DCIG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DCIG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.773.277

Publication

21/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 05.03.2014, NGL 12.03.2014 14066-0143-007
11/04/2013
ÿþr Mod2.1

1 - In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1

1111111,1811111#111111

Gi-lilirFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

- 2 APR. 2013

C~~~RONDE

Ondernemingsnr : 0846.773.277

Benaming

(voluit) : ©CIG

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Kapelanielaan 8 te 9140 Temse

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Er blijkt uit de notulen van een vergadering van de zaakvoerder van de vennootschap, gehouden op 15 maart 2013 te 10u00, het volgende:

1 De vergadering der zaakvoerders beslist unaniem om de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van heden te verplaatsen naar Grote Baan 185/1 te 9250 Waasmunster.

2 Geen verdere punten op de dagorde.

Opgemaakt te Temse op 15 maart 2013

Kristof De Coninck

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/06/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12303408*

Neergelegd

22-06-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0846773277

Benaming (voluit): DCIG

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9140 Temse, Kapelanielaan 8

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: OPRICHTING - BENOEMING

Uit een akte verleden voor notaris Raf Van der Veken te Belsele - Sint-Niklaas op 20 juni 2012, blijkt hetgeen volgt :

1. Vorm - Naam : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DCIG.

2. Zetel : Kapelanielaan 8, 9140 Temse.

3. Duur : De vennootschap werd opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf de neerlegging van het uittreksel van de stichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

4. Vennoten : De heer Kristof Albrecht Elisa DE CONINCK, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Broedersstraat 14 bus 3, die op zijn inbreng nog 12.276,00 euro dient te volstorten en de heer Davy Gerard Maria DE CONINCK, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Schoolstraat 6, die op zijn inbreng nog 124,00 euro dient te volstorten,

5. Maatschappelijk kapitaal : Het kapitaal, volledig geplaatst, bedraagt 18.600 euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde.

6. Samenstelling van het maatschappelijk kapitaal : Speciën.

7. Boekjaar : Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september daarna. Het eerste boekjaar zal lopen tot 30 september 2013.

8. Reserves - winstverdeling : Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle kosten, nodige provisies en afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar van de vennootschap.

Van het positief resultaat van het boekjaar, na aanrekening van eventuele overgedragen verliezen, zal jaarlijks ten minste vijf ten honderd voorafgenomen worden, voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds een tiende van het kapitaal bereikt.

Het overschot wordt in beginsel onder de vennoten verdeeld, tenzij de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s) beslist dat dit saldo voor het geheel of voor een gedeelte een andere bestemming zal krijgen en onder meer aangewend zal worden voor het vormen van een buitengewoon reservefonds of het overbrengen naar het volgend boekjaar.

9. Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, te benoemen door de vennoten bij de oprichting, of na de oprichting door de algemene vergadering.

Werd benoemd tot gewone niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap, voor onbepaalde duur, de heer Kristof De Coninck, voornoemd.

De zaakvoerder, of iedere zaakvoerder apart indien er meerdere zijn, kan alleen handelen en heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden van beschikking en bestuur te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der vennoten zijn voorbehouden. Ieder zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover derden en in rechte, als eiser of verweerder.

Door de zaakvoerder(s) mogen welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur overgedragen worden aan elke persoon die daartoe bekwaam geacht wordt.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een algemene vergadering hierover anders beslist.

10. Commissarissen : -

11. Doel : De vennootschap heeft tot doel :

I. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en

de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a. Alle handel ondermeer via verkoop, verhuur of leasing of via internet in alle mogelijke goederen voor de bouwsector, zoals alle bouwmaterialen en machines, alsook ondermeer ijzerwaren, werkkledij en straatmeubilair.

b. Handel in onroerende goederen door het aankopen, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, evenals alle handelingen die

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen;

c. Alle transport van goederen in de ruimste zin, en dit met alle transportmiddelen;

d. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

e. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

f. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële, juridische of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie personeelszaken en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel;

g. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere rechtspersonen, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden;

h. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien en brevetten, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

i. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel;

j. Groot-en kleinhandel, import en export van software en hardware;

k. Het leveren van diensten aan bedrijven. II. Voor eigen rekening:

a. Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen.

b. De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, evenals alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, evenals zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig.

12. Jaarvergadering : De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste woensdag van de maand maart om 19.00 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald, en voor de eerste maal in 2014.

Er zijn geen speciale voorwaarden voor toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

13. Er werd volmacht verleend aan de heer Wim Meerschaert, wonende te 9112 Sinaai  Sint-Niklaas, Zwaanaardestraat 9, teneinde het nodige te doen voor de formaliteiten inzake ondernemingsloket, aanvraag van vergunningen, btw-nummer en andere verplichtingen die te vervullen zijn bij het opstarten van de vennootschap.

14. Ondergetekende notaris bevestigt de storting van ¬ 6.200,00 voor de vennootschap in oprichting bij de naamloze vennootschap Fortis Bank.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Notaris Raf Van der Veken.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 02.03.2016, NGL 15.06.2016 16181-0564-009

Coordonnées
DCIG

Adresse
GROTE BAAN 185, BUS 1 9250 WAASMUNSTER

Code postal : 9250
Localité : WAASMUNSTER
Commune : WAASMUNSTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande