DCH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DCH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 451.154.522

Publication

19/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 13.08.2014 14420-0449-009
29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 19.07.2013 13342-0294-008
09/04/2013
ÿþMod POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van,-de-akte

NEERGELEGD



tûlk B



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

28*W 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE CENT

Griffie

III

Ondernemingsnr :0451.154.522

Benaming (voluit): DreamCari-lotel

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :9041 Gent (Oostakker), Drieselstraat 150

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Tekst

Er blijkt uit een proces-verbaal afgesloten door notaris Luc Roegiers te Wachtebeke op 26 maart 2013 dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `DreamCarllotel' met zetel te 9041 Gent (Oostakker), Drieselstraat 150, volgende besluiten heeft genomen;

Eerste besluit: Wijziging benaming naar 'DCH'

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de benaming van de vennootschap te wijzigen van `DreamCarHotel' naar `DCH' en om de statuten dienovereenkomstig aan te passen.

Tweede besluit: uitbreiding van het statutair doel

* De algemene vergadering ontslaat met eenparigheid van stemmen de zaakvoerder tot integrale voorlezing van diens verslag met betrekking tot hierna voorziene wijziging van het doel; de zaakvoerder verklaart dat bij dit verslag is gevoegd een staat van activa en passiva, afgesloten minder dan drie maanden voor heden. Alle vennoten verklaren kennis te hebben genomen van dit verslag met bijhorende staat van activa en passiva en bevestigen dat aan alle vereisten en formaliteiten is voldaan.

Voormeld verslag met bijgevoegde staat van activa en passiva wordt aan huidig proces-verbaal gehecht om er samen mee te worden geregistreerd.

* Vervolgens beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen om de het statutair van de vennootschap uit te breiden en dienvolgens artikel 3 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

" Artikel 3. - Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

1. Het parkeren, bewaren, stallen van alle mogelijke voertuigen en dit in de meest ruime zin.

2, De groot- en kleinhandel, de fabricatie, de import en export van onderdelen voor motorvoertuigen in de meest algemene zin.

3. De aan- en verkoop in het groot en in het klein (groothandel en kleinhandel), de import en export, huur en verhuur, het leasen en in lease geven van alle mogelijke motorvoertuigen.

4. Het onderhouden, herstellen, modificeren en prepareren van motorvoertuigen en dit in de ruimste zin.

5. De revisie van motoren, met daarin inbegrepen de revisie van alle mogelijk motoronderdelen zoals krukassen, nokkenassen, kleppen, spruitstukken, turbo's, compressoren, ...

6. De installatie van onderdelen en accessoires, inclusief de ombouw- en uitbouwwerkzaamheden waaronder begrepen carrosseriewerken.

7. De uitbating van een car-, truck en selfwash, voor zowel personenwagens, bestelwagens, vrachtwagens als allerhande andere voertuigen.

8. De aan- en verkoop, in- en export van producten en reinigingsmiddelen voor een car-, truck en selfwash.

9. De exploitatie van taxi's, met daarin begrepen de verhuur van wagens en/of ceremoniewagens met chauffeur en zonder, verhuur van rollend materieel en onderaannemingen van taxi's.

10. Het uitbaten van een motorsportteam om deel te nemen aan rally's, races .. en het uitvoeren van alle mo elilke werkzaamheden noodzakelijk voor de uitbating van een dergeli(k team.

Op de laatste biz. van i..uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

11. Het organiseren van evenementen en alle mogelijke aanverwanten en dit in de meest ruime zin.

12. Het opzetten, het bestuderen, het promoten en het uitvoeren van alle projecten in verband met publiciteit en aanverwante toepassingen. Zijn daar onder andere te verstaan:

a) De in- en uitvoer, aan- en verkoop en de handel (groot- en klein-) in lichtkranten, video- en ledschermen (in-en outdoor, vast, mobiel en op maat), in verlichting- en publiciteitsschermen en  apparatuur, in audio-visuele

apparaten, televisietoestellen, videomonitors, videoprojectietoestellen en decoders, video-opname- en videoweergaveapparaten (inclusief camcorders) en alle aanverwante apparaten en toebehoren, alsmede verlichtingsapparatuur voor evenementen.

b) De huur en verhuur van lichtkranten, video- en ledschermen (in- en outdoor, vast, mobiel en op maat), van verlichting- en publiciteitsschermen en  apparatuur, van audio-visuele apparaten, televisietoestellen, videomonitors, videoprojectietoestellen en decoders, video-opname- en videoweergaveapparaten (inclusief camcorders) en alle aanverwante apparaten en toebehoren, alsmede verlichtingsapparatuur voor evenementen.

c) De verhuur van ruimte op lichtkranten, gevels, led-walls, reclameborden, enzovoort aan derden ter aankondiging van culturele boodschappen, boodschappen van algemeen nut, streek- en stadsgebonden informatie, aankondiging van op til zijnde evenementen, vacatures, publicitaire boodschappen, en dit in de meest ruime zin.

d) Het uitbaten, herstellen, fabriceren en plaatsten van lichtkranen, led-walls, publiciteitsborden in de meest ruime zin van het woord, met inbegrip van het ter beschikking stellen van lichtkranten, led-walls, publiciteitsborden, etcetera aan verenigingen, sportclubs,

e) De huur en verhuur van allerhande materiaal om te dienen als blikvangers en publiekstrekkers op beurzen en evenementen, dit is onder andere lichtkranten, led walls, publiciteitsborden, opvallende voertuigen, zowel oldtimers als recente sportbolides of exclusieve voertuigen, met inbegrip van moto's, boten, etcetera.

j3 Bovenstaande opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar doel.

13. Het voeren van detailhandel met inbegrip van alle aan- en verkoopsactiviteiten die hiermee gepaard gaan, via alle mogelijke distributiekanalen.

14. Het optreden als tussenpersoon in de handel

15. Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op know-how en ontwikkelde procédés.,

16. Het verstrekken van operationeel en intellectueel advies betreffende de commerciële Organisatie en uitbating van productiebedr jven of dienstverlenende ondernemingen

17. Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen

1$. Het verlenen van administratief financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord

19. Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen

20. Alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen met name: de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, het huren, verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, alle activiteiten van makelaar in onroerende goederen.

21. Voorts ook het beheer van alle roerende en onroerende goederen , onder meer het opstellen van huurcontracten, opmaken van plaatsbeschrijving, inventariseren van meubilair, het vervullen van functie van syndicus in een flatgebouw, het opmaken van schattingen en expertises, opmaken van projecten, bouwbegeleiding, enzovoort, zonder dat deze opsomming beperkend weze.

22. De aanneming en de uitvoering van alle openbare en private bouwwerken, alle onderaannemingen, afwerkingen en voltooiingswerken en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bouwvak in betrekking staan alsmede het fabriceren, de aankoop, verkoop, de consignatie, de vertegenwoordiging en commissiehandel van alle bouwmaterialen, grondstoffen en artikelen die bij het bouwen tussenkomen.

23. De vennootschap mag optreden als bestuurder van andere vennootschappen.

Zij zal hiertoe alle onroerende goederen of handelsfondsen kunnen verkrijgen, huren of verhuren, zij zal bij middel van inbrengen, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op gelijk welke andere wijze kunnen deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen, die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig ofgel jklopend voorwerp hebben als zijzelf of die van aard zijn om de uitbreiding en ontwikkeling ervan te bevorderen, of om haar doel te verwezenlijken.

Zij zal zelf of daar tussenkomst van derden alle mogelijke handelingen van commerciële, industriële roerende en onroerende of financiële aard uitvoeren, zelfs in voordeel of voor rekening van derden opdrachtgevers, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel of de verwezenlijking ervan zouden kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële of financiële verrichtingen, zo roerende als onroerende, uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd doel verband houden, of van aard zijn de uitbreidin

Voorbehouden aan het Êelgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

r

Luik B - vervolg

ervan te bevorderen en daarvoor vergoedingen ontvangen,

24. Coördinatie van bouwwerken

25. Alle afbraakwerken

26. Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden ondermeer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichten, laten uitvoeren van bouwwerken dit alles in de ruimste zin.

27. Het beheren van bedrijfsruimtes en het valoriseren ervan door het stellen van alle bestuursdaden ondermeer, oprichten, aankoop, verkoop, ruilen, laten uitvoeren van bouwwerken en het ter beschikking stellen ervan; dit alles in de ruimste zin.

28. Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

29. Het verwerven, en beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin; de aankoop, verkoop, het verhuren, het tentoonstellen tegen vergoeding van kunstwerken en in het algemeen van handel in de kunst.

30, De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

31, Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

32. De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op cille wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag onder meer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren. " Derde besluit: De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Vierde besluit:

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan 1) voornoemde heer Ken Van Lecuwe, zaakvoerder en 2) Titeca Henri Accountancy CVBA, met zetel te 8800 Roeselare, Heirweg 198, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL uit de niet-geregistreerde akte, met aIs enig doel

neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Notaris Luc ROEGIERS.

Samen hiermee neergelegd: uitgifte van akte + verslag zaakvoerder met bijhorende staat van actief en passief +

gecoördineerde statuten

Voorbehouden aan het Welg[sch

f Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

19/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.01.2012, NGL 17.07.2012 12303-0214-008
14/02/2012 : GE170954
01/08/2011 : GE170954
09/09/2010 : GE170954
25/05/2010 : GE170954
11/05/2010 : GE170954
11/05/2010 : GE170954
25/01/2010 : GE170954
25/01/2010 : GE170954
25/01/2010 : GE170954
25/01/2010 : GE170954
08/09/2009 : GE170954
05/12/2003 : GE170954
25/06/2003 : GE170954
13/07/2000 : GE170954
03/09/1999 : GE170954
26/08/1999 : GE170954
11/11/1993 : GEA14045
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 31.08.2016 16534-0493-009

Coordonnées
DCH

Adresse
DRIESELSTRAAT 150 9041 OOSTAKKER

Code postal : 9041
Localité : Oostakker
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande