DC-AFAM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DC-AFAM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 859.623.106

Publication

30/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.05.2014, NGL 24.06.2014 14215-0548-044
12/11/2014
ÿþmod 11.1

L_ uik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr :0859.623.106

Benaming (voluit) : DC-AFAM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Venecoweg 20A

9810 Nazareth

Onderwerp akte :NEERLEGGING VAN MET FUSIEVOORSTEL - PUBLICATIE DOOR UITTREKSEL

Uittreksel van het neergelegd fusievoorstel :

GEMEENSCHAPPELIJK FUSIEVOORSTEL

tussen

1. S.A.S. ASAM FRANCE, vereenvoudigde aandelenvennootschap naar Frans recht, met

maatschappelijke zetel te Rue Carnot 126, F-59320 Sequedin, Frankrijk,

- hierna ook "overgenomen vennootschap" genoemd

en

2. DC-AFAM NV, naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te Venecoweg 20A, B-9810 Nazareth, België,

- hierna ook "overnemende vennootschap" genoemd

Hierna wordt de overgenomen vennootschap en de overnemende vennootschap samen ook

"partijen" genoemd

INLEIDING

(A) Het geplaatste kapitaal van de overgenomen vennootschap, ingeschreven in het Franse handelsregister te Lille onder het nummer 394 419 956, bedraagt 3 497 000,00 ¬ (in woorden: drie miljoen vierhonderd zevenennegentig duizend euro) en is verdeeld in 269 000 aandelen (hierna S.A.S.-aandelen genoemd). De overnemende vennootschap bezit alle (269 000) aandelen in de overgenomen vennootschap, met een nominale waarde van 13,00 ¬ (in woorden: dertien euro), en bijgevolg heel het geplaatste kapitaal van de overgenomen vennootschap.

Het geplaatste kapitaal van de overnemende vennootschap, ingeschreven in de Belgische Kruispuntbank van ondernemingen (KBO) onder het nummer 0859.623.106, bedraagt EUR 380 200,00 (in woorden: driehonderd tachtig duizend tweehonderd euro) en is verdeeld in 31 500 aandelen zonder nominale waarde. Van die aandelen zijn er 31 499 in het bezit van SALTEMBERG GmbH, gevestigd te Zum Hohenstein 15, D-59889 Eslohe, Duitsland, ingeschreven in het handelsregister te Arnsberg onder het nummer HRB 3531 en is er 1 in het bezit van KETTENWULF GmbH & Co. KG, gevestigd te Zum Hohenstein 15, 59889 Eslohe, Duitsland, ingeschreven in het handelsregister te Amsberg onder het nummer HRA 3787.

De vennootschappen mogen naar hun nationale recht, de overgenomen vennootschap naar het Franse recht en de overnemende vennootschap naar het Belgische recht, fusioneren.

(D) Door middel van een grensoverschrijdende fusie in de zin van artikel 2, paragraaf 2, o) van de Richtlijn 2005/56/EG van 26 oktober 2005 van het Europees Parlement en de Raad betreffende grensoverschrijdende fusies van kapitaalvennootschappen (hierna de "EU-fusierichtlijn" genoemd), moet de overgenomen vennootschap op het ogenblik van haar ontbinding zonder vereffening alle

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

111111111.11M1

09*

Voc behot

aan

Beigi Staag

m

NEERGELEGD

" 31 -10-

RECHTBANK VAN

KOOP EL TE GENT

(B)

(C)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

activa en passiva van haar vermogen overdragen aan de overnemende vennootschap, die alle S,A.S.-aandelen bezit,

(E) Het maatschappelijk doel van de ovememende vennootschap Is

"De aankoop, het fabriceren en de verkoop van onderdelen en toebehoren voor motorvoertuigen.

Deze opsomming is aanwijzend doch niet beperkend.

Om dit doel te bereiken zal de vennootschap aile industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen stellen, zowel in België als in het buitenland, en onder meer kopen, verkopen, huren, verhuren, bouwen, verbouwen, afbreken en ruilen van alle roerende en onroerende vennootschappen bestaande of op te richten, hetzij door middel van inbreng, fusie, deelname of anderszins, zowel in België als in het buitenland, en waarvan het doel gelijkaardig is, of verwant aan het hare."

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge (F) Het maatschappelijk doel van de overgenomen vennootschap is :

"Het vervaardigen van mechanische accessoires in het algemeen en meer bepaald het vervaardigen

van onderdelen en uitrustingsstukken voor fietsen en motorfietsen.

Het verhandelen van mechanische accessoires in het algemeen en meer bepaald van onderdelen en

uitrustingsstukken voor fietsen en motorfietsen.

De eigendom en het beheer van een roerende waardeportefeuille, door aankoop, mil, inbreng en

inschrijving van aandelen, effecten, obligaties en alle andere titels, Franse of buitenlandse.

Het leveren van diensten van alle aard, in het bijzonder op administratief, commercieel en financieel

vlak voor alle vennootschappen waarvan zij titels houdt.

En in het algemeen alle financiële, commerciële, industriële, onroerende en roerende transacties die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn aan één van deze specifieke doelen, of aan een gelijkaardig of verwant doel, of die de ontwikkeling van het vermogen kunnen bevorderen."

In deze omstandigheden stemmen de partijen, na onderhandelingen, in met het volgende:

1. OVEREENKOMST OVER DE FUSIE DOOR OVERNAME

De overgenomen vennootschap draagt zowel alle activa en passiva uit haar vermogen, als alle rechten en plichten in de ontbinding zonder vereffening, over aan de overnemende vennootschap (fusie door overname).

2. TEGENPRESTATIE, RUILVERHOUDING, VERGOEDING IN GELD

Alle S.A.S.-aandelen zijn in het bezit van de overnemende vennootschap. Een overeenkomst over de ruilwaarde of een aanbod tot vergoeding in geld is daarom niet vereist.

3. FUSIEPEILDATUM, EINDBALANS

3.1 De overname van het vermogen van de overgenomen vennootschap treedt in werking tussen de partijen op 30 november 2014, 24:00u M.E.T.. Vanaf dit moment gelden alle handelingen en transacties van de overgenomen vennootschap voor rekening van de overnemende vennootschap (hierna de "fusiepeildatum" genoemd). De fusie is gebaseerd op de balans van de overgenomen vennootschap op 31 augustus 2014. De overnemende vennootschap zal de in deze balans opgenomen waarden van de overgaande activa en passiva in haar boekhouding voortzetten.

3.2 Indien de fusie niet voor 1 januari 2016, 24:OOu in de Kruispuntbank van de overnemende vennootschap is aangemeld, dan zal de balans van de overgenomen vennootschap van 31 december 2015 als eindbalans dienen, De peildatum van de overname van het vermogen en van de toerekenbaarheid van de handelingen en transacties is dan 1 januari 2016, 0:OOu.

4. BIJZONDERE RECHTEN EN VOORDELEN

4.1 Bijzondere rechten voor individuele aandeelhouders of bijzondere eigendomsrechten bestaan niet in de overgenomen vennootschap en zulke maatregelen zijn ook niet voorzien in het raam van de fusie. Er worden geen bijzondere rechten of voordelen verleend aan leden van de raad van bestuur, leden van de opzichterraad, de afsluitingsrevisor van de betrokken vennootschappen, noch aan de fusierevisor.

5. GEVOLGEN VOOR EN INSPRAAK VAN DE WERKNEMERS

5.1 De overnemende vennootschap treedt vanaf het ogenblik van de fusiepeildatum in alle rechten en plichten (met inbegrip van de overeenkomsten ten gevolge van directe pensioens-verzekeringen) van de op die dag in hoofde van de overgenomen vennootschap bestaande arbeidsverhoudingen. Ook met betrekking tot de individuele overeenkomsten en de anciënniteitsregelingen blijft alles ongewijzigd. De werkgeversfunctie gaat over op de overnemende vennootschap op het ogenblik van de registratie van de fusie in het handelsregister.



5.2 Er wordt hierbij verzekerd dat er bij geen van de partijen een ondernemingsraad opgericht is. De fusie heeft voor de werknemers geen gevolgen, aangezien noch de overgenomen vennootschap onder het Franse recht, noch de overnemende vennootschap onder het Belgische recht, onder het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

nationale arbeidsrecht een plicht tot medezeggenschap had, heeft of na de fusie zal hebben. Maatregelen in die zin zijn noch voorzien noch genomen.

6. TOESTEMINGSVEREISTEN, BESLUITEN

6.1 Deze overeenkomst vereist voor haar geldigheid de toestemming van de algemene vergadering van de overnemende vennootschap.

6.2 Een vervollediging van het maatschappelijk doel van de overnemende vennootschap aan dat van de overgenomen vennootschap is niet vereist, aangezien het laatste reeds vervat zit in het eerste.

7. BEKENDMAKING, VERSLAG VAN HET BESTUURSORGAAN OF VAN HET ADMINISTRA-TIEF ORGAAN, FUSIE-BERICHT, FUSIECONTROLE

Aangezien alle aandelen van de overgenomen vennootschap in bezit zijn van de overnemende vennootschap', zijn noch de opstelling van een fusieverslag, noch een revisieverslag van de fusie vereist.

8. VERTROUWELIJKHEID, MEDEDELING

8.1 De partijen zullen de inhoud van dit fusievoorstel vertrouwelijk behandelen, tenzij wanneer er wettelijke meldingsplichten bestaan of telkens wanneer de andere partijen hun toestemming hebben gegeven voor de melding.

8.2 Elke vorm van mededeling volgende op of in samenhang met dit fusievoorstel moet schriftelijk gericht worden aan de volgende aanspreekpartner:

a) Voor de overnemende vennootschap:

Vencoweg 20a, B-98710, Nazareth, België

niet kopie aan:

Schindhelm advocatenkantoor mbH

- Directie -

Lotter Stralle 43

49078 Osnabrück

Fax: +49 541 3245-100

b) Voor de overgenomen vennootschap:

126 rue Carnot, F-59320 Sequedin, France

De mededeling aan de genoemde aanspreekpartners en adressen geldt tot op het moment dat de andere aanspreekpartner schriftelijk een nieuwe aanspreekpartner of een nieuw adres meedeelt.

9. KOSTEN EN REGISTRATIE-RECHTEN

De overnemende vennootschap draagt alle kosten, toelagen en registratierechten die

samenhangen met het afsluiten van dit fusievoorstel en de uitvoering van de grensoverschrijdende fusie.

10. EINDBEPALINGEN

10.1 Wijzigingen en toevoegingen aan dit fusievoorstel zoals verklaringen en mededelingen vereisen

de schriftvorm, voor zover geen verdere vormvoorschriften vereist zijn. Hetzelfde geldt voor afwijkingen van de schriftvormvereiste. Voor de inachtneming van de schriftvorm voldoet een mededeling per fax, doch niet deze per e-mail.

10.2 De rechtbanken van eerste aanleg te Düsseldorf zijn exclusief bevoegd voor alle geschillen in

verband met dit fusievoorstel of haar geldigheid.

10.3 Wanneer afzonderlijke bepalingen van dit fusievoorstel of de bijlagen ervan geheel of gedeeltelijk

ongeldig of niet toepasbaar zijn of worden, of wanneer een noodzakelijke bepaling niet is opgenomen in het fusievoorstel, dan heeft dit geen gevolgen voor de geldigheid van de overige bepalingen. In plaats van de ongeldige of onuitvoerbare bepaling of als aanvulling van de ontbrekende bepaling, wordt een in rechte toegestane bepaling toegevoegd, die voor zover als mogelijk overeenstemt met de wil van de partijen of met wat de partijen, in de geest en het doel van het fusievoorstel, overeengekomen zouden zijn indien zij op de hoogte waren geweest van de ongeldigheid of de onuitvoerbaarheid van die regel of van het feit dat er een noodzakelijke bepaling ontbrak.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : het fusievoorstel dd 28.10.2014)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

' Voor

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

07/01/2014 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.07.2013, NGL 31.12.2013 13704-0063-041
20/11/2014
ÿþ mod 11.1

Luik B , In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 0 NOV. 2014

RECHT tc'fe"AIV

Koor: tAPtDEL TE GENT

11



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0859.623.106

Benaming (voluit) : DC-AFAM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Venecoweg 20A

9810 Nazareth

Onderwerp akte :AANVULLEND UITTREKSEL INZAKE GRENSOVERSCHRIJDENDE MET FUSIE DOOR OVERNEMEING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

Aanvullend uittreksel inzake grensoverschrijdende met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, fusievoorstel neergelegd op 31 oktober 2014 tussen :

1. S.A.S. ASAM FRANCE, vereenvoudigde aandelenvennootschap naar Frans recht, met maatschappelijke zetel te Rue Carnot 126, F-59320 Sequedin, Frankrijk,

"overgenomen vennootschap"

en

2. DC-AFAM NV, naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te Venecoweg 20A, B-9810 Nazareth, België,

"overnemende vennootschap"

overeenkomstig artikel 772/7, c) van het Wetboek van vennootschappen :

Rechten van Schuldeisers:

- Voor wat cie rechten van de schuldeisers betreft van de Overgenomen Vennootschap wordt verwezen naar de artikelen L236-14, R236-8 en R236-2 van het Frans Wetboek van Vennootschappen.

Schuldeisers kunnen kosteloos bijkomende en volledige informatie krijgen aangaande de regelingen volgens welke hun rechten kunnen worden uitgeoefend, op de maatschappelijke zetel van deze vennootschap : 9810 Nazareth, Venecoweg 20 A.

- voor wat de rechten van de schuldeisers betreft van de Overnemende Vennootschap wordt verwezen naar artikel 684 van het Wetboek van vennootschappen als volgt :

'Uiterlijk binnen de twee maanden na de bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de akten houdende de vaststelling van de fusie, kunnen de schuldeisers van elke vennootschap die deelneemt aan de fusie wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking en nog niet is vervallen, zekerheid eisen. De Ovememende vennootschap waaraan de schuldvordering is toegescheiden, en, in voorkomend geval, de ontbonden vennootschap, kunnen elke deze rechtsvordering afweren voor de schuldvordering te voldoen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto.

Schuldeisers kunnen kosteloos bijkomende en volledige informatie krijgen aangaande de regelingen volgens welke hun rechten kunnen worden uitgeoefend, op de maatschappelijke zetel van deze vennootschap : 9810 Nazareth, Venecoweg 20 A:

Peter VAN MELKEBEKE

Notaris

Op de laatste blz. van Luik F3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.07.2013, NGL 30.08.2013 13563-0384-041
12/03/2013
ÿþMod word »a

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor. behoude aan hoi Betgisc StaatsbiK

111111MilMen

Oitdernerningsr r ' 0859.623.106

Benaming

(vouait) : DC-AFAM

(verkort) :

- i01trzriLli=LCU V

--1 f=U:iT 2013

RECHTE `,î+2K VAN

KOOPHffleeb TE GENT



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Venecoweg 20A, 9810 Nazareth

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

De Algemene Vergadering der Aandeelhouders van 30 juni 2012 heeft volgende beslissing genomen:

- De herbenoeming als commissaris van de Burg. BVBA Van Cauter-Saeys & Co, vertegenwoordigd door de Burg. BVBA I, Saeys Bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder mevrouw Inge Saeys, voor een periode van 3 jaar tot aan de Algemene Vergadering der Aandeelhouders van 2015.

Gedelegeerd bestuurder,

Günter Wulf

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

03/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 30.07.2012 12366-0038-037
07/05/2012
ÿþ4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0859.623.906

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennotschap

Zetel : Venecoweg 20 bus 1 B- 9810 Nazareth

(volledig adres)

Onderwerp akte : Beëindiging van de delegatie van bevoegdheden van dagelijks bestuur

Op de vergadering van de Raad van Bestuur gehouden op 13.04.2012 op de zetel van de vennootschap wordt het volgende besluit aangenomen:

Na beraadslaging beëindigt de Raad van bestuur met onmiddellijke ingang de delegatie van bevoegdheden van dagelijks bestuur aan de BVBA/SPRL DE POORTER, met zetel B-1050 Brussel, Louizalaan 149 bus 24, KBO 0421.509.441, vertegenwoordigd door Yves DE POORTER, en geeft volmacht aan het advocatenkantoor IUSTICA.BE vertegenwoordigd door Mter Johan LAMBERS en Mter Oliver WEINAND om daartoe alle nodige stappen te ondememen.

WEINAND Oliver, lasthebber

ir~erpree, oeffselasic p\/ rncei V te SUkuf c;9-d` A314

NELRGL~~~

2 It MAR

RECHHBANK VAN KOOPHANGEL TE GENT

Griffie

I *12085003* IB

V beh aa Bel Staz

u



DC-AFAM

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.07.2011, NGL 30.09.2011 11574-0045-037
18/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 12.08.2010 10409-0507-037
10/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.05.2009, NGL 03.06.2009 09195-0128-037
24/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.05.2008, NGL 18.06.2008 08253-0191-037
20/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 16.07.2007 07411-0320-035
30/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 27.05.2006, NGL 29.06.2006 06364-3989-028
28/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 28.05.2005, NGL 24.06.2005 05334-0512-028
30/06/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 29.05.2004, NGL 25.06.2004 04325-4291-027
13/08/2015
ÿþ mad 11.1

L:~axt~`

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

0 4 A1l0. 2015

N

KOORFiAt~4D~L~áEWT

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*15117192*

11111

Ondernemingsnr :0869.623.106

Benaming (voluit) : DC-AFAM

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Venecoweg 20 bus 1

9810 NAZARETH

Onderwerp akte :VASTSTELLING VAN DE VOLTOOIING VAN DE GRENSOVERSCHRIJDENDE MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

TUSSEN DC-AFAM NV en S.A.S. AFAM ALLIANCE EN VAN DE DATUM VAN DE INWERKINGTREDING VAN DEZE FUSiE

Er blijkt uit een akte verleden op achtentwintig juli tweeduizend vijftien, voor Meester Peter VAN,. MELKEBEKE, Notaris te Brussel,

dat :

dat er op datum van 28 oktober 2014 een gemeenschappelijk voorstel voor een grensoverschrijdende met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting werd opgesteld door de bestuursorganen van de naamlozer: vennootschap naar Belgisch recht DC-AFAM, met zetel te 9810 Nazareth, Venecoweg 20A, ondernemingsnummer 0859.923.106 RPR Gent, hierna genaamd `de Ovememende Vennootschap' en de vereenvoudigde aandelenvennootschap naar Frans recht S.A.S AFAM FRANCE, met zetel te Rue Carnot 126,, 59320 Sequedin (Frankrijk), ingeschreven in het handelsregister te Lille (Frankrijk), onder nummer 394.419.956, :1 hierna genaamd `de Overgenomen Vennootschap' opgemaakt overeenkomstig artikel 77216 van het Belgische Wetboek van vennootschappen en artikel L. 236-6 en 236-1 van de Code de Commerce; hierna genaamd 'het;' Gemeenschappelijk Fusievoorstel;

- dat het Gemeenschappelijk Fusievoorstel in hoofde van de Overnemende Vennootschap overeenkomstig?; artikel 77217 juncto artikel 74 van het Belgisch Wetboek van Vennootschappen op 31 oktober 2014 werd neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent in het vennootschapsdossier van de. Overnemende Vennootschap, en bij uittreksel bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 12 november daarna, onder nummer 20141112-205509 en op 20 november daarna, onder nummer 20141120-`, 210139,

- dat het bestuursorgaan van de Overnemende Vennootschap overeenkomstig artikel 77218 van het'; Belgische Wetboek van vennootschappen op datum van 22 november 2014 een omstandig schriftelijk verslag," heeft opgesteld met betrekking tot de grensoverschrijdende met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting;

- dat er geen deskundigenverslag overeenkomstig artikel 772/9 van het Belgische Wetboek van vennootschappen diende te worden opgesteld aangezien het hier een grensoverschrijdende met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting betreft;

- dat de griffie van de kamer van koophandel van Lille Metropole op 1 april 2015 een pre-fusie attest heeft; opgesteld, in uitvoering van de artikelen L, 236-29 et R.236-17 du Code du Commerce, waaruit blijkt dat de aan de fusie voorafgaande handelingen en formaliteiten correct zijn verricht in hoofde van de Overgenomen Vennootschap (dit pre-fusie attest zat tezamen met een uitgifte van onderhavige akte ter griffie worden; neergelegd);

- dat, zoals blijkt uit een afschrift van het proces-verbaal van de Overgenomen Vennootschap gehouden op 8 april 2015, de algemene vergadering van de Overgenomen Vennootsohap is samengekomen -- en dat deze; vergadering het fusievoorstel heeft goedgekeurd en haar instemming heeft betuigd met de verrichting waarbij', de Overnemende vennootschap de Overgenomen vennootschap bij wijze van een grensoverschrijdende met, fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overneemt en dit overeenkomstig alle voorwaarden en modaliteiten zoals voorzien in het voormeld fusievoorstel;

- dat de buitengewone algemene vergadering van de Overnemende Vennootschap gehouden op 22 december 2014, voor ondergetekende notaris, het gemeenschappelijk fusievoorstel waarvan hiervoor sprake', ; heeft goedgekeurd en heeft beslist om de fusie ingang te laten hebben en dit vanuit boekhoudkundig standpunt vanaf 1 januari 2015 en vanuit juridisch standpunt vanaf heden.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

- dat de Overgenomen Vennootschap en de Overnemende Vennootschap gemeenschappelijke voorstellen van een grensoverschrijdende met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting met gelijke strekking hebben goedgekeurd;

- dat, en dit op grond van verklaringen van de Overgenomen Vennootschap en de Overnemende Vennootschap, er geen regelingen met betrekking tot de medezeggenschap van de werknemers dienden te worden vastgesteld overeenkomstig de maatregelen genomen in uitvoering van artikel 16 van de Richtlijn.

Op grond van het voorgaande en gevolg gevend aan het verzoek van de Overgenomen Vennootschap en de Overnemende Vennootschap stelt ondergetekende notaris overeenkomstig artikel 772/14 van het Belgische Wetboek van vennootschappen de voltooiing van de grensoverschrijdende met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting tussen de Overgenomen Vennootschap en de Overnemende Vennootschap vast met ingang vanuit boekhoudkundig standpunt vanaf 1 januari 2015 en vanuit juridisch standpunt vanaf 28 juli 2015.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittrekseI werden neergelegd : een uitgifte van de akte, pre-fusie attest).

Dit uittreksel werd afgeleverd v66r registratie b1 toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der Registratierechten.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2015 - Annexes du Moniteur belge Peter VAN MELKEBEKE

Notaris







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DC-AFAM

Adresse
VENECOWEG 20A 9810 NAZARETH

Code postal : 9810
Localité : NAZARETH
Commune : NAZARETH
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande