DC INVEST

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DC INVEST
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 893.683.764

Publication

17/01/2014
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111191gE1 EDI

Ondernemingsnr ; 0893.683.764

Benaming

(volalt) : DECLOEDT ADVOCATEN

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; 9000 Gent, Vlaanderenstraat 78

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte, verleden voor ons, Meester Frank Muller, notaris met standplaats te Stekene, op 9 december 2013, nog te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen is van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECLOEDT ADVOCATEN", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Vlaanderenstraat 78, hebbende ondememingsnummer BE 0893.683.764

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Elke Vandekerckhove te Merelbeke op 6 november 2007, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 23 november daarna onder; nummer 13018283.

De statuten werden voor de laatste maat gewijzigd bij proces-verbaal opgesteld door notarisElke Vandekerckhove te Merelbeke op 28 december 2012, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch; Staatsblad van 17 januari 2013 onder nummer 130118283.

De vergadering gaat vervolgens over tot de behandeling van de agenda en neemt volgende besluiten met algemene stemmen:

1) Eerste beslissing: Wijziging naam

De vergadering beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen in "DC INVEST'. De vergadering beslist artikel 1 van de statuten ingevolge deze beslissing aan te passen. De vergadering keurt de naamswijziging goed.

2) Tweede beslissing: Wijziging doel

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen van een advocatenvennootschap naar een; patrimoniumvennootschap. Deze beslissing heeft tot gevolg dat de inhoud van de doelsomschrijving ook aangepast wordt.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de wijziging van het maatschappelijk doel de dato 15 noember 2013, alsmede van de staat van activa en passive afgesloten per 30 september 2013.

De aanwezige aandeelhouder erkent een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 30 september 2013 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de zaakvoerder, alsmede van de staat van activa en passiva blijven aan deze akte gehecht. De vergadering beslist artikel drie en zestien van de statuten ingevolge deze beslissing aan te passen.

3) Derde beslissing: omvorming eenpersoonsbvba naar bvba

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering dat de vennootschap,; gezien haar omvorming naar een patrimoniumvennootschap niet langer als eenpersoonsbvba zal bestaan enl dat de aandelen vrij kunnen overgedragen worden. Artikel tien en elf van de statuten wordt dan ook in die zin; aangepast.

4) Vierde beslissing: stockplit

Alle aandeelhouders beslissen het aantal aandelen van honderd (100) te brengen op duizend (1.000),

aandelen.

5) Vijfde beslissing: zetelverplaatsing

De vergadering beslist om de zetel van de vennootschap te verplaatsen om deze te brengen van 9000 Gent, Vlaanderenstraat 78 naar 9000 Gent, Nieuwebossstraat 5. De vergadering beslist artikel twee van del statuten in die zin aant e passen.

De vergadering beslist artikels één, twee, drie, vijf, tien, elf en zestien van de bestaande statuten tel vervangen door de volgende statuten:

NEERGELEGD

="8 JAN. 2314

RECHTBANK VAN

KOOPHAJjTE GENT

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

"HOOFDSTUK 1, NAAM  VORM  ZETEL  DOEL - DUUR

ARTIKEL EEN  NAAM EN VORM

De vennootschap draagt de naam "DC INVEST".

De vennootschap heeft de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, afgekort BVBA."

ARTIKEL TWEE - ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Nieuwebosstraat 5.

De zetel zal kunnen verplaatst worden naar elke andere plaats in het land bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap kan bij gewone beslissing van de zaakvoerder bijhuizen en agentschappen in België of in het buitenland oprichten.

ARTIKEL DRIE -- DOEL

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en de coórdinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of on rechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (18.550,00), verdeeld in duizend (1.000) aandelen die elk één/duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen. ARTIKEL TIEN - VOORKEURRECHT

Behoudens hetgeen bepaald is in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden volgende regels. Ingeval van kapitaalverhoging door geldelijke inbreng hebben de vennoten de voorkeur om in te tekenen naar verhouding tot het aantal aandelen dat ze reeds bezitten. De wijze waarop dit voorkeurrecht wordt uitgeoefend zal door de algemene vergadering bepaald worden, met inachtneming van de wettelijke bepalingen en termijnen terzake. Maken één of meer vennoten geen gebruik van dit voorkeurrecht, dan komen voor de intekening in aanmerking, in volgende voorkeur.

1. de andere vennoten in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten;

2. de meest biedende onder hen voor de aandelen die niet verhoudingsgewijs kunnen verdeeld worden.

3, aile andere personen die krachtens artikelen elf en twaalf vennoot kunnen worden of door de algemene vergadering met meerderheid van twee derden met name worden aangeduid.

ARTIKEL ELF - OVERDRACHT

Onder voorbehoud van het hierna bepaalde is elke overdracht onder levenden en elke overgang bij overlijden van aandelen volstrekt nietig indien hij niet geschiedt met toestemming van minstens de helft der vennoten, die na aftrek van de aandelen waarvan de afstand of de overgang ter sprake komt, ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten, De voormelde toestemming is niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen aan of verkregen door:

1. een vennoot;

" "Voor behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

2. de echtgenoot van de overdrager of erflater,

3. voor-of nazaten in rechte lijn.

ARTIKEL ZESTIEN - ZAAKVOERDERS

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Hun overlijden, ontslag, afzetting, interdictie, faillissement of kennelijk onvermogen stelt van rechtswege een einde aan hun mandaat maar heeft niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg. In dat geval wordt door de algemene vergadering het aantal zaakvoerders vastgesteld, de nodige benoemingen gedaan en de duur van het mandaat bepaald.

Zij kunnen het uitvoeren van hun besluiten opdragen aan één bijzonder persoon, die geen vennoot hoeft te zijn, zonder dat dit mandaat algemeen mag zijn.

) De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoerijng van de te nemen beslissingen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Frank Muller te Stekene op 17 december 2013.

Samen hiermee neergelegd: uitgifte van akte, verslag zaakvoerder, staat actief en passief, gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekc rin 3

31/01/2013
ÿþOndernemingsar : 0893.683.764

Benaming

(voluit) : Decloedt Advocaten

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vlaanderenstraat 78

9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Elke VANDEKERCKHOVE, met standplaats te Merelbeke, verleden te

Merelbeke, op 28/12/2012, waarvan onderhavig uittreksel werd neergelegd voor registratie met het oog op de

neerlegging ter griffie; blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder

de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Decloedt Advocaten, heeft besloten:

EERSTE BESLUIT : VERLENGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR

De vergadering beslist om het huidige maatschappelijk boekjaar te verlengen tot vijftien december

tweeduizend dertien,

De vergadering beslist dat de volgende boekjaren telkens zullen lopen van zestien december tot vijftien

december van het daaropvolgend jaar.

TWEEDE BESLUIT : WIJZIGING VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist om artikel 26, eerste zin van de statuten, te wijzigen door de tekst te vervangen door

de volgende tekst:

"Het boekjaar der vennootschap gaat in op zestien december van elk jaar en eindigt op vijftien december

van elk daaropvolgend jaar."

DERDE BESLUIT: VOLMACHT AAN DE ZAAKVOERDER

De vergadering verleent volmacht aan de zaakvoerder om de voorgaande besluiten uit te voeren.

VIERDE BESLUIT : COORDINATIE

De vergadering besluit de notaris opdracht te geven tot coördinatie van de statuten.

--voor ontledend uittreksel----

notaris Elke Vandekerckhove

worden tergelijkertijd neergelegd:

- expeditie van de akte

Mod Word 11.1

l

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

----" ---" ..~..,~ .~,.~..

17 JAN, 2013

KC)~~HániOriffi~V ~t~ ~ {~EL T,~ ~E'.~T

IMMUN

V boh aa Bel Staa

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.09.2011, NGL 30.09.2011 11566-0225-013
03/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.07.2010, NGL 29.07.2010 10359-0126-012
15/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 10.06.2009 09214-0363-012
27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 15.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 20.07.2016 16342-0020-016

Coordonnées
DC INVEST

Adresse
NIEUWEBOSSTRAAT 5 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande