DB-ENTREPRISES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DB-ENTREPRISES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 447.528.603

Publication

16/07/2014
ÿþMoci Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernenningsnr : 0447,528.603

Benaming

(watum DB-Enterprises

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: 9200 Dendermonde, Bogaerdstraat 25-27

(volledig adres)

Onderwerp akte: Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Henri Van den Bossche, geassocieerd notaris te Eluggenhout, op 27 juni 2014, ter registratie aan te bieden, dat er op 27 juni 2014, te Buggenhout, Afrijgen 28, is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap DB-Enterprises, waarvan de zetel gevestigd is te 9200 Dendermonde, Bogaerdstraat 25-27, opgericht bij akte verleden voor Meester Leo Bruynincx, notaris te Dendermonde, op zevenentwintig mei negentienhonderd tweeënnegentig, bekendgemaakt bij uittreksel in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negentien juni nadien, onder nummer 1992.06.19/000374, waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor het laatst ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van zesentwintig september tweeduizend en zes, waarvan dan proces-verbaal werd opgemaakt door Meester Leo Bruynincx,' notaris te Dendermonde, bekendgemaakt bij uittreksel in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van twaalf, oktober tweeduizend en zes, onder nummer 2006.10.12/156531, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Dendermonde), onder nummer 0447.528.603 en met B.T.W.nummer 3E0447.528.603, welke volgende beslissingen nam:

- Eerste beslissing

Wijziging van de aard van de effecten van de vennootschap in die zin dat alle bestaande of te creëren effecten van de vennootschap enkel op naam of gedematerialiseerd kunnen zijn en overeenkomstige wijziging van de statuten, teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met voormeld verklaard toestand, in die zin dat alle bestaande of te creëren effecten van de vennootschap statutair voortaan enkel op naam of. gedematerialiseerd kunnen zijn. De algemene vergadering beslist de statuten overeenkomstig aan te passen,, als volgt:

"Artikel 7.  Aard der effecten":

"De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

De volgestorte aandelen en de andere effecten van de vennootschap zijn op naam of gedematerialiseerd. De titularis kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn effecten op naam in gedematerialiseerde effecten.

Het gedematerialiseerd effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling. Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, binnen de beperkingen opgelegd door de wet, de modaliteiten vast te leggen voor een eventuele omzetting van effecten in gedematerialiseerde effecten.

Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehouden. Elke titularis van effecten kan kennisnemen van het register met betrekking tot zijn effecten.";

- Tweede beslissing

De vergadering beslist de externe vertegenwoordiging van de vennootschap te wijzigen in die zin dat de vennootschap voortaan geldig vertegenwoordigd wordt door een gedelegeerd-bestuurder, alleen optredend. De vergadering beslist artikel 14, 2de alinea van de statuten als volgt te wijzigen: "VERTEGENWOORDIGING  RECHTSHANDELINGEN AKTEN EN RECHTSVORDERINGEN

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd in alle rechtshandelingen en akten, met: inbegrip van de akten die de tussenkomst vereisen van een ministeriële ambtenaar door een gedelegeerd-bestuurder, alleen optredend."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

1111111111111,1,1.111)Ifl 1111111111111

V(

bet( aai Bel!

Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

- 7 JULI 2014

AFDELING DEMIVIONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-bechoudera aan het Belgisch Staatsblad

- Derde beslissing

Wijziging van "Artikel 30.-Ontbinding" om dit in overeenstemming te brengen met de vigerende regelgeving, als volgt: " §1.De vennootschap kan worden ontbonden bij wijze van een besluit van een algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap benoemt één of meer vereffenaars bij gewone meerderheid van stemmen en kan deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen te allen tijde ontslaan.

Zijn geen vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, dan worden de in functie zijnde bestuurders van rechtswege als vereffenaars beschouwd (indien er meerdere vereffenaars zijn handelen ze als college).

De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of de homologatie van hun benoeming.

Tenzij de akte van benoeming anders bepaalt, beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheden voorzien bij wet.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

Na betaling van de schulden of de consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars de zuivere opbrengst van de vereffening onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling.

§2. In afwijking van voorgaande paragraaf kan een ontbinding en vereffening in één akte plaatsvinden indien voldaan is aan de wettelijke voorwaarden daartoe."

- Vierde beslissing

Wijziging van het boekjaar dat voortaan zal lopen van één april tot éénendertig maart daaropvolgend  wijziging van "Artikel 26.-Boekjaar en jaarrekeningen"  overgangsbepaling voor het lopende boekjaar door verlenging boekjaar met negen (9) maanden.

- Vijfde beslissing

Wijziging van de datum van de algemene vergadering welke voortaan zal gehouden worden iedere laatste donderdag van de maand augustus om tien uur  wijziging van "Artikel 19.-Bijeenkomst" datum van de eerstvolgende Algemene Vergadering (donderdag 27 augustus 2015).

- Zesde beslissing

Ontslagname door Mevrouw Spiessens Anne en door Mevrouw Heymans Godeliva als bestuurders van de vennootschap - Kwijting te verlenen aan de ontslagnemende bestuurders uit hoofde van de uitoefening van hun mandaat.

Zevende beslissing

De vergadering verleent aan de Geassocieerde Notarissen VAN dEN BOSSCHE & VAN dEN BOSSCHE, te Buggenhout, met bevoegdheid om alleen op te treden en met macht van indeplaatsstelling, alle machten om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

- Achtste beslissing

De algemene vergadering beslist iedere aangestelde van Fiskaal Advieskantoor FAKL BVBA, te 3020 Herent, Wilselsesteenweg 103, divisie van Engelen & Partners, accountants - bedrijfsadviseurs - tax consultants, met in het bijzonder de Heer Geets Joris, aldaar kantoorhoudende, ais bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling en bevoegdheid alleen te handelen aan te stellen, teneinde al het nodige te doen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (K.B.0.), bij het rechtspersonenregister, bij het ondernemingsloket en bij de B.T.W.-administratie ingevolge de beslissingen van deze buitengewone algemene vergadering en ondergetekende notaris voor alle formaliteiten bij de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde:

afschrift van de akte

- gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. Van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 21.01.2014, NGL 31.01.2014 14023-0473-018
03/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 05.12.2012, NGL 28.12.2012 12682-0596-017
26/07/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIF . 'H'Í'Br i.i;'

Y ` 1 :E. P-Ai i., -.

17 JULI 2012

DENDERMONDE

Griffie

é r3.~SA 4~Î

Voor- 111!11111.11,j1.171114111 ia

behouden

aan het

Belgisch

5taatsbiad



Ondernemingsnr : 0447.528.603

Benaming

(voluit) : DB-Enterprises

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Bogaerdstraat 25-27, 9200 Dendermonde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurder - Ontslag en benoeming van de gedelegeerd bestuurder :

Uittreksel uit de notulen van bijzondere algemene vergadering dd 05-07-2012

Wordt herbenoemd tot bestuurder met ingang van heden voor een periode van 6 jaar, tot aan de

jaarvergadering te houden in 2018

De heer Koenraad De Bruyne, wonende te 9255 Buggenhout, Dries 10.

Hij verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

Deze beslissing wordt met unanimiteit van stemmen getroffen.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur dd 05-07-2012

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen te ontslagen als gedelegeerd bestuurder, met ingang vanaf heden:

De heer Gilbert De Bruyne, wonende te 8800 Roeselare, Zuidstraat 51, bus 7.

Hem wordt eervol ontslag verleend,

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen te benoemen als gedelegeerd bestuurder, met

ingang vanaf heden:

De heer Koenraad De Bruyne, wonende te 9255 Buggenhout, Dries 10.

Hem wordt volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend.

Dit mandaat loopt samen met zijn mandaat als bestuurder,

Hij verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen te ontslagen als voorzitter van de raad van bestuur,

met ingang van heden:

De heer Gilbert De Bruyne, wonende te 8800 Roeselare, Zuidstraat 51, bus 7.

Hem wordt eervol ontslag verleend.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen te benoemen als voorzitter van de raad van bestuur,

met ingang van heden:

De heer Koenraad De Bruyne, wonende te 9255 Buggenhout, Dries 10.

Dit mandaat loopt samen met zijn mandaat als bestuurder.

Hij verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

Koenraad De Bruyne

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 05.12.2011, NGL 04.01.2012 12002-0379-017
24/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 30.12.2010, NGL 19.01.2011 11011-0291-017
21/01/2011
ÿþ Mod s.o

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN Krir`7!-4 ; ,. - ,-1-

1 2. 01. 2011

DENDeA* :4 DE



" 11011945

Voor-

behouden

aan het

Belgisch _ Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0447 528 603

Benaming

(voluit) : DB-Enterprises

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Bogaerdstraat 25-27, 9200 Dendermonde

Onderwerp akte : Herbenoeming gedelegeerd bestuurder, herbenoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van aandeelhouders op 6 december 2010.

Worden herbenoemd tot bestuurder met ingang van heden voor een periode van 6 jaar, tot aan de

jaarvergadering te houden in 2016:

De heer Gilbert De Bruyne, wonende te 8800 Roeselare, Zuidstraat 51 bus 7.

Mevrouw Heymans Lieve, wonende te 8800 Roeselare, Zuidstraat 51 bus 7.

Zij verklaren hun mandaat te aanvaarden.

Uittreksel uit het verslag van de vergadering van de Raad van Bestuur op 6 december 2010.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen te herbenoemen als gedelegeerd bestuurder, met

ingang van heden voor een periode van 6 jaar, tot aan de jaarvergadering te houden in 2016:

De heer Gilbert De Bruyne, wonende te 8800 Roeselare, Zuidstraat 51 bus 7.

Hij verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

Voor eensluidend uittreksel.

Gilbert De Bruyne

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 19.12.2009, NGL 13.01.2010 10012-0174-017
22/01/2009 : DE047787
12/12/2007 : DE047787
30/11/2006 : DE047787
23/11/2006 : DE047787
30/10/2006 : DE047787
12/10/2006 : DE047787
29/12/2005 : DE047787
07/01/2005 : DE047787
25/08/2004 : DE047787
08/01/2003 : DE047787
05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 27.08.2015, NGL 30.09.2015 15623-0278-022
21/12/2001 : DE047787
11/01/2001 : DE047787
22/02/2000 : DE047787
10/12/1996 : DE47787
10/12/1996 : DE47787
19/10/1994 : DE47787
26/04/1994 : DE47787
19/02/1994 : DE47787
19/02/1994 : DE47787
19/06/1992 : DE47787

Coordonnées
DB-ENTREPRISES

Adresse
BOGAERDSTRAAT 25-27 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande