DB CONTROLS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DB CONTROLS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.303.413

Publication

19/07/2012
ÿþOndernemingsnr : S'I I- ?(:) I I

? Benaming (voluit) : DB CONTROLS _t

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Muitstraat 23

9810 Nazareth

Onderwerp akte :Oprichting + benoeming

Uit een akte verleden voor notaris Ludwig Vermeulen te Merelbeke, op 6 juli 2012, afgeleverd voor;

registratie, blijkt dat de bvba "DB CONTROLS" werd opgericht met de volgende kenmerken:

1.Zetel: 9810 Nazareth, Muitstraat 23.

2.Duur: onbepaalde duur.

3.Oprichter: De heer DB BRABANDER Bart René Gabriëlle, geboren te Gent op 11 maart 1976,; echtgenoot van mevrouw VANDE WALLE Cressy Ivonne, wonende te 9810 Nazareth, Muitstraat 23.

4.Kapitaal: het maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.600 euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam, zonder nominale waarde, De oprichter heeft op alle 100 aandelen in geld ingeschreven.

Op het gehele maatschappelijke kapitaal werd aldus ingeschreven. Elk aandeel werd voor tweelderdeni volstort, door storting in geld door de voornoemde oprichter uitgevoerd, Ondergetekende notaris bevestigt dat; een bedrag van 12.400 euro voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek, van Vennootschappen, gedeponeerd werd bij KBC Bank, (attest afgeleverd op 410712012),

5. Boekjaar: van 1 januari tot en met 31 december.

6.Reserves, winstverdeling, vereffeningssaldo: Het batig saldo van de winst wordt ter beschikking van de algemene vergadering gesteld, na afhouding van vijf procent voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat; deze reserve tien procent van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. - Geen uitkering mag geschieden, indien

;l op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is; gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen; worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van; Vennootschappen. - Het batig saldo van de vereffening wordt tussen vennoten verdeeld in verhouding tot het= deel van het maatschappelijk kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, na betaling van schulden, (asten; en kosten van de vereffening.

7.Vertegenwoordigding: (1) Is er één zaakvoerder, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle akten; en in rechte. (2) Zijn er meerdere zaakvoerders, dan is ieder van hen individueel bevoegd om de vennootschap in alle akten en in rechte te vertegenwoordigen. Nochtans zullen alle zaakvoerders gezamenlijk hun; toestemming moeten verlenen voor elke akte houdende aankoop, vervreemding of hypotheekstelling van; onroerende goederen, voor het bekomen van leningen, investeringskredieten, kaskredieten en elke andere; vorm van externe financiering.

8,Commissarissen: geen.

9.Doel: De vennootschap heeft als doel zowel in België als in buitenland, voor eigen rekening of voor;

?; rekening van derden, of door deelname van dezen: 7

De aankoop, verkoop, verhuur, onderverhuur, leasing, renting, tussenpersoon, ontwerp, productie, handel, groothandel, herstelling, levering, plaatsing, montage, demontage, integratie, ontmanteling, vervoer, invoer, uitvoer, export, hoofdaanneming en onderaanneming, reiniging, renovatie, vernieuwing, afbraak, opbouw, terbeschikkingstelling, onderzoek, advies, ontwikkeling, management, public-relations berekening, doceren, onderwijs, opleiding en dienstverlening van volgende activiteiten:

1. Ontwerpen, montage, automatisering en programmatie van diverse machines en processen.

2. Toezicht en coördinatie van de bouwwerkzaamheden,

3. Energiemonitoring en energie efficiëntie beheer.

4. Domotica en automatisering van gebouwen. -- ----------------------------------=

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

n

*iaia~~sa*

mod 11.i

Le-7 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bel a. BF Sta

in

NEERGELEGD

10 JULI 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

mod 1iJ

5. Installatie, reparatie en onderhoud van elektrotechnische installaties en apparatuur.

6, Ontwerp en installatie van gebouwtechnieken.

7. Het beheer van roerende goederen, in speciën, kasbons, obligaties, aandelen en aile andere financiële instrumenten die op de kapitaalmarkt voorhanden zijn, zodat het eigen roerend vermogen van de vennootschap rendabel beheerd wordt.

De aan- en verkoop, huren en verhuren, bouwen en verbouwen van onroerende goederen en het afsluiten van andere overeenkomsten met het oog op het behoud, beheer en de opbrengst van het eigen patrimonium van de vennootschap.

Voorgaande opsomming is louter ten exemplatieven titel en geenszins beperkend.

De vennootschap zal op alle wijzen, belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden barg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

10. Jaarvergadering, toelating, uitoefening stemrecht: De gewone algemene vergadering van aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde zaterdag van de maand mei om twintig (20.00) uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergadering worden gehouden ter maatschappelijke zetel of in elke andere plaats in de oproepingsbrief vermeld. - Er zijn geen toelatingsvoorwaarden voor de algemene vergadering, behoudens de mogelijkheid voor de zaakvoerder(s) de toelatingsvoorwaarden in de oproepingen te vermelden. - Ieder aandeel geeft recht op één stem. De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping. De vennoten mogen hun stem schriftelijke uitbrengen of zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen, voor zover deze zelf vennoot is.

Overgangsbepalingen:

Onmiddellijk na de oprichting heeft de vennoot volgende beslissingen genomen:

1. Het eerste maatschappelijk laar begint vanaf het neerleggen van een uitgifte uit deze akte op de bevoegde griffie en eindigt op éénendertig december tweeduizend dertien.

2. De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden op derde zaterdag van de maand mei tweeduizend veertien om twintig (20.00) uur.

3. Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder: de heer Bart DE BRABANDER, voornoemd, wonende te 9810 Nazareth, Muitstraat 23,

Die aanvaardt en bevestigt dat de aanvaarding van zijn mandaat hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het koninklijk besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig.

Zijn mandaat is van onbeperkte duur en onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden met dien verstaande dat hij vanaf heden tot op de datum van neerlegging overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, zal optreden ais volmachtdragers van de vennoot en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het Wetboek van Vennootschappen.

4. Overname verbintenissen. De vennootschap neemt bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn gesteld vanaf één mei tweeduizend en twaalf.

Voor ontledend uittreksel, afgeleverd voor registratie en uitsluitend bestemd voor de neerlegging op de

griffie van de rechtbank van koophandel

Notaris L. Vermeulen

Tesamen neergelegd; uitgifte oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DB CONTROLS

Adresse
MUITSTRAAT 23 9810 NAZARETH

Code postal : 9810
Localité : NAZARETH
Commune : NAZARETH
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande