominale waarde.

De oprichters verklaren dat een storting werd gedaan ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) zodat alle aandelen een/derde deel volstort zijn.

Bestuur :

" De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de

rechtspersoon.

i Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

De zaakvoerder of zaakvoerders zullen hun opdracht kosteloos uitoefenen behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die volgens de wet toekomen aan de algemene vergadering.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap.

Met eenparigheid van stemmen worden door de oprichters als eerste niet-statutaire zaakvoerders benoemd voor onbepaalde duur de heer BRUNEEL David voornoemd en mevrouw VEEVAETE Evy voornoemd, die verklaren hun opdracht te aanvaarden onder bevestiging dat zij niet getroffen zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

De werkende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen overneemt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vôôr de ondertekening van de oprichtingsakte.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door één of meer zaakvoerders, die afzonderlijk of gezamenlijk optreden.

De zaakvoerder of zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Algemene vergadering :

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand mei om negentien uur dertig of op het uur vermeld in de oproeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden om negentien uur dertig of op het uur vermeld in de oproeping.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand mei tweeduizend dertien om negentien uur dertig of op het uur vermeld in de oproeping .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van het zelfde jaar.

Het eerste boekjaar begint op achtentwintig juni tweeduizend en elf om te eindigen op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

Bestemming van de winst - Reserve.

Het batig saldo dat de jaarrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige voorzieningen en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de nettowinst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt. Over de bestemming van het saldo zal beslist worden door de algemene vergadering. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. AANSTELLING VAN EEN LASTHEBBER.

1. Met eenparigheid van stemmen wordt er aan de heer Neels Gerard Alfons Herman, bediende boekhoudkantoor Cormafsk, wonende te Damme (Sijsele) Kannunik Bittremieuxlaan 61, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, alle machten verleend om voor de opgerichte vennootschap alle nuttige en noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de aanvraag van een "B.T.W."-nummer, en voor de activering van het ondernemingsnummer bij het ondememingsloket.

2. Met eenparigheid van stemmen wordt er aan de heer BRUNEEL David de bijzondere bevoegdheid verleend om, in afwachting dat de rechtspersoonlijkheid bekomen wordt door de neerlegging bedoeld in artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen, te beschikken over de gelden gedeponeerd op voormelde bijzondere rekening gehouden op naam van de vennootschap in oprichting bij de "ING Bank", agentschap Maldegem.

Genoemde lasthebber mag, nadat de werkende notaris aan de instelling bericht heeft gegeven van het verlijden" van onderhavige akte, over de gedeponeerde gelden beschikken om over te gaan tot dringende betalingen zoals het betalen van de aktekosten en andere schulden die lastens de vennootschap eisbaar zijn. Hij mag de gelden ook doen overschrijven op een rentedragende rekening op naam van de vennootschap.

De financiële instelling die de gedeponeerde gelden heeft vrijgegeven op verzoek van voormelde lasthebber, wordt bevrijd van alle verantwoordelijkheid met betrekking tot de vrijgave en de verdere besteding van de gelden.

Behoudens voormelde verrichtingen zullen er door genoemde lasthebber geen andere verbintenissen mogen aangegaan worden voor rekening van de vennootschap.

Tegelijk hiermee neergelegd. Afschrift van de akte.

De Notaris, Christian VANHYFTE.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

22/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.05.2016, NGL 19.08.2016 16437-0040-010

Coordonnées
DAVID BRUNEEL

Adresse
BOGAARDESTRAAT 117 9990 MALDEGEM

Code postal : 9990
Localité : MALDEGEM
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande