DCC PROJECTS

Société en commandite simple


Dénomination : DCC PROJECTS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 842.603.168

Publication

20/01/2012
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod word n.s

Voor-

behoude aan het Belgiscl

5taatsbli

IIIIIII*1f111,111,1.11A11011111111

Ondernemingsnr : g " (o o3 , (o g

Benaming

(voluit) : DCC PROJECTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Kruisenstraat 14/202 - 9270 Laarne (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 11/01/2012

OPRICHTING

Tussen de ondergetekenden:

1. De Coninck Eric, geboren te Gent op 13 april 1960, wonende te 9270 Laarne (Kalken) - Kruisenstraat 141202 , Rijksregistemummer 600413 451 59

2. Cornille Daniëlle, geboren te Bergen op 16 december 1950, wonende te 9270 Laame (Kalken) - Kruisenstraat 141202 , Rijksregistemummer 501216 014 58

is overeengekomen wat volgt:

TITEL I. OPRICHTING

Vorm van de vennootschap

De comparanten richten bij deze een Gewone Commanditaire Vennootschap op.

Firmanaam-Zetel

Haar naam luidt: DCC PROJECTS

Zij wordt gevestigd te 9270 Laarne (Kalken) - Kruisenstraat 14/202

Gecommanditeerde en stille vennoten

Comparant sub 1 neemt deel aan de oprichting als gecommanditeerde vennoot voor de duur van de

vennootschap.

Comparant sub 2 treedt op als stille vennoot.

Kapitaal-Plaatsing en storting op het kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst en gestort is, bedraagt 2.500 euro en is verdeeld in

100 aandelen, met een fractiewaarde van 11100ste van het kapitaal

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters, zoals hierna wordt uiteengezet en deze hebben zich onvoorwaardelijk verbonden tot nagemelde inbreng en wel als volgt:

Inbreng

De oprichter sub 1 heeft ingetekend op 50 aandelen en betaalde hierop 1.250 euro. De oprichter sub 2 heeft ingetekend op 50 aandelen en betaalde hierop 1.250 euro. Samen: 100 aandelen, wat de totaliteit omvat van: 2.500 euro

Op de laatste blz. van t-uik,Ve vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

I 1 JAN 2012

DENDER &i¬ e biDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Deze inbreng in geld, voor een bedrag van 1.250 euro wordt gedaan door comparant sub 1 waarvoor hij een participatie in het kapitaal van de vennootschap in verhouding tot zijn inbreng bekomt, hetzij 50 % van het kapitaal van de vennootschap.

Deze inbreng in geld, voor een bedrag van 1.250 euro wordt gedaan door comparant sub 2 waarvoor hij een participatie in het kapitaal van de vennootschap in verhouding tot zijn inbreng bekomt, hetzij 50 % van het kapitaal van de vennootschap.

TITEL Il. STATUTEN

Artikel 1. Rechtsvorm  naam  identificatie

De vennootschap heeft de volgende rechtsvorm: Gewone Commanditaire Vennootschap

De naam van de vennootschap luidt: DCC PROJECTS

Artikel 2. Zetel

De zetel kan slechts overgebracht worden naar een andere plaats in België dan

bij beslissing van de zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders. iedere verplaatsing van de zetel moet

bekendgemaakt worden in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad door toedoen van de zaakvoerder(s).

Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft ten doel:

-zowel voor haar zelf als voor de rekening van derden of in deelneming, het in België of in het buitenland,

alle onroerende verrichtingen te volbrengen zoals:

-aan- en verkoop, de ontwikkeling, de verkaveling, de verfraaiing, de omvorming, het onderhoud, de verbetering, de bevordering, de gemeubelde en niet-gemeubelde verhuring, de verhuur en het beheer van alle gebouwde en ongebouwde onroerende goederen, de oprichting en de realisatie van alle onroerende gebouwen of onroerende complexen, almede afbraakwerken en infrastructuurwerken, de verkoop in blok of in appartement, de afsluiting en de onderhandeling in het kader van haar voorwerp, van alle overeenkomsten, akkoorden en contracten, het verlijden van alle akten hetzij voor haar rekening, hetzij ais lastgeefster, makelaarster of tussenpersoon.

- het toezien op bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerking, enz.)

-de planning en ontwikkeling van industriële en commerciële projecten van allerlei aard in binnen- en buitenland, alsmede het participeren in alle beleggings- en financiële transacties die aan de ontwikkeling van zulke projecten ten goede komen.

De vennootschap kan de uitvoering van dergelijke projecten organiseren, en er ook toezicht op uitoefenen, zij kan ambachtelijke en industrieparken ontwikkelen in onontwikkelde gebieden in binnen- en buitenland of deze opdracht aan derden toevertrouwen, overdragen, bedrijfsonderzoeken doorvoeren, bedrijfsanalysen, zij kan ook inkoopkantoren en verkoopskantoren oprichten, bemiddelen in afzetmogelijkheden voor industriële- en handelsproducten, ze kan alle hotel- restaurant- en reisuitbatingen in binnen- en buitenland verwerven,beheren of overdragen.

De vennootschap kan gelijk welke octrooien realiseren, benuttigen of negotiëren, zij kan gelijk welke handels- of courtagezaken voeren, participaties nemen in bedrijven binnen- en buitenland, die ze kan overnemen of afstaan, filialen oprichten en onroerende goederen aankopen, beheren en verkopen in de breedste vorm.

Bovendien zal de vennootschap aile mogelijke financiële operaties kunnen doen ten einde de verrichtingen, vallende binnen haar maatschappelijk doel te vergemakkelijken, zelfs in voordeel of rekening van derden opdrachtgevers.

De vennootschap zal haar maatschappelijk doel kunnen realiseren op alle mogelijke wijzen, welke haar het meest geschikt of nuttig zullen lijken.

Zij zal zelf of door tussenkomst van derden alle mogelijke handelingen van commerciële, industriële,

lr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

roerende, onroerende of financiële aard uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel of er de verwezenlijking van zouden kunnen vergemakkelijken.

Zij zal optreden voor eigen rekening of voor rekening van derden als projectontwikkelaar in de immobiliënsector.

Zij zal alle onroerende goederen of handelsfondsen kunnen verkrijgen, bouwen en verbouwen, kopen en verkopen, huren of verhuren voor eigen rekening en voor rekening van derden, zij zal bij middel van inbrengen, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op gelijk welke andere wijze, kunnen deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen die van dien aard zijn om haar uitbreiding en ontwikkeling te bevorderen en dit zowel in België als in het buitenland.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in of tot de overname overgaan van zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Artikel 4. Duur

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur met ingang van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingssakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Artikel 5. Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 2.500 euro en is verdeeld in 100

aandelen;

met een fractiewaarde van 11100ste van het kapitaal.

Artikel 6. Aandelen

§1. Overgang van aandelen onder levenden

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap niet overdragen onder levenden aan een medevennoot of aan een derde, zonder het voorafgaand en geschreven akkoord van alle andere vennoten.

§2.Publiciteit van overdracht

De overdracht van de aandelen, toebehorend aan de gecommanditeerde vennoot zullen het voorwerp uitmaken van een publicatie in het Belgisch Staatsblad.

§2. Overgang van aandelen in geval van overlijden

Het aandeel of de aandelen van een overleden vennoot gaan over op zijn erfgenaam of rechtverkrijgenden.

Artikel 7. Vennoten

De rechten en verplichtingen van vennoten en erfgenamen

a) Gecommanditeerde vennoten

De gecommanditeerde vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

b) Stille vennoten

De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht. De stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zullen het recht hebben

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

Artikel 8. Bestuur

§1. Aantal  Benoeming

Het bestuur van de vennootschap berust bij één of meer zaakvoerders, Deze zaakvoerders dienen gecommanditeerde vennoten te zijn.

Wordt tot de hoedanigheid van zaakvoerder benoemd voor de ganse duur van de vennootschap en dat als statutaire zaakvoerder : dhr. De Coninck Eric. Zijn mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt. De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen, zoals hierna bepaald.

§2. Bevoegdheid

De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet/of de statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

§3. Bijzondere volmachten

De zaakvoerders en/of directeuren kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn

geoorloofd.

Artikel 9. Controle

Iedere vennoot, zowel de gecommanditeerde als de stille vennoot, heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid. Hij kan op de zetel van de vennootschap inzage doen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Artikel 10. Algemene vergadering van de vennoten

§1. Jaarvergadering  Bijzondere of buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op 15 juni om 20 uur op de zetel van de vennootschap, of indien die dag een zaterdag, zondag en/of wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de dag en het uur aangewezen in de uitnodigingen.

§2. Bijeenroeping

a) De bevoegdheid en verplichting tot bijeenroeping

De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder(s), het college van zaakvoerders, (eventueel) of van de gecommanditeerde vennoten.

De jaarvergadering moet worden bijeengeroepen op de daartoe bepaalde plaats, dag en uur, en dit binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar. De zaakvoerder is verplicht een algemene vergadering bijeen te roepen binnen de drie weken na het daartoe strekkende verzoek, wanneer :

- een vennoot of vennoten die 20% van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen het vraagt;

- tenminste 1 gecommanditeerde vennoot het vraagt, bij aangetekende brief die, met opgaven van de te

behandelen onderwerpen, gericht wordt aan de zaakvoerder;

b) Formaliteiten

De vennoten worden opgeroepen tot een algemene vergadering door middel van een uitnodigingsbrief ten minste acht dagen voor de vergadering aangetekend verzonden naar hun adres, zoals dit in de vennotenregister is genoteerd.

§3. Stemrecht

"

- Elk aandeel geeft recht op één stem.

§4. Besluiten

De besluiten van de algemene vergadering worden in regel genomen bij gewone meerderheid onverminderd

de bijzondere regels vervat in de Vennootschappenwet.

Bij staken van stemmen is het voorstel verworpen.

Artikel 11  Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december daarna.

Artikel 12  Reserves, winstverdeling

Het saldo van de resultatenrekening , na aftrek van alle kosten, nodige provisies en afschrijvingen vormt het resultaat van het boekjaar van de vennootschap.

Van het positief resultaat van het boekjaar, na aanrekening van eventuele overgedragen verliezen, zal jaarlijks ten minste vijf ten honderd voorafgenomen worden, voor de samenstelling van het wettelijke reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds een tiende van het kapitaal bereikt.

Het overschot wordt in beginsel onder de vennoten verdeeld tenzij de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerders beslist dat dit saldo voor het geheel of voor een gedeelte een andere bestemming zal krijgen en ondermeer aangewend zal worden voor het vormen van een buitengewoon reservefonds of het overbrengen naar het volgend boekjaar.

Artikel 13  Vennootschappenwet

Voor alles wat in deze statuten niet voorzien is, zal men zich dienen te gedragen naar de bepalingen van de Vennootschappenwet.

TITEL III. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2012.

2. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013.

3. Overeenkomstig artikel 60 van de Vennootschappenwet verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt.

4. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9270 Laarne, Kruisenstraat 14/202

Opgemaakt te Laarne, op 11 januari 2012 in 3 exemplaren, waarvan elke partij erkent één origineel te hebben ontvangen.

De Coninck Eric Camille Daniëlle

Tegelijk neergelegd: oprichtingsakte dd 11/01/2012

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DCC PROJECTS

Adresse
KRUISENSTRAAT 14, BUS 202 9270 LAARNE

Code postal : 9270
Localité : LAARNE
Commune : LAARNE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande