DCI IT BUSINESS APPLICATIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DCI IT BUSINESS APPLICATIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.938.550

Publication

29/07/2015
ÿþVoor- behoudE

aan hel Belgisc Staater.

Mal Ward 11.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE R

KOOPHANDEL GENT

7 JULI 2415

AFDELING DENDERMONDE

e

VAN

Ondernemingsar : ó 33. 538« S S a

L3enarning

(voluit) : DCI IT BUSINESS APPLICATIONS

(verkort).

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9190 Stekene, Prekerijdreef 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor mij, meester Frank MULLER, notaris te Stekene, op 10 juli 2015, nog te registreren, blijkt dat:

1. "DCI IT RESOURCES" Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met zetel te 9190 Stekene, Prekerijdreef 4, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Dendermonde onder het nummer BTW BE 0536.169.082, opgericht bij akte verleden voor notaris Frank Muller te Stekene op 25 juni 2013, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 8 juli 2013 onder nummer 13104046, de statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Frank Muller te Stekene op 30 april 2015, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 mei 2015 onder nummer 15074199.

Hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder mevrouw CALLEWAERT Anouck, wonende te 9190 Stekene, Prekerijdreef 4, hiertoe benoemd ingevolge voormelde oprichtingsakte en optredend overeenkomstig de statuten.

2. De heer BULTEEL Guy Ghislain Simonne, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas, Kardinaal Jozef Cardijnstraat

11.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "DCI IT BUSINESS APPLICATIONS"

I. STATUTEN

NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt DCI IT BUSINESS APPLICATIONS.

De naam moet in aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondememingsnummer.

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9190 Stekene, Prekerijdreef 4.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen, of als tussenpersoon:

- de groot-en kleinhandel, in- en uitvoer, distributie van aile bureel- en winkeluitrusting, zoals ondermeer: schrijfrnachines, rekenmachines, kasregisters, weegschalen, fotokopijmachines, meubels, schrijfbenodigdheden, meettoestellen, dictafoons, communicatietoestellen, telefooncentrales, hard- en software, alarminrichtingen, stereo-installaties, computers, printers, zonder dat deze opsomming beperkend is.

Het inrichten van een dienstverlening met betrekking tot de onderhouds- en herstellingsdienst, evenals het afsluiten van contracten betreffende het hoger vermelde materiaal, verhuring en leasing van zelfde materiaal, zonder dat deze opsomming beperkend is.

Op de laatste blz. van .lijk B vermeiden ° Recto Naam nc,e.daniyt;eld van de Ir,stiunlanterende nOlalEs hel lij var. de pelso(t )rqen}

G,acr~çtri ao recht.spe:soun ten aanzien van derden te vertcgr_nwoordigen

Verso , Naam en handteenir3g.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het afsluiten van licentieovereenkomsten, exclusiviteitscontracten en andere gelijkaardige rechten zowel in binnen- en als in buitenland het verlenen van administratieve prestaties, de organisatie, opvolging en advies bij opstarten en opvolgen van bedrijven. Dit alles in de breedste zin van het woord en van zodra, daar waar nodig, de vennootschap de nodige vergunningen of machtigingen bezit. De vennootschap kan verder tot doel hebben het besturen van vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en directie voeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies zoals vereffenaar in vennootschappen en andere rechtspersonen. Zij kan zich borg stellen ten gunste van vennootschappen, waarin de vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks deelneemt op welke wijze ook of ten gunste van derden mits de vennootschap daarbij een belang heeft. Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welk rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen, of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, dat van aard is de ontwikkeling van haar vennootschap te bevorderen, haar grondstoffen kan verschaffen, of haar producten gemakkelijker kan verdelen, alsmede in dergelijke zaken, ondernemingen of vennootschappen deelnemen en één of meerdere netwerken van zelfstandige of verbonden distributie-ondernemingen coördineren.

- De bemiddeling inzake leningen, financieringen, bouwpremies verzekeringen en bouwaanvragen;

- het aanbieden van gemeenschappelijke dienstverlening aan bedrijven, al dan niet startende, zelfstandigen en uitoefenaars van vrije beroepen, in het bijzonder door de exploitatie van bedrijvencentra: dit omvat onder meer de verhuur van postbussen, vergader  en tentoonstellingsruimten, vertaal  en secretariaatswerk, call  center, postverwerking,

Deze omschrijving is niet limitatief bedoeld, doch enkel bij wijze van voorbeeld

- alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het leveren van diensten onder de vorm van beheer (management), bestuur en advies, ïn de meest ruime betekenis, aan vennootschappen en alle andere ondernemingen en organisaties, waaronder zijn inbegrepen;

a.alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het leveren van diensten onder de vorm van beheer (management), bestuur en advies, in de meest ruime betekenis, het uitwerken, sturen en opvolgen van de verkoopsstrategie; het bepalen van verkooptargets, het leiden van het verkoopsteam, het onderhouden van contacten met het cliënteel; het positioneren van de cliënt  onderneming op de markt

b.het organiseren van de werkuitvoering; het uitwerken en opvolgen van werkwijzen en methodieken met het oog op het verbeteren van de kwaliteit, de klantgerichtheid en het rendement

c.het bepalen van de financiële strategie; het beheer van de thesaurie, het bewaken van de betalingspositie, de liquiditeiten en de investeringen; het onderhouden van de contacten met de bank

d.het voeren van personeelsbeleid in de brede zin van het woord (het aantrekken van geschikt personeel, het uitwerken van een beloningsbeleid, het motiveren en eventueel sanctioneren van medewerker(s); het uitbouwen van organisaties en de functies naargelang de behoefte

e.het ontwikkelen, begeleiden, realiseren, coördineren en opvolgen van projecten

f. het verlenen van administratieve ondersteuning

- het verlenen aan de ondernemingen van en organisaties waarin zij deelneemt, alsook in alle andere ondernemingen en organisaties, ai dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van borgstellingen, ontleningen, of hypotheken en inpandgevingen van onroerende goederen, het uitoefenen van bestuursmandaten; het verlenen van consultancy en bijstand.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar.

-De studie en het opstellen van een plan betreffende de organisatie van ondernemingen of van technologische processen, alsook het presteren van raadgevingen en technische bijstand op dit vlak;

-Het uitvoeren van deze plannen door middel van de informatica;

-Het uitvoeren en adviseren van alle automatiseringsprocessen in bedrijven en organisaties;

-De aan- en verkoop van boekhoud- en administratiesoftware en aanverwante producten en diensten; -Consulting en advies inzake automatisering, digitalisering van bedrijfsprocessen;

-Het op punt stellen en het commercialiseren van de informatica waaronder begrepen het materieel (hardware) en het product gamma (software) onder meer door import en export, de aan- en verkoop zowel als fabrikant, groothandelaar of detailhandelaar, als aannemer van werken en diensten, ais commissionair of als agent, voor eigen rekening of voor rekening van derden;

-De aan- en verkoop, import, export, zowel als groot- dan als kleinhandelaar van kantoormachines, kantoormeubilair, kantoorbehoeften in het algemeen.

-Dit alles in de meest ruime zin van het woord. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

-De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel,

-De vennootschap kan aile financiële en handelsverrichtingen van roerende en onroerende aard stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

-De vennootschap kan rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met een gelijkaardig of verwant doel of die een dergelijke activiteit uitoefenen dat samenwerking met deze vennootschap nuttig of dienstig kan zijn en dit door inbreng, versmelting, participatie of op gelijk welke andere wijze.

-De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

-De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

- Selectie van IT personeel

- Bemiddeling bij plaatsing van personeel

- Geven, verkopen en organiseren van trainingen, opleidingen, consulting, teambuilding, enzovoort

- Het schrijven en laten publiceren van artikels, columns en boeken

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

BESTUUR

De Vennootschap zal worden bestuurd door een Collage van Zaakvoerders bestaande uit twee (2) of maximaal drie (3) zaakvoerders naargelang de Vennootschap twee of meer aandeelhouders telt. Iedere aandeelhouder die 30 % of meer van de aandelen van de Vennootschap bezit, heeft het recht om bij wijze van bindende voordracht een (1) zaakvoerder aan te stellen. Hiertoe zal de aandeelhouder in kwestie een lijst voordragen met minstens twee (2) kandidaten waaruit door de Algemene Vergadering van de Vennootschap een zaakvoerder zal worden gekozen.

De benoeming van de overige zaakvoerders van de Vennootschap geschiedt bij gewone meerderheid door de Algemene Vergadering van de Vennootschap. Ingeval van staking van stemmen zal de overige zaakvoerder worden benoemd uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de aandeelhouder die de grootste aandelenparticipatie heeft.

De aandeelhouders verbinden er zich toe om geen statutaire zaakvoerders te benoemen.

Zodra een aandeelhouder niet langer gerechtigd is om bij wijze van bindende voordracht een zaakvoerder aan te stellen, wordt de zaakvoerder die op voordracht van de aandeelhouder in kwestie werd benoemd geacht ontslagnemend zijn en zal zo spoedig mogelijk een Algemene Vergadering van de aandeelhouders van de Vennootschap worden bijeengeroepen teneinde te voorzien in zijn vervanging. Indien een zaakvoerder moet worden vervangen omwille van een andere reden dan hiervoor vermeld, zal de vervanger gekozen worden op voordracht van de aandeelhouder die de te vervangen zaakvoerder heeft voorgesteld.

BEVOEGDHEDEN

Het College van Zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen indien alle zaakvoerders aanwezig zijn. Uitgezonderd wat betreft de hierna in artikel 4.3 vermelde voorbehouden materies, kunnen beslissingen binnen het College van Zaakvoerders worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. ingeval van staking van stemmen, wordt het voorstel geacht te zijn verworpen. De stem van de Voorzitter of de oudste onder de zaakvoerders wordt niet geacht doorslaggevend te zijn.

Wat betreft de hierna vermelde voorbehouden materies kan door het College van Zaakvoerders slechts geldig worden beraadslaagd en beslist indien alle zaakvoerders aanwezig zijn en de beslissing is genomen met de instemming van alle zaakvoerders, dewelke niet op onredelijke wijze zal worden geweigerd.

De voorbehouden materies zijn

- het aangaan, wijzigen of beëindigen door de Vennootschap van eender welke overeenkomst met een waarde van 20.000,- E. of meer;

- elke overeenkomst die wordt aangegaan, gewijzigd of beëindigd tussen de Vennootschap en één van de aandeelhouders van de Vennootschap, of één met hen op welke wijze ook verbonden derde, ongeacht de waarde ervan;

- starten van gerechtelijke of arbitrale procedures door de Vennootschap met een waarde van 20.000,- ¬ of meer, uitgezonderd het starten van een procedure in kort geding of het nemen van die dringend juridische maatregelen die niet uitgesteld kunnen worden;

- het verstrekken door de Vennootschap van een borgstelling of het verlenen van zekerheden over de activa van de Vennootschap, ongeacht het bedrag;

- elke overeenkomst die de Vennootschap dient aan te gaan met het oog op het bekomen van een financiering of herfinanciering of het aangaan van schulden voor een totaalbedrag van 20.000,- ¬ of meer;

- de oprichting of acquisitie door de Vennootschap van dochterondernemingen, bijkantoren of vaste

inrichtingen;

- het aangaan van een joint venture of welk samenwerkingsverband ook tussen de Vennootschap en een

derde;

- elke acquisitie, investering in materiële, immateriële of financiële vaste activa of desinvestering door de

Vennootschap voor een waarde van 20.000,- ¬ of meer;

- de overdracht of de inbreng van haar algemeenheid of een bedrijfstak;

- het opvragen van storting en of terugbetaling in rekening-courant, ongeacht het bedrag;

- het aanvragen van het faillissement of de toepassing van de Wet Continuïteit Ondernemingen;

De Vennootschap wordt in rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd door één zaakvoerder die alleen handelt.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede donderdag van de maand juni om 18.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende

werkdag.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

. ~

i

. Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

7

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke

bepalingen.

VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het

kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit

dooBuiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit

door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de

zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een

besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals

bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

11. OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op 31 december 2016.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zeventien, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparanten verklaren te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparanten verklaren dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen,

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

III. SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee.

b. te benoemen tot deze functie: de heer BULTEEL Guy, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas, Kardinaal Jozef

Cardijnstraat 11 en mevrouw CALLEWAERT Anouck, wonende te 9190 Stekene, Prekerijdreef 4

die verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen verzet

c. het mandaat van de zaakvoerders vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerders niet te vergoeden, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

e. geen commissaris te benoemen.

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Strobbe - Van Laere", met zetel te 9140 Elversele, Rotstraat 10, erkende boekhouders BIBS, vertegenwoordigd door de heer Geert Strobbe of de heer Tom Van " Laere, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W~ administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Frank Muller te Stekene op 10 juli 2015. Samen hiermee neergelegd: uitgifte van akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

~p

Is iaGtste blz. van Lie B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de inGtn.imenteiende notans. hetzij van de perso(o)n(ent

bevoegd de rechtspersoon ten aanzlert van derden te vertegenwoordigen

Yersc, : Naam en hf,ndlckening

Coordonnées
DCI IT BUSINESS APPLICATIONS

Adresse
PREDEKERIJDREEF 4 9190 STEKENE

Code postal : 9190
Localité : STEKENE
Commune : STEKENE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande